Direkt Mesaj

Direkt Mesaj

Son dakika direkt mesaj haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan direkt mesaj ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını direkt mesaj haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Direkt Mesaj

haberleri sayfasında son dakika yaşanan direkt mesaj gelişmeleri de dahil olmak üzere 342 direkt mesaj haberi bulunmuştur. Tüm direkt mesaj haberleri aşağıda listelenmiştir.
Instagram gözden geçir ne demek? Instagram gözden geçirme ve kabul et nedir? Instagram gözden geçir özelliği ile ilgili ayrıntılar…
Instagram gözden geçir ne demek? Instagram gözden geçirme ve kabul et nedir? Instagram gözden geçir özelliği ile ilgili ayrıntılar… Instagram'ın dolandırıcıları engellemek için kullanılan takipçi listesinde 'Gözden geçir' yazısını gören kullanıcılar, bu özelliği, erkekler üzerinde denemeye başladı. Peki, Instagram gözden geçir ne demek? Instagram gözden geçirme ve kabul et nedir? Instagram gözden geçir özelliği ile ilgili ayrıntılar…
12.12.2023 Bilim ve Teknoloji
TÜKONFED Başkanı Aydın Ağaoğlu'nun sosyal medya hesabını kullanarak dolandırıcılık yaptılar
TÜKONFED Başkanı Aydın Ağaoğlu'nun sosyal medya hesabını kullanarak dolandırıcılık yaptılar Dolandırıcıların hedefinde bu sefer Tüketici Konfederasyonu (TÜKONFED) Başkanı Aydın Ağaoğlu vardı. Aydın Ağaoğlu'na iki yetime maddi destek sağladığını belirterek sosyal medya hesabı üzerinden ulaşan şüpheli, Aydın Ağaoğlu'nun hesabının bilgilerini alarak 4 kişiyi dolandırdı. Olayı anlatan Ağaoğlu, şüphelinin öğretmen olduğunu söylediğini belirterek, "Telefon numarasını verdi, yazıştık, IBAN numarası da var, sonra dedim ki; bu sahtekar değilse ona yardımcı olmuş olurum, sahtekarsa ki büyük olasılıkla öyledir, o zaman bunun mutlaka yargı önüne çıkıp hesap vermesini sağlar, başkasına zarar vermesine engel olurum. Bilinçli tüketiciler, para göndermeden önce beni aradılar. Tabi bu arada birkaç saf kişi 2 bin liraya kadar para göndermiş. Sert kayaya çarptı, elimde telefon numarası var, IBAN numarası var, hesap sahibinin adı soyadı var, bir de Instagram hesabı var. İşte bu bilgilerle Cumhuriyet Savcılığı’na müracaat edip bu kişinin yakalanmasını sağlayacak hukuki altyapıyı hazırladık arkadaşlarla ifadelerini kullandı.
26.10.2023 Gündem
Instagram harekete geçti! 'taciz edici' +18 fotoğraf göndermek zorlaştırılacak
Instagram harekete geçti! 'taciz edici' +18 fotoğraf göndermek zorlaştırılacak Güzel haber diyebileceğimiz gelişmede, Instagram, kadın kullanıcılarının direkt mesaj ile "tacizkar" fotoğraflar almasını engellemeye yardımcı olacak gibi duruyor.
30.06.2023 Bilim ve Teknoloji
Muharrem İnce soruşturmasında gözaltına alınan şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı
Muharrem İnce soruşturmasında gözaltına alınan şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce hakkında sosyal medyada yapılan paylaşımlar çerçevesinde yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 11 şüpheliden 3'ü tutuklanırken, ifadeler ortaya çıktı.
18.05.2023 Gündem
Twitter Blue'nun Türkiye fiyatı ne kadar? Twitter Türkiye'nin ücreti kaç lira? Mavi Tik abonelik ücreti kaç para?
Twitter Blue'nun Türkiye fiyatı ne kadar? Twitter Türkiye'nin ücreti kaç lira? Mavi Tik abonelik ücreti kaç para? Dünyaca ünlü sosyal medya platformu Twitter’ı satın alan Elon Musk’ın ilk yaptığı işleriden biri de Twitter'da mavi tik'i paralı hale getirmek oldu. Twitter Blue adındaki üyeliğin ABD fiyatı 8 dolar olarak açıklanmıştı. Twitter Blue'nun Türkiye fiyatı da belli oldu. Peki, Twitter Blue'nun Türkiye fiyatı ne kadar? Twitter Türkiye'nin ücreti kaç lira? Mavi Tik abonelik ücreti kaç para? İşte detaylar…
15.11.2022 Bilim ve Teknoloji
Fiyatlar uçuşa geçti! 200 liradan 1500 liraya çıktı
Fiyatlar uçuşa geçti! 200 liradan 1500 liraya çıktı Yaz mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte fiyatlar uçuşa geçti. Deniz sezonu yavaş yavaş açılıyor. Her yaz sezonu plaj ve lahmacun fiyatlarıyla gündeme gelen Bodrum’da plaj giriş ücretleri kişi başı 1.500 lirayı buluyor. Geçen yıl ise fiyatlar 200 lira civarında seyrediyordu.
7.05.2022 Ekonomi
Doktorlar dolandırıcıların yeni hedefi oldu!
Doktorlar dolandırıcıların yeni hedefi oldu! Pandemi döneminde popülerleşen doktorların sosyal medya hesapları, dolandırıcıların hedefi oldu. Ele geçirilen hesaplardaki takipçiler, doktorlar tarafından paylaşıldığını düşündüğü, kısa yoldan yüksek miktarda para kazanacağı yönündeki mesajlara ya da iletilere inanarak paralarını kaptırıyor. Sosyal medya hesabı çalınan Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanı Doç. Dr. Hanifi Şahin, "Bir hastam HPV aşısı olmak için 3 aydır para biriktiriyordu, maalesef dolandırıcılar onun biriktirdiği parasını aldılar. Bir tane hasta daha yine dolandırılmış durumda" dedi.
12.09.2021 Gündem
Dünya elektrikli araç günü geliyor!
Dünya elektrikli araç günü geliyor! Dünya Elektrikli Araç Gününü başlatan şirketler “EVmoji” yarışması ile 16 yaş ve altı katılımcıları elektrikli araçlar için emoji tasarlamaya çağırıyor.
2.08.2021 Otomobil
Sosyal medya kullananlar dikkat! Bu mesaj gelirse açmayın
Sosyal medya kullananlar dikkat! Bu mesaj gelirse açmayın Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığınca, son dönemde sosyal medyada gerçekleşen dolandırıcılık konularına karşı vatandaşlara uyarıda bulunuldu.
28.07.2021 Gündem
Instagram yeni özelliğini duyurdu
Instagram yeni özelliğini duyurdu Instagram, insanların hesaplarını güvenli tutmalarına yardımcı olacak yeni bir özellik olan Güvenlik Kontrolü özelliğini hayata geçirdiğini duyurdu.
15.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Instagram yeni özelliği devreye aldı!
Instagram yeni özelliği devreye aldı! Instagram, insanların hesaplarını güvenli tutmalarına yardımcı olacak yeni bir özellik olan Güvenlik Kontrolü özelliğini hayata geçirdiğini duyurdu.
14.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Aleyna Tilki dadı arıyor! Şartları...
Aleyna Tilki dadı arıyor! Şartları... Sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Aleyna Tilki, yine dikkat çekici bir mesaj paylaştı.
9.07.2021 Magazin
Instagram ve Twitter kullananlar dikkat! '48 saat içinde hesabınız silinecektir'
Instagram ve Twitter kullananlar dikkat! '48 saat içinde hesabınız silinecektir' Sosyal medya kullanıcılarını çok yakından ilgilendiriyor. Son günlerde pek çok kişiye aynı mesaj geliyor. Tıklamanız halinde hemen adli makamlara başvuru yapmanız gerekiyor. Vatandaşlar son günlerde yeni bir dolandırıcılık yöntemi ile karşı karşıya. Sosyal medya platformları üzerinden dolandırıcılar tarafından gönderilen ‘telif haklarını ihlal ettiniz, linke tıklayın yoksa 48 saat içinde hesabınız silinecektir’ e-posta bildirimi veya Direct Mesajı ilk bakışta oldukça resmi görünse de işin aslında her şeyinizi kaybedebilirsiniz.
7.07.2021 Gündem
E-posta hesabı olan herkesi kapsıyor! Bütün paranız gidebilir
E-posta hesabı olan herkesi kapsıyor! Bütün paranız gidebilir Vatandaşlar son günlerde yeni bir dolandırıcılık yöntemi ile karşı karşıya. Sosyal medya platformları üzerinden dolandırıcılar tarafından gönderilen ‘telif haklarını ihlal ettiniz, linke tıklayın yoksa 48 saat içinde hesabınız silinecektir’ e-posta bildirimi veya Direct Mesajı ilk bakışta oldukça resmi görünse de işin aslında her şeyinizi kaybedebilirsiniz.
6.07.2021 Gündem
Instagram Hikayaler özelliği mesajlara yönlendirecek
Instagram Hikayaler özelliği mesajlara yönlendirecek Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformu olan Instagram, her geçen gün yeni özelliklerini kullanıcılarına sunmaya devam ediyor. Bir çok yeni özelliği bünyesine katan uygulama, şimdi de Hikayeler özelliği üstünden Direkt Mesajlara yönlendirecek bir çıkartma üstünde çalışıyor.
29.04.2020 Bilim ve Teknoloji
14 Şubat Sevgililer Günü öncesi önemli uyarı: Bu tuzağa düşmeyin!
14 Şubat Sevgililer Günü öncesi önemli uyarı: Bu tuzağa düşmeyin! 14 Şubat Sevgililer Günü öncesi pek çok kişi sevdiğine hediye alma telaşında. Özellikle böyle özel günlerde sosyal medya üzerinden yapılan satışlar artıyor. Bunu fırsat bilen dolandırıcılar, kötü niyetli kişiler ise tüketicileri mağdur ediyor. Satın alma işlemini yapan kişilere çoğu zaman sipariş edilen veya tanıtımlarda gösterilen ürünlerin aksine kalitesi düşük ürünler gönderiliyor. Ya da kredi kartı bilgileri dolandırıcılar tarafından kopyalanıyor. Sosyal medyadan alışveriş yapanların dikkat etmesi gereken bazı hususlar bulunuyor.
12.02.2020 Ekonomi
Ayla Çelik’e şok mesaj: Ölmeni istiyorum!
Ayla Çelik’e şok mesaj: Ölmeni istiyorum! Ünlü şarkıcı ve söz-müzik yazarı Ayla Çelik, usta gazeteci Ali Eyüboğlu ile başarılı haberci İlkay Buharalı’nın birlikte hazırlayıp sunduğu “Magazin Noteri” programının Perşembe konuğu oldu.
13.10.2019 Magazin
İnstagram Threads APK nedir?
İnstagram Threads APK nedir? Fotograf ve video paylaşım platformu olan Instagram yeni uygulaması Threads’ı tanıttı. 2012 yılından beri Facebook bünyesinde bulunan Instagram’ın son gözdesi Threads uygulaması oldu. İnstagram Threads apk nedir? Nasıl kullanılır? Ne işe yarar?
5.10.2019 Bilim ve Teknoloji
YouTube üzerinden mesajlaşma dönemi kapanıyor
YouTube üzerinden mesajlaşma dönemi kapanıyor Dünyanın en büyük video platformu YouTube, uzun süredir aktif olarak kullanılan mesajlaşma özelliğini kaldırmaya hazırlanıyor. Bu gerçekleştiğinde kullanıcılar kendi aralarında DM olarak isimlendirilen özel mesajlaşma sisteminden artık faydalanamayacak.
21.08.2019 Bilim ve Teknoloji
'Çıplak fotoğrafları ifşa edeceğim'
'Çıplak fotoğrafları ifşa edeceğim' Didem Soydan, kendisine çıplak fotoğrafların atılıp atılmadığı ile ilgili soruya çok konuşulacak bir yanıt verdi.
24.07.2019 Magazin
Instagram'da hikayeler neye göre sıralanıyor?
Instagram'da hikayeler neye göre sıralanıyor? Instagram kullanan herkesin merak ettiği sorulardan bir tanesi Hikayeler'e bakan kişilerin neye göre sıralandığı. Peki o liste neye göre sıralanıyor?
29.04.2019 Bilim ve Teknoloji
Instagram'dan flaş özellik!
Instagram'dan flaş özellik! Instagram internet sitesi üzerinde mesajlaşma uygulaması için testlere başladı.
14.02.2019 Bilim ve Teknoloji
Sosyal medyada 'sponsorlu' reklamlara dikkat!
Sosyal medyada 'sponsorlu' reklamlara dikkat! Bankaların isimleri ve logolarıyla sosyal medya ağlarında sahte hesap açan dolandırıcılar, sponsorlu/reklam ve normal yayınlarla ulaştığı kullanıcıların hesaplarını boşaltıyor.
11.12.2018 Bilim ve Teknoloji
Taciz iddialarına Tan'dan açıklama geldi
Taciz iddialarına Tan'dan açıklama geldi Danimarka'da yaşayan ve tatil için Türkiye'ye gelen diş hekimi Pelin Elecik, popçu Tan Taşçı'nın, özel mesajlar atarak kendisini taciz ettiğini iddia etti. Çıkan haberlerin ardından Tan Taşçı sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulundu
27.09.2018 Magazin
Instagram'da yeni özellik kullanıma sunuldu
Instagram'da yeni özellik kullanıma sunuldu Instagram, beklenen özelliği "Bana Soru Sor"u bugünden itibaren aktif etti. Kullanıcıların hikayeler bölümünde paylaştıkları içerikleri soru sor butonu üzerinden soru yöneltmeyi mümkün kılan yeni özelliğin, popüler sosyal ağ üzerindeki etkileşimi geliştirmesi bekleniyor
11.07.2018 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Direkt Mesaj ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki direkt mesaj haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.