Dini Nikah

Dini Nikah

Son dakika dini nikah haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dini nikah ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dini nikah haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dini Nikah

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dini nikah gelişmeleri de dahil olmak üzere 403 dini nikah haberi bulunmuştur. Tüm dini nikah haberleri aşağıda listelenmiştir.
5 aylık hamile kadını öldürdü 'amacım fantezi yapmaktı' dedi! Çıkan haberlerden rahatsız oldu gizli duruşma istedi
5 aylık hamile kadını öldürdü 'amacım fantezi yapmaktı' dedi! Çıkan haberlerden rahatsız oldu gizli duruşma istedi Bursa’da, ilişki sırasında dini nikahla birlikte yaşadığı 5 aylık hamile N.M.T.’nin (43), boğazını sıkıp ölümüne neden olduğu suçlamasıyla ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istenen tutuklu sanık Y.A.M.A. (42), çıktığı son duruşmada olayın basında yer alması nedeniyle kendisinin ve ailesinin mağdur olduğunu söyleyerek, duruşmanın gizli görülmesini istedi.
26.02.2024 Gündem
Cinsel saldırı ve darp iftirası 6 ay sonra ortaya çıktı
Cinsel saldırı ve darp iftirası 6 ay sonra ortaya çıktı Denizli'de Özbekistan uyruklu Zulkhunur K. (39) Ramazan Akbay’dan şiddet gördüğü gerekçesi ile dini nikahtan 2 gün sonra evden yalın ayak kaçıp, polise başvurdu. Olay sonrası tutuklanan Akbay (59), Zulkhunur K.’daki darp izlerinin eski olduğunun ortaya çıkması ile tahliye edildi.
18.02.2024 Gündem
Yasak aşk yaşayıp imam nikahı kıydığı iddia edilen Doğuş'tan ilk hamle!
Yasak aşk yaşayıp imam nikahı kıydığı iddia edilen Doğuş'tan ilk hamle! Şarkıcı Doğuş, "Esra Çömelek isimli bir kadınla yasak aşk yaşayıp, dini nikâh kıydıkları" iddiasına cevap vermemişti. Evli ve iki çocuk babası Doğuş, dokuz yıllık eşi Hoşkeden Hidayetkızı ile boşanacakları yönündeki haberler üzerine sessizliğini bozdu.
5.11.2023 Magazin
Doğuş kiminle evli, eşi kim? Esra Çömelek kimdir? Şarkıcı Doğuş'un eşinden skandal ihanet iddiası!
Doğuş kiminle evli, eşi kim? Esra Çömelek kimdir? Şarkıcı Doğuş'un eşinden skandal ihanet iddiası! Şarkıcı Doğuş ile dini nikah kıydıklarını iddia eden Esra Çömelek, katıldığı televizyon programında açıklamalarıyla gündem olmaya devam ediyor. Fenomen Mahir Düz'ü kendisini dolandırdığını ve elindeki en büyük kozun Doğuş'la olan dini nikahı olduğunu dile getiren Esra Çömelek kimdir? Doğuş'un eşi kim? İşte detaylar....
3.11.2023 Televizyon
Doğuş'un imam nikâhlı eşi olduğunu iddia etti! Programa katıldı, yasak aşk yaşadıklarını söyledi
Doğuş'un imam nikâhlı eşi olduğunu iddia etti! Programa katıldı, yasak aşk yaşadıklarını söyledi Esra Çömelek isimli kadın, evli ve iki çocuk babası Doğuş ile bir süre ilişki yaşadıklarını ve dini nikâh kıydıklarını iddia etti. Ünlü şarkıcıyla çektirdikleri fotoğrafları da yayınlayan Çömelek, "Bir ara eşiyle tartışmıştı ve eşyalarını alıp bana geldi" açıklamasında bulundu.
2.11.2023 Magazin
Yargıtay'dan evlilik vaadiyle dolandırılanları ilgilendiren karar
Yargıtay'dan evlilik vaadiyle dolandırılanları ilgilendiren karar Yargıtay evlilik vaadiyle dolandırılanları ilgilendiren önemli bir karara imza attı. Dini nikah kıydığı kadının üzerine evini devreden adam, bir gün sonra terk edilince soluğu mahkemede aldı. Yargıtay da mağdur adamı haklı buldu. Yargıtay 1. Hukuk Dairesi, "Birlikte yaşanılacağı düşünülerek taşınmaz temlik edilip; bir gün sonrasında davalı evi terk ettiği için aldatmanın koşulları oluşmuştur" dedi.
23.06.2023 Gündem
Damadını öldürdü, ifadesi ortaya çıktı: 'Başka kadınla dini nikah yaparak birlikte yaşıyordu'
Damadını öldürdü, ifadesi ortaya çıktı: 'Başka kadınla dini nikah yaparak birlikte yaşıyordu' Bursa’da kızıyla boşanmak isteyen damadını sokak ortasında boğazını keserek ölümüne sebep olduğu iddia edilen kayınpederin ifadesi ortaya çıktı. Katil zanlısı ifadesinde, “Damadım, evli olmasına rağmen başka kadınla dini nikah yaparak birlikte yaşıyordu. Kızımı ölümle tehdit ederek boşanmaya zorluyordu. Onun bu davranışı zoruma gitti" dedi.
17.06.2023 Yaşam
Şiddet gören kadın evinin önüne barikat kurdu; yaşadıklarını gözyaşları ile anlattı
Şiddet gören kadın evinin önüne barikat kurdu; yaşadıklarını gözyaşları ile anlattı Eyüpsultan'da, imam nikahı ile birlikte yaşadığı ve alkol bağımlısı olduğu öne sürülen Ahmet Çelik'ten (46) şiddet gören Dilek Acu (41), kendini korumak için evinin önüne barikat kurdu. Ahmet Çelik, iddiaya göre Dilek Acu'na bıçakla saldırdı, evinin kamera sistemlerini parçaladı. Gözyaşları içerisinde yardım çağrısında bulunan Acu, 'Bu son röportajım olmasın. Ben bir ölü adayıyım. Gece evimin etrafını yumrukluyor. Elektrikleri kapatıp sus pus oturuyoruz. Polis gelince kaçıyor, 'Ben yapmadım' diyor. Kapımda bıçak biliyor, 'Seni keseceğim' diyor. Evime girerken saçlarımdan tuttu aşağıya kadar sürükledi. Bıçakla kolumu çizdi" dedi. 
12.06.2023 Yaşam
'MİT'e alacağız' yalanıyla liseli kızı kandırmışlardı! 2 okul müdürü ile ilgili flaş gelişme
'MİT'e alacağız' yalanıyla liseli kızı kandırmışlardı! 2 okul müdürü ile ilgili flaş gelişme Konya'da lise öğrencisi G.A.'nın (17), 'Seni Milli İstihbarat Teşkilatı'na (MİT) memur olarak alacağız' diyerek kandırılıp, elektrik ustası Ahmet Mandal'ın (35) cinsel istismarına uğramasına ilişkin davada tutuklanan okul müdürleri Harun Avcu (57) ile Asuman Sahar Koleri'nin (48), Milli Eğitim Bakanlığı'nın yürüttüğü idari soruşturma kapsamında memurluktan ihraç edildiği ortaya çıktı.
2.06.2023 Yaşam
'MİT'e alacağız' yalanıyla kandırmışlardı! Sanık: Kendimi istihbaratçı olarak tanıtmadım
'MİT'e alacağız' yalanıyla kandırmışlardı! Sanık: Kendimi istihbaratçı olarak tanıtmadım Konya'da 'Seni Milli İstihbarat Teşkilatı'na memur olarak alacağız' yalanıyla kandırılan lise öğrencisi G.A.’ya (17) cinsel istismarda bulunan elektrik ustası Ahmet Mandal (35), duruşmadaki savunmasında, ''Benim MİT veya başka bir istihbarat kuruluşuyla bağlantım yoktur. Kendimi istihbaratçı olarak tanıtmadım” dedi. Aynı davada haklarında 37'şer yıl hapis cezası istenen okul müdürleri Harun Avcu (57) ile Asuman Sahar Koleri (48) ise Mandal'ın kendisini MİT elemanı olarak tanıttığını öne sürdü.
1.06.2023 Gündem
180 bin TL'ye elde ettiği görüntülerle eski eşinden şikayetçi oldu
180 bin TL'ye elde ettiği görüntülerle eski eşinden şikayetçi oldu Zonguldak'ta Y.Ç. (37), eski eşi İ.M.'de (26) olan 5 yaşındaki oğlunun yanında uyuşturucu madde içilip, kadın ve erkeklerin çocuğun önünde uygunsuz hareketler yaptığı ve pavyona götürüldüğüne dair görüntüleri delil olması için 180 bin TL’ye satın alıp, savcılığa suç duyurusunda bulundu. Şikayet üzerine çocuk devlet korumasına alınarak sevgi evine yerleştirilirken, anne hakkında da ‘Aile yükümlülüğünü ihmal’ ve ‘Uyuşturucu madde kullanmak’ suçundan adli işlem başlatıldı.
14.04.2023 Gündem
Tekirdağ'da 2 kişinin öldüğü silahlı kavga, 'kız alıp verme' yüzünden çıkmış
Tekirdağ'da 2 kişinin öldüğü silahlı kavga, 'kız alıp verme' yüzünden çıkmış Tekirdağ'da, iki aile arasında çıkan, Ferdi Gezer (45) ile yeğeni Erdoğan Gezer'in (24) öldüğü, 3 kişinin de yaralandığı silahlı kavganın kız alıp verme yüzünden çıktığı belirlendi.
3.04.2023 Yaşam
Evli çiftleri ilgilendiren gelişme! ‘Mehir senedi’ delil sayıldı
Evli çiftleri ilgilendiren gelişme! ‘Mehir senedi’ delil sayıldı Evli milyonları ilgilendiren son dakika gelişmesi! 1 yıllık evli çiftin çekişmeli boşanma davasına ‘mehir senedi' damga vurdu. Davalı erkek, boşanmak istediği eski eşine mehir ücretini vermeyi reddetti. Davalı tarafın ‘mehir senedi’ hamlesi ise davanın seyrini değiştirdi.
1.02.2023 Gündem
'MİT'e alacağız' denilerek kandırılan lise öğrencisine istismarda okul müdürlerinin ifadesi ortaya çıktı
'MİT'e alacağız' denilerek kandırılan lise öğrencisine istismarda okul müdürlerinin ifadesi ortaya çıktı Konya'da lise öğrencisi G.A.'nın (17), 'Seni Milli İstihbarat Teşkilatı'na memur olarak alacağız' vaadiyle kandırılıp, elektrik ustası Ahmet Mandal'ın (35) cinsel istismarına uğramasına ilişkin yürütülen soruşturmada tutuklanan okul müdürleri Harun Avcu (57) ve Asuman Sahar Koleri'nin (48) ifadesi ortaya çıktı.
14.01.2023 Gündem
'MİT'e alacağız' diyerek lise öğrencisine istismar! Okulu eve çevirmişler, 2 gece süren iğrençlik
'MİT'e alacağız' diyerek lise öğrencisine istismar! Okulu eve çevirmişler, 2 gece süren iğrençlik Konya’da iğrenç olay gün yüzüne çıkmıştı. İçerisinde çocuk istismarı, alıkoyma ve dolandırıcılığın da yer aldığı olayda, 17 yaşındaki lise son sınıf öğrencisi G.A.’nın hayatı kabusa döndü. MİT’in adını kullanarak kurulan korkunç tuzakta; okul müdürü H.A genç kıza, derslerinde başarılı olma kaydı ile istihbaratçı olma sözü verdi. Bu sırada da evli 1 çocuk babası Ahmet Mandal ile tanıştırdı. Kendisini MİT mensubu olarak tanıtan Ahmet Mandal’ın asıl mesleği bambaşka çıkarken, bir genç kızın hayatını karartan olaydaki yeni detaylar mide bulandırdı. Öte yandan Okul müdürüyle ilgili yeni bir gelişme daha yaşandı. İşte detaylar...
13.01.2023 Gündem
Liseli kıza 'MİT'e alacağız' diyerek iğrenç istismar! Yeni detay ortaya çıktı
Liseli kıza 'MİT'e alacağız' diyerek iğrenç istismar! Yeni detay ortaya çıktı Konya’da mide bulandıran bir olayın detayları ortaya çıkmıştı. İçerisinde çocuk istismarı, alıkoyma ve dolandırıcılığın da yer aldığı olayda, 17 yaşındaki lise son sınıf öğrencisi G.A.’nın hayatı kabusa döndü. MİT’in adını kullanarak kurulan korkunç tuzakta; okul müdürü H.A genç kıza, derslerinde başarılı olma kaydı ile istihbaratçı olma sözü verdi. Bu sırada da evli 1 çocuk babası Ahmet Mandal ile tanıştırdı. Kendisini MİT mensubu olarak tanıtan Ahmet Mandal’ın asıl mesleği bambaşka çıkarken, bir genç kızın hayatını karartan olaydaki FETÖ detayı şoke etti. Okul müdürünün ifadesi bu kadar da olmaz dedirdirken, güvenlik kamera ve HTS kayıtları ortaya çıktı. Kayıtlar, cinsel istismara dair yeni detayları gündeme getirdi.
30.12.2022 Yaşam
Evlilik ile ilgili dikkat çeken detay! Ziynet eşyalarıyla ilgili kritik uyarı
Evlilik ile ilgili dikkat çeken detay! Ziynet eşyalarıyla ilgili kritik uyarı Kayseri Baro Avukatı Gizem Uzun, dini nikahlarda kadına verilen mehirin senedi varsa mahkemeden talep edilebileceğini söyleyerek, “Senet olmadan talep edilen mehirde tanıkların 2 tarafta da kabul edilmesi gerekiyor” dedi.
29.12.2022 Gündem
Liseli kızı seni 'MİT'e alacağız' diyerek kandırdı! Gerçek ortaya çıktı: İnşaatlarda çalıştırmış
Liseli kızı seni 'MİT'e alacağız' diyerek kandırdı! Gerçek ortaya çıktı: İnşaatlarda çalıştırmış Konya'daki bir lisede öğrenci G.A. okul müdürü tarafından 'Seni MİT'e alacağız diye kandırılıp A.M. ile tanıştırıldı. G.A., günlerce A.M.'nin istismarına maruz kaldı ve genç kıza okul müdürü H.A.'nın odasında dini nikah kıyıldı. G.A. (17) ve K.K. (18) isimli iki genç kıza cinsel istismarda bulunan A.M.'in ifadesi ortaya çıktı. A.M'nin 'Bana karşı ilgisi vardı, gönül birlikteliğim oldu' diyerek sonrasında söyledikleri adeta pes dedirtti.
24.12.2022 Gündem
6 yaşında yıllarca istismar edildi! İddianamenin 5 delili
6 yaşında yıllarca istismar edildi! İddianamenin 5 delili Türkiye'yi sarsan olayda sıcak gelişmeler yaşanıyor. İsmailağa Cemaati’ne bağlı Hiranur Vakfı’nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in kızı H.K.G.’nin 6 yaşında dini nikâh kıyılarak yıllarca istismar edilmesine ilişkin hazırlanan iddianeme kabul edildi. Kadir İstekli'nin 67 yıl hapsi istendi. H.K.G'ye yönelik suçların delilleri savcılığın hazırladığı iddianamede beş noktada toplanıyor.
11.12.2022 Gündem
MİT'in adını kullanarak liseli kıza iğrenç istismar! 'Her gün tecavüz etti' demişti, okul müdürünün ifadesi ortaya çıktı
MİT'in adını kullanarak liseli kıza iğrenç istismar! 'Her gün tecavüz etti' demişti, okul müdürünün ifadesi ortaya çıktı Konya’da mide bulandıran bir olayın detayları ortaya çıkmıştı. İçerisinde çocuk istismarı, alıkoyma ve dolandırıcılığın da yer aldığı olayda, 17 yaşındaki lise son sınıf öğrencisi G.A.’nın hayatı kabusa döndü. MİT’in adını kullanarak kurulan korkunç tuzakta; okul müdürü H.A genç kıza, derslerinde başarılı olma kaydı ile istihbaratçı olma sözü verdi. Bu sırada da evli 1 çocuk babası Ahmet Mandal ile tanıştırdı. Kendisini MİT mensubu olarak tanıtan Ahmet Mandal’ın asıl mesleği bambaşka çıkarken, bir genç kızın hayatını karartan olaydaki FETÖ detayı şoke etti. Okul müdürünün ise ifadesi ortaya çıktı.
10.12.2022 Yaşam
Liseli kıza MİT'in adını kullanarak iğrenç tuzak! Mide bulandıran olaylar silsilesi o gün başladı: 'Her gün tecavüz etti'
Liseli kıza MİT'in adını kullanarak iğrenç tuzak! Mide bulandıran olaylar silsilesi o gün başladı: 'Her gün tecavüz etti' Konya’da yaşanan mide bulandıran olay akıllara durgunluk veren detaylar içeriyor. İçerisinde çocuk istismarı, alıkoyma ve dolandırıcılığın da yer aldığı olayda 17 yaşındaki lise son sınıf öğrencisi G.A.’nın hayatı kabusa döndü. MİT’in adını kullanarak kurulan korkunç tuzakta; okul müdürü H.A genç kıza, derslerinde başarılı olma kaydı ile istihbaratçı olma sözü verdi. Bu sırada da evli 1 çocuk babası Ahmet Mandal ile tanıştırdı. Kendisini MİT mensubu olarak tanıtan Ahmet Mandal’ın asıl mesleği bambaşka çıkarken, bir genç kızın hayatını karartan olaydaki FETÖ detayı şoke etti.
10.12.2022 Yaşam
6 yaşında yıllarca istismar edildi! İddianame kabul edildi, 111 yıl hapis cezası
6 yaşında yıllarca istismar edildi! İddianame kabul edildi, 111 yıl hapis cezası Türkiye'yi sarsan olayda sıcak gelişmeler yaşanıyor. İsmailağa Cemaati’ne bağlı Hiranur Vakfı’nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in kızı H.K.G.’nin 6 yaşında dini nikâh kıyılarak yıllarca istismar edilmesine ilişkin hazırlanan iddianeme kabul edildi. İlk duruşma 22 Mayıs’ta görülecek. İddianamede H.K.G.’ye imam nikâhı kıyan Kadir İstekli’ye 67 yıl, baba ve anne hakkında ise 22’şer yıl hapis istendi. İstismar soruşturmasına takipsizlik veren savcı hakkında inceleme başlatıldı, vakıf binasının yıkımı için 1 ay süre tanındı​​​​​​.
10.12.2022 Gündem
2 aylık hamile Rabia'yı öldüren eşine ağırlaştırılmış müebbet istemi
2 aylık hamile Rabia'yı öldüren eşine ağırlaştırılmış müebbet istemi Isparta'da, 2 aylık hamile eşi Rabia Yılmaz'ı (27) öldürüp, kayınvalidesi Ayfer Aydınlı'yı yaraladığı suçlamasıyla tutuklanan Ayhan Yılmaz (42) hakkında hazırlanan iddianame, mahkemece kabul edildi. Ayhan Yılmaz hakkında 'tasarlayarak kadın olan eşe karşı kasten öldürme', kayınvalidesi Ayfer Aydınlı'ya karşı ise 'kasten öldürmeye teşebbüs', 'konut dokunulmazlığını ihlal etme', 'ruhsatsız ateşli silahlarla mermileri satın alma, taşıma veya bulundurma' suçlarından ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istendi.
16.11.2022 Gündem
Şiddet gördü, bebeğini düşürdü! Abisine sığınıp olumsuz yanıt alınca canına kıydı
Şiddet gördü, bebeğini düşürdü! Abisine sığınıp olumsuz yanıt alınca canına kıydı Mersin’de Celile Hami (20), dini nikahla birlikte yaşadığı Fadıl Hakim’in (25) psikolojik ve fiziksel şiddetinden kaçıp ağabeyi Muhammed Hami’nin (27) evine sığındı. Ağabeyi tarafından kabul edilmeyen Celile Hami, evin çatısındaki odunlukta, ipe asılı halde bulundu.
8.09.2022 Yaşam
Kendini 'yüzbaşı' olarak tanıtan birlikte yaşadığı kişi dolandırıcı çıktı
Kendini 'yüzbaşı' olarak tanıtan birlikte yaşadığı kişi dolandırıcı çıktı Kahramanmaraş'ta, Çiğdem Savran (23), 3 ay dini nikahla birlikte yaşadığı ve yüzbaşı olarak tanıdığı Arif S.'nin (33), kendisini ve kuzenini dolandırdığı iddiasıyla şikayetçi oldu. Arif S.'nin yüzbaşı olmadığını, 18 suç kaydının bulunduğunu ve kendisiyle birlikteyken başka kadını da evlilik vaadiyle 350 bin lira dolandırdığını öğrenen Çiğdem Savran, "Çok profesyonel dolandırıcıymış" dedi.
31.10.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Dini Nikah ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dini nikah haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.