Defne Samyeli Bikini

Defne Samyeli Bikini

Son dakika Defne Samyeli bikini haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Defne Samyeli bikini ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Defne Samyeli bikini haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Defne Samyeli Bikini

haberleri sayfasında son dakika yaşanan defne samyeli bikini gelişmeleri de dahil olmak üzere 10 defne samyeli bikini haberi bulunmuştur. Tüm defne samyeli bikini haberleri aşağıda listelenmiştir.
Defne Samyeli yine büyüledi! Bu sefer...
Defne Samyeli yine büyüledi! Bu sefer... Defne Samyeli sosyal medya hesabından şarkı söylerken çekildiği videoyu paylaştı. Samyeli takipçilerinden tam not aldı.
29.08.2017 Magazin
Bikinili Defne Samyeli nefes kesti!
Bikinili Defne Samyeli nefes kesti! İşletmeci Ayşe Kucuroğlu'nun, sosyal medya hesabından paylaştığı Defne Samyeli fotoğrafları dikkati çekti.
29.08.2017 Magazin
Deren Talu'nun pozu olay oldu!
Deren Talu'nun pozu olay oldu! Deren Talu instagram hesabından 3 kare fotoğraf paylaştı. Şort ve göbeğini ortada bırakan dekolteli bir kıyafet tercih eden Deren Talu'nun bu paylaşımına yorum yağdı.
27.08.2017 Magazin
Defne Samyeli ve kızı Deren Talu Bodrum'da!
Defne Samyeli ve kızı Deren Talu Bodrum'da! Defne Samyeli ile model kızı Deren Talu, önceki gün Bodrum'da böyle yakalandılar.
1.09.2017 Magazin
Defne Samyeli'den bikinili paylaşım!
Defne Samyeli'den bikinili paylaşım! Defne Samyeli'nin, 'tbt' (geçmişten fotoğraf paylaşma) gününde instagram'da bikinili pozunu yayımladı.
1.09.2017 Magazin
Hepsi 40'ı çoktan geçti! Bikinili görüntüleri ile genç kızlara taş çıkartıyorlar
Hepsi 40'ı çoktan geçti! Bikinili görüntüleri ile genç kızlara taş çıkartıyorlar Magazin dünyasının 40'lı yaşları geride bırakan ünlüleri arasında bikinili fotoğraf akımı başladı... Genç kızlara taş çıkaran isimlerin paylaşımlarına övgüler yağdı. Onlardan biri de “Beni bikinili görmeniz çok zor” diyen Linet’ti.Ünlü isim bikinili görüntüsü ile sosyal medyada gündem oldu
3.10.2023 Magazin
51 yaşındaki Defne Samyeli'den yeni pozlar! Fiziği kıskandırdı: 'Gemilere haber edin alev aldı liman'
51 yaşındaki Defne Samyeli'den yeni pozlar! Fiziği kıskandırdı: 'Gemilere haber edin alev aldı liman' Haber sunumuyla adını duyuran Defne Samyeli’nin kariyerini oyunculuk, ardından şarkıcılık aldı. Görüntüsü ve düzgün fiziğiyle sık sık gündeme gelen Defne Samyeli’nin yeni pozları genç kızlara taş çıkardı.
23.08.2023 Magazin
Defne Samyeli yeşil bikinili pozlarıyla genç kızlara taş çıkarttı!
Defne Samyeli yeşil bikinili pozlarıyla genç kızlara taş çıkarttı! Defne Samyeli sunuculuğu bıraktıktan sonra şarkıcılığa ve oyunculuğa yöneldi. 50 yaşında olmasına rağmen fiziğiyle mankenlere taş çıkaran Defne Samyeli sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor. Son olarak yeşil bikinili pozlarını paylaşan ünlü isme "Kızlarından bile genç duruyor" yorumları yağdı
17.08.2022 Magazin
Deren'e rekor sayıda dizi teklifi!
Deren'e rekor sayıda dizi teklifi! Defne Samyeli'nin büyük kızı Deren Talu, bu sezon yapımcıların yeni gözdesi oldu.
29.08.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Defne Samyeli Bikini ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki defne samyeli bikini haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.