Diriliş Ertuğrul Dizisi

Diriliş Ertuğrul Dizisi

Son dakika Diriliş Ertuğrul dizisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Diriliş Ertuğrul dizisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Diriliş Ertuğrul dizisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Diriliş Ertuğrul Dizisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan diriliş ertuğrul dizisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 479 diriliş ertuğrul dizisi haberi bulunmuştur. Tüm diriliş ertuğrul dizisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Halit Özgür Sarı diziden ayrılıyor mu? Kardeşlerim dizisinin Kadir'i Halit Özgür Sarı veda mı ediyor?
Halit Özgür Sarı diziden ayrılıyor mu? Kardeşlerim dizisinin Kadir'i Halit Özgür Sarı veda mı ediyor? Ekranların sevilen dizisi Kardeşlerim 29. Bölüm ile ekranlara gelecek. Yayınlanan fragmanda Kadir'in kaza geçirmesi hayranlarını üzdü. Kardeşlerim dizisinin Kadir'Halit Özgür Sarı cumartesi ekrana gelecek 29. bölümde diziden ayrılıyor. Peki, Halit Özgür Sarı'nın yeni projesi ne? İşte detaylar...
17.11.2021 Gündem
Halit Özgür Sarı diziden ayrıldı mı? Kardeşlerim dizisinde Kadir ölüyor mu?
Halit Özgür Sarı diziden ayrıldı mı? Kardeşlerim dizisinde Kadir ölüyor mu? Milyonları ekrana kilitleyen Kardeşlerim dizisinin 29. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda Kadir'in kaza geçirmesi dizinin takipçilerini üzdü. Pek çok kişi, "Halit Özgür Sarı Kardeşlerim dizisinden ayrıldı mı? Kardeşlerim Kadir ölüyor mu? Kardeşlerim dizisinde Kadir kimdir?" sorusunu araştırıyor. Peki, Halit Özgür Sarı diziden ayrıldı mı? Kardeşlerim dizisinde Kadir ölüyor mu? İşte Kardeşlerim dizisinin son fragmanından detaylar...
16.11.2021 Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli'den son dakika açıklaması
MHP lideri Devlet Bahçeli'den son dakika açıklaması MHP Lideri Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabından önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Dönemin jeopolitik şartlarının gereği olarak Söğüt’ü yurt tutan 400 çadırlık Türkmen ruhu; iç çelişkilerini aştığı takdirde dünya üzerinde nasıl bir küresel güç olunacağını açıklıkla göstermiştir. Bu gerçeği görmeyen, göremeyen kim varsa gaflete ve yanlışa düşmüştür. Bugün korkulan esasen budur. Ege ve Doğu Akdeniz’deki oynanan zalim oyunların gerçek nedenleri de burada aranmalıdır." ifadelerini kullandı.
11.09.2020 Siyaset
Engin Altan Düzyatan Kuruluş Osman’a mı geçecek?
Engin Altan Düzyatan Kuruluş Osman’a mı geçecek? Engin Altan Düzyatan Kuruluş Osman’a mı geçecek? Sorusu, başrollerini Engin Altan Düzyatan, Burçin Terzioğlu ve Berrak Tüzünataç’ın paylaştığı Kurşun dizisinin bitmesiyle sorulmaya başlandı. Peki, Kurşun dizisi neden final yaptı? Engin Altan Düzyatan Kuruluş Osman dizisine mi geçecek? İşte detaylar…
5.12.2019 Gündem
Niğde'de 15 Temmuz şehitleri anıldı
Niğde'de 15 Temmuz şehitleri anıldı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki hain darbe girişimi sırasında şehit edilenler, şehit Ömer Halisdemir'in memleketi Niğde'nin Çukurkuyu beldesinde anıldı.
13.07.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 156 ülkede 500 milyon kişi tarafından izleniyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 156 ülkede 500 milyon kişi tarafından izleniyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dolmabahçe Sarayı'nda sanatçı ve sporcular ile bir araya geldiği iftar programında konuştu.
25.05.2019 Siyaset
Diriliş Ertuğrul yeni sezon için flaş karar!
Diriliş Ertuğrul yeni sezon için flaş karar! Reyting rekorları kıran Diriliş Ertuğrul dizisinde birlikte rol almak istemeyen Burak Özçivit ve Engin Altan Düzyatan için çözüm bulundu. Fenomen yapımın yeni sezonunda isim değişikliğine gidilecek.
13.05.2019 Magazin
Binali Yıldırım: İstanbullu taksiye binecek, korsandan inecek
Binali Yıldırım: İstanbullu taksiye binecek, korsandan inecek AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, "Lafı uzatıp zurna yapmaya lüzum yok. İstanbullu taksiye binecek, korsandan inecek." dedi.
19.03.2019 Siyaset
Esra Bilgiç: Estetiğe zerre kadar ihtiyacım yok!
Esra Bilgiç: Estetiğe zerre kadar ihtiyacım yok! Genç oyuncu Esra Bilgiç, estetik yaptırdığı iddialarını sosyal medya hesabı üzerinden yalanladı.
19.03.2019 Magazin
Almanya'dan 'Türkiye'ye tatile gidin' çağrısı
Almanya'dan 'Türkiye'ye tatile gidin' çağrısı Alman Frankfurter Allgemeine gazetesi bugünkü sayısında Türkiye'yi, turizm açısından tanıttı. Turizm fuarı ile eş zamanlı tanıtımda gazeteciler "Tatil için Türkiye’ye gidin" yorumlarını yaptı.
6.03.2019 Dünya
Diriliş Ertuğrul, hayranlarını yine hüsrana uğrattı!
Diriliş Ertuğrul, hayranlarını yine hüsrana uğrattı! Hayranlarının yeni sezonunu merakla beklediği Diriliş Ertuğrul gelecek hafta da ekranlara gelmeyecek. TRT 1'in gelecek haftaki yayın akışında çarşamba günü "Mehmetçik Kutlu Zafer" yer aldı.
19.10.2018 Televizyon
Diriliş Ertuğrul bu akşam yeni sezona başlayacak mı?
Diriliş Ertuğrul bu akşam yeni sezona başlayacak mı? Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni sezona ne zaman başlayacağı merak ediliyor ve gündemde sıkça araştırılıyor. TRT 1'in reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul bu akşam ekrana gelecek mi? İşte kanaldan gelen Diriliş Ertuğrul açıklaması...
3.10.2018 Gündem
Diriliş Ertuğrul'un Abdurrahman Alp'i Suriye'de
Diriliş Ertuğrul'un Abdurrahman Alp'i Suriye'de Diriliş Ertuğrul dizisi oyuncularından Celal Al ve dizinin yapımcısı Kemal Tekden, Fırat Kalkanı Harekatı ile terörden temizlenen El Bab'ın Çobanbey beldesinde sünnet törenine katıldı.
22.09.2018 Magazin
Çavuşoğlu-Maduro görüşmesine Diriliş Ertuğrul damgası
Çavuşoğlu-Maduro görüşmesine Diriliş Ertuğrul damgası Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro'nun görüşmesine Diriliş Ertuğrul dizisi damgasını vurdu.
22.09.2018 Gündem
Diriliş Ertuğrul yeni sezona ne zaman başlayacak?
Diriliş Ertuğrul yeni sezona ne zaman başlayacak? Diriliş Ertuğrul dizisi konusu ve oyuncularıyla büyük dikkat çekiyor. TRT 1'in fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul'un yeni sezona ne zaman başlayacağı merak edilen konular arasında yer alıyor. Peki Diriliş Ertuğrul yeni sezon fragmanı yayınlandı mı?
12.09.2018 Gündem
2071 vizyonundan kimse alıkoyamaz!
2071 vizyonundan kimse alıkoyamaz! Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi’nin Yıl Dönümü ve Zafer Haftası’na ilişkin yayımladığı mesajda, “2023 hedeflerine, 2053 ve 2071 vizyonuna ulaşmaktan hiç kimse alıkoyamayacaktır” dedi
25.08.2018 Gündem
Son dakika: Diriliş Ertuğrul dizisinin çekildiği kundura fabrikası yandı
Son dakika: Diriliş Ertuğrul dizisinin çekildiği kundura fabrikası yandı Beykoz Yalıköy'de bulunan eski kundura fabrikasında yangın çıktı.Dumanlar bir çok ilçeden görüldü. Saatler süren çalışmanın ardından yangın kontrol altına alındı.Fabrikanın bulunduğu alanda Diriliş Ertuğrul dizisi çekiliyordu. Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek,"Yangında can kaybı ve yaralanma olmadı" dedi.
29.06.2018 Gündem
Diriliş'te yeni başrol oyuncusu belli oldu
Diriliş'te yeni başrol oyuncusu belli oldu Gelecek hafta ileri bir tarihe atlayacak olan Diriliş Ertuğrul'un, yeni kadın başrol oyuncusu Oya Unustası oldu.
9.05.2018 Televizyon
İşte Diriliş Ertuğrul'un yeni başrol oyuncusu!
İşte Diriliş Ertuğrul'un yeni başrol oyuncusu! Önümüzdeki haftalarda ileri bir tarihe atlayacak olan TRT 1'in efsane dizisi Diriliş Ertuğrul'un yeni kadın başrol oyuncusu belli oldu.
9.05.2018 Televizyon
Diriliş Ertuğrul 116. yeni bölümde Osman Bey dünyaya geliyor!
Diriliş Ertuğrul 116. yeni bölümde Osman Bey dünyaya geliyor! Diriliş Ertuğrul 116. yeni bölüm fragmanları yayınlandı ve büyük heyecan yarattı. Geçen hafta yayınlanmayan Diriliş Ertuğrul dizisi oldukça meraklandırmıştı. İşte Diriliş Ertuğrul'da bu akşam yaşanacak tüm gelişmeler...
2.05.2018 Gündem
Engin Altan Düzyatan, Diriliş'ten ayrılıyor!
Engin Altan Düzyatan, Diriliş'ten ayrılıyor! Diriliş Ertuğrul dizisi gelecek sezon Diriliş Osman Gazi olarak yayın hayatına devam edecek. Osman Bey'in çocukluğunu ve gençliğini canlandıracak oyuncular ile anlaşma yapıldı.
1.05.2018 Magazin
Diriliş'te şok veda! Öldürüldü...
Diriliş'te şok veda! Öldürüldü... Diriliş Ertuğrul dizisinin 113. bölümünde Aslıhan Hatun'un ölümü obayı yasa boğdu. Aslıhan Hatun'u canlandıran Gülsüm Ali İlhan da diziye veda etti. Sadettin Köpek'in hançerlediği Aslıhan Hatun'un ölümü sonrasında Ertuğrul Bey ve alpleri intikam yemini etti. Diriliş Ertuğrul'un son bölümünde Günalp Bey ve Ertuğrul Bey'in arasındaki kapışma sahnesi de nefesleri kesti.
5.04.2018 Magazin
Aktif değil hiperaktifim
Aktif değil hiperaktifim Cemal Hünal, ‘Kızım ve Ben’ isimli yeni filminde kızını tek başına büyütmek zorunda kalan bir babayı oynuyor. Hünal’ı vaktinin çoğunu geçirdiği at çiftliğinde ziyaret edip, yeni filmini konuştuk.
31.03.2018 Arşiv
Diriliş Ertuğrul son bölümde neler oldu? 113. yeni fragman yayınlandı mı?
Diriliş Ertuğrul son bölümde neler oldu? 113. yeni fragman yayınlandı mı? Diriliş Ertuğrul son bölümde neler oldu? 113. yeni fragman yayınlandı mı? Soruları yanıtını buldu. TRT 1'in fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul'da Aslıhan'a ne olacağı merak ediliyor. İşte Diriliş Ertuğrul yeni bölümde yaşanacaklar...
29.03.2018 Gündem
Amerikalılar Engin’e hayran!
Amerikalılar Engin’e hayran! ABD’li gazeteci Adriana Aristizabal, Engin Altan Düzyatan’la röportaj yaptı, oyuncuyu övgüye boğdu: “Oyunculuğunuz bana Marlon Brando’yu hatırlattı. Bunu söyleme cesaretinde bulunuyorum, siz Türkiye’nin Marlon Brando’su gibisiniz”
20.03.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Diriliş Ertuğrul Dizisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki diriliş ertuğrul dizisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.