Deniz Işın

Deniz Işın

Son dakika deniz ışın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan deniz ışın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını deniz ışın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Deniz Işın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan deniz ışın gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.496 deniz ışın haberi bulunmuştur. Tüm deniz ışın haberleri aşağıda listelenmiştir.
Erdem Şanlı ve Deniz Işın'dan dudak dudağa aşk pozu
Erdem Şanlı ve Deniz Işın'dan dudak dudağa aşk pozu 'Leyla ile Mecnun' dizisinin de rol alan Deniz Işın, kendisi gibi oyuncu Erdem Şanlı ile yeni bir aşka yelken açtı. İlişkilerini ise verdikleri dudak dudağa poz ile ilan etti.
21.12.2023 Magazin
Sevmek zamanı final mi yapıyor? Sevmek Zamanı konusu nedir, oyuncuları kimler, ne zaman final yapacak?
Sevmek zamanı final mi yapıyor? Sevmek Zamanı konusu nedir, oyuncuları kimler, ne zaman final yapacak? Sevmek zamanı final mi yapıyor? ATV'de yaz dizisi olarak ekranlara gelmeye başlayan Sevmek Zamanı reytinglere yenildi. Başrollerini İlhan Şen ve Deniz Işın'ın paylaştığı Sevmek Zamanı dizisi, 5. bölümüyle final yaparak ekrana veda edecek.
7.07.2022 Televizyon
Burak Deniz: 'Didem ara sıra tavsiye veriyor, ama ben...'
Burak Deniz: 'Didem ara sıra tavsiye veriyor, ama ben...' Adı 'Leyla ile Mecnun' dizisinin Leyla'sı Deniz Işın'la anılan Burak Deniz (31), geçtiğimiz haftalarda eski aşkı Didem Soydan'a geri dönmüştü. Önceki gün Nişantaşı'nda görüntülenen oyuncu, ayaküstü gazetecilerle konuşarak giyim tarzıyla ilgili açıklama yaptı.
14.05.2022 Magazin
Burak Deniz ve Didem Soydan'dan yeni poz!
Burak Deniz ve Didem Soydan'dan yeni poz! Aşklarına kaldıkları yerden devam eden Didem Soydan ve Burak Deniz'den mutluluk pozu geldi.
26.04.2022 Magazin
Yeliz Yeşilmen hakkında şaşırtan iddia!
Yeliz Yeşilmen hakkında şaşırtan iddia! Yeliz Yeşilmen ile eşi Ali Uğur Akbaş hakkında flaş gelişme...
17.04.2022 Magazin
Sarp Bozkurt ve Deniz Işın'a şok soru: "Siz sevgili misiniz?"
Sarp Bozkurt ve Deniz Işın'a şok soru: "Siz sevgili misiniz?" Dijital platformda yayınlanan 'Bizden Olur mu?' dizisinin başrolünde Sarp Bozkurt ve Deniz Işın yer alıyor. Ünlü ikilinin dizide fiziksel olarak oldukça yakın olması dikkat çekti. Sarp Bozkurt ve Deniz Işın, birlikte konuk olduğu programda kendilerine bu konuda yöneltilen soruyla gündeme geldi.
17.04.2022 Magazin
Burak Deniz'den ters köşe! Didem Soydan ile barıştı...
Burak Deniz'den ters köşe! Didem Soydan ile barıştı... Adı 'Leyla ile Mecnun' dizisinin Leyla'sı Deniz Işın’la anılan Burak Deniz, eski aşkına döndü. Son dönemin en popüler oyuncularından olan Deniz, Didem Soydan sorusuna bakın ne yanıt verdi...
5.04.2022 Magazin
Yargı’nın yeni bölüm tanıtımı yayınlandı! Merakla bekleniyordu, Ceylin ve Ilgaz...
Yargı’nın yeni bölüm tanıtımı yayınlandı! Merakla bekleniyordu, Ceylin ve Ilgaz... Kanal D’nin her bölümü merakla beklenen dizisi 'Yargı'nın 27’nci bölümünden tanıtım yayınlandı. Ceylin ve Ilgaz yeni bir hayat kurmak için planlar yaparken, Metin’in sırrı gün yüzüne çıkıyor.
2.04.2022 Televizyon
Ünlü oyuncu Burak Yörük ortalığı birbirine kattı! İETT şoförüne saldırdı, otobüsü yumruklayıp küfürler savurdu
Ünlü oyuncu Burak Yörük ortalığı birbirine kattı! İETT şoförüne saldırdı, otobüsü yumruklayıp küfürler savurdu Oyuncu Burak Yörük, trafikte tartıştığı otobüs şoförüne saldırdı. Olay yerine gelen polisler, oyuncuyu güçlükle sakinleştirip aracına bindirdi. Saldırıya uğrayan otobüs şoförü ise oyuncudan şikayetçi olduğunu söyledi. Şoförün "Şikayetçiyim" demesine rağmen Burak Yörük'ün polisler tarafından herhangi bir işlem yapılmadan aracına bindirilerek gönderilmesi tepki çekti.
2.04.2022 Magazin
Burak Deniz'den, Deniz Işın'la aşk sorusuna sert bakış!
Burak Deniz'den, Deniz Işın'la aşk sorusuna sert bakış! Yönetmen Derviş Zaim’in imzasını taşıyan 'Flaşbellek' filminin özel gösterimi yapıldı. Davetliler arasında meslektaşı Deniz Işın ile aşk yaşadığı iddia edilen oyuncu Burak Deniz de vardı.
2.04.2022 Magazin
Burak Deniz, Leyla'sını buldu! Deniz Işın ile birlikte mi?
Burak Deniz, Leyla'sını buldu! Deniz Işın ile birlikte mi? Burak Deniz, "Leyla ile Mecnun" dizisinin Leyla’sı Deniz Işın ile birlikte görüntülendi. Önceki gün Etiler'de baş başa yemek yiyen çift, 5 saat sonra mekandan çıktı
31.03.2022 Magazin
Leyla ile Mecnun yeni fragman yayınlandı! Exxen Leyla ile Mecnun ne zaman başlıyor?
Leyla ile Mecnun yeni fragman yayınlandı! Exxen Leyla ile Mecnun ne zaman başlıyor? Absürt komedi Leyla ile Mecnun dizisi yeniden yayınlanmaya hazırlanıyor. Merakla beklenen Leyla ile Mecnun dizisinden ilk fragman geldi. Yıllar sonra eski kadrosuyla devam eden Leyla ile Mecnun dizisinin yeni fragmanı hayranları tarafından araştırılıyor. Peki Leyla ile Mecnun ne zaman başlayacak?
22.07.2021 Gündem
İlayda Alişan isyan etti: Haberler beni yıpratıyor
İlayda Alişan isyan etti: Haberler beni yıpratıyor 'Masumiyet' dizisinde Ela karakteriyle beğeni toplayan oyuncu İlayda Alişan, hakkında çıkan aşk dedikodularına isyan etti. Rol arkadaşı Serkay Tütüncü ile yeni bir aşka yelken açtığı konuşulan genç oyuncu, Instagram'dan açıklama yaptı.
26.05.2021 Magazin
Sefirin kızı final mi yapacak? Dizinin final tarihi belli mi?
Sefirin kızı final mi yapacak? Dizinin final tarihi belli mi? Sefirin kızı dizisi ne zaman final yapacak? Star TV ekranlarında yayınlanan ve Neslihan Atagül’ün hastalığı nedeniyle Tuba Büyüküstün ile Engin Akyürek’in başrollerinde yer aldığı Sefirin Kızı dizisinin final tarihi ile ilgili bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre dizinin final tarihinin belli oldu.
6.04.2021 Gündem
İyi Günde Kötü Günde dizisi konusu ve oyuncuları- İyi Günde Kötü Günde dizisi ne zaman başlayacak?
İyi Günde Kötü Günde dizisi konusu ve oyuncuları- İyi Günde Kötü Günde dizisi ne zaman başlayacak? İyi Günde Kötü Günde için hazırlıklara başlandı. Yapımına O3 Medya’nın imza attığı ve başrollerinde; Elçin Sangu, Ozan Dolunay ve Yasemin Allen’in yer aldığı İyi Günde Kötü Günde dizisinin tam kadro fotoğrafı okuma provasından paylaşıldı. Dizinin yönetmen koltuğunda Barış Erçetin oturduğu, senaryosunu ise Pelin Karamehmetoğlu üstlendiği İyi Günde Kötü Günde dizisinin oyuncuları, konusu ve ne zaman başlayacağı merak edilmeye, araştırılmaya başlandı.
16.07.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröristana izin vermeyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröristana izin vermeyeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mehmetçik ile İftar programında konuştu. "Sınırlarımızda bir teröristan kurulmasına müsaade etmeyeceğiz" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, güçlü ordu vurgusu yaptı ve "Güçlü bir orduya sahip olmak bizim için tercihten öte bir mecrubiyettir. " açıklamasında bulundu.
18.03.2024 Gündem
Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür: Seçilen belediye başkanları, kentlerinin tehlike analizini çıkarmalı
Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür: Seçilen belediye başkanları, kentlerinin tehlike analizini çıkarmalı Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Marmara Bölgesi'nde seçilen belediye başkanlarının kentlerine yönelik tehlike analizi çıkartmaları gerektiğini belirterek, Tehlike analizi demek, bir fay analizi demektir. O kenti etkileyecek fayların bütün özelliklerini inceleyecek. O fayların boyunu, derinliğini, tekerrür periyodunu, deprem kapasitesini, bütün bunları öğrenecek dedi.
19.02.2024 Gündem
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te: Herkes 'İstanbul'da değişim vakti gelmiştir' diyor
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te: Herkes 'İstanbul'da değişim vakti gelmiştir' diyor AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, CNN Türk yayınında Ahmet Hakan ve Fulya Öztürk’ün sorularını yanıtladı. Kurum, "Aylardır ziyaretlerimizi yapıyoruz. İstanbullular büyükşehirden neler bekliyor? Onları dinliyoruz. Gittiğimiz her yerde büyük bir sevgiyle coşkuyla karşılanıyoruz. Herkes şunu söylüyor 'İstanbul'da değişim vakti gelmiştir'" dedi.
26.01.2024 Gündem
Bakan Fidan açıkladı! ABD Dışişleri Bakanı Blinken Türkiye'ye geliyor
Bakan Fidan açıkladı! ABD Dışişleri Bakanı Blinken Türkiye'ye geliyor Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları sürerken, bölgedeki son gelişmelere ilişkin dikkat çeken mesajlar verdi. Bakan Fidan, terör örgütü PKK'ya yönelik Irak ile ortak operasyon olup olmayacağıyla ilgili soruyu da yanıtladı.
3.01.2024 Gündem
Naci Görür'den olası Marmara depremi uyarısı: Bu işin şakası yok, tehdit altında
Naci Görür'den olası Marmara depremi uyarısı: Bu işin şakası yok, tehdit altında Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür,  katıldığı 'Marmara Depremi ve Sanayide Deprem Etkisi' konulu panelde  “Bu işin şakası yok. Çocuk olmayın. Size ne hangi fay kırıldı, hangisi kırılacak, kaç sene geçti ne olacak? Siz yer bilimci misiniz? Vazgeçin bundan. Sizin bilmeniz gereken Marmara bir deprem tehdidi altında. Bilim dünyası bunu söylüyor. Bizim yapacağımız iş depreme hazırlanmak, bizi yönetenleri depreme hazırlamak için kentimizi, bulunduğumuz yeri onlardan talep etmek, zorlamak. Bize düşen görev bu" dedi.
19.12.2023 Gündem
Galler Prensesi Kate Middleton'ın yaptığı bacak şovu olay oldu! O kaslar ne öyle!
Galler Prensesi Kate Middleton'ın yaptığı bacak şovu olay oldu! O kaslar ne öyle! Galler Prensesi Kate Middleton'ın, Güney Kore Devlet Başkanı Yoon Suk Yeol ile eşi Kim Keon-hee'yi karşılamak için düzenlenen törene damgasını vurdu.
23.11.2023 Magazin
Beylikdüzü'nde yağ aldırma ameliyatı sonrası ölüm iddiası! Doktorların yanıtı şok etti
Beylikdüzü'nde yağ aldırma ameliyatı sonrası ölüm iddiası! Doktorların yanıtı şok etti Beylikdüzü'nde özel bir hastanede yağ aldırma ameliyatı sonrası hayatını kaybeden Gönül Özkul'un (49) ailesi ihmal iddiasında bulundu.
22.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Atılacak en doğru adım ateşkesin sağlanması
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Atılacak en doğru adım ateşkesin sağlanması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Berlin’de Almanya Başbakanı Olaf Scholz ve Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier ile görüştü. Erdoğan Almanya ziyareti sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayarak gündeme dair önemli mesajlar verdi.
18.11.2023 Gündem
Hastane otoparkında bulunmuştu! Sır perdesi aralandı, ceset TV sunucusuna ait çıktı
Hastane otoparkında bulunmuştu! Sır perdesi aralandı, ceset TV sunucusuna ait çıktı Ataşehir'de hastane otoparkında otomobil içinde bulunan cesedin televizyon programlarında sunuculuk yapan Işıl Deniz Palabıyıklar (41)'a ait  olduğu belirlendi. Otomobilde silahla ateş ederek ablasını öldürdüğünü itiraf eden Işın Miraç Palabıyıklar ifadesinde " Ben demans hastası olan anneanneme bakıyorum. Bakım sırasında bazen sesimi yükseltmek zorunda kalıyorum. İşte bu anlardan birinde video çekmiş. Bana bu videoyu kullanarak şikayetçi olacağını, hatta daha önceden benim üzerine yapılan ev ve otomobili geri alacağını söylüyordu" dedi. 
11.11.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Deniz Işın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki deniz ışın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.