Deloitte

Deloitte

Son dakika Deloitte haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Deloitte ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Deloitte haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Deloitte

haberleri sayfasında son dakika yaşanan deloitte gelişmeleri de dahil olmak üzere 223 deloitte haberi bulunmuştur. Tüm deloitte haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yapay zekâ teknolojilerinde yüzde 400 artış beklentisi
Yapay zekâ teknolojilerinde yüzde 400 artış beklentisi Düzenlenen Üretken Yapay Zekâ (Generative AI) etkinliğinde teknolojinin, toplumu ve iş dünyasını dönüştüren yenilikçi çözümleri tartışıldı. İki yıl içinde yapay zekâ teknolojileri kullanımının yüzde 400 artması, üretken yapay zekânın 10 yılda küresel GSYİH'yi 7 trilyon dolar artırması bekleniyor.
3.11.2023 Bilim ve Teknoloji
Farklı bir ödül töreni deneyimi: “Brandverse Awards”
Farklı bir ödül töreni deneyimi: “Brandverse Awards” Marketing Türkiye – BoomSonar iş birliğiyle hayata geçirilen ve Deloitte Türkiye’nin jüri değerlendirme sürecine adil ve şeffaf bir rekabet ortamı yaratmak adına uzmanlığıyla katkı sağladığı Brandverse Awards’da ödül töreni bugün gerçekleşiyor. Hilton İstanbul Bomonti Hotel’de gerçekleşecek ödül töreninde sektörün tüm paydaşları gün boyu başarının tadını çıkarırken, yeni iletişim ağları yaratma fırsatını da yakalayacaklar…
16.06.2023 Magazin
Metaverse’ten Türkiye ekonomisine 2035’e kadar 37,5 milyar dolar ekonomik katkı beklentisi
Metaverse’ten Türkiye ekonomisine 2035’e kadar 37,5 milyar dolar ekonomik katkı beklentisi Metaverse’ün e-ticaret, perakende, turizm, kültür-sanat eğitim, oyun ve e-spor başta olmak üzere farklı sektörler aracılığıyla Türkiye'ye potansiyel ekonomik katkısının 2035 yılına kadar 37,5 milyar dolara ulaşacağı öngörülüyor.
13.06.2023 Ekonomi
2022 yılında medya ve reklam yatırımları yüzde 90 arttı
2022 yılında medya ve reklam yatırımları yüzde 90 arttı Türkiye 2022 yılı Medya ve Reklam Yatırımları Raporu’na göre toplam yatırımlar rekor düzeyde artarak 63,89 milyar TL’ye ulaştı. Medya yatırımları 52 milyar 92 milyon TL’ye, reklam yatırımları ise 10 milyar 97 milyon TL’ye yükseldi.
11.04.2023 Ekonomi
Türkiye Yemek Hizmeti Pazar Raporu’nun sonuçları açıklandı
Türkiye Yemek Hizmeti Pazar Raporu’nun sonuçları açıklandı Bağımsız araştırma şirketi Deloitte tarafından hazırlanan ve yeme içme sektörünün en büyük bölümünü oluşturan full servis restoranların incelendiği Türkiye Yemek Hizmeti Pazarı Raporu’nun sonuçları açıklandı. Raporda, Türkiye yemek hizmeti pazarının büyüklüğü ve gelecek beklentileri ile birlikte referans ülke harcamaları, müşteri segmentleri ve hizmet türleri faktörleri incelenerek değerlendirmeye alındı.
31.03.2023 Ekonomi
İş seçerken yeni kriter şirket politikaları
İş seçerken yeni kriter şirket politikaları 2023 Küresel İnsan Kaynakları Trendleri Raporu ‘işteki, iş gücündeki ve iş yerindeki’ keskin değişime ışık tutuyor. Çalışanlar iş yerlerini seçerken artık unvanlara değil, şirket politikalarına göre karar veriyor.
30.03.2023 Ekonomi
Araştırmada çarpıcı ‘sanal gerçeklik’ detayı
Araştırmada çarpıcı ‘sanal gerçeklik’ detayı Teknoloji, medya ve telekomünikasyon öngörülerini içeren ve yeni yayınlanan bir araştırmaya göre sanal gerçeklik trendi hızla büyüyor. E-ticaretin de yükselişe devam edeceği, sosyal medya üzerinden yapılan alışveriş hacminin de 1 trilyon doları aşacağı tahmin ediliyor.
1.12.2022 Bilim ve Teknoloji
2022 Y ve Z Kuşağı Araştırması’nın sonuçlarını açıklandı! Y ve Z kuşağı ne istiyor?
2022 Y ve Z Kuşağı Araştırması’nın sonuçlarını açıklandı! Y ve Z kuşağı ne istiyor? 2022 Y ve Z Kuşağı Araştırması’nın sonuçları açıklandı. Araştırma sonuçları; gençlerin yaşam maliyeti, iklim değişikliği, gelir dağılımı eşitsizliği, jeopolitik çatışmalar konusunda endişeli olmalarına karşın, olumlu toplumsal değişimleri yönlendirmeye kararlı olduklarını ortaya koydu. Peki, Y ve Z kuşağı ne istiyor? Y ve Z kuşağının endişeleri ne? İşte Y ve Z Kuşağı Araştırması’nın sonuçları…
31.05.2022 Yaşam
Teknoloji’de Kadın ‘Onun Hayali Bizim Hayalimiz’
Teknoloji’de Kadın ‘Onun Hayali Bizim Hayalimiz’ Cerebrum Tech şirketi, kadınları erken yaşta teknoloji sektörüne yönlendirmeyi, genç yetenekleri keşfetmeyi ve onlara bu yolda mentörlük yapmayı hedefliyor. Bu hedef doğrultusunda kuruluşunun henüz 1. yılını dolduran Cerebrum Tech, Habitat Derneği ile ‘’Onun Hayali’’ projesini hayata geçiriyor. Projeyi teknoloji alanında tasarım ve yazılıma dair eğitimler almak isteyen bütün kadınlara adayan Cerebrum Tech, "Onun Hayali, Bizim Hayalimiz" diyor.
9.03.2022 Bilim ve Teknoloji
Suwen halka arz için SPK’ya başvurdu!
Suwen halka arz için SPK’ya başvurdu! Kadın iç giyim pazarı markalarından Suwen şirket paylarının halka arzı kapsamında izahname onayı için Sermaye Piyasası Kurulu’na (SPK) başvurdu. Peki, Suwen halka arz ne zaman? Suwen halka arz talep toplama tarihi belli oldu mu? İşte Suwen halka arz süreci ile ilgili detaylar…
16.02.2022 Ekonomi
Süper Lig ihalesi için sıraya girdiler! Tam 46 firma...
Süper Lig ihalesi için sıraya girdiler! Tam 46 firma... Türkiye Futbol Federasyonu, 2022-23 ve devam eden futbol sezonlarını kapsayan Süper Lig ve 1’inci Lig müsabakaları için düzenlenecek yayın ihalesinde 36 tanesi yurt dışından olmak üzere toplamda 46 firmanın şartnameyi aldığını açıkladı. Öte yandan ihale sonuçlarının 21 Şubat 2022 tarihinde sonuçlandırılması bekleniyor.
12.02.2022 Süper Lig
Hitit, halka arz için SPK’ya başvurdu!
Hitit, halka arz için SPK’ya başvurdu! Türk beyinlerinin geliştirdiği dünyanın önde gelen havacılık teknoloji şirketlerinden Hitit, halka arz için SPK’ya başvurdu. Peki, Hitit halka arz tarihi belli oldu mu? İşte Hitit halka arz süreci ile ilgili detaylar…
26.11.2021 Ekonomi
Japonya'da ilk tayfun araştırma enstitüsü kuruldu
Japonya'da ilk tayfun araştırma enstitüsü kuruldu Mevsimsel tayfunların yaşandığı Japonya'da ilk tayfun araştırma enstitüsü kuruldu.
11.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Geleceğin liderleri Zirve 23’te buluşacak
Geleceğin liderleri Zirve 23’te buluşacak Üniversite öğrencilerinin liderlik yetkinliklerinin gelişmesine ve kurumlarda, fark yaratan liderler olmalarına katkı sağlamayı hedefleyen gerçek tecrübe odaklı liderlik platformu 23’ün düzenlediği Zirve 23, 23 Eylül’de İstanbul Volkswagen Arena’da gerçekleştirilecek. Zirve 23’ün konuşmacıları arasında Harvard Business School’dan Profesör Guhan Subramanian, Getir Kurucu Ortağı Tuncay Tütek, Anadolu Efes Koçu Ergin Ataman ve Eğitim Bilimci Özgür Bolat gibi alanında lider isimler bulunuyor.
10.09.2021 Gündem
Altay Spor Kulübü kripto parası Altay Token ne zaman çıkıyor? Altay Token ne kadar?
Altay Spor Kulübü kripto parası Altay Token ne zaman çıkıyor? Altay Token ne kadar? 10 Ağustos'ta 531 milyon dolar piyasa değerine ulaşarak rekor kıran fan tokenlar, kısa süren düşüşün ardından yeni projelerle tekrar yükselişe geçti. Türkiye'de de önemli bir karşılık bulan fan token projelerine bir yenisi Altay Spor Kulübü'nden geldi. Kripto para borsası ICRYPEX'in geliştirdiği ALTAY TOKEN ön satışa sunulacak. Peki, Altay Spor Kulübü kripto parası Altay Token ne zaman çıkıyor? Altay Token ne zaman satışa sunulacak? Altay Token fiyatı ne kadar? İşte detaylar…
9.09.2021 Ekonomi
Bilgi ve iletişim teknolojileri sektörü yüzde 22 büyüdü
Bilgi ve iletişim teknolojileri sektörü yüzde 22 büyüdü Bilişim Sanayicileri Derneği'nin (TÜBİSAD) açıkladığı "Bilgi ve İletişim Teknolojileri Sektörü 2020 Yılı Pazar Verileri ve Trendleri"ne göre, bilgi ve iletişim teknolojileri sektörü bir önceki yıla kıyasla yüzde 22 büyüyerek 189 milyar TL'lik hacme ulaştı.
8.07.2021 Bilim ve Teknoloji
İK yöneticileri CHRO Summit’te buluştu
İK yöneticileri CHRO Summit’te buluştu İş dünyasının önde gelen yöneticileri, Fortune Türkiye & DataExpert iş birliği ve BMI organizasyonuyla düzenlenen CHRO Summit 2021’de bir araya geldi. RESHAPE temasıyla düzenlenen zirvede pandeminin etkisiyle ortaya çıkan yeni düzende çalışma hayatının geçireceği dönüşüm ve şirketlerin bu dönüşüme nasıl ayak uyduracağı gibi konular ele alındı.
3.06.2021 Ekonomi
İnsan Kaynakları Liderlerinin Büyük Buluşması CHRO Summit 1 Haziran’da düzenlenecek
İnsan Kaynakları Liderlerinin Büyük Buluşması CHRO Summit 1 Haziran’da düzenlenecek İş dünyasının önde gelen yöneticileri, Fortune Türkiye & DataExpert iş birliği ve BMI organizasyonuyla 1 Haziran’da düzenlenecek CHRO Summit 2021’de bir araya gelecek. RESHAPE temasıyla düzenlenen zirvede pandeminin etkisiyle ortaya çıkan yeni düzende çalışma hayatının geçireceği dönüşüm ve şirketlerin bu dönüşüme nasıl ayak uyduracağı gibi konular ele alınacak.
28.05.2021 Ekonomi
Suwen halka arz ne zaman? Suwen halka arz hangi banka üzerinden yapılacak?
Suwen halka arz ne zaman? Suwen halka arz hangi banka üzerinden yapılacak? Kadın iç giyim pazarında hizmet veren Suwen şirket paylarının halka arzı kapsamında izahname onayı için Sermaye Piyasası Kurulu’na (SPK) başvurdu. Peki, Suwen halka arz ne zaman? Suwen halka arz hangi banka üzerinden yapılacak? Suwen halka arz hisse fiyatı belli oldu mu? İşte Suwen halka arz detayları...
14.04.2021 Ekonomi
Suzuki 4 bin hibrit satacak!
Suzuki 4 bin hibrit satacak! Satışa sunduğu Swift Hibrit modelinden sonra Suzuki ülkemizde hem Vitara hem SX4 S-Cross modellerinin hibrit teknolojili versiyonlarını eş zamanlı olarak satışa sundu.
28.03.2021 Otomobil
Oto alımında tercihler ekonomiye döndü!
Oto alımında tercihler ekonomiye döndü! Otomotiv tüketici araştırmasında pandemiyle birlikte tüketicilerin yüzde 59’u yakıt konusunda daha tasarruflu araçlara yönelirken, yüzde 41’inin daha ucuz ve yüzde 17’sinin de bir öncekinden daha küçük araç tercih ettiği belirlendi.
26.02.2021 Otomobil
Salgın sürecinde sosyal ilişkiler akıllı telefonlarla sürdürüldü
Salgın sürecinde sosyal ilişkiler akıllı telefonlarla sürdürüldü Sosyal izolasyon nedeniyle salgın sürecinde olumsuz etkilenen sosyal ilişkiler, akıllı telefonlar aracılığıyla devam ettiriliyor.
22.02.2021 Bilim ve Teknoloji
Yazılım sektörünün bugünü ve yarını TÜSİAD webinarında tartışılacak
Yazılım sektörünün bugünü ve yarını TÜSİAD webinarında tartışılacak Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği'nin düzenleyeceği "Türkiye Yazılım Sektörüne Bakış" webinarında, yazılım ekosisteminin dünya ve Türkiye'deki durumu tartışılacak.
1.12.2020 Bilim ve Teknoloji
Yıldız Teknopark'ta iki şirket o listeye girdi
Yıldız Teknopark'ta iki şirket o listeye girdi Yıldız Teknopark’ta faaliyet gösteren iki şirket, 2019'un en hızlı büyüyen teknoloji şirketlerinin belirlendiği "Deloitte Technology Fast 500 EMEA" listesine girdi.
20.08.2020 Bilim ve Teknoloji
Facebook'tan KOBİ'lere dev destek!
Facebook'tan KOBİ'lere dev destek! Facebook, bugün yaptığı bir açıklamayla Türkiye’deki KOBİ’lere yönelik toplamda 7 milyon TL değerinde bir hibe programını hayata geçirdiğini duyurdu. Facebook’un geçtiğimiz aylarda başlattığı ve 30’dan fazla ülkede yer alan 30 bin KOBİ’ye 100 milyon dolar yardımda bulunma sözü verdiği hibe programının Türkiye ayağından faydalanmak isteyen KOBİ’ler, 26 Ağustos tarihine kadar başvuruda bulunabilecek.
17.08.2020 Kobi

Benzer Haber Etiketleri

Deloitte ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki deloitte haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.