Dizi Aşkı

Dizi Aşkı

Son dakika Dizi aşkı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Dizi aşkı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Dizi aşkı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dizi Aşkı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dizi aşkı gelişmeleri de dahil olmak üzere 733 dizi aşkı haberi bulunmuştur. Tüm dizi aşkı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bir dizi aşkı daha gerçek oldu! Sıla Türkoğlu bakın gönlünü kime kaptırdı
Bir dizi aşkı daha gerçek oldu! Sıla Türkoğlu bakın gönlünü kime kaptırdı Kızılcık Şerbeti dizisinin Doğa’sı Sıla Türkoğlu ile Fatih’i Doğukan Güngör’ün geride bıraktığımız yılın sonunda sette başlayan arkadaşlıkları ilişkiye dönüştü. Böylece, bir dizi aşkı daha gerçek oldu.
2.01.2023 Magazin
Dizi aşkı daha gerçek oldu! Yeşim Ceren Bozoğlu ile Halil İbrahim Kurum birlikte...
Dizi aşkı daha gerçek oldu! Yeşim Ceren Bozoğlu ile Halil İbrahim Kurum birlikte... 'Hayaller ve Hayatlar' dizi setinde partner olan Yeşim Ceren Bozoğlu ve Halil İbrahim Kurum'un set aşkı gerçek oldu. Galataport'ta bir partiye katılan güzel oyuncu, 'Yeni Gelin' dizisiyle adını duyuran ve şimdilerde 'Seversin'de rol alan Halil İbrahim Kurum ile el ele katıldı.
13.06.2022 Magazin
Bir dizi aşkı daha gerçek oldu! Alp Navruz ve Ayça Ayşin birlikte...
Bir dizi aşkı daha gerçek oldu! Alp Navruz ve Ayça Ayşin birlikte... 'Ada Masalı' dizisinin başrol oyuncuları Alp Navruz (31) ile kendisinden üç yaş küçük Ayça Ayşin Turan'ın, sevgili oldukları iddia edildi.
20.07.2021 Magazin
Aşkı Memnu'dan hiç görülmemiş fotoğraf! 11 yıl sonra ortaya çıktı
Aşkı Memnu'dan hiç görülmemiş fotoğraf! 11 yıl sonra ortaya çıktı Efsane dizi Aşkı Memnu’nun set fotoğrafçısı, yıllar sonra hiç görülmemiş dizi setine ait bir fotoğraf yayınladı.
12.05.2021 Magazin
Aşkı Memnu ne zaman, nerede çekildi? Aşkı Memnu oyuncuları kim? İşte Aşkı Memnu'nın finalinde yaşananlar...
Aşkı Memnu ne zaman, nerede çekildi? Aşkı Memnu oyuncuları kim? İşte Aşkı Memnu'nın finalinde yaşananlar... Efsane dizi Aşkı Memnu tekrar bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor. Bir döneme damga vuran, yayınlandığı dönemde izlenme rekorları kıran Aşkı Memnu oyuncuları ve konusuyla konuşulmaya devam ediyor. Peki, Aşkı Memnu ne zaman, nerede çekildi? Aşkı Memnu oyuncuları kim? Aşkı Memnu'nın final sahnesinde neler oldu? İşte Aşk-ı Memnu'nun hatıralara kazınan bölümleri ve oyuncuları hakkında merak edilenler...
26.05.2020 Gündem
Dizi aşkı gerçek oldu
Dizi aşkı gerçek oldu 'Erkenci Kuş' dizisinde iki aşığı oynayan ve sevgili oldukları konuşulan Demet Özdemir ve Can Yaman önceki gece birlikte görüntülendi.
15.11.2018 Magazin
Dizi aşkı gerçek oldu
Dizi aşkı gerçek oldu Kısa bir süre önce final yapan ”Bir Deli Rüzgar” dizisinin başrol oyuncuları Pınar Deniz ile Berk Cankat’ın rol gereği yaşadığı aşk gerçek oldu.
7.11.2018 Magazin
Dizi aşkı gerçek olunca Gökçe Bahadır ayrıldı!
Dizi aşkı gerçek olunca Gökçe Bahadır ayrıldı! Gökçe Bahadır ve sevgilisi Efe Duru ani bir kararla yolları ayırdı. Bahadır'ın rol arkadaşı Mert Fırat ile aşk yaşadığı yönündeki dedikodular, ikilinin ayrılık nedeni olarak gösterildi.
14.12.2017 Magazin
Kenan Ece Ve Canan Ergüder tatilde!
Kenan Ece Ve Canan Ergüder tatilde! Güllerin Savaşı dizisindeki rol aşkları gerçeğe dönüşen ünlü oyuncular Kenan Ece ve Canan Ergüder, setten fırsat bulup tatil kaçamağı yaptı.
2.08.2017 Magazin
Bir dizi aşkı daha! Tatile çıktılar...
Bir dizi aşkı daha! Tatile çıktılar... Dizi aşkları kervanına katılan son isimler 'Beni Affet' isimli yapımdan Şeyma Korkmaz ile Cüneyt Mete oldu.
19.06.2017 Magazin
Dizi aşkı gerçek oldu!
Dizi aşkı gerçek oldu! 'İstanbullu Gelin' dizisinde oynayan Berkay Hardal, rol arkadaşı Hira Koyuncuoğlu ile aşk yaşıyor.
15.06.2017 Magazin
Bir dizi aşkı daha! Sette başladı...
Bir dizi aşkı daha! Sette başladı... Ayça Ayşin Turan ile Aras Aydın aşk yaşıyor...
2.03.2017 Magazin
Gizli aşk ortaya çıktı!
Gizli aşk ortaya çıktı! Bir dizi aşkı daha gerçek oldu... Oyuncu Cansu Tosun, İtalya’dan paylaştığı bu kareyle Erkan Kolçak Köstendil ile birlikte olduğunu ilan etmiş oldu.
15.09.2016 Magazin
Cansu Dere'nin dizi aşkı belli oldu!
Cansu Dere'nin dizi aşkı belli oldu! Cansu Dere uzun bir aradan sonra 'Anne' adlı dizi ile ekrana dönmeye hazırlanıyor...
7.09.2016 Televizyon
Dizi aşkı mı?
Dizi aşkı mı? ‘Gülümse Yeter’ dizisinde oynayan Yılmaz Kunt ve Seray Kaya, önceki gece Cihangir Smrnya adlı mekandan çıkarken görüntülendi...
6.09.2016 Magazin
Bir dizi aşkı daha
Bir dizi aşkı daha Gökçe Özyol ile Fatma Topbaş’ın “No 309” dizisinin setinde başlayan arkadaşlıkları aşka döndü...
6.07.2016 Magazin
Dizi aşkı gerçek oldu!
Dizi aşkı gerçek oldu! 'Evli ve Öfkeli' dizisinde iki sevgili karakterini canlandıran Serkan Antunorak ile Ayça Erturan önceki gece Asmalı'da görüntülendi.
20.06.2016 Magazin
Sevgililer yakalandı
Sevgililer yakalandı Geçtiğimiz sezon “Adı Mutluluk” dizi filminde iki sevgiliyi canlandıran ve dizi aşkı gerçeğe dönen sevgililer Dilarak Aksüyek ile Ceyhun Mengerioğlu çifti, Cihangir’de objektiflere yakalandı...
7.01.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Dizi Aşkı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dizi aşkı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.