Diego Lugano

Diego Lugano

Son dakika Diego Lugano haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Diego Lugano ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Diego Lugano haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Diego Lugano

haberleri sayfasında son dakika yaşanan diego lugano gelişmeleri de dahil olmak üzere 316 diego lugano haberi bulunmuştur. Tüm diego lugano haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçenin eski yıldızı Diego Lugano'dan Selçuk İnan ve Arda Turan sürprizi!
Fenerbahçenin eski yıldızı Diego Lugano'dan Selçuk İnan ve Arda Turan sürprizi! Fenerbahçe'nin unutulmaz eski yıldızlarından Uruguaylı Diego Lugano beIN Sports'ta Süper Hikayem’e konuk oldu. Uruguaylı efsane, Türkiye gelişinden attığı unutulmaz gollere, en unutamadığı maçtan en şaşırdığı ana kadar en özel anılarını anlattığı programda Süper Lig'de birlikte veya rakip olarak forma giydiği futbolculardan bir en iyi 11 oluşturdu.
25.11.2021 Fenerbahçe
Diego Lugano: Türkiye'de oyun sürekli duruyor
Diego Lugano: Türkiye'de oyun sürekli duruyor Fenerbahçe'nin eski stoperlerinden Diego Lugano "Türkiye’de her şey var gibi gözüküyor ama sıkıntı organizasyon eksikliği." dedi.
15.09.2021 Fenerbahçe
"Fenerbahçe'ye transferim Macaristan'da..."
"Fenerbahçe'ye transferim Macaristan'da..." Fenerbahçe'nin yetenekli stoperi Szalai transferi hakkında çok önemli açıklamalarda bulundu.
3.03.2021 Fenerbahçe
Lugano'dan olay Aziz Yıldırım anısı! "Her şeyi tekmeleyip bizi kovdu..."
Lugano'dan olay Aziz Yıldırım anısı! "Her şeyi tekmeleyip bizi kovdu..." Bir dönem sarı lacivertli formayı giyen ve büyük başarılara imza atan Uruguaylı savunmacı Diego Lugano, Fenerbahçe yılları ve eski başkan Aziz Yıldırım hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.
25.04.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin yeni Lugano'su!
Fenerbahçe'nin yeni Lugano'su! Ligde yarıştan kopan Fenerbahçe’de buna karşın Serdar Aziz’in çabası ve katkıları öne çıkıyor. Milli stoper, Diego Lugano’yu anımsatan performansıyla en golcü savunmacı olarak takımda sivriliyor.
25.03.2020 Fenerbahçe
Muslera: "İkinci kaptan seçildiğim için mutluyum"
Muslera: "İkinci kaptan seçildiğim için mutluyum" Galatasaray'da kaleci Fernando Muslera, takımda ikinci kaptan olduğu için çok mutlu olduğunu söyledi.
12.10.2019 Futbol
Fenerbahçe'nin forveti Lugoano'dan
Fenerbahçe'nin forveti Lugoano'dan Fenerbahçe, forvet transferine büyük önem veriyor. Sarı- Lacivertliler, en az 2 golcüyü kadrosuna katacak. Bu bölge için kalabalık bir liste oluşturulurken, farklı kaynaklardan da öneriler geliyor.
13.06.2019 Fenerbahçe
Lugano sürprizi! Futbolun başına geçiyor...
Lugano sürprizi! Futbolun başına geçiyor... Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Diego Lugano, futbolu bıraktığı Sao Paulo kulübünde yönetici olarak göreve başlamıştı. 38 yaşındaki eski futbolcu ile ilgili ülkesi Uruguay'dan gündem yaratan bir iddia geldi.
2.03.2019 Futbol
Dev derbide kazanan çıkmadı
Dev derbide kazanan çıkmadı Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında oynanan kritik derbide Beşiktaş ile Fenerbahçe sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrıldı.
24.09.2018 Fenerbahçe
Kadıköy'de koreografi şov!
Kadıköy'de koreografi şov! Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe, Ülker Stadı'nda Beşiktaş'ı konuk etti.
24.09.2018 Fenerbahçe
Lugano: Derbide 60 dakika oynarım
Lugano: Derbide 60 dakika oynarım Fenerbahçe'nin eski yıldızlarından Diego Lugano, Kadıköy'de dev derbi öncesi yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.
24.09.2018 Fenerbahçe
Yıllar sonra Kadıköy'e ayak bastı!
Yıllar sonra Kadıköy'e ayak bastı! Fenerbahçe'nin unutulmaz savunmacılarından biri olan ve aktif futbol hayatına son veren Uruguaylı Diego Lugano, sosyal medya hesabından sarı lacivertli taraftarları heyecanlandıran bir paylaşımda bulundu.
22.09.2018 Fenerbahçe
"Galatasaray'a gelmemi Lugano önerdi"
"Galatasaray'a gelmemi Lugano önerdi" Galatasaray'ın başarılı savunmacısı Maicon, sarı-kırmızılı takıma transferinde eski Fenerbahçeli Diego Lugano'nun rol oynadığını belirtti.
13.01.2018 Galatasaray
Fenerbahçe yine son haftaya bıraktı
Fenerbahçe yine son haftaya bıraktı Fenerbahçe, transfer dönemlerinin kapanmasına az bir süre kala kadrosuna takviye yapmasıyla dikkati çekiyor.
9.09.2017 Fenerbahçe
Lugano kahraman oldu!
Lugano kahraman oldu! Fenerbahçe'nin eski futbolcusu, Brezilya'da kahraman oldu
28.08.2016 Futbol
Unutulmaz hakem kararları
Unutulmaz hakem kararları Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile Trabzonspor arasında oynanan karşılaşmayı yöneten Deniz Ateş Bitnel'in performansı, son yıllarda maçların önüne geçen hakem kararlarını hatırlattı.
23.02.2016 Süper Lig
Lugano Sao Paolo ile anlaştı
Lugano Sao Paolo ile anlaştı Brezilya 1. Futbol Ligi ekiplerinden Sao Paolo, eski futbolcusu Diego Lugano ile anlaştığını açıkladı.
12.01.2016 Futbol
İşte Lugano'nun yeni takımı
İşte Lugano'nun yeni takımı Diego Lugano ile Sao Paulo Kulübü'nün anlaşmaya vardıkları, transferin tamamlanması için sadece bürokratik detayların kaldığı ifade edildi.
2.01.2016 Futbol
Alex'ten açıklama geldi
Alex'ten açıklama geldi Galatasaray'ın Fenerbahçe'ye Alex üzerinden gönderme yapması akıllara bir soruyu getirdi.
7.12.2015 Fenerbahçe
Son gözde Martin Caceres
Son gözde Martin Caceres Daha önce de temasta bulunduğu Juventus’un Uruguaylı yıldızı Martin Caceres için harekete geçen Fenerbahçe yönetimi, ara transfer döneminde bu işi bitirmek istiyor.
21.11.2015 Fenerbahçe
F.Bahçe'den son 12 yılın rekoru
F.Bahçe'den son 12 yılın rekoru Transferin hızlı takımı Fenerbahçe, şu ana kadar 8 futbolcuyu kadrosuna katarak, son 12 yılın en hareketli yaz transfer dönemini geçiriyor.
15.07.2015 Fenerbahçe
Diego Lugano imzayı attı
Diego Lugano imzayı attı Diego Lugano, Paraguay Ligi ekiplerinden Cerro Porteno'ya transfer oldu.
14.07.2015 Futbol
F.Bahçe'de Lugano sürprizi
F.Bahçe'de Lugano sürprizi Fenerbahçe, Süper Lig'in 33. hafta mücadelesinde 25 Mayıs Pazartesi günü İstanbul Başakşehir ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
23.05.2015 Fenerbahçe
Lugano resmen İsveç'te
Lugano resmen İsveç'te Fenerbahçe'nin eski savunma oyuncusu Uruguaylı Diego Lugano, İsveç ekibi Hacken'e resmi imzayı attı
26.03.2015 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Diego Lugano ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki diego lugano haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.