Deniz Ateş Bitnel

Deniz Ateş Bitnel

Son dakika deniz ateş bitnel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan deniz ateş bitnel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını deniz ateş bitnel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Deniz Ateş Bitnel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan deniz ateş bitnel gelişmeleri de dahil olmak üzere 128 deniz ateş bitnel haberi bulunmuştur. Tüm deniz ateş bitnel haberleri aşağıda listelenmiştir.
Varga'nın  pozisyonu penaltı mı? İşte 6 hakemin yorumu
Varga'nın pozisyonu penaltı mı? İşte 6 hakemin yorumu Dün akşam Galatasaray - Kasımpaşa maçında Varga ile Kerem Aktürkoğlu'nun ceza sahası içerisinde yaşadığı ikili mücadele olay oldu.
15.02.2021 Galatasaray
Deniz Ateş Bitnel'in hakemliği resmen bitti
Deniz Ateş Bitnel'in hakemliği resmen bitti Geçtiğimiz günlerde hakemliği bıraktığını ve bu yönde Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) dilekçesini gönderdiğini açıklayan Deniz Ateş Bitnel'in bu talebi TFF tarafından da kabul gördü.
3.12.2019 Futbol
Hakem Deniz Ateş Bitnel hakemi dövdü
Hakem Deniz Ateş Bitnel hakemi dövdü Türkiye’de yeşil sahalar bunu da gördü! Masterlar maçında sahaya oyuncu olarak çıkan Deniz Ateş Bitnel, kararını beğenmediği meslektaşı Mehmet Ağaçlı’yı yumrukladı.
14.11.2019 Futbol
Yusuf Namoğlu'ndan istifa açıklaması
Yusuf Namoğlu'ndan istifa açıklaması MHK Başkanlığı'ndan istifa eden Yusuf Namoğlu, canlı yayında açıklamalarda bulundu.
13.02.2019 Süper Lig
Namoğlu: Yeni Cüneyt Çakırlar çıkacak
Namoğlu: Yeni Cüneyt Çakırlar çıkacak Merkez Hakem Kurulu Başkanı Yusuf Namoğlu, "Yeni Cüneyt Çakırlar çıkacak. Onları yok etmeden çıkartacağız. İnşallah yolları bozulmadan" dedi.
14.01.2019 Süper Lig
Deniz Ateş Bitnel'in lisansı askıya alındı
Deniz Ateş Bitnel'in lisansı askıya alındı Süper Lig'de iki sezon önce Türk Telekom Stadyumu'nda oynanan olaylı Galatasaray-Trabzonspor maçını yönettikten sonra uzun süre maç alamayan daha sonra da B Klasman'a düşürülen hakem Deniz Ateş Bitnel'in lisansı askıya alındı.
20.01.2018 Süper Lig
Deniz Ateş Bitnel'e ne oldu?
Deniz Ateş Bitnel'e ne oldu? Süper Lig’in 2015-2016 sezonunda olaylı Galatasaray-Trabzonspor maçındaki yönetiminden dolayı uzun süre dinlendirilen ve bu sezon açıklanan listeyle birlikte B Klasmana kadar düşürülen Deniz Ateş Bitnel, 2016 yılının Ağustos ayında TFF 1. Lig’de yönettiği Manisaspor-Elazığspor karşılaşmasından bu yana profesyonel liglerde herhangi bir karşılaşmada görev almadı. 35 yaşındaki hakemin uzun süredir sahalardan uzak kaldığını göz önüne aldığımızda Bitnel’in düdüğünü asmış olabileceği soruları akıllara geliyor.
18.10.2017 Galatasaray
Avukatından açıklama geldi! Savcılık kararını verdi
Avukatından açıklama geldi! Savcılık kararını verdi Trabzonspor maçı sonrası yapılan şikayet üzerine soruşturma başlatılan hakem Deniz Ateş Bitnel hakkında savcılık, "Hakemin suç teşkil eden kasıtlı bir davranışının olmadığını" belirterek kovuşturmaya yer olmadığına dair karar vermişti.
24.09.2021 Galatasaray
Hakem Deniz Bitnel hakkında "takipsizlik" kararı
Hakem Deniz Bitnel hakkında "takipsizlik" kararı Türk Telekom Arena Stadı'nda 21 Şubat 2016'da oynanan ve 4 kırmızı kartın çıktığı Galatasaray-Trabzonspor maçının hakemi Deniz Ateş Bitnel hakkında ''şike'' ve ''bahis'' iddialarına ilişkin başlatılan soruşturmada, takipsizlik kararı verildi.
22.02.2017 Futbol
Süper Final FETÖ sruşturmasında
Süper Final FETÖ sruşturmasında Futbolda FETÖ soruşturmasıyla ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor.
26.01.2017 Galatasaray
Salih Dursun: O olay beni çok üzdü!
Salih Dursun: O olay beni çok üzdü! Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, Galatasaraylı Salih Dursun ile satın alma opsiyonlu 3,5 yıllık sözleşme imzaladı
3.01.2017 Antalyaspor
Eto'o transferinde flaş gelişme
Eto'o transferinde flaş gelişme Antalyaspor, hakem Deniz Ateş Bitnel'e kırmızı kart gösteren Galatasaraylı Salih Dursun'la prensipte anlaşırken Monacolu Adama Traore ve Mersin İdmanyurdu'ndan Nakoulma'yı da gündemine aldı, Beşiktaş'ın Eto'o için yaptığı teklifi de kabul etmedi.
28.12.2016 Antalyaspor
Deniz Ateş Bitnel FIFA listesinden çıkarıldı
Deniz Ateş Bitnel FIFA listesinden çıkarıldı Futbolda 2017 FIFA listesinde yer alacak hakemler belirlendi. Deniz Ateş Bitnel'in yerine Halil Umut Meler listeye alındı. Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) internet sitesinde yer alan açıklamada, 2017'de kokart takacak hakemler belirlenerek, listenin FIFA ile paylaşıldığı bildirildi.
23.09.2021 Futbol
Tahkim Kurulundan Eskişehirspor ve Bitnel'e kötü haber
Tahkim Kurulundan Eskişehirspor ve Bitnel'e kötü haber Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulunun (PFDK) sahadan çekildiği Göztepe maçı nedeniyle Eskişehirspor'a verdiği 3-0 hükmen yenilgi ve 3 puan silme cezasını onadı.
10.11.2016 TFF 1.Lig
PFDK'dan Deniz Ateş Bitnel'e ceza!
PFDK'dan Deniz Ateş Bitnel'e ceza! PFDK, hakem Deniz Ateş Bitnel'e 60 gün hak mahrumiyeti cezası verdi.
23.09.2021 Futbol
Bitnel'e Trabzonspor camiasından çağrı
Bitnel'e Trabzonspor camiasından çağrı Bordo-mavili camia, olaylı G.Saray maçı için, “Trabzon’a büyük oyun oynandı” diyen hakem Bitnel’den bunu bir basın toplantısıyla kamuoyuna açıklamasını bekliyor
24.09.2021 Trabzonspor
MHK'den Deniz Ateş Bitnel açıklaması!
MHK'den Deniz Ateş Bitnel açıklaması! Geçen sezon yönettiği Galatasaray-Trabzonspor maçında büyük tepki toplayan Deniz Ateş Bitnel, kendisi ile ilgili olarak dün yayımlanan haberleri yalanladı. MHK konuyla ilgili açıklama yaptı
23.09.2021 Futbol
Deniz Ateş Bitnel'den yalanlama
Deniz Ateş Bitnel'den yalanlama Geçen sezon yönettiği Galatasaray-Trabzonspor maçında büyük tepki toplayan Deniz Ateş Bitnel, kendisi ile ilgili olarak dün yayımlanan haberleri yalanladı
24.09.2021 Trabzonspor
Olay hakem yeniden düdük çalacak
Olay hakem yeniden düdük çalacak Galatasaray-Trabzonspor maçında gösterdiği yönetimi nedeniyle o dönemki MHK Başkanı Kuddusi Müftüoğlu tarafından sezon sonuna kadar dinlendirme cezası alan Deniz Ateş Bitnel, yeni MHK Başkanı Yusuf Namoğlu'nun göreve gelmesiyle birlikte tekrar düdük çalmaya devam edecek.
23.09.2021 Süper Lig
Rıza Çalımbay: Eren Derdiyok'a izin verdik
Rıza Çalımbay: Eren Derdiyok'a izin verdik Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'dan bomba açıklamalar...
26.07.2016 Kasımpaşa Spor
Süper Lig hakemleri belli oldu
Süper Lig hakemleri belli oldu Spor Toto Süper Lig'de 2016-2017 sezonunda görev alacak hakemler belli oldu.
23.09.2021 Süper Lig
Salih Dursun istenmeyen adam haline geldi
Salih Dursun istenmeyen adam haline geldi Trabzonspor’un sembol ismi olan Salih Dursun, şimdi istenmeyen adam haline geldi
24.09.2021 Trabzonspor
Cüneyt Çakır'ın gözyaşları...
Cüneyt Çakır'ın gözyaşları... FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır, yaşamını yitiren eski hocası Oğuz Uğurlu'nun cenazesinde gözyaşlarına engel olamadı.
12.05.2016 Futbol
'Yine olsa yine yaparım'
'Yine olsa yine yaparım' Trabzonspor-Fenerbahçe maçında hakem Volkan Bayarslan'a saldıran 17 yaşındaki Oğuzhan M. ve dayısı Yılmaz Taşkın Beyaz TV mikrofonlarına çok şaşırtıcı açıklamalarda bulundu.
26.04.2016 Trabzonspor
Salih Dursun’da pazarlık çıkmazı!
Salih Dursun’da pazarlık çıkmazı! Deniz Ateş Bitnel’e gösterdiği kırmızı kartla fenomen olan futbolcu için G.Saray bonservisinde indirime yanaşmıyor
17.04.2016 Trabzonspor

Benzer Haber Etiketleri

Deniz Ateş Bitnel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki deniz ateş bitnel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.