Dilan Çiçek Deniz İnstagram

Dilan Çiçek Deniz İnstagram

Son dakika Dilan Çiçek Deniz instagram haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Dilan Çiçek Deniz instagram ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Dilan Çiçek Deniz instagram haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dilan Çiçek Deniz İnstagram

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dilan çiçek deniz instagram gelişmeleri de dahil olmak üzere 29 dilan çiçek deniz instagram haberi bulunmuştur. Tüm dilan çiçek deniz instagram haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çukur'un Sena'sına şok!
Çukur'un Sena'sına şok! Çukur dizisinde canlandırdığı Sena karakteriyle kariyerinde zirveye çıkan Dilan Çiçek Deniz'den Victoria's Secret için açıklama geldi.
4.09.2018 Magazin
Çukur'un Sena'sından cesur paylaşım!
Çukur'un Sena'sından cesur paylaşım! Çukur dizisindeki performansıyla dikkatleri üzerine çeken Dilan Çiçek Deniz'in sosyal medya hesabından yaptığı cesur paylaşımlarlar erkek takipçilerini mest etti.
2.05.2018 Magazin
Çukur dizisinin Sena'sı Dilan Çiçek Deniz'e ev şoku!
Çukur dizisinin Sena'sı Dilan Çiçek Deniz'e ev şoku! 2014 Türkiye 2. Güzeli Dilan Çiçek Deniz, mankenlikle başlayan kariyerini oyunculukla devam ettiriyor.
7.12.2017 Magazin
Bensu Soral ve Dilan Çiçek Deniz hasret giderdi!
Bensu Soral ve Dilan Çiçek Deniz hasret giderdi! Bensu Soral ve Dilan Çiçek Deniz, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde buluştu.
16.08.2017 Magazin
Dilan Çiçek Deniz'in hayali gerçek oldu!
Dilan Çiçek Deniz'in hayali gerçek oldu! Oyunculuk eğitimi için birkaç aydır Los Angeles’ta bulunan Dilan Çiçek Deniz, Türkiye’ye dönüş hazırlığında sürpriz bir işbirliğine imza attı. Genç oyuncu, Amerika’nın önde gelen ajanslarından biriyle çalışmaya başladı.
1.08.2017 Magazin
Dilan Çiçek Deniz, Amerika'ya yerleşiyor!
Dilan Çiçek Deniz, Amerika'ya yerleşiyor! Dilan Çiçek Deniz, American Academy of Dramatic Arts’ta iki ay oyunculuk dersi alacak.
19.05.2017 Magazin
Dilan Çiçek Deniz hakkında bomba iddia! İddiaları yalanlamıştı, işinden oldu
Dilan Çiçek Deniz hakkında bomba iddia! İddiaları yalanlamıştı, işinden oldu Dilan Çiçek Deniz katıldığı davette değişen yüzüyle dikkat çekti. Ünlü oyuncunun gözleri ve çenesine estetik yaptırdığı iddia edilmişti. Instagram hesabından makyajsız bir pozunu yayınlayarak bu iddiaları yalanlamıştı.
28.07.2023 Magazin
Ünlüler deniz sezonunu açtı!
Ünlüler deniz sezonunu açtı! Havaların ısınmasıyla bayram tatilini fırsat bilen ünlü isimler, kendilerini yazlık mekanlara attı. Instagram sayfalarına bikinili ve mayolu fotoğraflar düşmeye başladı. Zeynep Bastık, Özlem Yıldız, Dilan Çiçek Deniz ,Müge Boz gibi isimler, sezonu açtığını paylaşımlarıyla duyurdu.
24.04.2023 Magazin
Afra Saraçoğlu eski sevgilisi Mert Yazıcıoğlu'nun hamlesine karşılık verdi!
Afra Saraçoğlu eski sevgilisi Mert Yazıcıoğlu'nun hamlesine karşılık verdi! Afra Saraçoğlu ile dört yıllık ilişkisini geçtiğimiz aralık ayında bitiren ve kısa süre sonra bir diğer meslektaşı Dilan Çiçek Deniz'le (28) yeni bir aşka yelken açan oyuncu Mert Yazıcıoğlu (29), sosyal medya hamlesiyle dikkat çekmişti. Bir gün bekleyen Afra Saraçoğlu'ndan eski sevgilisine yanıt geldi.
7.04.2023 Magazin
Fazıl Say'dan şaşırtan karar! "İyi değilim'
Fazıl Say'dan şaşırtan karar! "İyi değilim' Geçtiğimiz günlerde Ece Dağıstan ile tek celsede boşanan Fazıl Say, yaptığı paylaşımla sosyal medyaya ara vereceğini duyurdu. İşlerine konsantre olarak kendisini tedavi edeceğini söyleyen Fazıl Say, "İyi değilim. Bu ülke de iyi değil. Kötü etkiliyor insanları" dedi.
9.12.2022 Magazin
Thor Saevarsson'dan Dilan Çiçek Deniz'e Türkçe yorum!
Thor Saevarsson'dan Dilan Çiçek Deniz'e Türkçe yorum! 'Çukur' ve 'Alev Alev' dizilerinin ardından Burak Deniz'le başrolü paylaştığı 'Gidenler' filminde kamera karşısına geçen Dilan Çiçek Deniz, kariyeri ve özel hayatıyla olduğu kadar sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor. Son olarak Instagram hesabından yeni fotoğraflarını paylaşan Deniz, nişanlısı Thor Saevarsson'ın yaptığı Türkçe yorumla gündeme geldi.
15.05.2022 Magazin
Dilan Çiçek Deniz'den yeni imaj! Yeni proje için sarıdan vazgeçti!
Dilan Çiçek Deniz'den yeni imaj! Yeni proje için sarıdan vazgeçti! Dilan Çiçek Deniz, geçtiğimiz günlerde ani bir değişiklik yaparak saçlarını sarıya boyatmıştı. Oyuncu yeni projesi için sarı saçlarından vazgeçmek zorunda kaldı. Dilan Çiçek Deniz yeni imajını Instagram hesabından paylaştı.
27.03.2022 Magazin
Thor Saevarsson'dan Dilan Çiçek Deniz'e ilan-ı aşk: Sen benim her şeyimsin!
Thor Saevarsson'dan Dilan Çiçek Deniz'e ilan-ı aşk: Sen benim her şeyimsin! Thor Saevarsson, evlilik hazırlığı yaptığı oyuncu Dilan Çiçek Deniz'in doğum gününü Instagram'dan kutladı. Yönetmen, sevgilisine, "İki ruhun birbirini tesadüfen bulmadığını söylüyorlar... Hayatımın ışığı, belimin ateşi... Günahım, ruhum... Doğum günlerinin en güzelini dilerim, sen benim her şeyimsin..." sözleriyle seslendi.
1.03.2022 Magazin
Dilan Çiçek Deniz'e sevgilisi Thor Saevarsson'dan dikkat çeken yorum!
Dilan Çiçek Deniz'e sevgilisi Thor Saevarsson'dan dikkat çeken yorum! İzlandalı yönetmen Thor Saevarsson, önceki gün sevgilisi Dilan Çiçek Deniz'in fotoğrafına, "Karım..." yorumunu yaptı. Ünlü oyuncu ise nikah masasına oturmaya hazırlandığı Saevarsson'a, "Kocam..." diyerek, yanıt verdi.
13.02.2022 Magazin
Furkan Andıç ile Aybüke Pusat aşkı belgelendi! İşte o görüntü...
Furkan Andıç ile Aybüke Pusat aşkı belgelendi! İşte o görüntü... Aybüke Pusat ile Furkan Andıç aşk mı yaşıyor? Aylarca önce ortaya atılan aşk iddiaları doğru mu çıktı? İşte Aybüke Pusat ile Furkan Andıç'ın birlikte yakalandığı o görüntüler...
6.12.2019 Magazin
İki dostun arasına aşk dedikodusu girdi
İki dostun arasına aşk dedikodusu girdi Dilan Çiçek Deniz ile Furkan Andıç 9 ay önce ayrılmıştı. Furkan Andıç’ın ‘Her Yerde Sen’ dizisinde birlikte oynadığı Aybüke Pusat ile yakınlaştığı iddia edildi
10.09.2019 Magazin
Dilan Çiçek Deniz’den duygusal veda
Dilan Çiçek Deniz’den duygusal veda Rol aldığı dizide canlandırdığı 'Sena' karakteriyle beğeni toplayan oyuncu Dilan Çiçek Deniz, senaryo gereği ölerek yapımdan ayrılan karakteriyle ilgili duygusal bir paylaşımda bulundu.
9.04.2019 Magazin
Hesaplarını 8 Mart'a kadar askıya aldılar
Hesaplarını 8 Mart'a kadar askıya aldılar Ön yargıların, kadınların hayallerine engel oluşturmaması için başlatılan ‘Biz Yokuz’ kampanyası kapsamında buluşan Dilan Çiçek Deniz, Hazar Ergüçlü ve Melisa Şenolsun, Instagram hesaplarını 8 Mart’a kadar askıya aldı.
3.03.2019 Magazin
Kubilay Aka kimdir?
Kubilay Aka kimdir? Kubilay Aka başarılı oyunculuğu ve yakışıklılığı ile gündemde çok fazla konuşuluyor. Kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Miray Daner ile romantik paylaşımları da dikkat çekiyor. İşte Kubilay Aka'nın hayatına dair merak edilenler...
30.10.2018 Gündem
Burnundan öptü
Burnundan öptü ‘ÇUKUR‘ dizisinin yıldızı Dilan Çiçek Deniz ile 7 aylık sevgilisi oyuncu Furkan Andıç, Amerika’da tatilde.
23.07.2018 Magazin
Kaybetmedim kurtuldum!
Kaybetmedim kurtuldum! Ahmet Kural ile 1 yıllık ilişkisini geçen hafta bitiren Sıla’dan ayrılık sonrası ilk mesaj: “Üzülme! Kaybettim sandıkların kurtulduklarındır belki...”
15.01.2018 Magazin
Aras Bulut İynemli sevgilisini Dilan Çiçek Deniz ile mi aldattı?
Aras Bulut İynemli sevgilisini Dilan Çiçek Deniz ile mi aldattı? Aras Bulut İynemli'nin Dilan Çiçek Deniz ile Fransa'daki bir gece kulübünde eğlendiği ortaya çıktı.
5.10.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Dilan Çiçek Deniz İnstagram ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dilan çiçek deniz instagram haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.