Sao Paulo

Sao Paulo

Son dakika Sao Paulo haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sao Paulo ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sao Paulo haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sao Paulo

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sao paulo gelişmeleri de dahil olmak üzere 962 sao paulo haberi bulunmuştur. Tüm sao paulo haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Şimşek CNN Türk'te açıkladı: Küresel rüzgar bizi destekleyecek
Bakan Şimşek CNN Türk'te açıkladı: Küresel rüzgar bizi destekleyecek Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, CNN Türk'te Gece Görüşü programında Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat ve Milliyet Gazetesi Yazarı Zafer Şahin'in gündeme ilişkin sorularını yanıtlıyor.
7.03.2024 Ekonomi
Daniel Alves'e şok! 4 yıl 6 ay hapis cezasına çaptırıldı
Daniel Alves'e şok! 4 yıl 6 ay hapis cezasına çaptırıldı İspanya’da devam eden davada eski Brezilyalı futbolcu Daniel Alves, 2022'de bir gece kulübünde genç bir kadına cinsel saldırıda bulunmaktan suçlu bulundu. Mahkeme 4 yıl 6 ay hapis cezası verdi.
22.02.2024 Futbol
İzmir'de sökülecek olan 'Raymond Croze' gemisi için 'asbest' tartışması
İzmir'de sökülecek olan 'Raymond Croze' gemisi için 'asbest' tartışması İzmir'in Aliağa ilçesinde söküm işlemleri planlanan 'Raymond Croze' gemisinin yüksek miktarda asbest taşıdığı iddiası tartışmaya neden oldu. Asbest Söküm Uzmanları Derneği (ASUD) Başkanı Mehmet Şeyhmus Ensari, "Geminin röntgeni olan ve asbest ile tehlikeli maddelerin olup olmadığını ölçen Tehlikeli Madde Envanteri (IHM) raporunun kamuoyuyla paylaşılması gerekiyor" derken, söküm işlemlerini yapmaya hazırlanan firmanın İnsan Kaynakları ve Kurumsal İletişim Koordinatörü Mine Aydın, gemide iddia edilenin çok altında asbest olduğunu söyledi.
27.12.2023 Gündem
Misli’de Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli’de Günün Şifresiz Maç Yayınları Futbolda özlemin sona erdiği bugünlerde birçok ligden birbirinden heyecanlı maçları Misli’ye sadece üye olarak canlı izle! Ayrıca Misli’nin seçili etkinliklerde üyelerine sunduğu Süper Oranlar ile daha yüksek oranlarla kazanma şansını yakala!
19.08.2023 İddaa
Büyükşehirlerin suyu kritik seviyelere geldi! 'Kanun çıkmalı'
Büyükşehirlerin suyu kritik seviyelere geldi! 'Kanun çıkmalı' Dünyanın olduğu kadar Türkiye’nin de en önemli sorunu su sıkıntısı ve kuraklık. İstanbul ve diğer kentleri besleyen barajlardaki su seviyeleri endişe verici boyutta. İstanbul’un 68, Ankara’nın 225, İzmir’in ise 400 günlük suyu kaldı. Uzmanlar önlem çağrısı yaptı.
14.08.2023 Yaşam
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
29.07.2023 İddaa
Galatasaray'dan 15 milyon euro + bir sonraki satıştan pay istediler
Galatasaray'dan 15 milyon euro + bir sonraki satıştan pay istediler Orta saha arayışlarına devam eden Galatasaray, Brezilya'da Sao Paulo forması giyen 22 yaşındaki Rodrigo Nestor'un fiyatını sordu.
4.06.2023 Galatasaray
Fenerbahçe’nin efsanesi Alex de Souza ile yollar ayrılabilir
Fenerbahçe’nin efsanesi Alex de Souza ile yollar ayrılabilir Ülkesinde teknik direktörlük kariyerine başlayan Alex De Souza, ocak ayından bu yana çalıştırdığı Avai FC’de beklentilerin altında kaldı. Avai FC yönetimi, takımdaki geleceği tartışılmaya başlanan 45 yaşındaki teknik direktörün görevine son vermeyi düşünüyor.
30.04.2023 Şampiy10
Yaz ayı transfer döneminde Fenerbahçe peşindeydi! Beşiktaş görüşmelere başladı
Yaz ayı transfer döneminde Fenerbahçe peşindeydi! Beşiktaş görüşmelere başladı Sol bek arayışlarına devam eden Beşiktaş, 6 ay önce Fenerbahçe'nin transfer listesinde olan sol bek Welington için girişimlere başladı.
6.02.2023 Beşiktaş
Pele kimdir, kaç yaşında? Pele’nin kaç golü var, hangi takımlarda oynadı? Pele’nin hastalığı ne?
Pele kimdir, kaç yaşında? Pele’nin kaç golü var, hangi takımlarda oynadı? Pele’nin hastalığı ne? "Siyah İnci", "Futbolun Kralı", "Kral Pele" lakaplarıyla tanınan Brezilyalı efsane futbolcu Pele’nin sağlık durumunun ağırlaştığı, kanserinin ilerlediği duyuruldu. Futbolun efsanesi Pele ile ilgili gelişmeler yakından takip edilirken futbol geçmişi ile ilgili detaylar da araştırılıyor. Peki, Pele kimdir, kaç yaşında? Pele’nin kaç golü var? Pele hangi takımlarda oynadı? Pele’nin hastalığı ne? İşte Pele’nin son hali ve hakkında merak edilenler…
22.12.2022 Şampiy10
Bu besinlerden uzak durun! Demans riskini artırıyor!
Bu besinlerden uzak durun! Demans riskini artırıyor! Demans yaş aldıkça pek çok kişi tarafından endişeye neden olan hastalıkların başında geliyor. Tedavisi olmadığı için birçok kişi demans ve Alzheimer hastalığı hakkında başta beslenme şekli olmak üzere bir takım yaşam tarzı değişikliklerine gidiyor. Bilim bu yıkıcı hastalığı durduramasa da, yeni bir çalışma riskimizi azaltmanın yolları ile ilgili fikir veriyor. Bunlar demans riskini azaltacak besinlere yönelmek ve aşırı işlenmiş gıdaları tüketmemek. Peki, Demans ve Alzheimer riskini arttıran besinler neler? Hangi besinlerden uzak durulmalı? İşte detaylar…
11.12.2022 Sağlık
Dünyaca ünlü isim Harry Styles'a şok! Ekibi alıkonuldu, araçları çalındı
Dünyaca ünlü isim Harry Styles'a şok! Ekibi alıkonuldu, araçları çalındı 'Eternals', 'Dunkirk' ve 'My Policeman' gibi yapımlarda yer alarak şarkıcılığın yanı sıra oyunculuk da yapan dünyaca ünlü isim Harry Styles, Brezilya'da vereceği konser öncesi kötü bir olayla gündeme geldi. Styles'ın sahne ekibi, gangsterler tarafından alıkonuldu ve müzik ekipmanlarını taşıyan minibüsleri çalındı. İşte detaylar...
9.12.2022 Magazin
Van Aanholt'u göndermek para, yeni transfer para, yeni transferin maaşı para... Sol bek transferi çok maliyetli olacak
Van Aanholt'u göndermek para, yeni transfer para, yeni transferin maaşı para... Sol bek transferi çok maliyetli olacak Van Aanholt'la yollarını ayırmak isteyen ve Meksikalı sol bek Omar Campos'la masaya oturan Galatasaray Santos Laguna yönetiminden şok bir bonservis yanıtı aldı.
30.11.2022 Galatasaray
Alex Türkiye'ye mi geliyor? Alex de Souza'nın paylaşımı merak uyandırdı!
Alex Türkiye'ye mi geliyor? Alex de Souza'nın paylaşımı merak uyandırdı! Fenerbahçe'nin top koşturan Alex de Souza, "Yuvama dönüyorum" paylaşımıyla heyecanlandırdı. Söz konusu paylaşımın ardından “Alex de Souza Türkiye'ye mi geliyor?” sorusuna yanıt aranmaya başlandı.
29.11.2022 Şampiy10
Bir gün Fenerbahçe ile yolları kesişecek! İşte Alex de Souza'nın yeni takımı
Bir gün Fenerbahçe ile yolları kesişecek! İşte Alex de Souza'nın yeni takımı Sao Paulo B Takımı antrenörlüğünü bırakan Fenerbahçe'nin efsane futbolcularından Alex de Souza Brezilya ekiplerinden Avai ile anlaşmaya vardı.
16.11.2022 Futbol
Alex de Souza bombası! Sao Paulo'dan ayrıldı 1.Lig takımıyla anlaşmaya vardı
Alex de Souza bombası! Sao Paulo'dan ayrıldı 1.Lig takımıyla anlaşmaya vardı Fenerbahçe'nin efsane isimlerinden biri olan ve son 2 yıldır Sao Paulo B Takımı'nda antrenörlük yapan Alex de Souza'nın yeni adresi belli oldu. Sezon başında Jorge Jesus'un yardımcılığını reddeden Brezilyalı genç teknik adam Serie A ekibiyle el sıkışırken, Alex'in Guto Ferreira'nın yerine göreve geleceği belirtildi.
11.11.2022 Fenerbahçe
Gal Costa hayatını kaybetti!
Gal Costa hayatını kaybetti! Brezilya'nın efsane şarkıcısı Gal Costa, 77 yaşında hayatını kaybetti. Costa, Tropicalia hareketiyle ülkesindeki diktatörlük rejimine karşı isyanın sesi olmuştu.
10.11.2022 Magazin
Akrep sokan çocuk, 7 kez kalp krizi geçirerek öldü! 'Büyük bir acıyla çığlık attı'
Akrep sokan çocuk, 7 kez kalp krizi geçirerek öldü! 'Büyük bir acıyla çığlık attı' Brezilya'nın Sao Paulo eyaletinde dünyadaki en tehlikeli akreplerden biri olarak bilinen 'sarı akrep' tarafından sokulan 7 yaşındaki çocuk, 7 kez kalp krizi geçirdikten sonra hayatını kaybetti.
2.11.2022 Dünya
Formula 1 takvimi 2023! Formula 1 ne zaman başlıyor, nerede yarışılacak?
Formula 1 takvimi 2023! Formula 1 ne zaman başlıyor, nerede yarışılacak? Formula 1 Dünya Şampiyonası için nefesler tutuldu. 2023 yılında düzenlenecek olan Formula 1 Dünya Şampiyonası takvimi açıklandı. İşte Formula 1 2023 takvimi…
21.09.2022 Şampiy10
Brezilya'da konteyner deposu çöktü: 9 ölü, 28 yaralı
Brezilya'da konteyner deposu çöktü: 9 ölü, 28 yaralı Brezilya'nın Sao Paulo eyaletinin Itapecerica da Serra şehrinde işletmelere konteyner satan ve kiralayan Multiteiner şirketine ait bir depo çöktü. Olay yerine çok sayıda ilk yardım ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye Sözcüsü Luciana Soares, kazanın depoda 64 çalışan ve 2 milletvekili adayı olan Jones Donizette ve Ely Santos'un seçim öncesinde tesisi ziyaret ettikleri sırada meydana geldiğini bildirdi. Yetkililer olayda 9 kişinin hayatını kaybettiğini, 28 kişinin ise yaralandığını belirtti.
21.09.2022 Dünya
Brezilya'da konteyner deposu çöktü! 9 ölü, 28 yaralı
Brezilya'da konteyner deposu çöktü! 9 ölü, 28 yaralı Brezilya'nın Sao Paulo eyaletinde konteyner deposunun çökmesi sonucu 9 kişi hayatını kaybetti, 28 kişi yaralandı.
21.09.2022 Dünya
Asbestli gemi Brezilya’ya dönüyor
Asbestli gemi Brezilya’ya dönüyor Kamuoyunda tartışmalara neden olan asbestli gemiye ilişkin SÖK Denizcilik’ten açıklama geldi. Geminin dönüş tarihi için prosedürlerin tamamlanmasını beklediklerini belirten SÖK Denizcilik Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Yiğit, “Bunu tekrarlamamak adına Sao Paola gemisini çekmekte olan römorkör firmasına Basel Konvensiyonu çerçevesinde Brezilya’ya dönme talimatını, yasa ve kanunlara olan saygı ve bağlılığımız sebebiyle verdiğimizi bildirmek isteriz” dedi
8.09.2022 Gündem
Asbestli gemi ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan Kurum duyurdu: Kara sularımıza girmeyecek
Asbestli gemi ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan Kurum duyurdu: Kara sularımıza girmeyecek Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, NAE Sao Paulo gemisinin Türk karasularına girmesine izin verilmeyeceğini duyurdu.
26.08.2022 Gündem
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
5.08.2022 İddaa
'NAe Sao Paulo' raporu: 9 ton 641 kilo asbest bulunuyor
'NAe Sao Paulo' raporu: 9 ton 641 kilo asbest bulunuyor Brezilya'dan İzmir Aliağa'daki gemi söküm tesislerine gelecek gemide, uluslararası bir kuruluş tarafından hazırlanan rapora göre 9 ton 641 kilo asbest bulunuyor.
19.07.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sao Paulo ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sao paulo haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.