Gazete Vatan Logo
Süper Lig Unutulmaz hakem kararları

Unutulmaz hakem kararları

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile Trabzonspor arasında oynanan karşılaşmayı yöneten Deniz Ateş Bitnel'in performansı, son yıllarda maçların önüne geçen hakem kararlarını hatırlattı.

Unutulmaz hakem kararları

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile Trabzonspor arasında oynanan maçın hakemi Deniz Ateş Bitnel'in performansı, son yıllarda verdikleri kararlarla müsabakaların önüne geçen hakemleri akıllara getirdi.

Galatasaray ile Trabzonspor'un Türk Telekom Arena'da karşılaştığı müsabakada skor ve ortaya konan futboldan çok hakem Deniz Ateş Bitnel'in verdiği kararlar konuşuldu.Sarı-kırmızılı takımın 2-1 kazandığı karşılaşmada 4 Trabzonsporlu futbolcuyu kırmızı kartla oyundan ihraç eden ve iki kez penaltı noktasını gösteren Deniz Ateş Bitnel, verdiği kararlarla spor kamuoyunda eleştirilerin hedefi oldu.Karşılaşmada Trabzonsporlu futbolcu Salih Dursun'un hakem Deniz Ateş Bitnel'e gösterdiği kırmızı kart ise Türkiye'nin yanı sıra dünya medyasında da yer buldu.Mücadelenin 90 dakikalık süresinde yaşanan bu gelişmeler Türk futbolunda son yıllarda unutulmayan hakem kararlarını anımsattı.

Deniz Çoban, özür dileyerek hakemliği bıraktı

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon hakem Deniz Çoban, 6. haftada Kasımpaşa ile Çaykur Rizespor arasında oynanan maçta verdiği kararlar nedeniyle hakemliği bıraktı.Karşılaşma 1-0 ev sahibi ekibin üstünlüğüyle devam ederken, son dakikalarda Çaykur Rizespor lehine penaltı kararı veren Çoban, maçtan sonra Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'ın açıklama yaptığı sırada yayıncı kuruluşun canlı yayınına katıldı.

Haberin Devamı

Çalımbay'dan ve lacivert-beyazlı takımdan özür dileyen Deniz Çoban, maçtan birkaç gün sonra düzenlediği basın toplantısında gözyaşlarıyla hakemliği bıraktığını açıkladı.

Cüneyt Çakır'dan derbide 4 kırmızı kart

FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır, 2007-2008 sezonunda Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan Türkiye Kupası'nda gösterdiği kırmızı kartlarla dikkati çekti.İki takım arasında 0-0'ın rövanşında Ali Sami Yen Stadı'nda oynanan maçta Çakır, sarı-lacivertlilerden 3, Galatasaray'dan ise bir oyuncuya kırmızı kart gösterdi.

Maçın ilk yarısında sarı-lacivertlilerden Diego Lugano'yu oyundan atan Çakır, maç 1-1 devam ederken 75. dakikada Gökhan Gönül'e çift sarı karttan kırmızı kart gösterdi. Fenerbahçe son anda Volkan Demirel'in kırmızı kart görmesiyle 8 kişiyle tamamladığı maçı son dakikada yediği golle 2-1 kaybederken, Galatasaray'da da Cassio Lincoln son anda Cüneyt Çakır tarafından oyundan atıldı. Maçtan sonra derbiden daha fazla Cüneyt Çakır'ın kararları konuşuldu.

Haberin Devamı