Deniz Yılmaz

Deniz Yılmaz

Son dakika deniz yılmaz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan deniz yılmaz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını deniz yılmaz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Deniz Yılmaz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan deniz yılmaz gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.846 deniz yılmaz haberi bulunmuştur. Tüm deniz yılmaz haberleri aşağıda listelenmiştir.
31 Mart 2024 Amasya yerel seçim sonuçları:  Amasya Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? YSK Amasya belediye başkan adayları
31 Mart 2024 Amasya yerel seçim sonuçları: Amasya Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? YSK Amasya belediye başkan adayları Amasya yerel seçim sonuçları için geri sayım başladı. 31 Mart 2024 Pazar günü milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Hızlı ve güvenilir sonuçlar gazetevatan'da takip edilebilecek. Oy kullanma saatinin bitmesinin ardından belediye başkanları, meclis üyeleri, belediye meclis üyelerine ait veriler açıklanmaya başlanacak. İl il, ilçe ilçe seçim sonuçlarını haberimizden takip edin. Amasya iline ait seçim sonuçları da bu ekrandan aktarılacak. 11 ilçenin olduğu Amasya Büyükşehir Belediye Başkanlığının kazanan aday, partisi ve aldığı oy oranı haberimizde olacak. İşte Yüksek Seçim Kurulu Amasya aday listesi
31.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Birçok bakanlığa atama yapıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Birçok bakanlığa atama yapıldı Cumhurbaşkanlığı Kararı ile kamu kurumlarına üst düzey yönetici atamaları yapıldı. Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararına göre; Gelir İdaresi Başkanlığına Bekir Bayrakdar, Türkiye Uzay Ajansı Başkanlığına ise Yusuf Kıraç atandı.
7.10.2023 Gündem
Gülcemal dizisi İpek kimdir? Meltem Akçöl kaç yaşında? Meltem Akçöl hangi dizilerde oynadı?
Gülcemal dizisi İpek kimdir? Meltem Akçöl kaç yaşında? Meltem Akçöl hangi dizilerde oynadı? Gülcemal dizisi İpek karakteri şimdiden dikkat çekti. Gülcemal İpek olarak bilinen karakteri oyuncu Meltem Akçöl canlandırıyor. Fox Tv'de ilk bölümü ekrana gelen dizide güzelliğiyle ön plana çıkan Meltem Akçöl kimdir? Meltem Akçöl hangi dizilerde oynadı?
13.04.2023 Televizyon
O Kız'dan  Aşık Veysel türküsü sürprizi!
O Kız'dan  Aşık Veysel türküsü sürprizi! O Kız’ın ekrana gelen 6’ncı bölümünde müzik ziyafeti de yaşandı.
1.11.2022 Televizyon
O Kız, soluksuz izlenen bir bölüm ile ekrana geldi! Sitare'nin yeni gözdesi Zeynep….
O Kız, soluksuz izlenen bir bölüm ile ekrana geldi! Sitare'nin yeni gözdesi Zeynep….   Kanal D’nin, yapımını Content House’un üstlendiği çok izlenen dizisi O Kız, temposu yüksek bölümü ile ekrana geldi.
27.10.2022 Televizyon
O Kız yayınlanan yeni bölümü ile izleyiciyi ekran başına kilitledi!
O Kız yayınlanan yeni bölümü ile izleyiciyi ekran başına kilitledi! Kanal D’nin, yapımını Content House’un üstlendiği çok izlenen dizisi O Kız, 5’inci bölümü ile ekrana geldi. Gerek hikayesi gerekse oyunculuk performansları ile her daim çok konuşulan dizinin ekrana gelen yeni bölümü yine seyirciden tam not aldı.  
20.10.2022 Magazin
Kırık Hayatlar dizisi konusu ne? Kırık Hayatlar dizisi oyuncuları kim?
Kırık Hayatlar dizisi konusu ne? Kırık Hayatlar dizisi oyuncuları kim? Kırık Hayatlar izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Ekranların yeni dizisi Kırık Hayatlar, Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşacak. Dizide, iki gencin aşkları için neleri göze alabileceği, bir annenin güç için her şeyi nasıl arkada bırakabileceği ekrana taşınacak. Peki, Kırık Hayatlar dizi oyuncuları kim? Kırık Hayatlar dizisi konusu ne? İşte Kırık Hayatlar dizisi hikayesi ve oyuncuları
25.08.2021 Gündem
'Kırık Hayatlar' başlıyor! İşte çok konuşulacak karakterleri...
'Kırık Hayatlar' başlıyor! İşte çok konuşulacak karakterleri... Kanal D’nin yeni günlük dizisi Kırık Hayatlar bugün ilk bölümüyle ekrana geliyor.
23.08.2021 Televizyon
Türkiye'yi yasa boğan orman yangınlarında son durum! Alevler mahalleyi sardı... Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras: Artık ne yapacağımızı şaşırdık...
Türkiye'yi yasa boğan orman yangınlarında son durum! Alevler mahalleyi sardı... Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras: Artık ne yapacağımızı şaşırdık... Türkiye'nin ciğerleri yanıyor. Kahreden haberler Muğla'dan peş peşe geldi. Bodrum ilçesinde Gökpınar, Aşağı Mazı ve Yukarı Mazı mahallerinde yanan çam ağaçlarının yola devrilmesi ve kaya parçalarını sürüklemesi nedeniyle zaman zaman ulaşım sağlanamıyor. Manavgat ve Gündoğmuş dışındaki yerlerde yangın kontrol altına alındı. Milas ilçesindeki yangın rüzgarın etkisiyle Çökertme, Bozolan, Fesleğen, Gökbel ve Türkevleri mahallelerine sıçradı. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras "Artık ne yapacağımızı şaşırdık. Bizim şu anda yapabileceğimiz tek şey meskun mahalleri korumak." dedi ve Çökertme Mahallesi'ndeki yangına dikkat çekti. İşte Bodrum, Manavgat, Marmaris ve Milas'ta devam eden yangınlarda son durum...
2.08.2021 Gündem
Yangınlarda son durum! Yangını kim çıkardı, yangınları kim üstlendi? Yangınlar kontrol altına alındı mı, devam ediliyor mu, yangında kaç kişi öldü?
Yangınlarda son durum! Yangını kim çıkardı, yangınları kim üstlendi? Yangınlar kontrol altına alındı mı, devam ediliyor mu, yangında kaç kişi öldü? Antalya’nın Manavgat ilçesinde başlayan orman yangını 5 gündür devam ediyor. Marmaris’teki yangın Hisarönü ve Orhaniye mahallesinde devam ederken, Muğla’da da 3 ayrı noktada söndürme çalışmaları sürerken can kaybı 8’e yükseldi. Tarım ve Orman Bakanlığı yangınlarda son durumu açıklarken, İzmir'de askeri kışla yakınındaki alanda yangın çıkarmaya çalışan 2 kişinin nöbetçilerin müdahalesi üzerine kaçtığını aktardı.
2.08.2021 Gündem
Antalya'da polise, 'Başıma silah dayayıp, 600 bin liramı gasbettiler' demişti! Şoke eden gerçek ortaya çıktı...
Antalya'da polise, 'Başıma silah dayayıp, 600 bin liramı gasbettiler' demişti! Şoke eden gerçek ortaya çıktı... Şaşkınlık yaratan olay Antalya'nın Kemer ilçesinde yaşandı. Otomobilinin yanında yerde yatarken bulunan S.D. (30), olay yerine gelen polis ekiplerine, otomobilinin önünü kesen maskeli iki şüphelinin başına silah dayayıp, bankadan çektiği 200 bin lira ile 400 bin lira değerindeki altınını çaldığını söyledi. Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, bankadan eli boş çıktığını belirlediği kadını sorguya aldı. Polis merkezinde gerçeği itiraf eden S.D., kumarda 150 bin lira kaybettiğini, ailesine bunu anlatamayacağı için böyle bir yola başvurduğunu söyledi.
27.11.2020 Yaşam
Uluslararası Biyoloji Olimpiyatı’nda Türkiye'ye 4 madalya
Uluslararası Biyoloji Olimpiyatı’nda Türkiye'ye 4 madalya Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumunun (TÜBİTAK) "2202-Bilim Olimpiyatları Programı" kapsamında milli takımlarda yetiştirilen genç bilim insanları, çevrim içi olarak gerçekleştirilen 2020 Uluslararası Biyoloji Olimpiyatı'nda 3 gümüş ve 1 bronz madalya kazandı.
25.08.2020 Bilim ve Teknoloji
İşte 'MasterChef 2020’de ana kadroya seçilen 13. isim
İşte 'MasterChef 2020’de ana kadroya seçilen 13. isim TV8'de ekranlara gelen 'MasterChef Türkiye 2020' yarışmasının son bölümünde ana kadroya kalan 13. yarışmacı belli oldu.
15.08.2020 Magazin
Nostalji gecelerinin ikincisi sahnede!
Nostalji gecelerinin ikincisi sahnede! 90’ların nostalji gecelerinin ikincisi ile geliyor. Birçok ünlünün sahne alacağı gece dinleyenlere 90’lar ruhunu yeniden yaşatacak.
14.01.2020 Kültür Sanat
Arkadaşlarıyla vakit geçiren genç odada ölü bulundu
Arkadaşlarıyla vakit geçiren genç odada ölü bulundu Üsküdar'da arkadaşlarının yanına gelen 22 yaşındaki genç bir süre sonra yatak odasında ölü bulundu. Olay yerine çok sayıda polis ekibiyle birlikte olay yeri inceleme polisleri de geldi. Cansız bedenin bulunduğu odayla birlikte ev ve apartman çevresinde detaylı çalışma yapan ekipler şüpheli ölümle ilgili soruşturma başlattı.
20.10.2019 Yaşam
Fenerbahçe 13'lük yeteneği kaptı!
Fenerbahçe 13'lük yeteneği kaptı! Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, Gençlerbirliği altyapısından 13 yaşındaki Arda Güler'i transfer etti.
22.02.2019 Fenerbahçe
Ersun Yanal, Benzia'yı kadro dışı bıraktı!
Ersun Yanal, Benzia'yı kadro dışı bıraktı! Fenerbahçe, TFF'ye bildirdiği 28 kişilik kadroya sezon başında kiralık olarak transfer ettiği Benzia'yı dahil etmedi.
5.02.2019 Fenerbahçe
İşte Fenerbahçe ve Galatasaray'ın UEFA kadroları!
İşte Fenerbahçe ve Galatasaray'ın UEFA kadroları! Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimiz Fenerbahçe ve Galatasaray'ın, UEFA'ya bildirdiği kadrolar belli oldu.
5.02.2019 Galatasaray
Erkan Sözeri'den yabancı futbolculara sitem
Erkan Sözeri'den yabancı futbolculara sitem Gençlerbirliği Teknik Direktörü Erkan Sözeri, yabancı futbolcuların devre arasında ülkelerinden geç dönmeleri hakkında, "Yabancılar ister istemez geç geliyor. Hemen çağıramıyorsunuz, planlamayı öyle yapamıyorsunuz. Çünkü adam gelmiyor, ceza da versen 'Yaz cezamı' diyor, gelmiyor" ifadelerini kullandı.
24.01.2019 TFF 1.Lig
Hatayspor'dan lidere darbe!
Hatayspor'dan lidere darbe! Spor Toto 1. Lig'de Hatayspor konuk ettiği lider Gençlerbirliği'ni 3-1 yenmeyi başardı.
20.01.2019 TFF 1.Lig
5 gollü maçta gülen Gençlerbirliği!
5 gollü maçta gülen Gençlerbirliği! Spor Toto 1. Lig'in 17. haftasında Gençlerbirliği deplasmanda Adana Demirspor'u 3-2 mağlup etti.
23.12.2018 TFF 1.Lig
Fenerbahçe'den gruplara tatsız son!
Fenerbahçe'den gruplara tatsız son! UEFA Avrupa Ligi D Grubunda Slovakya'da Spartak Trnava'ya konuk olan Sarı-Lacivertliler maçtan 1-0 yenik ayrıldı. Fenerbahçe daha önce ikinci sıradan üst tura çıkmayı garantilemişti.
13.12.2018 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de şok sakatlık!
Fenerbahçe'de şok sakatlık! UEFA Avrupa Ligi D Grubu son maçında Spartak Trnava deplasmanına konuk olan Fenerbahçe'de Yiğithan Güveli sakatlık yaşadı.
13.12.2018 Fenerbahçe
CANLI! Spartak Trnava - Fenerbahçe
CANLI! Spartak Trnava - Fenerbahçe Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi D Grubu'ndaki son maçında deplasmanda Slovakya'nın Spartak Trnava takımına konuk oluyor.
13.12.2018 UEFA Avrupa Ligi
Fenerbahçe'de üç isim kadro dışı!
Fenerbahçe'de üç isim kadro dışı! UEFA Avrupa Ligi D Grubu'nda Fenerbahçe, gruptaki son maçta Slovakya temsilcisi Spartak Trnava'ya konuk olacak. Mücadele öncesi Slovakya'ya giden sarı-lacivertli ekibin kadrosu netleşti.
12.12.2018 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Deniz Yılmaz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki deniz yılmaz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.