Deniz Gezmiş

Deniz Gezmiş

Son dakika Deniz Gezmiş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Deniz Gezmiş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Deniz Gezmiş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Deniz Gezmiş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan deniz gezmiş gelişmeleri de dahil olmak üzere 468 deniz gezmiş haberi bulunmuştur. Tüm deniz gezmiş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eski CHP'li Mehmet Sevigen'den Kılıçdaroğlu'na istifa çağrısı: Alsın kırk haramilerini gitsin
Eski CHP'li Mehmet Sevigen'den Kılıçdaroğlu'na istifa çağrısı: Alsın kırk haramilerini gitsin 14 Mayıs 2023 Seçim sonuçlarını eski Devlet Bakanı ve CHP'li Mehmet Sevigen'in CNN TÜRK'te değerlendirdi. Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim sürecini yanlış yönettiğini belirten Sevigen, "Kılıçdaroğlu bugün istifa etmeli" dedi.
15.05.2023 Gündem
Veda Mektubu'nun Nevzat'ı Hakan Karsak: Nevzat'ın henüz en aydınlık kalan yönünü gördük
Veda Mektubu'nun Nevzat'ı Hakan Karsak: Nevzat'ın henüz en aydınlık kalan yönünü gördük Oyuncu Hakan Karsak, Kanal D’nin yeni başlayan iddialı dizisi 'Veda Mektubu'nda Nevzat karakterine hayat veriyor. Dizideki en tehlikeli ve karanlık karakteri canlandıran ünlü oyuncu “Nevzat, pimi çekilmemiş bomba gibi. Ondaki karanlığın henüz en aydınlık kalan yönünü gördük, bakalım ilerleyen bölümlerde daha neler göreceğiz” diyor.
27.03.2023 Magazin
Ergin Konuksever öldü mü, kimdir? Deniz Gezmiş'in parkalı fotoğrafını çeken Ergin Konuksever’ın hayatı!
Ergin Konuksever öldü mü, kimdir? Deniz Gezmiş'in parkalı fotoğrafını çeken Ergin Konuksever’ın hayatı! Türkiye’nin ilk savaş muhabirlerinden, Kıbrıs Barış Harekatı gazisi Deniz Gezmiş’in parkalı fotoğrafını çeken gazeteci-yazar Ergin Konuksever 85 yaşında öldü. Peki, Ergin Konuksever kimdir, nereli, kaç yaşında?
17.12.2022 Gündem
Selda Bağcan: Esas acıların kadını Bergen değil benim
Selda Bağcan: Esas acıların kadını Bergen değil benim Selda Bağcan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 99. yılında Üsküdar Meydanı'nda konser verdi. Konserden konsere koşan Selda Bağcan samimi açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...
30.10.2022 Magazin
Nusret Demiral öldü mü? Nusret Demiral kimdir, nereli, kaç yaşında ve neden öldü? Eski DGM Başsavcısı Nusret Demiral’in biyografisi!
Nusret Demiral öldü mü? Nusret Demiral kimdir, nereli, kaç yaşında ve neden öldü? Eski DGM Başsavcısı Nusret Demiral’in biyografisi! Nusret Demiral öldü mü, sorusuna yanıt aranıyor. Eski DGM Başsavcısı Nusret Demiral dün sabah kahvaltıdan sonra geçirdiği kalp krizi sonrası kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Peki, Nusret Demiral neden öldü, Nusret Demiral kimdir, nereli, kaç yaşında öldü? İşte Eski DGM Başsavcısı Nusret Demiral’in biyografisi…
6.06.2022 Gündem
Tepkiler peş peşe geldi! İBB başkanı İmamoğlu özür dilemek zorunda kaldı
Tepkiler peş peşe geldi! İBB başkanı İmamoğlu özür dilemek zorunda kaldı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Karadeniz gezisiyle ilgili başlayan tartışmalara yanıt verdi. İmamoğlu tepkiler için ‘Vız gelir tırıs gider’ dedi. İmamoğlu’nun bu açıklamasına birçok ünlü isim sosyal medyadan tepki gösterdi. İmamoğlu, 'vız gelir tırıs gider' sözleri nedeniyle bugünkü bir programında özür diledi.
7.05.2022 Siyaset
Darağacında üç fidan kim? Deniz Gezmiş kimdir? Deniz Gezmiş neden asıldı?
Darağacında üç fidan kim? Deniz Gezmiş kimdir? Deniz Gezmiş neden asıldı? Üç fidan Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan anılıyor! 68 kuşağının devrimci gençlik önderleri Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan, idam edilişlerinin 50. yıl dönümünde düzenlenecek eylem ve etkinliklerle anılacak. Peki, Darağacında üç fidan kim? Deniz Gezmiş kimdir? Deniz Gezmiş neden asıldı? İşte Deniz Gezmiş son mektubu!
6.05.2022 Gündem
Eski siyasetçi Prof. Dr. Uğur Alacakaptan hayatını kaybetti
Eski siyasetçi Prof. Dr. Uğur Alacakaptan hayatını kaybetti Türkiye’nin önde gelen ceza hukukçularından ve eski siyasetçilerden Prof. Dr. Uğur Alacakaptan, 88 yaşında hayatını kaybetti.
22.01.2022 Siyaset
Deniz Gezmiş'in 50 yıl önceki fotoğrafları ortaya çıktı
Deniz Gezmiş'in 50 yıl önceki fotoğrafları ortaya çıktı Deniz Gezmiş’in akrabası Enver Gezmiş, aslında siyah beyaz olan 4 kare fotoğrafı renklendirerek sosyal medya hesabından paylaştı. Deniz Gezmiş’in üzerinde ünlü yeşil parkasıyla göründüğü fotoğraflar çok sayıda beğeni aldı.
11.02.2021 Gündem
Uğur Mumcu bu yüzden mi öldürüldü! Teröristbaşı Öcalan...
Uğur Mumcu bu yüzden mi öldürüldü! Teröristbaşı Öcalan... 28 yıl önce öldürülen ve failleri hala bulunamayan Uğur Mumcu cinayeti ile ilgili önemli bir konu ortaya atıldı. Uğur Mumcu'nun öldürülmeden önce Abdullah Öcalan ile ilgili bir kitap yazdığı ifade edildi.
25.01.2021 Gündem
Yassıada teklifi  Komisyonda kabul edildi
Yassıada teklifi Komisyonda kabul edildi Yassıada yargılamalarının hukuki dayanağının kaldırılmasını içeren kanun teklifi TBMM Anayasa Komisyonunda oy birliğiyle kabul edildi.
18.06.2020 Siyaset
Sansaryan Han ihaleye çıktı
Sansaryan Han ihaleye çıktı Ermeni çocukların okutulması için bağışlanan ve bir dönem emniyet müdürlüğü olarak kullanılan ünlü Sansaryan Han, restorasyon karşılığı yeniden 35 yıllığına kiralama ihalesine çıkarıldı. “Tabutluk” olarak da bilinen İstanbul Sirkeci’deki Sansaryan Han, Hikmet Kıvılcımlı, Nâzım Hikmet, Ahmed Arif, Ruhi Su, Aziz Nesin, Mihri Belli, Alparslan Türkeş, Nihal Atsız, Deniz Gezmiş gibi hem sol hem de sağ kesimin simge isimlerin sorguya çekildiği yer olarak ün kazanmıştı.
31.12.2019 Ekonomi
İstanbul 14 Kasım BEDAŞ planlı elektrik kesintisi programı
İstanbul 14 Kasım BEDAŞ planlı elektrik kesintisi programı BEDAŞ İstanbul 14 Kasım 2019 İstanbul'da yaşanacak elektrik kesintisi programını yayımladı. Planlı elektrik kesintileri programına göre İstanbul'da birçok semt ve mahallede elektrik kesintisi olacak. İşte İstanbul 14 Kasım 2019 Perşembe günü BEDAŞ tarafından İstanbul'da elektrik verilemeyecek bölgeler...
14.11.2019 Yaşam
Şarkıcı Alpay’a terör soruşturması
Şarkıcı Alpay’a terör soruşturması Şarkıcı Alpay konser sırasında, "Sıradaki şarkım, devlet tarafından zalimce katledilen insanlara gelsin" dedi. Seyircinin ihbarı sonrası, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
4.06.2019 Magazin
Google'da en çok ne arıyoruz?
Google'da en çok ne arıyoruz? Google, Türkiye genelinde 25 Şubat - 4 Mart tarihleri arasında en çok nelerin arandığını açıkladı. İlk sırada "Süper Lig Puan Durumu" arama kriteri göze çarparken bakın listeye başka kimler girdi?
4.03.2019 Bilim ve Teknoloji
TSKM yeni heykel sergisine ev sahipliği yapıyor
TSKM yeni heykel sergisine ev sahipliği yapıyor Maltepe Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde (TSKM), heykeltıraş Ayhan Erdem’in 4’üncü kişisel heykel sergisi açıldı. İnsanların ruh hallerinin yer aldığı sergi, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.
10.10.2018 Kültür Sanat
AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal'dan önemli açıklamalar!
AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal'dan önemli açıklamalar! AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK), AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında toplandı. Toplantı sonrası AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal açıklamalarda bulundu
16.04.2018 Gündem
Bahçeli'den Dilmen'in sözlerine tepki
Bahçeli'den Dilmen'in sözlerine tepki MHP lideri Bahçeli, Rıdvan Dilmen'in "Erdoğan parkasız Deniz Gezmiş'tir" sözleriyle ilgili "Sahadaki şeytanlığını siyasete taşımasın" dedi. Bahçeli "Cumhurbaşkanı bir dönemin teröristi ile özdeş tutulamaz" ifadelerini kullandı
16.12.2017 Siyaset
Gezmiş’in  idam kararı online satışta
Gezmiş’in idam kararı online satışta İstanbul’da Pera Mezat Müzayedecilik düzenlediği efemera (gündelik eşya koleksiyonu) ve obje müzayedesinde, aralarında Deniz Gezmiş’in orijinal idam hüküm belgesinin de bulunduğu çok sayıda eser internetten de satışa sunuldu.
16.11.2017 Yaşam
Deniz Gezmiş ve arkadaşlarının avukatı Sadık Akıncılar vefat etti
Deniz Gezmiş ve arkadaşlarının avukatı Sadık Akıncılar vefat etti TÜRK siyasi tarihinin en önemli dönemlerine yakından tanıklık eden Deniz Gezmiş, Ulaş Bardakçı, Mahir Çayan ve arkadaşlarının avukatlığını yapan Sadık Akıncılar, 73 yaşında hayatını kaybetti.
5.09.2017 Yaşam
Ünlü avukat kaza yaptı: 2 ağır yaralı
Ünlü avukat kaza yaptı: 2 ağır yaralı ÇANAKKALE'nin Bayramiç ilçesinde otomobilinin direksiyon hakimiyetini kaybedip ormanlık alana yuvarlanan ünlü avukat Fehmi Erenoğlu (73) ve eşi Emine Erenoğlu (69) ağır yaralandı.
22.07.2017 Yaşam
Kılıçdaroğlu: Atatürk'e karşı yapılan sindiremiyorum
Kılıçdaroğlu: Atatürk'e karşı yapılan sindiremiyorum CHP lideri Kemal Kılıçdaoroğlu partisinin grup toplantısında konuştu. Bir televizyon programında Atatürk hakkında söylenen sözleri eleştirdi.
9.05.2017 Siyaset
Aşk ile bak!
Aşk ile bak! 68 kuşağının sembol isimlerinden Deniz Gezmiş, doğum günü olan 28 Şubat’ta müzik etkinliğiyle anıldı
1.03.2017 Magazin
ABD Büyükelçiliği'nden tepki çeken paylaşım
ABD Büyükelçiliği'nden tepki çeken paylaşım ABD'nin Ankara Büyükelçiliği'nin Twitter hesabı üzerinden dönemin başbakanı Nihat Erim'in fotoğrafını paylaşmasının tartışmalara neden olması üzerine elçilik yetkilisinden konuyla ilgili açıklama geldi.
29.09.2021 Gündem
Okul dışında eylem yapan liseliye disiplin cezası olmaz
Okul dışında eylem yapan liseliye disiplin cezası olmaz Danıştay 8. Dairesi, Orta Öğretim Kurumları Yönetmeliği’ndeki öğrencinin “izinsiz gösteri etkinlik ve toplantı düzenlemek, bu tür toplantı gösteri ve etkinliklere katılmak” cezasını, fiilin okul dışında olması nedeniyle iptal etti.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Deniz Gezmiş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki deniz gezmiş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.