Didem Soydan Sevgilisi

Didem Soydan Sevgilisi

Son dakika Didem Soydan sevgilisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Didem Soydan sevgilisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Didem Soydan sevgilisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Didem Soydan Sevgilisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan didem soydan sevgilisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 53 didem soydan sevgilisi haberi bulunmuştur. Tüm didem soydan sevgilisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Didem Soydan'dan şaşırtan açıklama! 52 bin kişiyi engelledim, neredeyse üstüne para vereceğim
Didem Soydan'dan şaşırtan açıklama! 52 bin kişiyi engelledim, neredeyse üstüne para vereceğim "Evli ve çocuklu eski sevgilime aşığım" açıklamasıyla magazin gündemini karıştıran Didem Soydan, sosyal medya hesabından yeni bir videosunu paylaştı. Bir takipçisinden gelen yoruma kayıtsız kalamayan Soydan, Instagram sayfasıyla ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı.
30.11.2023 Magazin
Didem Soydan iddialı pozlarıyla ilgili konuştu
Didem Soydan iddialı pozlarıyla ilgili konuştu "Evli ve çocuklu eski sevgilime aşığım" açıklamasıyla magazin gündemini karıştıran Didem Soydan, geçtiğimiz gün Kıvanç Tatlıtuğ'un doğum günü partisine katıldı. Mekan çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü manken, sosyal medyada paylaştığı iddialı fotoğrafları hakkında konuştu.
29.10.2023 Magazin
Didem Soydan'ın derin yırtmaçlı elbisesine yorum yağdı
Didem Soydan'ın derin yırtmaçlı elbisesine yorum yağdı Didem Soydan, iddialı pozlarına bir yenisini daha ekledi. Derin yırtmaçlı elbisesiyle kamera karşısına geçen ünlü isme, beğeni ve yorum yağdı.
22.08.2023 Magazin
Didem Soydan'dan, Burak Deniz'le ayrılık iddialarına yanıt! 'Geri kafalı değiliz'
Didem Soydan'dan, Burak Deniz'le ayrılık iddialarına yanıt! 'Geri kafalı değiliz' Sosyal medya paylaşımlarıyla magazin gündeminden düşmeyen manken Didem Soydan (37), "iddialı pozlar paylaşınca Burak Deniz'le (30) ilişkisi bitti" şeklindeki iddiaya tepki gösterdi.
25.12.2021 Magazin
Didem Soydan, geçmiş zaman fotoğrafını eleştirdi
Didem Soydan, geçmiş zaman fotoğrafını eleştirdi Cannes Film Festivali'nde ilk kez boy gösteren Didem Soydan, sosyal medya hesabından takipçileriyle küçüklük fotoğrafını paylaştı.
19.05.2016 Magazin
Umut Eker kafa karıştırdı! Önce eski sonra da yeni sevgilisiyle poz verdi
Umut Eker kafa karıştırdı! Önce eski sonra da yeni sevgilisiyle poz verdi Umut Eker, yakın arkadaşı manken Didem Soydan ile düzenlediği partide objektif karşısına geçti. Önce eski sevgilisi Selin Türkmen'le, sonra da yeni sevgilisi Tuğçe Meçeoğlu ile poz verdi. Eker bu hareketiyle gecenin en çok konuşulan ismi oldu.
28.03.2023 Magazin
Serenay Sarıkaya'nın ayakları sosyal medyayı salladı!
Serenay Sarıkaya'nın ayakları sosyal medyayı salladı! Şahmaran dizisindeki 'Şahsu' karakterine hayat veren Serenay Sarıkaya'nın ayakları sosyal medyada gündem oldu. Oyuncunun bir sahnede masada oturduğu pozu sosyal medyada paylaşıldı. Güzel oyuncunun ayakları hakkında acımasız yorumlar yapan kullanıcılara diğer kullanıcılar tepki gösterdi.
22.01.2023 Magazin
Serenay Sarıkaya'nın çantasının fiyatını duyan inanamadı!
Serenay Sarıkaya'nın çantasının fiyatını duyan inanamadı! Dijital bir platformda yayınlanan 'Şahmeran' dizisiyle adından söz ettiren Serenay Sarıkaya tarzı ile de magazin gündeminde yer alıyor. Son olarak Sarıkaya'nın mavi çantasının fiyatı adeta dudak uçuklattı.
18.01.2023 Magazin
2022'nin son aşk bombası! Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz birlikte mi?
2022'nin son aşk bombası! Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz birlikte mi? 2022 yılında bomba bir aşk iddiası ortaya atıldı. Bir süredir ‘tehlikeli yakınlaşma’ şeklinde lanse edilen Serenay Sarıkaya-Burak Deniz birlikte iddiaları ortaya atıldı. Sarıkaya bu haberlere sosyal medya hesabından açıklık getirdi.
30.12.2022 Magazin
Didem Soydan ayrılık iddialarına yanıt verdi!
Didem Soydan ayrılık iddialarına yanıt verdi! Ünlü manken Didem Soydan, önceki akşam Beşiktaş’ta bulunan bir mekan çıkışı objektiflere yansıdı. Soydan, sevgilisi Burak Deniz ile ayrılık haberleriyle ilgili konuştu.
27.11.2022 Magazin
Burak Deniz'den şaşırtan Didem Soydan itirafı!
Burak Deniz'den şaşırtan Didem Soydan itirafı! Oyuncu Burak Deniz geçtiğimiz haftalarda eski sevgilisi Didem Soydan'la barışmıştı. Asmalımescit'te bir yemeğe katılan oyuncu, 'Aşk yeniden' dediği ünlü mankenle ilişkisi hakkında "İlk adımı kim attı?" sorusuna yanıt verdi.
15.05.2022 Magazin
Burak Deniz: 'Didem ara sıra tavsiye veriyor, ama ben...'
Burak Deniz: 'Didem ara sıra tavsiye veriyor, ama ben...' Adı 'Leyla ile Mecnun' dizisinin Leyla'sı Deniz Işın'la anılan Burak Deniz (31), geçtiğimiz haftalarda eski aşkı Didem Soydan'a geri dönmüştü. Önceki gün Nişantaşı'nda görüntülenen oyuncu, ayaküstü gazetecilerle konuşarak giyim tarzıyla ilgili açıklama yaptı.
14.05.2022 Magazin
Burak Deniz ve Didem Soydan'dan yeni poz!
Burak Deniz ve Didem Soydan'dan yeni poz! Aşklarına kaldıkları yerden devam eden Didem Soydan ve Burak Deniz'den mutluluk pozu geldi.
26.04.2022 Magazin
Didem Soydan’dan iddialı pozlar! Derin yırtmacıyla sosyal medyayı salladı!
Didem Soydan’dan iddialı pozlar! Derin yırtmacıyla sosyal medyayı salladı! Didem Soydan’dan yürekleri hoplatan paylaşım! Son günlerde oyuncu sevgilisi Burak Deniz ile yaşadığı ilişkiyi bitirmesiyle gündeme gelen model Didem Soydan, paylaşımlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Klip için kameraların karşısına geçen ünlü manken, son olarak 2021'in sonlarına doğru moda olan derin yırtmaçlı elbisesiyle çekilen pozlarını takipçileriyle paylaştı.
30.01.2022 Magazin
Didem Soydan, Burak Deniz sorularını cevapsız bıraktı
Didem Soydan, Burak Deniz sorularını cevapsız bıraktı Sevgilisi Burak Deniz’den ayrılığı ile gündemde olan Didem Soydan, önceki akşam Nişantaşı'nda köpeğini gezdirirken objektiflere takıldı. Soydan, ayrıldığı Burak Deniz hakkındaki soruları cevapsız bıraktı.
23.11.2021 Magazin
Burak Deniz'den Didem Soydan paylaşımı!
Burak Deniz'den Didem Soydan paylaşımı! Maraşlı dizisinin başrol oyuncusu Burak Deniz'den şaşırtan bir paylaşım geldi. Ünlü oyuncu Instagram hesabından bir süredir aşk yaşadığı manken sevgilisi Didem Soydan’ın fotoğrafını paylaştı.
25.04.2021 Magazin
Burak Deniz’den Didem Soydan’lı paylaşım!
Burak Deniz’den Didem Soydan’lı paylaşım! Oyuncu Burak Deniz, model sevgilisi Didem Soydan ile ilk kez fotoğraf paylaştı. Deniz, izin gününde sevgilisi Didem Soydan ile ata bindi.
9.03.2021 Magazin
Burak Deniz: Didem'le gizlimiz saklımız yok, dışarı çıkmıyoruz
Burak Deniz: Didem'le gizlimiz saklımız yok, dışarı çıkmıyoruz Ünlü oyuncu Burak Deniz, sevgilisi Didem Soydan ile gizlenmediklerini söyledi: “Pandemi yüzünden dışarı çıkmıyoruz. Yoksa gizlimiz saklımız yok.”
30.01.2021 Magazin
Burak Deniz'in acı günü!
Burak Deniz'in acı günü! Oyuncu Burak Deniz'in babası Teoman Deniz, geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.
13.11.2020 Magazin
Didem Soydan eski ve yeni sevgilisiyle aynı anda...
Didem Soydan eski ve yeni sevgilisiyle aynı anda... Sosyal medyayı en çok kullanan isimlerin başında gelen manken Didem Soydan tatile eski ve yeni sevgilisiyle gitti.
23.08.2017 Magazin
'Hara'ret bastı!
'Hara'ret bastı! Ünlü top model Adriana Lima ile sevgilisi Türk yazar Metin Hara’nın aşkı Bodrum’u kasıp kavurdu
11.07.2017 Magazin
Ateşli pozlar veren Didem Soydan, aynanın azizliğine uğradı
Ateşli pozlar veren Didem Soydan, aynanın azizliğine uğradı Kaldığı otel odalarında çektirdiği pozları sosyal medya hesabından paylaşan Didem Soydan, ayna detayını gözden kaçırınca olanlar oldu.
30.06.2017 Magazin
Biraz eğlendik eve gidiyoruz
Biraz eğlendik eve gidiyoruz Didem Soydan, önceki gece sevgilisi fotoğrafçı Erdi Erdoğan ile Karaköy Mitte’de eğlendi.
12.05.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Didem Soydan Sevgilisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki didem soydan sevgilisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.