Derdim Olsun

Derdim Olsun

Son dakika derdim olsun haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan derdim olsun ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını derdim olsun haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Derdim Olsun

haberleri sayfasında son dakika yaşanan derdim olsun gelişmeleri de dahil olmak üzere 483 derdim olsun haberi bulunmuştur. Tüm derdim olsun haberleri aşağıda listelenmiştir.
Reynmen: Elim ayağım titriyor
Reynmen: Elim ayağım titriyor Geçtiğimiz günlerde Romanyalı İnna ile ‘Wherever You Go’ adlı parçayı çıkartan şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Reynmen, Kadıköy sahilde yaklaşık yedi bin dinleyiciye konser verdi.
30.08.2022 Magazin
Sokak ortasında eşine ve kızına saldıran kocayı bıçakla yaralayan Tolga Daşkıran tutuklandı
Sokak ortasında eşine ve kızına saldıran kocayı bıçakla yaralayan Tolga Daşkıran tutuklandı Eskişehir'de Odunpazarı ilçesi Emek Mahallesi Ertaş Caddesi'nde geçen hafta cumartesi akşamı eşi Shannaz Nazari (47) ve kızı Nasimgül Ahmadi'yi (32) sokak ortasında bıçaklayan Afganistan uyruklu Abdulkadir Ahmadi'ye (62) engel olmaya çalışırken çıkan arbedede onu sırtından bıçakla yaralayan Tolga Daşkıran (19) tutuklandı. Hastanede tedavileri süren Abdulkadir Ahmadi ile eşi Shannaz Nazari’nin sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu belirtildi.
8.02.2022 Gündem
Google'da en çok arananlar belli oldu
Google'da en çok arananlar belli oldu Google'ın açıkladığı "Yılın Arama Trendleri 2019" listesine göre 2019 yılında Türkiye'de Genel kategoride en çok İstanbul Seçim Sonuçları 2019 arandı.
11.12.2019 Bilim ve Teknoloji
fizy Müzik Ödülleri’nde Türkçe müziğin en çok dinlenen isimleri belli oldu
fizy Müzik Ödülleri’nde Türkçe müziğin en çok dinlenen isimleri belli oldu Müzik ve kültür festivali fizy İstanbul Müzik Haftası kapsamında düzenlenen fizy Müzik Ödülleri düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Yılın En Çok Dinlenen Kadın Sanatçısı Sıla, En Çok Dinlenen Erkek Sanatçısı ise Ben Fero oldu.
6.11.2019 Magazin
Reynmen'in ailesine aldığı hediye dudak uçuklattı!
Reynmen'in ailesine aldığı hediye dudak uçuklattı! Sosyal medya fenomeni Reynmen, kazandığı parayla ailesine son model bir araba aldı.
2.11.2019 Magazin
Reynmen'in konser fiyatı dudak uçuklattı!
Reynmen'in konser fiyatı dudak uçuklattı! Reynmen, ilk konserini Çeşme-Aya Yorgi Koyu'ndaki Tren Beach'te verdi
18.08.2019 Magazin
Reynmen albüm çıkarıyor!
Reynmen albüm çıkarıyor! Sosyal medya fenomeni Reynmen, albüm çıkaracağını duyurdu.
10.08.2019 Magazin
Reynmen 'Ela' klibiyle yıktı, geçti
Reynmen 'Ela' klibiyle yıktı, geçti Reynmen, yeni şarkısı ‘Ela’ ile tıklanma rekoru kırdı
13.07.2019 Magazin
Reynmen açıkladı! Bakın ne kadar kazanmış...
Reynmen açıkladı! Bakın ne kadar kazanmış... Derdim Olsun şarkısıyla milyonlarca izlenme sayısına ulaşan Reynmen lakaplı Yusuf Aktaş, şarkısından ne kadar kazandığını açıkladı.
8.05.2019 Magazin
Reynmen 'Derdim Olsun'dan ne kadar kazandı?
Reynmen 'Derdim Olsun'dan ne kadar kazandı? 'Derdim Olsun' şarkısı ile YouTube'ta rekor kıran sosyal medya fenomeni Reynmen, şarkıdan 120-130 bin lira kazandığını açıkladı.
26.02.2019 Magazin
Klibini YouTube'da gizleyen Reynmen'in derdi ne?
Klibini YouTube'da gizleyen Reynmen'in derdi ne? Kelebek yazarı Onur Baştürk, Reynmen'in rekor kıran klibini YouTube'da neden gizlediğini yazdı
23.02.2019 Magazin
Reynmen o şarkıyı kaldırdı!
Reynmen o şarkıyı kaldırdı! 'Derdim Olsun' şarkısı ile rekor kıran sosyal medya fenomeni Reynmen, 200 milyon izlenen klibini YouTube'daki kanalından kaldırdı.
20.02.2019 Magazin
"Reynmen'in izlenme rakamları gerçek değil"
"Reynmen'in izlenme rakamları gerçek değil" Kanal D'de yayınlanan '2. Sayfa' programına konuk olan şarkıcı Gökçe Kırgız, Reynmen'in videosu hakkında flaş açıklamalar yaptı.
19.02.2019 Magazin
Reynmen bir şarkı söylemek için bakın kaç para istedi?
Reynmen bir şarkı söylemek için bakın kaç para istedi? 'Reynmen' lakaplı sosyal medya fenomeni Yusuf Aktaş'ın 25 Ocak'ta çıkan 'Derdim Olsun' adlı rap-arabesk tarzındaki şarkısı YouTube'da 112 milyon kez görüntülenerek rekora imza attı.
18.02.2019 Magazin
"Edebimle dekolte vermeyi seviyorum"
"Edebimle dekolte vermeyi seviyorum" Kış turizminin gözde merkezi Uludağ'da düzenlenen 'TikTok Whitefest'te sahne alan Merve Özbey, "Biz sanatçı değiliz ve sanatçıların yanından bile geçemeyiz" derken, sahne kıyafetleriyle ilgili konuştu.
7.02.2019 Magazin
Reynmen Cem Yılmaz'ın akrabası çıktı!
Reynmen Cem Yılmaz'ın akrabası çıktı! Son günlerde yayınladığı video kliple gündemde olan 'Reynmen', ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın akrabası çıktı.
31.01.2019 Magazin
Acun Ilıcalı’nın teklifini reddetmiş!
Acun Ilıcalı’nın teklifini reddetmiş! Ömür Gedik, bugüne dek kırılan rekorları altüst eden Yusuf Aktaş'ı (Reynmen) kaleme aldı.
29.01.2019 Televizyon
Reynmen rekor kırdı!
Reynmen rekor kırdı! 'Reynmen' takma adını kullanan YouTuber Yusuf Aktaş, kanalında yayınladığı video klip ile rekor kırdı.
26.01.2019 Magazin
Eski dostlar barıştı!
Eski dostlar barıştı! Özlem Yıldız, konuk olduğu 2. Sayfa programında Demet Akalın ile arasındaki gerilimi anlattı.
10.12.2013 Magazin
Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı!
Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı! Türk sinemasının simge isimlerinden olan yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu, 88 yaşında hayatını kaybetti.İnanoğlu için Levent’te bulunan Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde cenaze töreni düzenlendikten sonra naaşı defnedilmek üzere Kanlıca Mezarlığı’na götürüldü.
4.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerle buluştu: Cumhur ittifakı açık ara birinciliği göğüsleyecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerle buluştu: Cumhur ittifakı açık ara birinciliği göğüsleyecek Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da gençlerle bir araya geldi. Erdoğan, İstanbul'un 5 yıl daha kaybetmeye takatinin kalmadığını belirterek, yarın yapılacak olan yerel seçimler öncesi 'Murat kardeşimi tercih ettiğimiz anda pazartesi gününden itibaren İstanbul bir başka güne açılacak. Sizlerden Fatih'in emaneti bu aziz şehre sahip çıkmanızı bekliyorum.' dedi.
30.03.2024 Gündem
Milli muharip uçakta geri sayım başladı! İşte Kaan'ın uçuş tarihi
Milli muharip uçakta geri sayım başladı! İşte Kaan'ın uçuş tarihi Bartın Üniversitesi tarafından gerçekleştirilen ve Anadolu’nun en büyük teknoloji festivali olarak bilinen Arge Proje Pazarı’nın ödül törenine katılan TUSAŞ Genel Müdürü Temel Kotil, Türk mühendislerinin başarısındaki sırrı açıklayarak, milli muharip uçağı Kaan’ın yıl sonuna kadar ilk uçuşunu gerçekleştireceğini duyurdu.
4.11.2023 Gündem
'Yurt dışında kiminle konuşsak bize Arda Güler ismini veriyor'
'Yurt dışında kiminle konuşsak bize Arda Güler ismini veriyor' TV 100 kanalında Candaş Tolga Işık'ın konuğu olan Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Fenerbahçe'nin süper yeteneği Arda Güler hakkında çok çarpıcı ifadeler kullandı.
14.06.2023 Galatasaray
Dursun Özbek'ten Mauro İcardi ve Anderson Talisca açıklaması!
Dursun Özbek'ten Mauro İcardi ve Anderson Talisca açıklaması! Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, sezon başında kiralık olarak gönderilen futbolcuların geri döneceğini belirtti ve İcardi ile Anderson Talisca transferleri hakkında çok önemli ifadeler kullandı.
13.06.2023 Galatasaray
Burak Yılmaz resmen duyurdu: Kariyerimi sonlandırdım!
Burak Yılmaz resmen duyurdu: Kariyerimi sonlandırdım! Son olarak Hollanda Ligi ekiplerinden Fortuna Sittard forması giyen sonrasında takımdan ayrıldığını açıklayan Burak Yılmaz basın toplantısı düzenledi. Tecrübeli oyuncu futbol kariyerini sonlandırdığını açıkladı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan tecrübeli ismin Fenerbahçe ve Şenol Güneş ise dikkat çekti.
5.06.2023 Şampiy10

Benzer Haber Etiketleri

Derdim Olsun ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki derdim olsun haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.