Dinlemeler

Dinlemeler

Son dakika dinlemeler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dinlemeler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dinlemeler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dinlemeler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dinlemeler gelişmeleri de dahil olmak üzere 445 dinlemeler haberi bulunmuştur. Tüm dinlemeler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Gül: İnsanımızın mahrem alanını teminat altına almak en temel görevlerden biridir
Bakan Gül: İnsanımızın mahrem alanını teminat altına almak en temel görevlerden biridir Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, “Özellikle insanımızın onurunu, mahrem alanını ve kişisel verilerini teminat altına almak da en temel görevlerden biridir” dedi.
28.01.2022 Siyaset
Bakan Akar: 'Kimse aklımızla alay etmesin'
Bakan Akar: 'Kimse aklımızla alay etmesin' Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "PKK ve YPG arasında bir fark yok. Kimse aklımızla alay etmesin. Dinlemeler, raporlar, fotoğraflar ve her şey açık bir şekilde ortada iken hala bazı müttefiklerimizin YPG ile iş birliği yapmaları, onlara silah, sağlamaları kabul edilemez." dedi.
25.06.2021 Siyaset
FETÖ kozmik imama, mahrem yapısının yatak odalarını aratmış
FETÖ kozmik imama, mahrem yapısının yatak odalarını aratmış FETÖ’nün kozmik mahrem imamı Yasin Ugan’ın örgüt üyelerinin evlerine baskınlar yaparak, yatak odaları da dahil aradığı, onları örgütle ilişkilendirebilecek en küçük detayları bile üst düzey yönetime rapor ettiği öğrenildi. Yasin Ugan’ın ortaokul döneminden itibaren örgüt tarafından özel olarak eğitildiği, hayatı boyunca başka hiçbir işte çalışmadığı, “profesyonel mahrem abi” olduğu belirlendi.
20.01.2021 Gündem
"İnternet, aynı zamanda kontrolsüz kavşaklarla doludur"
"İnternet, aynı zamanda kontrolsüz kavşaklarla doludur" Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, '28 Ocak Veri Koruma Günü' kapsamında düzenlenen konferansta, "Milyonlarca verinin durmaksızın aktığı bir bilgi otobanına benzetilen internet, aynı zamanda kontrolsüz kavşaklarla doludur ve kriminal aktiviteler için sınırları belirsiz, kontrolü zor yeni bir alana dönüşmüştür" dedi.
28.01.2019 Bilim ve Teknoloji
FETÖ çatı davasında gerekçeli karar açıklandı
FETÖ çatı davasında gerekçeli karar açıklandı FETÖ/PDY çatı davasının gerekçeli kararında örgütün nihai amacının cemaat zümre egemenliğine dayalı teokratik totaliter rejim kurmak olduğu belirtildi. FETÖ/PDY çatı davası gerekçeli kararında 17/25 Aralık'ta hükümetin istifasını sağlamaya yönelik eylemlerin anayasayı ihlal suçu oluşturduğu kaydedildi
16.01.2019 Gündem
Emniyet Genel Müdürü açıkladı: Kriptolara, canlı hücrelere operasyon düzenliyoruz
Emniyet Genel Müdürü açıkladı: Kriptolara, canlı hücrelere operasyon düzenliyoruz Fetullahçı Terör Örgütü'ne yönelik yapılan operasyonlar hakkında bilgi veren Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok, "Teşkilatta tespitli FETÖ’cü kalmadı. Şimdi daha güçlü olarak kriptolara, canlı hücrelere operasyon düzenliyoruz" ifadesini kullandı.
9.04.2018 Gündem
Baykal'ı değil ama sekreterini dinlemiş
Baykal'ı değil ama sekreterini dinlemiş Eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal ile eski MHP'li yöneticilerin özel hayatlarına ilişkin görüntülerin yayınlanmasıyla ilgili Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in de aralarında bulunduğu 171 kişinin yargılandığı davaya sanık savunmalarıyla devam edildi.
8.02.2018 Gündem
Bahçeli’nin eski özel kalemi de yeni partide
Bahçeli’nin eski özel kalemi de yeni partide MHP lideri Bahçeli’nin uzun yıllar özel kalem müdürlüğünü yapan Ömer Karakaş ve 300 kişi, Akşener’in partisine katılmak için istifa etti
11.09.2017 Siyaset
‘CHP ve MHP’ye müdahale edildi’
‘CHP ve MHP’ye müdahale edildi’ Darbe girişimiyle ilgili Meclis Araştırması Komisyonunun taslak raporunda, FETÖ’nün siyasete müdahale teşebbüsleri ayrı bir başlık olarak yer aldı.
29.09.2021 Gündem
‘FETÖ’nün siyasetle ilk teması Özal’lı yıllarda’
‘FETÖ’nün siyasetle ilk teması Özal’lı yıllarda’ Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu’nun taslak raporundaki ‘siyaset’ başlığında, örgütün siyasete Turgut Özal’lı yıllarda adım attığı belirtildi. Özal’ın vefatından önce bir arkadaşına “Ona Türkiye yetmiyor, dünyayı istiyor” dediği de aktarıldı
29.09.2021 Gündem
Eski Bitlis Emniyet Müdürü sahte kimlikle İstanbul'da yakalandı
Eski Bitlis Emniyet Müdürü sahte kimlikle İstanbul'da yakalandı Usulsüz dinlemeler ve Askeri Casusluk kumpasının başındaki isimlerden biri olduğu iddia edilen ve Ankara'daki FETÖ soruşturması kapsamında aranan eski Bitlis Emniyet Müdürü Sadettin Akgüç, Pendik'te sahte kimlikle yakalandı.
29.09.2021 Gündem
Almanya maslahatgüzarı Dışişleri'ne çağırıldı!
Almanya maslahatgüzarı Dışişleri'ne çağırıldı! Alman İstihbarat Başkanı'nın FETÖ ile yaptığı açıklamaların ardından Almanya Maslahatgüzarı Dışişleri'ne çağırıldı
29.09.2021 Gündem
FETÖ kestiği cezanın iptali için "servet" istemiş
FETÖ kestiği cezanın iptali için "servet" istemiş FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 8 kişi hakkında hazırlanan ve mahkemece kabul edilen iddianamede tutuklu sanık eski emniyet müdürü Kahya ve eski vergi dairesi başkanı Saydam hakkında "örgüte para toplama"yla ilgili ilginç detaylar yer aldı
29.09.2021 Gündem
Polislerin ByLock iddianamesi kabul edildi
Polislerin ByLock iddianamesi kabul edildi Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında, örgütün şifreli haberleşme programı "ByLock"u kullandıkları gerekçesiyle tutuklanan, aralarında eski emniyet müdürlerinin de bulunduğu 80'i tutuklu 12'si firari olmak üzere 92 sanık hakkında "silahlı terör örgütüne üye olma" suçundan 15'er yıla kadar hapis istemiyle hazırlanan iddianame, mahkemece kabul edildi. İlk duruşma 2 Mayıs'ta Silivri'de yapılacak.
29.09.2021 Gündem
Silivri karıştı! Avukatlar...
Silivri karıştı! Avukatlar... Futbol kamuoyunu yakından ilgilendiren Şikede Kumpas Davası'nda ikinci gün. F.Bahçe’nin avukatı Erol davayla ilgili bilgi paylaştı. Erol “Baro tarafından görevlendirilen avukatlar bir bir görevden çekiliyor. Sanıklara yüklenen suçlardan dolayı kimse savunmak istemiyor” dedi.
24.09.2021 Fenerbahçe
HSYK'nın ihraç kararları Resmi Gazete'de
HSYK'nın ihraç kararları Resmi Gazete'de HSYK'nın FETÖ/PDY ile bağlantılı oldukları gerekçesiyle 227 hakim ve cumhuriyet savcısının meslekten çıkarılmalarına ilişkin kararı Resmi Gazete'de yer aldı
29.09.2021 Gündem
"Bylock"çu 92 emniyet mensubu hakkında iddianame düzenlendi
"Bylock"çu 92 emniyet mensubu hakkında iddianame düzenlendi Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ / PDY) Silahlı Terör Örgütü'ne yönelik soruşturma kapsamında, kriptolu haberleşme programı kullandıkları tespit edilen 80'i tutuklu toplam 92 emniyet mensubu hakkında iddianame düzenlendi. İddianamede, tüm şüphelilerin "örgüt üyeliği" suçundan 7,5'er yıldan 15'er yıla kadar hapisleri talep edildi.
29.09.2021 Gündem
Hırsızlık çetesi çökertildi
Hırsızlık çetesi çökertildi İstanbul, İzmir ve Elazığ'da 3 ay içinde yaklaşık 3 milyon liralık hırsızlık yapan şebeke İstanbul polisi tarafından çökertildi. Şebeke üyelerinin İzmir'de meydana gelen 1 milyon liralık hırsızlık olayının da failleri olduğu belirtildi. Hırsızlıklarda çocukları kullanan şebeke üyelerinin, öğle saatlerinde boş olduğunu tespit ettiği evlere kapılarını kırarak girdiği öğrenildi. Polisin telefon dinlemesi sırasında, şüphelilerin birbirlerinin cep telefonlarını ve paralarını da çaldığı ortaya çıktı. Şüphelilerin daha önceden çok sayıda polise geliş kayıtları var.
27.01.2017 Yaşam
FETÖ doğum tarihini hiç doğru söylememiş!
FETÖ doğum tarihini hiç doğru söylememiş! Van'da FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında şüpheli bir polis memuru hakkında hazırlanan ilk iddianamede, örgütün yapısı anlatıldı.
29.09.2021 Gündem
Yüzbinlerce aile FETÖ arşivinde!
Yüzbinlerce aile FETÖ arşivinde! FETÖ’nün dershanelerine giden öğrencilerin evlerine abilerin fişleme ziyaretleri yaptığı ortaya çıktı. Abilerin, ailelerin okudukları kitaplara kadar not ettiği ve Gülen’e ulaştırdığı tespit edildi. Bu fişlemeler darbe sonrası toplumu dizayn etmek için kullanılacaktı.
29.09.2021 Gündem
Gülen, alternatif bir sistem kurmayı hedeflemiş
Gülen, alternatif bir sistem kurmayı hedeflemiş Kastamonu’da aralarında polis, öğretmen ve esnafların da bulunduğu Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) sanıklarının Kastamonu Ağır Ceza Mahkemesi tarafından iddianamesi kabul edildi. İddianamede; terör örgütü lideri Fethullah Gülen’in ilk etapta devlete karşı savaş vererek hedeflere ulaşmanın yıpratıcı olacağını teşhis ettiği, bu nedenle mevcut sistemi yıkmak yerine, devlet modeline uygun bir örgütlenme ile devlete alternatif bir sistem kurmayı hedeflediği yer aldı.
29.09.2021 Gündem
FETÖ’yle mücadelede eski üssü kullanılacak!
FETÖ’yle mücadelede eski üssü kullanılacak! 17/25 Aralık süreci sonrasında FETÖ’nün pek çok kişiye yönelik gerçekleştirdiği yasa dışı dinlemenin merkezi olan TİB’in Gölbaşı’ndaki ana yerleşkesi Emniyet Genel Müdürlüğü’ne devredildi.
29.09.2021 Gündem
FETÖ'cüler fuhuş yapan iş adamlarını takip etmiş!
FETÖ'cüler fuhuş yapan iş adamlarını takip etmiş! Bursa Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan FETÖ iddianamesinde, iş adamlarından tehdit ve şantajla alınan rüşvetin "himmet" olarak örgüte aktarılmasına dair bilgiler yer aldı
29.09.2021 Gündem
HSYK'nın meslekten ihraç kararı Resmi Gazete'de
HSYK'nın meslekten ihraç kararı Resmi Gazete'de HSYK, 203 hakim ve cumhuriyet savcısının meslekten çıkarılmalarına karar verdi
29.09.2021 Gündem
Emin Arslan: FETÖ Rahmi Koç'u tutuklayacaktı
Emin Arslan: FETÖ Rahmi Koç'u tutuklayacaktı Meclis Araştırma Komisyonu'na konuşan eski Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Emin Arslan, Rahmi Koç'un Ergenekon operasyonunda FETÖ'nün 'Ejder' kod adı verdiği kişi olduğunu açıkladı. Arslan, "Örgüt, operasyon kapsamında Koç'un tutuklanması için hazırlıklar yapıyorlardı" diye konuştu.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Dinlemeler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dinlemeler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.