Defne Samyeli İnstagram

Defne Samyeli İnstagram

Son dakika Defne Samyeli instagram haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Defne Samyeli instagram ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Defne Samyeli instagram haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Defne Samyeli İnstagram

haberleri sayfasında son dakika yaşanan defne samyeli instagram gelişmeleri de dahil olmak üzere 63 defne samyeli instagram haberi bulunmuştur. Tüm defne samyeli instagram haberleri aşağıda listelenmiştir.
Defne Samyeli'den gecelikli poz! Beğeni yağdı...
Defne Samyeli'den gecelikli poz! Beğeni yağdı... Defne Samyeli'nin Miami tatilinden yaptığı gecelikli pozu sosyal medyayı salladı. Paylaşım dakikalar içinde yorum ve beğeni yağmuruna tutuldu.
3.04.2021 Magazin
Defne Samyeli, Afganlı halı satıcısı oldu!
Defne Samyeli, Afganlı halı satıcısı oldu! Haberci kimliğini geride bırakıp oyunculuğa ve sahne sanatlarına adım atan Defne Samyeli, iddialı bir filmin kadrosunda yer aldı.
7.12.2017 Magazin
Derin yırtmaçlı Defne Samyeli nefes kesti!
Derin yırtmaçlı Defne Samyeli nefes kesti! 45 yaşındaki eski haber spikeri Defne Samyeli şarkıcılığa soyundu. Samyeli, derin yırtmaçlı elbisesiyle sahne aldı.
4.12.2017 Magazin
Defne Samyeli: İlişkiye ihtiyacım yok; ama...
Defne Samyeli: İlişkiye ihtiyacım yok; ama... Eski sunucu Defne Samyeli, verdiği röportajda "İlişkiye ihtiyacım yok; ama gönül kapılarım her zaman açık. Aşk olursa güzel olur." diyerek aşık olmak istediğini dile getirdi.
14.10.2017 Magazin
Defne Samyeli'den 'aşk' açıklaması: Ali Sunal ile...
Defne Samyeli'den 'aşk' açıklaması: Ali Sunal ile... Defne Samyeli, Ali Sunal ile aşk yaşıyor haberleri üzeirne açıklama yaptı. 'Aynı dernekte çalışıyoruz, aşk yok' dedi.
29.09.2017 Magazin
Defne Samyeli yine büyüledi! Bu sefer...
Defne Samyeli yine büyüledi! Bu sefer... Defne Samyeli sosyal medya hesabından şarkı söylerken çekildiği videoyu paylaştı. Samyeli takipçilerinden tam not aldı.
29.08.2017 Magazin
Bikinili Defne Samyeli nefes kesti!
Bikinili Defne Samyeli nefes kesti! İşletmeci Ayşe Kucuroğlu'nun, sosyal medya hesabından paylaştığı Defne Samyeli fotoğrafları dikkati çekti.
29.08.2017 Magazin
Deren Talu'nun pozu olay oldu!
Deren Talu'nun pozu olay oldu! Deren Talu instagram hesabından 3 kare fotoğraf paylaştı. Şort ve göbeğini ortada bırakan dekolteli bir kıyafet tercih eden Deren Talu'nun bu paylaşımına yorum yağdı.
27.08.2017 Magazin
Defne Samyeli'nin hedefinde o var!
Defne Samyeli'nin hedefinde o var! Defne Samyeli, twitter hesabından dünyanın en yaşlı jimnastikçisi 91 yaşındaki Johanna Quaas'ın performansını paylaşarak, İngilizce "Hedef" yazdı.
14.06.2017 Magazin
Defne Samyeli'den bikinili paylaşım!
Defne Samyeli'den bikinili paylaşım! Defne Samyeli'nin, 'tbt' (geçmişten fotoğraf paylaşma) gününde instagram'da bikinili pozunu yayımladı.
1.09.2017 Magazin
Defne-Deren aynı okulda!
Defne-Deren aynı okulda! Defne Samyeli, 2 ay boyunca kızı Deren'in eğitim gördüğü Amerika'daki okulunda oyunculuk kurslarına gidecek.
3.05.2017 Magazin
Çok kızdı! 'Haddini aşan...'
Çok kızdı! 'Haddini aşan...' Şimdilerde Kurtlar Vadisi Pusu'da Zeynep rolünü canlandıran Defne Samyeli, Instagram hesabından Ankara'daki hain saldırıya ilişkin, "Canım ülkemin başı sağolsun...
12.10.2015 Magazin
Küçük kızıyla ilk kez fotoğraf paylaştı
Küçük kızıyla ilk kez fotoğraf paylaştı O da en az ablası kadar güzel...
13.04.2015 Magazin
Defne Samyeli 1991 güzellik yarışması birincisi mi? 1991 güzellik yarışması birincisi kim? 1991 Türkiye güzellik yarışması finalistleri
Defne Samyeli 1991 güzellik yarışması birincisi mi? 1991 güzellik yarışması birincisi kim? 1991 Türkiye güzellik yarışması finalistleri 1991 yılındaki Miss Turkey birincisi ve kimlerin yer aldığına yönelik araştırmalar arttı. Peki, 1991 Türkiye Güzellik Yarışmasında Defne Samyeli birinci mi oldu, 1991 Miss Turkey'de kimler vardı? 1991 birincisi kim? Güzellik yarışması 1991 finalistleri kimlerdi?
11.01.2024 Gündem
Filiz Akın, “Bir türlü iyileşemedim” demişti! Usta sanatçıdan haber var
Filiz Akın, “Bir türlü iyileşemedim” demişti! Usta sanatçıdan haber var Usta sanatçı Filiz Akın, geçtiğimiz günlerde de “Bir türlü iyileşemedim” diyerek MR çektireceğini duyurmuştu. Akın’dan iyi haber geldi.
13.09.2023 Magazin
Kim der 50 yaşında diye! Defne Samyeli'den kas şov
Kim der 50 yaşında diye! Defne Samyeli'den kas şov Sahne kıyafetleriyle adından sık sık söz ettiren Defne Samyeli, sosyal medya hesabında spor sonrası kaslı vücudunu paylaştı. 50 yaşındaki Samyeli, kusursuz fiziğiyle genç kızlara taş çıkarttı.
1.06.2023 Magazin
Deren Talu'dan kardeşi Derin Talu'ya koruma!
Deren Talu'dan kardeşi Derin Talu'ya koruma! Deren ve Derin Talu kardeşler katıldıkları defilede görüntülendi. Deren Talu, kardeşine yaşadığı şiddet olayıyla ilgili soru sorulmasını engelledi.
4.05.2023 Magazin
'Kızım darp edildi' diyen Defne Samyeli’nden yeni açıklama!
'Kızım darp edildi' diyen Defne Samyeli’nden yeni açıklama! Defne Samyeli, 2011 yılında boşandığı Eren Talu ile evliliğinden dünyaya gelen küçük kızı Derin Talu'nun sevgilisi Emircan Şahin tarafından darp edildiği haberlerini doğrulamıştı. "Gereken tüm açıklamaları ben yapacağım" diyen Defne Samyeli, 19 yaşındaki kızının eski sevgilisine karşı açacağı olası dava konusunda da bilgilendirme yaptı.
21.04.2023 Magazin
Defne Samyeli kasım ayında denize girdi!
Defne Samyeli kasım ayında denize girdi! Spikerliği bırakıp kariyerini şarkıcı olarak sürdüren Defne Samyeli sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Tatil için soluğu Göcek'te alan 50 yaşındaki Samyeli, Kasım ayında denize girdi. Ünlü şarkıcı tatil pozlarını 862 bin takipçili Instagram hesabından takipçilerinin beğenisine sundu.
22.11.2022 Magazin
Defne Samyeli takipçilerini 30 yıl öncesine götürdü! 'Hakkını ödeyemem'
Defne Samyeli takipçilerini 30 yıl öncesine götürdü! 'Hakkını ödeyemem' Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiren şarkıcı ve oyuncu Defne Samyeli (50), yayınladığı son kare ile takipçilerini geçmişe götürdü. 30 yıl önce sunuculuğunu yaptığı programın makyaj odasından bir fotoğraf paylaşan ünlü isim, kariyer yolculuğunu duygusal bir dille anlattı. İşte Samyeli'nin o sözleri...
22.10.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Defne Samyeli İnstagram ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki defne samyeli instagram haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.