İş Bankası yeni kararı resmen duyurdu! Hesabı olan müşterileri kapsıyor, şubelerde...
İş Bankası yeni kararı resmen duyurdu! Hesabı olan müşterileri kapsıyor, şubelerde... İş Bankası harekete geçti ve yeni gelişmeyi resmen duyurdu. Hesabı olan müşterileri kapsıyor. Yeni uygulama hizmete sunuldu. İş Bankası'ndan yapılan açıklamada mesleğini dijital mecra üzerinden yapan müşteriler için 'Dijital İşim Hesabı' devreye alındı. Şubelerde hesap açtıran kişiler vergi istisnasından yararlanabiliyor. Kazançlar tahsil edildiğinde işlem anında vergi kesintisi de otomatik gerçekleşiyor. İstisnadan faydalanılması için kişilerin ikametgâhlarının bulunduğu yerdeki vergi dairelerine başvurması, istisna belgesiyle bankadan hesap açılması gerekiyor. Aynı zamanda kazançların tamamının da bu hesap ile tahsil edilmesi gerekiyor. İşte tüm detaylar...
21.02.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın raket tutuşu NFT'ye dönüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın raket tutuşu NFT'ye dönüştü Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masa tenisindeki raket tutuşu Nitelikli Fikri Tapu'ya (NFT) dönüştürülerek kendisine hediye edildi.
21.05.2022 Bilim ve Teknoloji
Suriyeliler geri dönüyor mu? Suriyeliler ne zaman geldi, kaç yıldır Türkiye’de? Bakan Akar'dan sığınmacı açıklaması!
Suriyeliler geri dönüyor mu? Suriyeliler ne zaman geldi, kaç yıldır Türkiye’de? Bakan Akar'dan sığınmacı açıklaması! Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, sığınmacı göçü ve mülteci sorununa ilişkin açıklamalarda bulundu. "Türkiye'ye gelen göçmenler" adı altında dolaşan videolarla ilgili konuşan Akar, "Yalan haber, video ve dezenformasyonla farklı bir algı oluşturulmaya çalışılıyor." diyerek, Suriyelilerin geri dönüşleri ile ilgili de açıklama yaptı. Söz konusu gelişmelerin ardından vatandaşlar “Suriyeliler geri dönüyor mu?” ve “Suriyeliler ne zaman geldi, kaç yıldır Türkiye’de?” gibi sorulara yanıt aramaya başladı. İşte Bakan Akar'ın sığınmacı açıklaması…
7.05.2022 Gündem
İçişleri Bakanlığı açıkladı: 1 milyon gönüllü geri dönüşte son aşamaya gelindi
İçişleri Bakanlığı açıkladı: 1 milyon gönüllü geri dönüşte son aşamaya gelindi İçişleri Bakan Yardımcısı ve Bakanlık Sözcüsü İsmail Çataklı, "Uzun süredir çalışmaları devam eden, 1 milyon Suriyelinin gönüllü geri dönüşünü sağlayacak olan çalışmalar son aşamaya gelmiştir" dedi.
6.05.2022 Gündem
VakıfBank resmen duyurdu! Flaş açıklama, kart sahipleri...
VakıfBank resmen duyurdu! Flaş açıklama, kart sahipleri... VakıfBank resmen duyurdu. Bankada hesabı olan tüm müşterileri yakından ilgilendiriyor. Hizmete sunuldu. VakıfBank'tan yapılan duyuruda yeni dijital kart müşterilere tanıtıldı. Üstünde sadece isim ve soyisim yer alıyor. Kart numarası, son kullanım tarihi ve CVV bilgileri yazmıyor. Bu nedenle güvenlik açısından da çalınması durumunda büyük bir risk engellenmiş oluyor. Kart anında kullanılabiliyor. Öte yandan ilk kez kredi kartı alacaklar için de bir açıklama yapıldı.
5.05.2021 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CNN TÜRK - Kanal D ortak yayınında önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CNN TÜRK - Kanal D ortak yayınında önemli açıklamalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, konuk olduğu CNN TÜRK-Kanal D ortak yayınında önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran Devrim Muhafızları Ordusuna bağlı Kudüs Gücü Komutanı General Kasım Süleymani'nin öldürülmesinin bölgenin huzur ve istikrarı açısından yarattığı yakın riskleri kaygıyla takip ettiklerini belirterek, "Çünkü bu iş burada bitmeyecek, bunun muhakkak bir takip eden süreci de olacak." dedi.
6.01.2020 Siyaset
Twitter’da büyük tehlike! Fenomen hesaplar tek tek satın alınıyor
Twitter’da büyük tehlike! Fenomen hesaplar tek tek satın alınıyor Sosyal medyada son dönemde dikkat çeken bir gelişme yaşanıyor. Japonya ve Çin başta olmak üzere Uzakdoğu ülkelerinden Türkiye’deki ‘fenomen’ sosyal medya hesapları satın alınıyor. Bilişim ve sosyal medya uzmanları bu satın almaların nedeninin "dijital nüfuz sağlama" olduğunu ifade ettiler.
5.01.2019 Gündem
Kemal Batmaz hakkında yeni iddianame
Kemal Batmaz hakkında yeni iddianame Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Akıncı Üssü'nde bulunduğu tespit edilen "sivil imam" Kemal Batmaz ve eşinin de aralarında bulunduğu 5 kişi hakkında iddianame hazırladı.
11.05.2018 Gündem
Ünlü isimlere şantaj yapan hacker kendini böyle savundu
Ünlü isimlere şantaj yapan hacker kendini böyle savundu Ünlü oyuncuların telefon ve mail hesaplarını ele geçirip özel görüntülerini yayınlayarak şantaj yapan hacker mahkemede “Birçok ünlünün verisi internette mevcut, bütün bilgilerini oradan aldım” diyerek kendini savundu.
29.09.2021 Gündem
FETÖ'nün en güvendiği kuruma neşter!
FETÖ'nün en güvendiği kuruma neşter! FETÖ’nün askerlerinin 15 Temmuz’da giriştiği darbe girişiminin yankıları sürerken, cemaatin çeşitli kurumlarına operasyon düzenleniyor...
29.09.2021 Gündem
Türk’ün Twitter ’la imtihanı
Türk’ün Twitter ’la imtihanı Türkiye’de hep polemiklerle gündeme gelse de Twitter sosyalleşme ya da dedikodu mecrası olarak değil, iş dünyası için yaratıldı
11.09.2009 Arşiv
Diyabetin nedeni genetik!
Diyabetin nedeni genetik! Fatih Sultan Mehmet, Yavuz Sultan Selim ve Sultan Reşat da diyabetti
12.06.2009 Arşiv