Gazete Vatan Logo

Twitter Blue'nun Türkiye fiyatı ne kadar? Twitter Türkiye'nin ücreti kaç lira? Mavi Tik abonelik ücreti kaç para?

Dünyaca ünlü sosyal medya platformu Twitter’ı satın alan Elon Musk’ın ilk yaptığı işleriden biri de Twitter'da mavi tik'i paralı hale getirmek oldu. Twitter Blue adındaki üyeliğin ABD fiyatı 8 dolar olarak açıklanmıştı. Twitter Blue'nun Türkiye fiyatı da belli oldu. Peki, Twitter Blue'nun Türkiye fiyatı ne kadar? Twitter Türkiye'nin ücreti kaç lira? Mavi Tik abonelik ücreti kaç para? İşte detaylar…

Twitter Blue'nun Türkiye fiyatı ne kadar? Twitter Türkiye'nin ücreti kaç lira? Mavi Tik abonelik ücreti kaç para?

En büyük sosyal medya platformlarından olan Twitter'ı 44 milyar dolara satın alarak dikkatleri üzerine çeken Elon Musk’ın Twitter’da yaptığı değişiklikler gündemden düşmüyor. Twitter’a para akışı sağlamak isteyen Elon Musk, Twitter Blue ile ücretli abonelik sistemini getirdi.

Başlangıçta yönetim kadrosu olmak üzere pek çok çalışanla yollarını ayıran Elon Musk, Twitter’ın günde 4-5 milyon dolar zarar ettiğini belirtmiş, hem şirkete hem içerik üreticilerine bir gelir yaratmayı hedefleyen yeni projeler üretmeye başlamıştı. Bunlardan öne çıkan ise, Twitter Blue üyesi olanların mavi tik'e sahip olmaları ve bunun karşılığında da belli miktar para ödemeleriydi.

TWİTTER BLUE'NUN TÜRKİYE FİYATI NE KADAR?

ABD’de Twitter Blue üyeliğini ilk olarak 8 dolar olarak açıklayan Twitter’da ülkelere göre ücretler merak ediliyordu. Bu hizmetin Türkiye fiyatı da ortaya çıktı. Ancak uygulama henüz Türkiye'de faaliyete geçmedi. Yine de akıllı telefonlardaki uygulama ücretleri bölümünden Twitter'ın aylık ücretinin 109.99 TL olduğu görülüyor.

Haberin Devamı

TWİTTER MAVİ TİK NEDİR?

Twitter'daki mavi Onay rozeti , kamu menfaatini ilgilendiren bir hesabın orijinal olduğunun bilinmesini sağlar. Mavi rozet alabilmeniz için hesabınızın orijinal, tanınmış ve aktif olması gerekiyordu. Ancak yeni uygulamayla aylık 110 TL veren herkes mavi tik alabilecek.

TWİTTER BLUE ÖZELLİKLERİ NELER?

Reklamsız Makaleler: Reklamsız okuma deneyimi sunulacak.

En Popüler Makaleler: Son 24 saatte en çok paylaşılan makaleler direkt karşınıza çıkacak.

Okuyucu: Okuyucu modu ile uzun Tweet dizelerini daha rahat okuyabilir, metin boyutlarını büyütebilirsiniz.

Yer İşareti Klasörleri: Yer işaretlerinde klasörleri düzenleyerek istediğiniz tweetlere daha rahat erişin.

Gezintiyi Kişileştir: En çok kullanılan sayfaları ayarlayabilirsiniz.

Uygulama Teması: Yalnızca sana özel tema renkleri seç.

Daha uzun video yükle: 10 dakikaya kadar videolar yükleyebilirsin.

Sabitlenen Sohbetler: Favori sohbetleri Direkt mesaj kutusunun en üst kısmında sabitleyebilirsin.