Deniz Kabuğu

Deniz Kabuğu

Son dakika Deniz kabuğu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Deniz kabuğu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Deniz kabuğu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Deniz Kabuğu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan deniz kabuğu gelişmeleri de dahil olmak üzere 121 deniz kabuğu haberi bulunmuştur. Tüm deniz kabuğu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü markanın ilk deneyim mağazası İstanbul’da açıldı
Ünlü markanın ilk deneyim mağazası İstanbul’da açıldı Arçelik çatısı altında yer alan ev ürünleri ve teknolojileri markası Grundig, ilk deneyim mağazasını İstanbul’da açtı.
1.11.2023 Bilim ve Teknoloji
‘Bizim evimizi de kontrol edin’ diyen kalmadı: Çok korktuk çabuk unuttuk
‘Bizim evimizi de kontrol edin’ diyen kalmadı: Çok korktuk çabuk unuttuk Bugün 1999 Marmara depreminin yıldönümü... En son 6 Şubat depreminde bu korkuyu hatırlayıp sonra yine unuttuk. İstanbul’da mart ayında günde 28 bin kişi ‘Gelin bizim evimize de bakın’ diyerek belediyeye başvururken, bu sayı iki haneli rakamlara düştü. Dönüşüm kapsamında yıkılan bir binada çürük inşaat malzemelerini gösteren Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu da 2012 yılından bu yana 60 bin konutu dönüştürdüklerini, dönüşmesi gereken konut sayısının ise 92 bin 200 civarında olduğunu söyledi.
17.08.2023 Yaşam
Afra Saraçoğlu'nun bikinisinin fiyatı dudak uçuklattı!
Afra Saraçoğlu'nun bikinisinin fiyatı dudak uçuklattı! Yalı Çapkını'nda Seyran karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Afra Saraçoğlu, son günlerde dizideki rol arkadaşı Mert Ramazan Demir ile çıkan dudak dudağa görüntüleriyle gündemdeydi. Ünlü oyuncu şimdi de bikinisinin fiyatıyla gündem oldu. İşte detaylar...
29.06.2023 Magazin
Kız Kulesi tadilatında son durum ne? Kız Kulesi restorasyonu neden yapılıyor? Kız Kulesi ne zaman açılacak? Kız Kulesi’nin son hali nasıl olacak?
Kız Kulesi tadilatında son durum ne? Kız Kulesi restorasyonu neden yapılıyor? Kız Kulesi ne zaman açılacak? Kız Kulesi’nin son hali nasıl olacak? İstanbul’un simge yapılarından Kız Kulesi’nde bir süredir restorasyon çalışmaları devam ediyordu. Sosyal medyada Kız Kulesi'nin yıkıldığına yönelik paylaşımlar üzerine Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü'nden bir açıklama yapıldı. Peki, Kız Kulesi tadilatında son durum ne? Kız Kulesi restorasyonu neden yapılıyor? Kız Kulesi ne zaman açılacak? Kız Kulesi’nin son hali nasıl olacak? Kız Kulesi ne zaman yapıldı? İşte detaylar…
4.09.2022 Gündem
Asırlık keşifte Türkiye detayı! İşte tarih öncesinde modanın başkenti...
Asırlık keşifte Türkiye detayı! İşte tarih öncesinde modanın başkenti... Arkeolog ve araştırmacılar, yaklaşık 20 yıl süren çalışmanın ardından Bakır Çağı'nın moda başkentinin Güney İspanya olduğunu tespit etti. Aksesuar kalıntılarından yola çıkılarak yapılan araştırmada Türkiye'den de kalıntılar bulundu.
7.04.2022 Kültür Sanat
Bella Hadid'e yorum yağdı! 'Hayallerimdeki deniz kızı'
Bella Hadid'e yorum yağdı! 'Hayallerimdeki deniz kızı' Adını sıkça duyduğumuz modellerden Bella Hadid bir dergi çekimi için kamera karşısına geçti. Bella Hadid ceketin altına hiçbir şey giymezken göğüs uçlarını deniz kabuklarıyla kapattı. Hadid'e hayranları "Hayallerimdeki deniz kızı" yorumlarında bulundu.
6.02.2022 Magazin
Mardinli kapıcı evini fosil müzesine çevirdi
Mardinli kapıcı evini fosil müzesine çevirdi Mardin'in Kızıltepe ilçesinde bir apartmanda kapıcılık yapan Mahmut Çelik (27), boş zamanlarında araziye çıkarak fosil ve bölgeye özgü taşları topluyor. 5 yılda binlerce taş ve fosil toplayıp oluşturduğu koleksiyonunu müzeye dönüştürdüğü evinin salonunda sergileyen Çelik, ileride kentte bir doğa müzesi kurmayı hedefliyor.
21.11.2021 Bilim ve Teknoloji
17 bin yıldır hayatımızda ama sesi ilk defa duyuldu
17 bin yıldır hayatımızda ama sesi ilk defa duyuldu Fransa’da 17 bin yıllık olduğu anlaşılan ve müzik aleti olarak kullanılan deniz kabuğu yapılan denemelerden sonra yeniden ses verdi. Bu beklenmedik keşif dünya arkeoloji çevresinde sevinç yarattı.
11.02.2021 Dünya
17 bin yıllık müzik aleti! Deniz kabuğu yeniden ses verdi
17 bin yıllık müzik aleti! Deniz kabuğu yeniden ses verdi Güney Fransa’da 1931 yılında bir mağarada bulunan ve zamanında müzik aleti olarak kullanılan 17 bin yıllık deniz kabuğundan mükemmele yakın nota (ses) almayı başardı. Antik müzik aletinin, türünün bilinen en eski nefesli çalgısı olduğu açıklandı.
11.02.2021 Bilim ve Teknoloji
Çocuklar için oyuncak seçimi uyarısı!
Çocuklar için oyuncak seçimi uyarısı! Ankara'da Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Hakkı Akman, yaşa uygun oyuncak seçiminin çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimleri açısından büyük önem taşıdığını söyledi. Akman, "Gelişi güzel alınan bir oyuncak hayal dünyalarını olumsuz yönde etkileyebiliyorken, bilinçli seçilen oyuncaklar gizli yeteneklerinin ortaya çıkmasına katkı sağlayabiliyor" dedi.
22.01.2021 Sağlık
Ev almak ya da kiralamak isteyen herkesi ilgilendiriyor! Hemen başvurun...
Ev almak ya da kiralamak isteyen herkesi ilgilendiriyor! Hemen başvurun... Ev almak ya da kiralamak isteyen herkesi ilgilendiriyor. Çoğu vatandaş beklenen İstanbul depremi nedeniyle yeni evleri tercih ediyor. Bazı emlakçılar ve mülk sahipleri ise bu tercihi fırsata çevirerek vatandaşları aldatıyor. İnternet üzerinden verilen ilanlarda ve DASK raporunda 2000 yılından önce yapılan binalar, 2000 yılından sonra yapılmış gibi gösteriliyor. İnşaat Yüksek Mühendisi Mustafa Koçak, ev arayanlar için uyarılarda bulundu.
23.11.2020 Gündem
'İnşaatta deniz kumu kullanımı çelik malzemeyi yıllar içinde inceltir'
'İnşaatta deniz kumu kullanımı çelik malzemeyi yıllar içinde inceltir' İzmir’in Seferihisar açıklarındaki depremin ardından Belediye Başkanı Tunç Soyer'in 'Sıvada deniz kumu kullanıldığı tespiti var' açıklaması inşaat malzemelerine karıştırılan deniz kumu tehlikesini gündeme getirdi. İnşaat mühendisi İrfan Kadiroğlu, sıvada deniz kumu kullanımının binanın dayanıklılığına bir zararı olmadığını belirterek, "Ancak, betonarmede kullanılırsa klorür çözünerek demirdeki iyonlarla reaksiyona girer ve paslanmaya sebep olur. Yıllar boyunca bu paslanma devam eder. Çelik malzeme bina ilk inşa edildiğinde kalınken, giderek incelir" dedi.
16.11.2020 Gündem
Kazılarda ortaya çıktı! Milattan öncesine ait, tam 4 bin yıllık...
Kazılarda ortaya çıktı! Milattan öncesine ait, tam 4 bin yıllık... Denizli'nin Çivril ilçesindeki Beycesultan Höyüğü'nde devam eden kazılarda, 4 bin yıllık tekstil atölyesi bulundu.
23.09.2020 Gündem
Müjde Ar kimdir? Müjde Ar kaç yaşında ve nereli? Müjde Ar filmleri...
Müjde Ar kimdir? Müjde Ar kaç yaşında ve nereli? Müjde Ar filmleri... Yeşilçam'ın efsane oyuncularından Müjde Ar bir döneme damga vuran filmleri ve sahneleri ile Türk sinemasının unutulmaz oyuncuları arasında yer alıyor. Müjde Ar oyunculuğunun altın yıllarında yer aldığı her film çokça konuşulmuş cesur ve protest tavrı ile Türk sinemasının yıldız oyuncuları arasında yer almıştır. Peki, Müjde Ar kimdir? Müjde Ar kaç yaşında ve nereli? Müjde Ar filmleri ve hakkında merak edilenler...
21.06.2020 Gündem
Bilecik’te buldu böyle isyan etti: Gelin gün yüzüne çıkarın…
Bilecik’te buldu böyle isyan etti: Gelin gün yüzüne çıkarın… Bilecik'te Ordovisyen Dönemi'ne ait olduğu sanılan endoceras (deniz yumuşakçası) bulunurken, bunun yanı sıra Anadolu'daki Tetis Denizi'nin varlığı da bulunan diğer kalıntı ve fosillerle ortaya konuldu.
30.07.2019 Gündem
Volkswagen Passat yenilendi!
Volkswagen Passat yenilendi! Volkswagen Passat’ın en son teknolojilerle donatılan yeni versiyonu yollara çıkmaya hazır.
24.06.2019 Otomobil
12 bin deniz kabuğu
12 bin deniz kabuğu Emekli banka yöneticisi Fikret Özer, Bodrum Kalesi’ndeki bir satıcıdan aldığı deniz kabuklarını koleksiyona dönüştürerek, 23 yılda 12 bin tane biriktirdi.
26.01.2019 Yaşam
Anadolu’nun Dünya’ya ilham veren renkleri: Kök boya
Anadolu’nun Dünya’ya ilham veren renkleri: Kök boya Kök bitkisinden elde edilen boya dünyada ‘Türk Kırmızısı’ olarak kaydedildi.
3.08.2018 Kültür Sanat
Evde dinozor çenesi!
Evde dinozor çenesi! Avcılar’da bir eve yapılan baskında 5-7 milyon yıl öncesi zaman diliminde yaşayan bir dinozora ait olduğu belirtilen çene parçası ve dişleri ele geçirildi.
2.07.2018 Gündem
Mezarlıktaki karartı polisi harekete geçirdi
Mezarlıktaki karartı polisi harekete geçirdi Çorum'da, bir hafta içinde 5 gece mezarlığa gelerek, 1982 yılında yaşamını yitiren Fatma Ç.’ye ait mezarın başında konuşup, ağlayan gizemli genç kız, merak konusu olmaya devam ederken, mezarlıktaki gazeteciler, gece saatlerinde karartı görüp, biri olduğunu sandı. İhbarla mezarlığa gelen polis ekipleri, bir gazetecinin çektiği fotoğrafı inceledi; ancak alanda kimseye rastlanmadı.
4.05.2018 Yaşam
Mezarlıktaki gizemli kız yine göründü!
Mezarlıktaki gizemli kız yine göründü! Çorum’un Çepni Mahallesi’ndeki Ulu Mezarlık görevlileri, 26 Nisan gecesi 16-17 yaşlarında bir genç kızın mezarlığa gelerek 1992 yılında ölen Fatma Ç.’ye ait mezarın başında konuşup, ağladığını fark etti.
2.05.2018 Yaşam
Müjde Ar yıllar sonra sinemaya geri dönüyor!
Müjde Ar yıllar sonra sinemaya geri dönüyor! Ünlü oyuncu Müjde Ar, sekiz yıl aradan sonra sinemaya dönüyor.
24.01.2017 Kültür Sanat
Denizbank inovasyonda ‘hat trick’ yaptı
Denizbank inovasyonda ‘hat trick’ yaptı DenizBank Dijital Kuşak Bankacılığı Grubu Genel Müdür Yardımcısı Murat Çelik, “Sektörde ilkler yaşatarak dünyanın en saygın finans ve teknoloji kurumlarından alınmadık ödül bırakmadık. Futbol tabiri ile 2014’ten bu yana her yıl çok önemli bir ödülün sahibi olarak ‘hat trick’ yaptık” dedi
8.12.2016 Ekonomi
Deniz kızı oldu
Deniz kızı oldu Mikanos’da yaşamaya başlayan Eda Taşpınar, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla fit vücudunu gözler önüne seriyor...
6.08.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Deniz Kabuğu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki deniz kabuğu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.