Dev Satın Alma

Dev Satın Alma

Son dakika dev satın alma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dev satın alma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dev satın alma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dev Satın Alma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dev satın alma gelişmeleri de dahil olmak üzere 287 dev satın alma haberi bulunmuştur. Tüm dev satın alma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cenk Tosun'dan dev satın alma! 18 milyon TL...
Cenk Tosun'dan dev satın alma! 18 milyon TL... İngiltere’nin Everton takımında top koşturan “Tosun Paşa” lakaplı Cenk Tosun, yeni sarayını Acarkent’te buldu! Tosun, sarayı andıran evine 18 milyon TL ödedi.
6.09.2021 Magazin
Dev satın alma! Alman şirket Türk şirkete talip oldu!
Dev satın alma! Alman şirket Türk şirkete talip oldu! Almanya merkezli Simona AG, Düzce’de PVC köpük yaprak ürünleri üreten MT Plastik'in yüzde 70'ini satın almayı planladığını duyurdu.
9.11.2020 Sağlık
Microsoft'tan TikTok'a yönelik dev satın alma girişimi!
Microsoft'tan TikTok'a yönelik dev satın alma girişimi! ABD'nin önde gelen teknoloji firmalarından Microsoft'un, Çinli ByteDance şirketine ait TikTok uygulamasını satın almak üzere görüşmelerde bulunduğu belirtildi.
31.07.2020 Dünya
Volkswagen'den dev satın alma! 491 milyon dolar...
Volkswagen'den dev satın alma! 491 milyon dolar... Volkswagen Çinli elektrikli araç şirketleriyle satın alma görüşmelerinde sona yaklaştı.
27.05.2020 Otomobil
Resmen duyuruldu! Rakibinin 30 mağazasını alıyor
Resmen duyuruldu! Rakibinin 30 mağazasını alıyor Fransa merkezli uluslararası bir süpermarketler zinciri olan Carrefour Group, Brezilya`daki rakibi Makro`nun 30 mağazasını 453.69 milyon dolar karşılığında satın almak için anlaştığını duyurdu.
17.02.2020 Ekonomi
Fosun, Thomas Cook markasını 14.2 milyon dolara alacak
Fosun, Thomas Cook markasını 14.2 milyon dolara alacak Çin merkezli Fosun International, Birleşik Krallık merkezli seyahat şirketi Thomas Cook'un iflasını açıklamasından haftalar sonra, şirketin markasını 14.2 milyon dolara satın alacak.
4.11.2019 Dünya
Apple'dan dev satın alma!
Apple'dan dev satın alma! Apple, Dialog Semiconductor’ın bir bölümünü 600 milyon dolara satın alıyor.
11.10.2018 Bilim ve Teknoloji
Sabancı'dan dev satın alma! Tam 3.2 milyon dolar
Sabancı'dan dev satın alma! Tam 3.2 milyon dolar Sabancı Holding'in iştiraklerinden biri olan KordSA, ABD menşei olan Advanced Honeycomb Technologies Corporation’ı 3.2 milyon dolar bedelle satın aldı.
3.10.2018 Ekonomi
Dünya devi, Türk şirketine ortak oldu
Dünya devi, Türk şirketine ortak oldu Sektörünün en büyük firmalarından biri olan 'İsveçli NIBE Industrier AB' şirketi, Emin Group'un yüzde 51'lik hissesini satın alıyor.
18.09.2018 Ekonomi
3,2  milyar dolarlık dev satın alma!
3,2 milyar dolarlık dev satın alma! Dünyanın en büyük içecek ve yiyecek şirketlerinden PepsiCo, İsrailli karbonatlı içecek üreticisi SodaStream'i satın almak için anlaşmaya vardığını duyurdu.
20.08.2018 Dünya
Mehmet Soysal, Doğan Gazetecilik İcra Kurulu Başkanı
Mehmet Soysal, Doğan Gazetecilik İcra Kurulu Başkanı Posta ve Fanatik gazetelerinin yayıncısı Doğan Gazetecilik AŞ İcra Kurulu Başkanlığına Mehmet Soysal getirildi.
21.05.2018 Gündem
Demirören Medya Doğan Medya’yı satın aldı
Demirören Medya Doğan Medya’yı satın aldı Medyada dev satın alma tamamlandı. Doğan Holding Yönetim Kurulu, medya sektöründeki şirketlerinin, Demirören Medya Yatırımları Ticarete 916 milyon dolara satışını onayladı.
6.04.2018 Gündem
Medyada dev satın alma
Medyada dev satın alma Yatırımlarını Türkiye’ye duyduğu güvenle yapan Demirören Holding, başta Hürriyet, CNN Türk, Kanal D olmak üzere Doğan Grubu’nun medyadaki varlıklarının önemli bölümünü almak için görüşmelere başladı.
22.03.2018 Ekonomi
Demirören ve Doğan görüşmelere başladı! Medyada dev satın alma...
Demirören ve Doğan görüşmelere başladı! Medyada dev satın alma... Demirören Medya Grubu ile Doğan Medya Grubu arasında satış ve devir konusunda görüşmelere başlandı.
22.03.2018 Gündem
Teknoloji devi Motorola’dan yeni yatırım hamlesi
Teknoloji devi Motorola’dan yeni yatırım hamlesi ABD'li firma Motorola, Kanada merkezli güvenlik sistemleri üreticisi Avigilon firmasını 1 milyar dolara satın aldı
3.02.2018 Ekonomi
ABD teknoloji sektöründe dev satın alma teklifi
ABD teknoloji sektöründe dev satın alma teklifi Akıllı telefonlar için çip üreten Qualcomm'un satışı için 130 milyar dolar teklif verildi
6.11.2017 Dünya
Defacto'dan dev satın alma
Defacto'dan dev satın alma RK, C&A'nın Türkiye’de faaliyet gösteren 22 mağazasındaki bazı ekipmanının, çalışanlarının ve kira sözleşmelerinin Defacto tarafından devralınmasına izin verdi.
26.09.2016 Ekonomi
Arçelik'ten dev satın alma
Arçelik'ten dev satın alma Koç Holding şirketlerinden Arçelik A...
1.07.2016 Ekonomi
16 milyar dolar cirolu bir  tüketici ürünleri devi doğuyor
16 milyar dolar cirolu bir tüketici ürünleri devi doğuyor Newell Rubbermaid, yine ABD merkezli Jarden Corporation’ı satın alarak iki şirketin marka portföylerini aynı çatı altında birleştirdi...
16.01.2016 Ekonomi
16 milyar dolar cirolu bir  tüketici ürünleri devi doğuyor
16 milyar dolar cirolu bir tüketici ürünleri devi doğuyor Newell Rubbermaid, yine ABD merkezli Jarden Corporation’ı satın alarak iki şirketin marka portföylerini aynı çatı altında birleştirdi...
7.01.2016 Ekonomi
Pharma'da dev satın alma!
Pharma'da dev satın alma! İsveç- İngiliz sermayeli ilaç devi Astra Zeneca Amerikan Acerta Pharma’nın çoğunluk hisselerini aldığını doğruladı...
17.12.2015 Ekonomi
Dev satın alma tamamlandı: 160 milyar dolar
Dev satın alma tamamlandı: 160 milyar dolar Pfizer, botoks üreticisi Allergan'ı alarak dünyanın en büyük ilaç üretici oldu.
23.11.2015 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Dev Satın Alma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dev satın alma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.