Devlet

Devlet

Son dakika Devlet haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Devlet ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Devlet haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Devlet

haberleri sayfasında son dakika yaşanan devlet gelişmeleri de dahil olmak üzere 120.577 devlet haberi bulunmuştur. Tüm devlet haberleri aşağıda listelenmiştir.
RTÜK Başkanı Şahin: Selçuk Tepeli'nin sözlerine inceleme başlatıldı!
RTÜK Başkanı Şahin: Selçuk Tepeli'nin sözlerine inceleme başlatıldı! Selçuk Tepeli'nin CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve gazeteci Taha Hüseyin Karagöz ile görüşmesini değerlendirirken kullandığı 'sığır' süzüne inceleme başlatıldı. Konuyla ilgili RTÜK Başkanı Şahin açıklama yaptı.
10.05.2024 Gündem
Evde bakım maaşı yatan iller 10 Mayıs 2024! Evde bakım maaşı yatan iller hangileri, evde bakım maaşı yattı mı Mayıs 2024?
Evde bakım maaşı yatan iller 10 Mayıs 2024! Evde bakım maaşı yatan iller hangileri, evde bakım maaşı yattı mı Mayıs 2024? Evde bakım maaşı yatan iller 10 Mayıs 2024 listesi belli oldu mu, evde bakım maaşı yattı mı? Evde bakım parası Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından evinde bakıma muhtaç, ihtiyacı olan engelliler ile yaşlı bireylere bakan kişilere veriyor. Evde bakım maaşı alanlar mayıs ayında yatırılacak evde bakım parası hakkındaki aramalarını yoğunlaştırdı. Peki, 10 Mayıs evde bakım parası yattı mı? Evde bakım maaşı yatan iller belli oldu mu? İşte 10 Mayıs 2024 evde bakım maaşı yatan iller…
10.05.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bahçeli arasında kritik görüşme
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bahçeli arasında kritik görüşme Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Beştepe'de bir araya geldi. Erdoğan ile Bahçeli'nin görüşmesi 1 saat sürdü.
10.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Demokrasimize güç katacak yeni anayasa hazırlanmalı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Demokrasimize güç katacak yeni anayasa hazırlanmalı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Danıştay Konferans Salonu'nda düzenlenen İdari Yargı Günü ve Danıştay'ın 156. Kuruluş Yıl Dönümü Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Siyaset kurumu nasıl layüsel değilse, yargı da eleştirilemez değildir. Yargının kararlarını beğenmeyebilir, itiraz edebilir, hoşnutsuzluğumuzu açıkça dile getirebiliriz. Buna kimse engel olamaz, olmamalıdır. Terörü övmediği, şiddeti teşvik etmediği ve hakarete varmadığı sürece insanlar fikirlerini farklı mecralarda özgürce yazabilir, paylaşabilir" ifadelerini kullandı.
10.05.2024 Gündem
Eşi, kayınvalidesi ve engelli kayınbiraderini öldüren sanık: Öldürüp fotoğraflarını çektim
Eşi, kayınvalidesi ve engelli kayınbiraderini öldüren sanık: Öldürüp fotoğraflarını çektim Adana'da çocuklarının devlet korumasına verilmesi yüzünden tartıştığı eşi, kayınvalidesi ve engelli kayınbiraderini bıçaklayarak öldürüp, kayınpederini de yaralayan Özgür Durmuş (42), 3 kez ağırlaştırılmış müebbet ve 20 yıl hapis istemiyle tutuklu yargılandığı davanın duruşmasında, “Bıçağı kime salladığımı bilmiyorum. Kanlı vaziyetteki fotoğraflarını çekip WhatsApp hesabı üzerinden 'durum' olarak paylaştım. Bu paylaşımı bilinçli yapmadım” dedi.
10.05.2024 Adana
2024 Eurovision Şarkı Yarışmasını kim kazandı, 2024 Eurovision birincisi kim oldu? Eurovision 2024 finale kalanlar
2024 Eurovision Şarkı Yarışmasını kim kazandı, 2024 Eurovision birincisi kim oldu? Eurovision 2024 finale kalanlar Eurovision 2024 kim kazandı, hangi ülke birinci oldu? Avrupa Yayın Birliği (EBU) ve İsveç devlet televizyonu SVT'nin organizasyonu ile 2024 Eurovision Şarkı Yarışması, İsveç'in Malmö kentinde oldu. 2024 Eurovision Şarkı Yarışması yarı final 7 Mayıs, diğer yarı final 9 Mayıs'ta gerçekleşti, final ise 11 Mayıs'ta Malmö Arena'da gerçekleştirilecek. 2003'te "Everyway That I Can" ile Türkiye'ye zafer kazandıran Sertab Erener de Eurovision’da konuk olarak sahne aldı. Peki, Eurovision 2024 final kim kazandı, Eurovision 2024 finalde kaç ülke var? İşte Eurovision 2024 finalist ülkeler…
10.05.2024 Gündem
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'tan Nuri Şahin, Sergen Yalçın ve Şenol Güneş cevabı
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'tan Nuri Şahin, Sergen Yalçın ve Şenol Güneş cevabı Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Teknik direktör adaylarına dair gelen soruyu cevaplayan Hasan Arat, genç futbolcuya gelen transfer teklifini duyurdu.
10.05.2024 Beşiktaş
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bahçeli bir araya gelecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bahçeli bir araya gelecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli saat 14.30'da Beştepe'de bir araya gelecek.
10.05.2024 Gündem
Sertab Erener 21 yıl sonra yeniden Eurovision sahnesinde!
Sertab Erener 21 yıl sonra yeniden Eurovision sahnesinde! 2003 yılında ‘Everyway That I Can’ şarkısıyla Eurovision’da Türkiye’ye birincilik getiren Sertab Erener, bu yılki yarışmanın dün akşam İsveç’in Malmö kentinde düzenlenen ikinci yarı finalinde konuk sanatçı olarak sahneye çıktı.
10.05.2024 Magazin
10 Mayıs ne günü, 10 Mayıs’ta ne var?
10 Mayıs ne günü, 10 Mayıs’ta ne var? 10 Mayıs’ın tarihte önemi merak ediliyor. Vatandaşlar 10 Mayıs’ın özel bir anlamı olup olmadığını araştırıyor. Peki, 10 Mayıs ne günü, 10 Mayıs özel gün mü, 10 Mayıs’ta ne var?
9.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Brezilya Devlet Başkanı ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Brezilya Devlet Başkanı ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Brezilya Devlet Başkanı Lula da Silva ile telefonda görüşme gerçekleşti.
9.05.2024 Gündem
Aile destek ödemesi ne zaman yatacak 2024 Mayıs? Aile destek programı ödemeleri ne zaman bitecek, aile destek ödemesi en son ne zaman yatacak?
Aile destek ödemesi ne zaman yatacak 2024 Mayıs? Aile destek programı ödemeleri ne zaman bitecek, aile destek ödemesi en son ne zaman yatacak? Mayıs ayı Aile Destek Programı Mayıs 2024 ödemelerine yönelik hak sahipleri aramalarını yoğunlaştırdı. Nisan ayı ödemeler Ramazan bayramı nedeniyle hesaplara erken yatmıştı. Mayıs ayında ilk haftayı geride bırakırken Aile Destek paralarının ne zaman yatacağı, erken yatıp yatmayacağı ile ilgili aramalar arttı. Aile Destek Programı 2024 yılında sona erecek. Peki, Aile destek ödemesi ne zaman yatacak 2024 Mayıs? Aile destek programı ödemeleri bu ay son mu?
8.05.2024 Ekonomi
Bakan Uraloğlu, yolcu trafiğinin yüzde 53.7 arttığını açıkladı!
Bakan Uraloğlu, yolcu trafiğinin yüzde 53.7 arttığını açıkladı! Nisan ayında Türkiye genelinde hizmet veren havalimanlarında toplamda 17 milyon 973 bin 101 yolcu taşındığını belirten Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2024 yılının ilk 4 ayında havalimanlarında taşınan yük ve kargo miktarının ise iç hatlarda 256 bin 240 ton, dış hatlarda 1 milyon 117 bin 156 ton olmak üzere toplamda 1 milyon 373 bin 395 tona ulaştığını bildirdi.
8.05.2024 Gündem
Türkiye ile Kuveyt arasında 6 anlaşma
Türkiye ile Kuveyt arasında 6 anlaşma Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Kuveyt Emiri Meşal el-Ahmed el-Cabir es-Sabah'ın huzurunda iki ülke arasında farklı alanlarda işbirliklerini kapsayan 6 anlaşma imzalandı.
7.05.2024 Ekonomi
Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski’ye suikast hazırlığındaki Rus ajanları yakalandı!
Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski’ye suikast hazırlığındaki Rus ajanları yakalandı! Ukrayna Güvenlik Servisi (SBU), Rusya Federal Güvenlik Servisi’ne (FSB) hizmet ettiklerini ve Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski’ye suikast hazırlığında olduğu iddia edilen iki albayın gözaltına alındığını duyurdu.
7.05.2024 Gündem
İliç Maden Kazasını Araştırma Komisyonu raporu açıkladı!
İliç Maden Kazasını Araştırma Komisyonu raporu açıkladı! Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İliç Maden Kazasını Araştırma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, beraberinde 22 milletvekili, bir grup uzmanla Erzincan'a geldi. Komisyonda grubu bulunan partilerin tamamının temsilinin söz konusu olduğunu vurgulayan Başkan Uslu, AFAD'da düzenlenen bilgilendirme toplantısının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
7.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kuveyt Emiri'ni karşıladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kuveyt Emiri'ni karşıladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye ziyarette bulunan Kuveyt Emiri Meşal el-Ahmed el-Cabir es-Sabah’ı karşıladı.
7.05.2024 Gündem
İliç Maden Kazasını Araştırma Komisyonu, Erzincan'da sahaya indi!
İliç Maden Kazasını Araştırma Komisyonu, Erzincan'da sahaya indi! Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İliç Maden Kazasını Araştırma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, beraberinde 22 milletvekili, bir grup uzmanla Erzincan'a geldi. Komisyonda grubu bulunan partilerin tamamının temsilinin söz konusu olduğunu vurgulayan Başkan Uslu, "Geniş bir çerçevede çalışmalarımıza devam edeceğiz. Hiç kimsenin aklında soru işareti kalmayacak şekilde çalışacağız" dedi.
7.05.2024 Gündem
Devlet Bahçeli - Özgür Özel görüşmesi sonrası ilk açıklama
Devlet Bahçeli - Özgür Özel görüşmesi sonrası ilk açıklama Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi TBMM’de ziyaret etti. Özel ve Bahçeli'nin görüşmesi 45 dakika sürdü.
7.05.2024 Gündem
Refah neresi, Refah Sınır Kapısı nerede? Refah Gazze haritası
Refah neresi, Refah Sınır Kapısı nerede? Refah Gazze haritası İsrail ordusunun, Mısır sınırındaki Refah sınır kapısının Gazze tarafının operasyonel kontrolünü ele geçirdiği bildirildi. Kerem Şalom Sınır Kapısı'nın ise güvenlik nedeniyle kapatıldığı ve güvenlik durumu izin verdiğinde yeniden açılacağı belirtildi. Peki, Refah neresi, Refah Sınır Kapısı nerede? İşte Refah Gazze haritası…
7.05.2024 Gündem
MHP lideri Bahçeli: Sinan Ateş davası derhal başlamalı
MHP lideri Bahçeli: Sinan Ateş davası derhal başlamalı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM'deki grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Sinan Ateş davasına ilişkin iddialara tepki gösteren Bahçeli, "Sinan Ateş davası derhal başlamalı. Ne biliyorlarsa acilen mahkemeye yetiştirsinler. Bakalım hukuki süreç Ankara'da mı bitecek Pensilvanya'ya mı dayanacak hep beraber göreceğiz." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in görüşmesini değerlendiren Bahçeli "Siyasette duvar örersek yanlışa düşeriz. Sıkılı yumrukların açılması, yumuşamanın hakim olması halisane dileğimizdir. Kutuplaşmak yerine kucaklaşma lazımdır. Yumuşamanın hakim olması dileğimizdir. Siyaset kavga arenası değil konuşma sahasıdır." ifadelerini kullandı.
7.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hamas'ın ateşkes kararı sonrası ilk açıklama: Aynı adımı İsrail de atmalı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hamas'ın ateşkes kararı sonrası ilk açıklama: Aynı adımı İsrail de atmalı Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe’de toplandı. Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamalarda bulundu.
6.05.2024 Gündem
Özgür Özel, Devlet Bahçeli'yi ziyaret edecek
Özgür Özel, Devlet Bahçeli'yi ziyaret edecek CHP Genel Başkanı Özgür Özel, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi yarın ziyaret edecek.
6.05.2024 Gündem
Akkuyu NGS'nı̇n 1’inci buhar kızdırıcı ünı̇te montajı tamamlandı!
Akkuyu NGS'nı̇n 1’inci buhar kızdırıcı ünı̇te montajı tamamlandı! Akkuyu Nükleer Güç Santrali’nin (NGS) 1’inci ünitesinin türbin dairesinde en modern teknolojiye sahip yatay buhar kızdırıcı-ayırıcıların montajı tamamlandı. Nükleer santraldeki buhar türbini tesisinin yardımcı sistemlerinin bir parçası olan ekipman, türbin rotor kanatlarını döndüren buharın sıcaklık ve nem parametrelerini ayarlamaya yaradığı belirtildi.
6.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi iyice canileşiyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi iyice canileşiyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'deki Vakıf Haftası toplu açılış ve vakıf insan ödül töreninde açıklamalarda bulundu. İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına bir kez daha tepki gösteren Erdoğan, "İyice canileşen İsrail'i ateşkese zorlamak için baskının dozunu yükseltiyoruz 54 ürüne ihracat kısıtlaması getirmiştik. Geçen haftadan itibaren tüm ürünlerde ihracat ve ithalatı durdurduk. Soykırım davasına müdahil olmayı kararlaştırdık." dedi.
6.05.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Devlet ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki devlet haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.