Kredi müjdesi! Faizsiz 15 bin lira...
Kredi müjdesi! Faizsiz 15 bin lira... Devlet teşvikleri ve geri ödemesiz paralar vatandaşlar tarafından yoğun şekilde aratılıyor. İşsizlik oranlarının düşürülmesi adına işverenlere çok sayıda teşvik sağlayan devlet işsiz vatandaşlara da çeşitli kurumlar üzerinden kurs ve programlarla meslek öğretiyor. Tüm bu desteklerin yanında devlet ayrıca isşizlik sorunun çözülmesi ve istihdamın artması adına kendi işini kuracak olan vatandaşlara çeşitli yardım ödemelerinde bulunuyor. Bu ödemelerin bazılarına yapılan aramalar ise Ekim ayında arttı. Öte yandan 2020 senesinde kendi işini kurmak isteyen kişiler KOSGEB tarafından hibe desteği almak fırsatı yakalamaktadır. Bunun beraberinde SGK ve Bağ-Kur desteği de sağlanmakta olup vergi muafiyeti olanağı da verilmektedir.
4.10.2020 Gündem
İşverenler, işsizlik sigortası primi teşvikinden nasıl yararlanabilir?
İşverenler, işsizlik sigortası primi teşvikinden nasıl yararlanabilir? Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından işçi sağlığı ve iş güvenliğinin korunması amacıyla uygulanan programa göre işveren, işsizlik sigortası primi ödemelerinde devlet teşviki alabiliyor. Peki işsizlik sigortası primi teşvikinden yararlanma şartları nelerdir?
12.02.2019 Kobi
Son dakika: Bu yaşı geçmemiş olan bütün gençlere 8 bin 402 lira müjdesi
Son dakika: Bu yaşı geçmemiş olan bütün gençlere 8 bin 402 lira müjdesi SGK milyonlarca genci ilgilendiren yeni bir genelge yayımladı. Bu genelgeye göre iş kuran 18-29 yaş arası gençlerin tüm Bağ-Kur primlerini devlet karşılayacak. Peki şartları neler... İşte bütün detaylar...
1.09.2018 Ekonomi