Demet Sabancı

Demet Sabancı

Son dakika Demet Sabancı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Demet Sabancı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Demet Sabancı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Demet Sabancı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan demet sabancı gelişmeleri de dahil olmak üzere 167 demet sabancı haberi bulunmuştur. Tüm demet sabancı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçeli Mesut Özil'in formaları 5 dakikada tükendi
Fenerbahçeli Mesut Özil'in formaları 5 dakikada tükendi Fenerbahçeli Mesut Özil'in imzaladığı formalar 5 dakikada tükendi. Formaların geliri Filistinli çocuklara bağışlanacak.
31.05.2021 Gündem
Michael Douglas mal kabul kapısından kaçtı!
Michael Douglas mal kabul kapısından kaçtı! İstanbul turuna devam eden Michael Douglas, önceki gece çocuklarıyla Asmalımescit’teydi. Douglas; kızı Carys ve oğlu Dylan ile önce Cecconi’s’e, ardından Soho House’a gitti. Dışarıda gazetecilerin beklediğini öğrenen dünyaca ünlü aktör, mekanı mal kabul kapısından terk etti. Bir haftadır İstanbul’da bulunan Douglas ve çocukları, görüntü vermemek için ekstra çaba sarf etti.
9.01.2020 Magazin
Türk dizi ve film ihracatı Amerika Ticaret Odası'nda ödüllendirildi
Türk dizi ve film ihracatı Amerika Ticaret Odası'nda ödüllendirildi Amerika'nın en prestijli ödül törenlerinden biri olan TOA Ödülleri 2019'da, Türkiye'nin kültürel tanıtımına yaptığı katkılarından ve Türk dizilerinin dünyaya duyurulmasında üstlendiği rolden ötürü Global Agency CEO'su İzzet Pinto üstün başarı ödülüne layık görüldü. Beyaz Saray'ın karşısında yer alan ABD Ticaret Odası'nda gerçekleşen ödül töreninde, İzzet Pinto Amerika sınırlarının dışında üstün başarı ödülü alan tek isim oldu.
19.11.2019 Ekonomi
Süperstar Ajda Harbiye'yi salladı!
Süperstar Ajda Harbiye'yi salladı! Türk pop müziğinin duayeni Süperstar Ajda Pekkan, önceki gün Poll Production organizasyonu 'Paraf Halkın Yıldızları’ konserleri kapsamında müzikseverlerle buluştu.
10.09.2019 Magazin
Nükhet Duru’dan ‘Film Gibi’ konser
Nükhet Duru’dan ‘Film Gibi’ konser Nükhet Duru, Poll Production organizasyonu ve Demirören TV medya sponsorluğunda düzenlenen Turkish Airlines Harbiye Açıkhava konserleri kapsamında sevenleriyle buluştu. Ekim ayında yeni albümünü çıkarmaya hazırlanan sanatçı, unutulmaz şarkılarının efsanevi yorumlamalarıyla senfonik bir müzik şöleni sundu.
29.08.2019 Magazin
Gökhan İnler: Beşiktaş'a karşı oynamak başka bir duygu
Gökhan İnler: Beşiktaş'a karşı oynamak başka bir duygu Medipol Başakşehirli futbolcu Gökhan İnler, ligdeki diğer maçlarla ilgilenmediklerini dile getirerek hafta sonu Beşiktaş'a karşı oynayacakları karşılaşmanın kendisi için başka bir duygu ifade ettiğini söyledi.
11.04.2019 Başakşehir
Tasavvuf yolculuğu
Tasavvuf yolculuğu 20 yıldır tasavvuf ve felsefe konularında araştırmalarını sürdüren yazar Aslı Pekçetin’in ilk kitabı ‘Esmaların Mucize Sırları’nın tanıtımı Pera Palace Hotel’de gerçekleşti.
18.01.2019 Magazin
TİKAD’dan ‘Marka Şehir’ projesinde ikinci adım
TİKAD’dan ‘Marka Şehir’ projesinde ikinci adım Türkiye İş Kadınları Derneği heyeti, Kültür ve Turizm Bakanı ile buluştu. TİKAD, Bakan’a ‘Turizm sektöründeki sorunların tespiti ve öneriler’ başlıklı bir rapor sundu.
27.10.2018 Ekonomi
TİKAD heyeti Bakan Ersoy'u ziyaret etti
TİKAD heyeti Bakan Ersoy'u ziyaret etti Türkiye İş Kadınları Derneği heyeti (TİKAD), Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’u bugün Lütfi Kırdar’daki çalışma ofisinde ziyaret etti. Heyette TİKAD Başkanı Nilüfer Bulut, Demet Sabancı Çetindoğan, Sema Güral Sürmeli, Ayşe Cevahir Ersoy, Emine Sabancı Kamışlı, Pelin Akın Özalp yer aldı. Turizmin ve sektörün yaşadığı problemlerin ele alındığı toplantıda, “Turizm Sektöründeki Sorunların Tespiti Ve Öneriler” başlıklı bir raporu da TİKAD Heyeti tarafından, Turizm ve Kültür Bakanı Mehmet Ersoy'a iletildi.
27.10.2018 Gündem
Emine Erdoğan Bezmialem Valide Sultan Söyleşisi'ne katıldı
Emine Erdoğan Bezmialem Valide Sultan Söyleşisi'ne katıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Bezmialem Valide Sultan Söyleşisi'ne katıldı.
22.09.2018 Gündem
Sonsuzluğa uğurluyoruz
Sonsuzluğa uğurluyoruz Demirören Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören’in cenaze programı belli oldu. Erdoğan Demirören için ilk tören bugün saat 11.00’de İstanbul Şişhane’deki holding binası önünde gerçekleşecek. Daha sonra Fatih Camisi’nde öğle namazının ardından cenaze töreni düzenlenecek. Demirören, Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki aile kabristanında toprağa verilecek.
10.06.2018 Gündem
Demirören Ailesi, Kanlıca'da taziyeleri kabul ediyor
Demirören Ailesi, Kanlıca'da taziyeleri kabul ediyor Demirören Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören'in vefatı nedeniyle Demirören ailesi, Kanlıca'daki evlerinde taziyeleri kabul ediyor. İş ve siyaset dünyasından çok sayıda ismin taziye ziyareti sürüyor
8.06.2018 Gündem
Türk sanayisi için acı bir gün!
Türk sanayisi için acı bir gün! Demirören Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören'in vefat haberinin ardından iş dünyası başsağlığı ve üzüntülerini paylaştı.
8.06.2018 Siyaset
17 melek bir yürek
17 melek bir yürek Cemiyet hayatının tanınmış 17 kadını ‘Şehit ve Gazi Aileleriyle İftar Yemeği’ organize etti. 1600 şehit ve gazi yakının katıldığı yemekte duygusal anlar yaşandı.
31.05.2018 Magazin
Sanat ve cemiyet dünyasının ünlü isimleri şehit ve gazi aileleri ile kucaklaştı
Sanat ve cemiyet dünyasının ünlü isimleri şehit ve gazi aileleri ile kucaklaştı Sanat ve cemiyet dünyasının ünlü simaları Revna Demirören, Demet Sabancı, Monik İpekel, Ebru Yaşar, Tülay Ulusoy, Hanife Akdağ gibi isimlerin organize ettiği "Şehit ve Gazi Aileleriyle İftar Yemeği"ne bin 600 davetli katıldı.
31.05.2018 Gündem
Baharı getirdiler
Baharı getirdiler Cemiyet hayatının ünlü isimleri, Hayat Paylaşım ve Dayanışma Derneği’nin yardım için düzenlediği bahar yemeğinde buluştu.
18.04.2018 Magazin
Emine Erdoğan'dan, kadınlara 'Sıfır Atık' temasıyla davet
Emine Erdoğan'dan, kadınlara 'Sıfır Atık' temasıyla davet Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, kadınlara seslenerek, "Ben merkezli' anlayıştan, 'insan merkezli' anlayışa geçmezsek her şey için çok geç olacak. İşte bu nedenle sizleri çevre sorunlarının çözümünde rol almaya davet ediyorum." dedi.
15.03.2018 Gündem
Işıl ışıl koleksiyon
Işıl ışıl koleksiyon Işıl Reçber, kendi hazırladığı parfüm koleksiyonunu Harvey Nichols Kanyon’da gerçekleşen davet ile parfüm tutkunlarının beğenisine sundu
17.01.2018 Magazin
İstanbul Boğazı’nı dünyaya tanıtıyor
İstanbul Boğazı’nı dünyaya tanıtıyor Türkiye’yi yurt dışında tanıtmak amacıyla ‘Bosphorus Private’ kitabını çıkaran Nevbahar Koç, tanıtım lansmanını Bebek Assoline’de gerçekleştirdi
12.01.2018 Magazin
54 yaş partisi
54 yaş partisi Hülya Avşar, 54’üncü yaş gününü ailesi ve dostlarıyla İstinyePark AVM’deki bir restoranda kutladı.
11.10.2017 Magazin
Kalemin sihirli dünyası
Kalemin sihirli dünyası Graf von Faber-Castell’in 2017 koleksiyonu, Adel Kalemcilik Genel Müdürü Evrim Hizaler ev sahipliğinde Pera Palas Hotel’de gerçekleştirilen davette tanıtıldı
18.05.2017 Magazin
Yeni koleksiyon
Yeni koleksiyon ‘Sembol Dilinde Yılan’ temalı yeni mücevher koleksiyonu, Demet Sabancı Çetindoğan’ın ev sahipliğinde Harvey Nichols Kanyon’da tanıtıldı.
10.05.2017 Magazin
Büyülü defile
Büyülü defile Dilek Hanif hazır giyim 2017-18 Sonbahar-Kış Koleksiyonu ‘Beauty Waste and Clean Opulence’ın ön gösterimini gerçekleştirdi
31.03.2017 Magazin
Ateş ve Diva’yı dinlediler
Ateş ve Diva’yı dinlediler Yaratıcı Çocuklar Derneği yararına Demet Sabancı Çetindoğan ev sahipliğinde Pera Palas Otel Jumeriah’da gerçekleştirilen ‘Ateş & Diva’ konserinde cemiyet hayatının önemli isimleri buluştu
29.03.2017 Magazin
Kadınlar daha baskın olmalı
Kadınlar daha baskın olmalı TİKAD Genel Kurulu’nda “Gelişen Türkiye’nin Değişen Dinamikleri” paneli gerçekleştirildi.
22.03.2017 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Demet Sabancı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki demet sabancı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.