Deniz Çoban

Deniz Çoban

Son dakika Deniz Çoban haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Deniz Çoban ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Deniz Çoban haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Deniz Çoban

haberleri sayfasında son dakika yaşanan deniz çoban gelişmeleri de dahil olmak üzere 371 deniz çoban haberi bulunmuştur. Tüm deniz çoban haberleri aşağıda listelenmiştir.
Süper Kupa için yabancı hakem sürprizi! Eski hakem bombayı patlattı
Süper Kupa için yabancı hakem sürprizi! Eski hakem bombayı patlattı Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa finali öncesi flaş gelişmeler yaşanıyor. Dev derbi öncesi yabancı hakem gündeme geldi.
30.03.2024 Süper Lig
Deniz Çoban, sızan MHK toplantısını değerlendirdi!
Deniz Çoban, sızan MHK toplantısını değerlendirdi! 1 Mart 2024’te online olarak gerçekleşen MHK Eğitim Toplantısı’nın kayıtlarından bir bölüm önceki gece sızdırılmış, sonrasında ise TFF kaydın tamamını yayınlamıştı. Kayıtlardaki konuşmalar gündemde yer alırken eski hakem Deniz Çoban, görüntüleri değerlendirdi.
27.03.2024 Fenerbahçe
Trabzonspor-Fenerbahçe maçında tartışmalı pozisyonlar, penaltı kararı ve golden önce faul itirazları...
Trabzonspor-Fenerbahçe maçında tartışmalı pozisyonlar, penaltı kararı ve golden önce faul itirazları... Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, deplasmanda karşılaştığı Trabzonspor'u 3-2 mağlup etti. Yazarımız Deniz Çoban'ın da yer aldığı yayıncı kuruluşun Trio kadrosu, Halil Umut Meler ve ekibinin görev yaptığı Trabzonspor - Fenerbahçe maçının tartışmalı pozisyonlarına ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Özellikle goller öncesinde faul şüphesi taşıyan anlara ilişkin görüşler dikkat çekti.
18.03.2024 Fenerbahçe
Penaltı ve kırmızı kart tartışmaları Fenerbahçe-Galatasaray derbisine damga vurdu! İşte derbideki tartışmalı pozisyonlar...
Penaltı ve kırmızı kart tartışmaları Fenerbahçe-Galatasaray derbisine damga vurdu! İşte derbideki tartışmalı pozisyonlar... Fenerbahçe ile Galatasaray, Kadıköy'de oynanan mücadelede 0-0 berabere kaldılar. Yazarımız Deniz Çoban'ın da yer aldığı yayıncı kuruluşun Trio kadrosu, Arda Kardeşler ve ekibinin görev yaptığı Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin tartışmalı pozisyonlarına ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Özellikle maçtan sonra da büyük tartışma yaratan Galatasaray'ın penaltı beklentisi içinde olduğu pozisyona ilişkin görüşler dikkat çekti.
25.12.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe - Fatih Karagümrük maçında tartışmalı penaltı pozisyonu: Tartışılacak bir şey yok, penaltı verilmeliydi!
Fenerbahçe - Fatih Karagümrük maçında tartışmalı penaltı pozisyonu: Tartışılacak bir şey yok, penaltı verilmeliydi! Süper Lig'in 13. haftasının kritik mücadelesinde Fenerbahçe, sahasında ağırladığı Fatih Karagümrük'ü geriden gelerek 2-1 mağlup etti. Yazarımız Deniz Çoban'ın da yer aldığı yayıncı kuruluşun Trio kadrosu, Arda Kardeşler ve ekibinin görev aldığı Fenerbahçe - Fatih Karagümrük maçının tartışmalı pozisyonlarına ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Özellikle maç içerisinde iki tarafın da penaltı beklentisi içinde olduğu pozisyonlara ilişkin görüşler dikkat çekti.
27.11.2023 Fenerbahçe
Hatayspor - Galatasaray maçındaki penaltı kararı sonrası eski hakem sert çıktı! 'VAR neden müdahale etmiyor?'
Hatayspor - Galatasaray maçındaki penaltı kararı sonrası eski hakem sert çıktı! 'VAR neden müdahale etmiyor?' Hatayspor - Galatasaray maçının tartışmalı kararlarını beIN Sports'un hakem programında eski hakemler değerlendirdi. Yayıncı kuruluş ekranlarında yayına gelen beIN Trio'da Deniz Çoban, Bülent Yıldırım ve Bahattin Duran çarpıcı yorumlarda bulundu.
12.11.2023 Şampiy10
Zorbay Küçük gündem yarattı! İrfan Can Kahveci’ye kırmızı kart göstermişti: Bu kadar olmuş
Zorbay Küçük gündem yarattı! İrfan Can Kahveci’ye kırmızı kart göstermişti: Bu kadar olmuş Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında oynanacak Fenerbahçe - Trabzonspor maçını Zorbay Küçük yönetecek. Maç öncesinde Zorbay Küçük gündem yarattı. Spor yazarı Deniz Çoban'ın Zorbay Küçük yazısı dikkat çekti. İşte detaylar...
3.11.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin penaltısı olay oldu! Öyle bir şey yok dedi, Tadic'in golünü iptal etti
Fenerbahçe'nin penaltısı olay oldu! Öyle bir şey yok dedi, Tadic'in golünü iptal etti Fenerbahçe'de son dakika gelişmeler yaşanıyor. Süper Lig'in 8. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda karşılaştığı Kasımpaşa'yı ilk yarıda bulduğu gollerle 2-0 mağlup etti. Yazarımız Deniz Çoban'ın da yer aldığı yayıncı kuruluşun Trio kadrosu, Mete Kalkavan ve ekibinin görev aldığı Kasımpaşa - Fenerbahçe maçının tartışmalı pozisyonlarına ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Özellikle Fenerbahçe'nin ilk golü öncesindeki faul pozisyonu ve ikinci golün geldiği penaltı pozisyonuna ilişkin görüşler dikkat çekti.
9.10.2023 Fenerbahçe
Beşiktaş - Pendikspor maçında iptal edilen gol ve penaltı kararı! Top çizgiyi geçti mi?
Beşiktaş - Pendikspor maçında iptal edilen gol ve penaltı kararı! Top çizgiyi geçti mi? Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında oynanan Beşiktaş-Pendikspor maçında yaşanan pozisyonlar ve hakem kararları tartışma yarattı. Kara Kartal'ın Omar Colley ile bulduğu golün geçersiz sayılması gündemin tepesine oturdu. Futbolseverler, orta hakem Kadir Sağlam'ın yan hakeminin uyarısı sonrası verdiği iptal kararını ve Pendikspor lehine verdiği penaltıyı yoğun şekilde tartışırken Fanatik spor yazarı Deniz Çoban'ın da yer aldığı yayıncı kuruluşun Trio ekibi, pozisyonlarına ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.
21.08.2023 Beşiktaş
Fenerbahçe-Kayserispor maçına damga vuran pozisyon: Gol iptali gerekirdi
Fenerbahçe-Kayserispor maçına damga vuran pozisyon: Gol iptali gerekirdi Türkiye Kupası çeyrek finalinde Fenerbahçe, Kayserispor'u 4-1 mağlup ederek yarı finale yükseldi ve Demir Grup Sivasspor'un rakibi oldu. Fenerbahçe-Kayserispor karşılaşmasındaki tartışmalı pozisyonları eski hakem Deniz Çoban değerlendirdi.
7.04.2023 Fenerbahçe
Galatasaray-Başakşehir maçında 2 hayati hata! Deniz Çoban açıkladı
Galatasaray-Başakşehir maçında 2 hayati hata! Deniz Çoban açıkladı Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında verdiği kararlarla tartışma konusu olan Kadir Sağlam özellikle Galatasaray cephesinden yoğun eleştiri alırken, eski hakemlerden Deniz Çoban'ın özellikle 2 pozisyona dikkat çekmesi Sarı Kırmızılı taraftarların tepkisini bir kat daha arttırdı. İşte Çoban'ın görüşleri...
Türkiye ayağa kalkmıştı! Osayi Samuel'in pozisyonu hakkında 3 hakemden flaş yorum
Türkiye ayağa kalkmıştı! Osayi Samuel'in pozisyonu hakkında 3 hakemden flaş yorum Süper Lig'in 26.hafta karşılaşmasında Alanyaspor-Fenerbahçe maçında düdük çalan Mete Kalkavan'ın verdiği kararlar Türkiye'de bir hayli tartışma yaratırken, eski hakemlerden Deniz Çoban, Bülent Yıldırım ve Seçim Demirel tartışılan pozisyonları tek tek değerlendirdi.
20.03.2023 Fenerbahçe
Ali Palabıyık'ın kararları olay yarattı Jorge Jesus maçtan sonra çıldırdı! Verilmeyen gol ve penaltı tepkisi
Ali Palabıyık'ın kararları olay yarattı Jorge Jesus maçtan sonra çıldırdı! Verilmeyen gol ve penaltı tepkisi Süper Lig'in 22'nci haftasında 5 Ocak Stadı'nda Adana Demirspor ile karşı karşıya gelen Fenerbahçe'de kaçan 2 puanın hesabı Ali Palabıyık'a kesilirken, tecrübeli hakemin Mert Hakan Yandaş'ın golünü iptal etmesi, Batshuayi ile Samet Akaydın'ın penaltılarını es geçmesi Sarı Lacivertli camiayı ayağa kaldırdı. İşte 1-1 berabere biten maçın ardından Deniz Çoban - Bülent Yıldırım ikilisinin tartışılan pozisyonlar hakkında yaptığı değerlendirmeler...
3.02.2023 Fenerbahçe
Enner Valencia'nın penaltısında kural hatası mı var? Deniz Çoban ve Bülent Yıldırım açıkladı
Enner Valencia'nın penaltısında kural hatası mı var? Deniz Çoban ve Bülent Yıldırım açıkladı Süper Lig'in 21.haftasında evinde Kasımpaşa'yı 5 golle geçen Fenerbahçe'de Adana Demirspor maçı hazırlıklarına başlanırken, dün akşam Enner Valencia'nın penaltıdan attığı gol olay yarattı. 6 golün atıldığı 90 dakikanın ardından Deniz Çoban - Bülent Yıldırım ikilisi tartışılan pozisyon hakkında yorumlarda bulunurken, Yıldırım'ın "Belki hakem, başka bir ihlal görecek. Niye acele edip de o bayrağı kaldırıyorsunuz? Bakın iş nereden nereye gitti" sözleri dikkat çekti.
30.01.2023 Fenerbahçe
Fernando'nun attığı golden önce ofsayt var mı? 7 hakem açıkladı: Bu resmen rezalet, MHK defol git
Fernando'nun attığı golden önce ofsayt var mı? 7 hakem açıkladı: Bu resmen rezalet, MHK defol git Süper Lig'in 16.hafta karşılaşmasında Antalyaspor ile Fenerbahçe Corendom Stadı'nda karşı karşıya geldi. Sarı Lacivertli ekibin 2-1 önde götürdüğü maçta 90+8'de Fernando'nun attığı golün ofsayt kararıyla iptal edilmesi Türkiye'de deprem etkisi yaratırken, pozisyonla ilgili eski hakemlerden Erman Toroğlu, Ahmet Çakar, Bünyamin Gezer, Bülent Yıldırım, Deniz Çoban'ın yorumları futbolseverlerin oldukça dikkatini çekti.
4.01.2023 Fenerbahçe
Golün iptal sebebi açıklandı! Deniz Çoban: Birkaç kişiyle konuştum onlar da...
Golün iptal sebebi açıklandı! Deniz Çoban: Birkaç kişiyle konuştum onlar da... Sivasspor - Galatasaray maçının 49.dakikasında atılan gol tüm Türkiye'nin gündemine oturdu. Duran top sonrası yaşanan karambolde Fredrik Ulvestad'ın son vuruşu ve Kırmızı Beyazlı takımın beraberliği yakalaması VAR'da Özgüç Türkalp'in Erkan Özdamar'ı yönlendirmesiyle iptal edilirken, 3 golün atıldığı karşılaşmanın ardından Rıza Çalımbay ve Mecnun Otyakmaz'ın açıklamaları resmen olay yarattı.
29.12.2022 Galatasaray
Neden kırmızı kart gösterdiği belli oldu! Hava topundan sonra ortaya çıktı...
Neden kırmızı kart gösterdiği belli oldu! Hava topundan sonra ortaya çıktı... Galatasaray - Gaziantep FK maçından sonra yayıncı kuruluş ekranlarında tartışmalı pozisyonlar hakkında yorumlarda bulunan eski hakemlerden Lale Orta, Deniz Çoban ve Bülent Yıldırım 'Abdülkerim Bardakcı'nın' kırmızı kartına ise ayrı bir parantez açtı. İşte 3 golün atıldığı 90 dakikanın ardından yapılan o analizler...
6.09.2022 Galatasaray
Türkiye bu pozisyonu tartışıyor! 4 hakem hocasından sadece bir tanesi faul dedi
Türkiye bu pozisyonu tartışıyor! 4 hakem hocasından sadece bir tanesi faul dedi Dün akşam Fenerbahçe - Galatasaray maçında sarı lacivertli ekibin 2.golünden önce Serdar Dursun ile Taylan Antalyalı'nın pozisyonu Türkiye'de resmen olay yarattı. Derbinin ardından 4 hakem hocasından sadece bir tanesi cereyan eden an için 'faul' yorumunda bulundu.
11.04.2022 Galatasaray
Deniz Çoban, Cüneyt Çakır'a gelen teklifi açıkladı! Tarihe geçecek...
Deniz Çoban, Cüneyt Çakır'a gelen teklifi açıkladı! Tarihe geçecek... MHK tarafından görevine son verilmesine rağmen Tahkim Kurulu'nun kararıyla hakemliğe geri dönen Cüneyt Çakır'ın Avrupa'dan teklif aldığı ortaya çıktı. Eski hakemlerden Deniz Çoban'ın 'Cüneyt Çakır' yazısı bir hayli dikkat çekerken, Collina'nın tecrübeli hakemi arayıp son durumunu öğrenmesi ise MHK'de ilgi uyandırdı.
30.03.2022 Süper Lig
90+4'te isyan çıkmıştı! Larin penaltı bekledi Atilla Karaoğlan oralı olmadı! 5 eski hakemden flaş yorum
90+4'te isyan çıkmıştı! Larin penaltı bekledi Atilla Karaoğlan oralı olmadı! 5 eski hakemden flaş yorum Galatasaray - Beşiktaş maçının 90+4.dakikasında Victor Nelsson'la hava topuna kalkan ve tecrübeli stoper tarafından çekildiğini söyleyen Larin'in pozisyonu için 5 eski hakemden yorum geldi. İşte o hakemlerin değerlendirmeleri...
15.03.2022 Galatasaray
3 eski hakemin Cüneyt Çakır yorumu Galatasaraylıları şok etti! Karar doğru...
3 eski hakemin Cüneyt Çakır yorumu Galatasaraylıları şok etti! Karar doğru... Dün akşam Galatasaray - Altay maçında çaldığı düdük ve verdiği kararlarla bir anda gündeme oturan Cüneyt Çakır hakkında Lale Orta, Bülent Yıldırım ve Deniz Çoban çok önemli tespitlerde bulundu. İşte 3 eski hakemin o yorumları...
5.12.2021 Galatasaray
Eski hakemler açıkladı! Morutan'ın attığı gol...
Eski hakemler açıkladı! Morutan'ın attığı gol... Dün akşam Gaziantep'e 45+3'te attığı golle yıldızlaşan Morutan'ın pozisyonunda ofsayt yok.
1.11.2021 Galatasaray
Serdar Tatlı neden istifa etti? Serdar Tatlı kimdir, nereli? Eski MHK Başkanı Serdar Tatlı İbrahim Tatlıses’in neyi oluyor?
Serdar Tatlı neden istifa etti? Serdar Tatlı kimdir, nereli? Eski MHK Başkanı Serdar Tatlı İbrahim Tatlıses’in neyi oluyor? MHK Başkanı Serdar Tatlı istifa etti. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanı Serdar Tatlı ve kurul üyeleri görevlerinden istifa etmesi ardından Serdar Tatlı ve istifa konusu en çok aranan konular arasına girdi. Peki, Serdar Tatlı neden istifa etti? Serdar Tatlı kimdir, nereli? Eski MHK Başkanı Serdar Tatlı…
21.10.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Deniz Çoban ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki deniz çoban haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.