Hande Erçel'den dikkat çeken açıklama! 'Yetenek yoksa güzellik boş'
Hande Erçel'den dikkat çeken açıklama! 'Yetenek yoksa güzellik boş' Paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren Hande Erçel, eski sevgilisi Kerem Bürsin'le tekrar barıştığı iddialarıyla da gündemden düşmüyor. Hande Erçel, oyunculukta güzelliğin değil yeteneğin önemli olduğunu belirtti.
3.11.2022 Magazin
Scarlett Johansson'dan dikkat çeken açıklama: 'Yaşlı' olduğumu düşündükleri için cinselleştirildim
Scarlett Johansson'dan dikkat çeken açıklama: 'Yaşlı' olduğumu düşündükleri için cinselleştirildim Birçok yapımda rol alan Hollywood yıldızı Scarlett Johansson, katıldığı bir podcast programında kariyerinin ilk yıllarına dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Yönetmen ve senaristlerin aslında olduğundan 'daha yaşlı' olduğunu düşündükleri için istediği rolleri oynayamadığını açıklayan aktris, yine bu sebepten dolayı 'cinselleştirildiğini' söyledi.
11.10.2022 Magazin
Dila Tarkan'ın düğününe Şeyma Subaşı kıyafetiyle damga vurdu!  'Gelinden daha dikkat çekici'
Dila Tarkan'ın düğününe Şeyma Subaşı kıyafetiyle damga vurdu! 'Gelinden daha dikkat çekici' Sosyetik güzel Dila Tarkan, sevgilisi Dağhan Doğruer, dünyaevine girdi. Şeyma Subaşı yakın arkadaşı Dila Tarkan'ın Yunanistan'a yapılan düğününe katıldı. Dila Tarkan'ın düğünü için iddialı bir seçim yapan Şeyma Subaşı'na "Gelinin önüne geçmişsin" yorumları yapıldı.Subaşı'nın elbisesi gelinliği yapan modacının imzasını taşıyordu.
27.03.2022 Magazin