Dehşet Evi

Dehşet Evi

Son dakika dehşet evi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dehşet evi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dehşet evi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dehşet Evi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dehşet evi gelişmeleri de dahil olmak üzere 132 dehşet evi haberi bulunmuştur. Tüm dehşet evi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Pompalı tüfekle katliam yaptı! Annesine, babasına ve kardeşine acımadı
Pompalı tüfekle katliam yaptı! Annesine, babasına ve kardeşine acımadı Bursa'da, babası S.Y.(64) ile tartışan Abdulsamet Y. (29), pompalı tüfekle önce babasını ardından da kavgayı ayırmaya çalışan annesi Z.Y.(69) ve kardeşi M.Y.'yi(25) vurdu. Anne ve babasını olay yerinde öldüren Abdulsamet Y., saldırıdan yaralı halde kurtularak kaçmaya çalışan kardeşinin de boğazını bıçakla keserek öldürdü.
8.02.2024 Gündem
Bursa'da dehşet evi! Arkadaşını tabancayla vurdu, sevgilisine 8 kurşun sıktı
Bursa'da dehşet evi! Arkadaşını tabancayla vurdu, sevgilisine 8 kurşun sıktı Bursa'da, eve çağırdığı arkadaşı Recep Özaslan'ı (47) tabancayla vurarak öldürüp, onunda ilişkisi olduğunu öne sürdüğü kendi sevgilisi Fatma O.’yu (43) da vurarak yaraladıktan sonra 21 gün boyunca cinsel saldırıda bulunan İlyas Sarıkaya (49), 6 suçtan 2 kez ağırlaştırılmış müebbet ve 50 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davada, 'cinayet' ve 'yaralama'yı kabul ederken, diğerlerini ise reddetti. Duruşmada ifade veren Fatma O., “Kendisine hamile olduğumu bildirince acıyıp beni öldürmekten vazgeçti. Recep'in cesedini, çarşafa ve strece sardı. Yaralı haldeyken, tuvaletimi altıma yapıp kanlar içinde kaldığım dönemde bana günlerce cinsel saldırıda bulundu” dedi.
7.02.2024 Gündem
Ünlü korku filminden etkilenip katil oldular! Video kaydı görüntüleri ile ortaya çıktı
Ünlü korku filminden etkilenip katil oldular! Video kaydı görüntüleri ile ortaya çıktı ABD’de yaşayan iki genç olan Brian Draper ve Torey Adamcik, hayranı oldukları korku filminden yola çıkarak kendi filmlerini çekmeye karar verdiler. Bu film için katil bile olan iki gencin korkunç suçları, bulunan video kaydı görüntüleri ile ortaya çıktı.
15.03.2023 Dünya
'Banyo topu' sistemi ile büyük vurgun! Duyunca felç geçiren bile var, 40 bin kişi listede...
'Banyo topu' sistemi ile büyük vurgun! Duyunca felç geçiren bile var, 40 bin kişi listede... Ankara'da üç katı kazanç vaadiyle 40 bin kişiyi mağdur ettiği iddia edilen Deterjanpazarı firmasının önünde toplanan yüzlerce vatandaş, dolandırıldıklarını söyleyerek firmaya tepki gösterdi. Yaşanan olaylardan ötürü mağdur olduğunu iddia eden Remzi Ateş, kendisinin ve akrabalarının birçok sıkıntı yaşadığını, bir akrabasının sinir krizi geçirerek intihar girişiminde bulunduğunu anlattı.
10.08.2022 Yaşam
Dehşet evi! Ailesinden 4 kişiyi öldürüp intihar etti
Dehşet evi! Ailesinden 4 kişiyi öldürüp intihar etti Kahramanmaraş'ta, evlerinin çatısında maket bıçağı ile bileklerini keserek kendine zarar veren B.Ö. (22), yanına gelen anne, baba ve 2 kardeşini tabancayla vurarak öldürüp, aynı silahla intihar etti. 
9.08.2022 Yaşam
Dehşet evi! Eşini ve 1.5 yaşındaki üvey kızını bıçaklayarak öldürdü
Dehşet evi! Eşini ve 1.5 yaşındaki üvey kızını bıçaklayarak öldürdü Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde Kaya Doğan, tartıştığı eşi Hörmet Doğan (20) ve üvey kızı Yasemin Nur Soyak'ı (1,5) boğazından bıçaklayarak öldürdü. Aynı bıçakla kendisini yaralayan Doğan, polise cinayeti ihbar etti.
11.12.2021 Gündem
İstanbul'da dehşet evi! İntihar cinayet...
İstanbul'da dehşet evi! İntihar cinayet... Silivri'de bir kişi, birlikte yaşadığı annesi ve üvey annesini silahla öldürdükten sonra intihar etti.
28.02.2021 Gündem
Dehşet evi görüntülendi! Ataşehir'de kan donduran anlar...
Dehşet evi görüntülendi! Ataşehir'de kan donduran anlar... Gelen son dakika haberine göre; Ataşehir'de eski sevgilisi tarafından elleri, ayakları ve ağzı koli bandıyla bağlandıktan sonra evi ateşe verildiği iddia edilen genç kadın, itfaiye ekiplerince yanmaktan kurtarıldı. Genç kadının yaşadığı binadaki komşuları o anları anlattı.
14.01.2021 Gündem
Dehşet evi! Eşini zincirle dövüp, tırnaklarını çekerek işkence yaptı
Dehşet evi! Eşini zincirle dövüp, tırnaklarını çekerek işkence yaptı Şanlıurfa’da, Suriye uyruklu İ.A., dini nikahlı eşi M.N.'yi (28), 5 gün boyunca odaya kapatıp zincirle döverek, işkence yaptı. Komşuların ihbarıyla kurtarılan kadın, yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınırken, işkenceci koca ise gözaltına alındı.
7.10.2020 Gündem
Dehşet evi! Balkondan girdiler, kadın eli yüzü kanlar içinde bulundu...
Dehşet evi! Balkondan girdiler, kadın eli yüzü kanlar içinde bulundu... Antalya'nın Alanya ilçesinde H.O. adlı kadın, 2 çocuğunun babası R.O. tarafından evde öldüresiye dövüldü. Komşuların çağırdığı polis, kapıyı açmayan R.O.'yu, kadının yardım çığlıkları üzerine balkondan eve girerek gözaltına aldı. Daha önce de eşine şiddet uyguladığı belirlenen R.O., tutuklandı. Eli yüzü kanlar içinde bulunan kadın, sığınma evine gönderilirken, çocukları ise korumaya alındı.
3.10.2020 Gündem
Dehşet evi! Eşi ile 4 çocuğunu kemer ve sopayla dövdü
Dehşet evi! Eşi ile 4 çocuğunu kemer ve sopayla dövdü Şanlıurfa'da madde bağımlısı olduğu öne sürülen Ramazan Çakmak (37), yaşları 2 ile 9 yaş arasında değişen 4 çocuğu ile eşi Narin Çakmak'ı (35) sopa ve kemerle dövdüğü gerekçesiyle tutuklandı. Çocuklarıyla birlikte baba evine sığınan Narin Çakmak, ölüm korkusu yaşadıklarını söyledi.
17.09.2020 Gündem
Dehşet evi! Tartıştığı eşini tüfekle öldürdü
Dehşet evi! Tartıştığı eşini tüfekle öldürdü Bursa'da, Mithat Yıldız (45) tartıştığı eşi Sabriye Yıldız'ı (43) av tüfeğiyle vurarak öldürdü.
12.07.2020 Yaşam
Kütahya'da dehşet evi!İki ceset bulundu...
Kütahya'da dehşet evi!İki ceset bulundu... Kütahya'da yakınlarının haber alamaması üzerine polisin kapıyı çilingire açtırarak girdiği Süleyman Özdemir'in evinde Emine Arslan'ın (50) göğsü ile boğazından bıçaklanmış cansız bedeni bulundu. Özdemir'e ait olduğu sanılan erkek cesedinin ise belden yukarısının yandığı belirlendi.
6.01.2020 Yaşam
Dehşet evi! Önce eşini öldürdü...
Dehşet evi! Önce eşini öldürdü... Iğdır'da bir kişi, tartıştığı karısını silahla vurarak öldürdükten sonra intihar girişiminde bulundu.
1.01.2020 Yaşam
Dehşet evi, önce dövdü sonra boğdu...
Dehşet evi, önce dövdü sonra boğdu... Koceli’nin Darıca ilçesinde, Orhan Şahin (47) evde tartıştığı eşi Aslı Şahin’i sopayla dövdükten sonra boğarak öldürdü. Gece Aslı Şahin’i yatağına yatıran Orhan Şahin, ertesi gün polisi arayarak eşini öldürdüğünü haber verdi.
12.12.2019 Yaşam
Bahçelievler'deki dehşet evi ile ilgili yeni gelişme!
Bahçelievler'deki dehşet evi ile ilgili yeni gelişme! Bahçelievler'de 14 yaşındaki Fatima Ç.'nin ölü bulunduğu, uyuşturucu maddeler ve silahın çıktığı evin iddianamesi hazırlandı. İddianamede suça sürüklenen çocuklar, A.A. (16), B.A. (17) ve E.T.(16) hakkında "Çocuğu kasten öldürme", "Uyuşturucu ticareti yapmak" ve "Ruhsatsız silah bulundurma" suçlarından 25 yıldan 38 yıla kadar hapis cezasına çarptırılmaları isteniyor.
27.11.2019 Yaşam
Dehşet evi! Av tüfeğiyle vuruldular
Dehşet evi! Av tüfeğiyle vuruldular Tekirdağ’ın Ergene ilçesinde bir çift, yaşadıkları evde av tüfeği ile vurulmuş halde bulundu.
20.06.2019 Yaşam
Köyde dehşet evi!
Köyde dehşet evi! İzmir'de 164 gündür kaybolan iki kişinin cesetleri, katil zanlısı olarak tutuklanan Haydar Sırça’nın evinde aranıyor.
23.01.2019 Yaşam
Şok iddia! Dehşet evinde başkası da öldürülmüş
Şok iddia! Dehşet evinde başkası da öldürülmüş Bahçelievler’de uyuşturucu ve silahlar ortaya çıkmasın diye silahla vurulup ölüme terk edilen 14 yaşındaki Fatma Ç.’nin tutuklanan ablası Büşra Ç., ifadesinde 'O evde başka bir genci de öldürmüşler' dedi.
20.10.2018 Yaşam
Dehşet evi!
Dehşet evi! İçinde yüklü miktarda uyuşturucu bulunan bir evde 14 yaşındaki Fatima Ç. adlı kız çocuğu karnından vuruldu... Evdekiler uyuşturucuyu bir başka eve taşıdıktan sonra sağlık ekiplerine haber verdi ancak Fatima yaşamını yitirdi.
18.10.2018 Yaşam
Evde ölü bulunan Fatma Ç.’nin öz ablasının ifadeleri ortaya çıktı
Evde ölü bulunan Fatma Ç.’nin öz ablasının ifadeleri ortaya çıktı Bahçelievler’de yüklü miktarda uyuşturucunun bulunduğu bir evde ölü bulanan Fatma Ç.’nin ablası Büşra Ç.’nin savcılık ifadeleri ortaya çıktı. Pişman olduğunu söyleyen abla Büşra Ç. ifadesinde, “Diğer arkadaşlarımın benim, kardeşimi gaza getirip kendi kendisini vurmasını sağladığım yönünde beyanlar var, hepsi yalandır” dedi.
18.10.2018 Yaşam
Bahçelievler’de dehşet evi
Bahçelievler’de dehşet evi İstanbul'da 4 çocuğun ve yüklü miktarda uyuşturucunun bulunduğu bir evde vurulduğu belirtilen kız çocuğu, ablasının gözünün önünde yaşamını yitirdi. Olayla ilgili polis, 7 kişiyi gözaltına aldı.
18.10.2018 Haber
Bahçelievler’de dehşet evi
Bahçelievler’de dehşet evi İstanbul'da 4 çocuğun ve yüklü miktarda uyuşturucunun bulunduğu bir evde vurulduğu belirtilen kız çocuğu, ablasının gözünün önünde yaşamını yitirdi. Olayla ilgili polis, 7 kişiyi gözaltına aldı.
18.10.2018 Yaşam
Kartal'da dehşet evi!  Karı-koca bıçakla öldürülmüş halde bulundu
Kartal'da dehşet evi! Karı-koca bıçakla öldürülmüş halde bulundu Kartal’da bir kişi, annesini ve babasını defalarca bıçaklayarak öldürüp kayıplara karıştı. Eve girdiklerinde anneyi giriş kapısının bulunduğu kısımda, babayı ise salonda yatar vaziyette bulun polis, şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.
1.03.2018 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Dehşet Evi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dehşet evi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.