Bakan Çavuşoğlu, Vişegrad Dörtlüsü Dışişleri Bakanları toplantısına  katıldı
Bakan Çavuşoğlu, Vişegrad Dörtlüsü Dışişleri Bakanları toplantısına katıldı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Vişegrad Dörtlüsü (V4) ülkeleri Slovakya, Çekya, Macaristan ve Polonya'nın Dışişleri Bakanları ile video konferans toplantısına katıldı.
19.06.2020 Siyaset
Türkiye-Azerbaycan-Gürcistan-İran anlaştı: Yeni transit koridoru oluşturuluyor
Türkiye-Azerbaycan-Gürcistan-İran anlaştı: Yeni transit koridoru oluşturuluyor Bakü'de düzenlenen Türkiye-Azerbaycan-Gürcistan-İran Dışişleri Bakanları Dörtlü Toplantısı'nda Reşt-Astara Demiryolu'nun Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu'na birleştirilmesi ve İran'ın Çabahar ve Bandar-Abbas limanlarından başlayacak, Hint Okyanusu'nu Avrupa'ya birleştirecek yeni trasit koridorun oluşturulması kararlaştırıldı.
15.03.2018 Ekonomi
Bakan Çavuşoğlu Fransa'ya gidiyor
Bakan Çavuşoğlu Fransa'ya gidiyor Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 23 Ocak'ta Paris'te düzenlenecek olan, 'Kimyasal Silah Kullanımının Cezasız Kalmaması İçin Uluslararası Ortaklık' Dışişleri Bakanları toplantısına katılacak.
22.01.2018 Gündem
Çavuşoğlu, Kerry ile görüştü
Çavuşoğlu, Kerry ile görüştü Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Paris'te düzenlenen Fikirdaş Ülkeler Dışişleri Bakanları Toplantısı'nda, ABD Dışişleri Bakanı John Kerry ile görüştü.
29.09.2021 Gündem