Diva

Diva

Son dakika diva haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan diva ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını diva haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Diva

haberleri sayfasında son dakika yaşanan diva gelişmeleri de dahil olmak üzere 700 diva haberi bulunmuştur. Tüm diva haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bülent Ersoy sahnedeki koltuğu beğenmedi, yenisi gelince sahneye çıktı!
Bülent Ersoy sahnedeki koltuğu beğenmedi, yenisi gelince sahneye çıktı! Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, önceki akşam bir mekanda vereceği konserde sahnedeki koltuğu beğenmedi. Sahnede oturması için getirilen koltuğu gönderen Diva, yeni bir koltuk getirttikten sonra sahnesine devam etti.
30.01.2024 Magazin
Haluk Bilginer'in sağlık durumuyla ilgili açıklama geldi
Haluk Bilginer'in sağlık durumuyla ilgili açıklama geldi Haluk Bilginer'in Angelina Jolie ile yer aldığı Maria filmi dolayısıyla eski eşi Zuhal Olcay’la yer aldığı ‘Kel Diva’ oyunu ertelenmişti. Haluk Bilginer’in yoğun tempoya dayanamayıp Covid olduğu öne sürülmüştü. Oyun Atölyesi tarafından yapılan açıklamada sanatçının koronavirüse yakalanmadığı ve sağlık durumunun iyi olduğu söylendi.
18.11.2023 Magazin
Haluk Bilginer ve Zuhal Olcay'ı bu kez de Covid nedeniyle bir araya gelemedi!
Haluk Bilginer ve Zuhal Olcay'ı bu kez de Covid nedeniyle bir araya gelemedi! Haluk Bilginer'in Angelina Jolie ile yer aldığı Maria filmi dolayısıyla eski eşi Zuhal Olcay’la yer aldığı ‘Kel Diva’ oyunu ertelenmişti. Haluk Bilginer bu kez de Covid oldu. Oyunun sonraki gösterimleri yine ertelendi.
17.11.2023 Magazin
Bülent Ersoy, stüdyoyu dezenfekte ettirdi!
Bülent Ersoy, stüdyoyu dezenfekte ettirdi! Bülent Ersoy önceki akşam Maslak'ta bir mekanda sahneye çıktı. Geçtiğimiz günlerde Cem Adrian’dan aldığı iki şarkıyı okumak için stüdyoya giren Bülent Ersoy’un tüm ekipmanları dezenfekte ettirdiği iddia edildi.
6.11.2023 Magazin
Bülent Ersoy ile Mustafa Keser'in arasındaki buzlar eridi!
Bülent Ersoy ile Mustafa Keser'in arasındaki buzlar eridi! Bülent Ersoy ve Mustafa Keser, sundukları program sırasında mahkemelik olmuştu. İkili arasındaki buzlar eridi ve barıştılar.
27.05.2023 Magazin
Bülent Ersoy'un sahne kostümü gelinliğe benzetildi!
Bülent Ersoy'un sahne kostümü gelinliğe benzetildi! Son günlerde değiştirdiği saç modeli ve ten rengiyle gündeme gelen Türk Sanat Müziği'nin Diva'sı Bülent Ersoy, Maslak Yeni Gazino'da sahne aldı. İkonik tarzı ve eşsiz sahne performansı ile kendisini dinlemeye gelenleri büyüleyen Ersoy'un tercih ettiği beyaz sahne kostümü gelinliğe benzetildi.
1.05.2023 Magazin
Bülent Ersoy son haliyle herkesi şaşkına çevirdi!
Bülent Ersoy son haliyle herkesi şaşkına çevirdi! Türk Sanat Müziği'nin Diva'sı Bülent Ersoy, son görüntüsüyle herkesi şaşkına çevirdi. Meslektaşı Nükhet Duru ile modacı Gülşah Saraçoğlu'nu ziyaret eden sanatçının saçları ve ten rengi dikkat çekti.
29.04.2023 Magazin
Bülent Ersoy restoran sahibine dava açtı!
Bülent Ersoy restoran sahibine dava açtı! İzmir’deki bir kebapçının Bülent Ersoy’un cinsiyet değiştirmeden önce ve sonraki hallerini tuvalet girişlerine asması tepki çekti. Sanatçı, restoran sahibine bugün dava açtı.
6.02.2023 Magazin
Bülent Ersoy'un yılbaşı konseri iptal edildi!
Bülent Ersoy'un yılbaşı konseri iptal edildi! Ünlü sanatçı Bülent Ersoy'un, yılbaşında Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de vereceği 3 milyon TL'lik konser iptal edildi. İleri bir tarihe ertelenen konser hakkında mekandan açıklama geldi.
29.12.2022 Magazin
Hamdi Alkan'dan güldüren Bülent Ersoy anısı!
Hamdi Alkan'dan güldüren Bülent Ersoy anısı! Yönetmen ve oyuncu Hamdi Alkan, Hülya Koçyiğit'in sunduğu 'Film Gibi Hayatlar' programına konuk oldu. 1995-2003 yılları arasında yayınlanan 'Reyting Hamdi' ile tanınan, sekiz yıl evli kaldığı şarkıcı Selen Görgüzel ile boşanma haberleriyle uzun süre konuşulan Alkan, yıllar önce usta sanatçı Bülent Ersoy ile yaptığı telefon görüşmesini anlattı.
13.11.2022 Magazin
Monica Molina: Hayalim Türkiye'de yaşamak
Monica Molina: Hayalim Türkiye'de yaşamak 'En İyi Latin Müziği Şarkıcısı' dalında pek çok kez Grammy adayı olan Monica Molina, röportajlarında Türkiye'den övgü dolu sözlerle bahsediyor. Molina, "Türkiye'de seyirciyle buluştuğumda özel bir şey oluyor. Sahneye çıkar çıkmaz bana yönelik sevgiyi ve saygıyı hissediyorum. Türkiye’de sahnede evimde gibiyim, güvendeyim ve sanki hiçbir şey ters gidemez gibi geliyor." sözleriyle Türkiye'ye olan sevgisini de dile getirdi.
17.10.2022 Magazin
Bülent Ersoy övgüler yağdırdı! Menajeri ve Hadise'yi bu sözlerle ikaz etmişti...
Bülent Ersoy övgüler yağdırdı! Menajeri ve Hadise'yi bu sözlerle ikaz etmişti... Menajeri Haluk Şentürk'ün popçu Hadise Açıkgöz ile olan fotoğrafına yaptığı esprili yorum çok konuşulan Bülent Ersoy, Bebek'te görüntülendi. "Canım dondurma istedi, dışarı çıktım" diyen Türk Sanat Müziği'nin Diva'sı, kendisine "sizin düşmanlığınız bile bir ödül" cevabını veren Hadise'ye övgüler yağdırırken, yanına gelen çiçek satıcılarına para verdi.
30.07.2022 Magazin
Bülent Ersoy'dan Hadise'ye menajer uyarısı: 'Düşman ilan edebilirim'
Bülent Ersoy'dan Hadise'ye menajer uyarısı: 'Düşman ilan edebilirim' Güçlü sesinin yanı sıra sahne kıyafetleri, sürekli değiştirdiği imajı ve pahalı takılarıyla da adından sıkça söz ettirmeyi başaran Bülent Ersoy'un, menajerinin fotoğrafına "Hadise'yi düşman ilan edebilirim. Aranıza 1.5 metre mesafe koyun" şeklinde mesaj yazması dikkat çekti. Diva'nın sözlerine cevap veren Hadise ise "Düşmanlığınız bile bir ödül ama mesajınız alınmıştır" ifadelerini kullandı.
28.07.2022 Magazin
Bülent Ersoy'un yeni imajını sosyal medyadan paylaştı!
Bülent Ersoy'un yeni imajını sosyal medyadan paylaştı! Diva Bülent Ersoy, imajını değiştirdi. Siyah saçlarını kızıl rengine boyatan 'Diva', son halini sosyal medya üzerinden gözler önüne serdi.
24.07.2022 Magazin
Bülent Ersoy sahnede bayram harçlığı dağıttı!
Bülent Ersoy sahnede bayram harçlığı dağıttı! Türk Sanat Müziği'nin Diva'sı Bülent Ersoy, Bodrum'da bir restoranda sahne aldı. Şarkılarının çoğunu mikrofonsuz çıplak sesle okuyan usta sanatçı, dinleyicilerden büyük alkış aldı.
17.07.2022 Magazin
Melek Mosso: Niyetim bu ülkenin divalarından biri olmak!
Melek Mosso: Niyetim bu ülkenin divalarından biri olmak! Melek Mosso, yeni çıkardığı ‘Bu İş Bitmiş’ şarkısı ve klibi için Kuruçeşme'de bir mekanda parti düzenledi. Haluk Levent de davete katılan ünlüler arasında yer aldı. Basın mensuplarıyla sohbet eden meslektaşını yalnız bırakmayan Levent, Mosso'nun çalışkanlığından bahsetti. Güzel şarkıcı, iptal edilen Isparta konseri hakkında da konuştu.
2.07.2022 Magazin
Mustafa Keser 1 liralık dava açmıştı! Bülent Ersoy beni küçük düşürdü
Mustafa Keser 1 liralık dava açmıştı! Bülent Ersoy beni küçük düşürdü Geçen yıl yayınlanan “Benzemez Kimse Bize” adlı TV programını beraber sunan Bülent Ersoy ve Mustafa Keser’in birbirlerine açtığı dava, İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’nde görüldü.
24.06.2022 Magazin
Bülent Ersoy'un yeni imajı olay oldu! Görenler tanıyamadı...
Bülent Ersoy'un yeni imajı olay oldu! Görenler tanıyamadı... Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, sevenlerinin karşısına yeni imajıyla çıktı. 70 yaşındaki Diva'yı görenler gözlerine inanamadı.
20.06.2022 Magazin
Deniz Seki gerçek mesleğini açıkladı!
Deniz Seki gerçek mesleğini açıkladı! Bir dönem fazla kilolarıyla mücadele eden Deniz Seki, tüp mide ameliyatının ardından sağlıklı yaşam ve düzenli spor sayesinde fit bir görünüme kavuştu. İmajında da baştan aşağı yeniliğe giden şarkıcı, sosyal medya paylaşımlarıyla hayranlarını şaşkına çeviriyor. Adeta bambaşka biri olan Seki, 'estetik' sorusunu yanıtlarken, "İlk harçlığımı kazandığım meslekti" diyerek şarkıcılık kariyeri öncesine dair konuştu.
27.05.2022 Magazin
Bülent Ersoy'dan, 'Anıtkabir' açıklaması!
Bülent Ersoy'dan, 'Anıtkabir' açıklaması! Bursa'da, bir güzellik merkezinin açılışına katılan Bülent Ersoy, Anıtkabir ziyareti sırasında kendisine şemsiye tutan subayın Hakkari'ye tayiniyle ilgili olarak açıklama yaptı.
24.01.2022 Magazin
Bülent Ersoy'a veto! İbo Show yılbaşı programında....
Bülent Ersoy'a veto! İbo Show yılbaşı programında.... İbo Show'un 2022 Yılbaşı özel programında ünlüler geçidi var. Bülent Ersoy'un da katılması beklenen gecede Diva'ya orkestradan veto geldi. Bülent Ersoy'un geçtiğimiz aylarda Kıbrıs'ta tutuklanan orkestrasına sahip çıkmaması gündem olmuştu. O ekipten iki kişi İbrahim Tatlıses'in ekibine geçti ve Bülent Ersoy'a rest çekti.
27.12.2021 Magazin
Bülent Ersoy'un hayatı film oluyor!
Bülent Ersoy'un hayatı film oluyor! Diva Bülent Ersoy, önceki akşam Beyoğlu’nda bulunan bir otelde sahne aldı. Bülent Ersoy, yaşamının film olacağını ilk kez açıkladı.
19.12.2021 Magazin
Cansu Dere 'ye İspanya'dan başarı ödülü
Cansu Dere 'ye İspanya'dan başarı ödülü Türk-İspanyol Resmi Sanayi ve Ticaret Odası tarafından bu sene altıncısı düzenlenen ödül töreninde, ünlü oyuncu Cansu Dere, Bireysel Başarı Ödülü'nün sahibi oldu.
2.12.2021 Magazin
Bülent Ersoy ilk kez “teve2 Magazin Masası”na konuştu
Bülent Ersoy ilk kez “teve2 Magazin Masası”na konuştu teve2’nin, hafta içi her gün canlı yayınla ekrana gelen programı “teve2 Magazin Masası”nın bugün Diva Bülent Ersoy telefon ile bağlandı.
29.10.2021 Televizyon
Bülent Ersoy-Mustafa Keser arasında sular durulmuyor! Mahkemeye veriyor...
Bülent Ersoy-Mustafa Keser arasında sular durulmuyor! Mahkemeye veriyor... Sanatçı Mustafa Keser, Star TV ekranlarında Bülent Ersoy'la sunduğu "Benzemez Kimse Bize" programının bitmesinin ardından gündem olacak açıklamalarda bulunmuştu. Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, açıklamaların ardından Bülent Ersoy'un Mustafa Keser'e tazminat davası açacağını duyurdu.
7.10.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Diva ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki diva haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.