David Friedman

David Friedman

Son dakika david friedman haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan david friedman ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını david friedman haber sayfamızda bulabilirsiniz.

David Friedman

haberleri sayfasında son dakika yaşanan david friedman gelişmeleri de dahil olmak üzere 42 david friedman haberi bulunmuştur. Tüm david friedman haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD'nin İsrail Büyükelçisi: İsrail'in Batı Şeria'daki bölgelerde  egemenliğini tanımaya hazırız
ABD'nin İsrail Büyükelçisi: İsrail'in Batı Şeria'daki bölgelerde egemenliğini tanımaya hazırız ABD'nin İsrail Büyükelçisi David Friedman, Tel Aviv yönetiminin "birkaç hafta" içinde işgal altındaki Batı Şeria'da yer alan yasa dışı Yahudi yerleşim birimleri ve Ürdün Vadisi'ni "İsrail'e ilhak" etmesini beklediklerini ve bu kararı tanımaya hazır olduklarını söyledi.
6.05.2020 Dünya
İsrail'den gerilimi yükseltecek hamle
İsrail'den gerilimi yükseltecek hamle İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, işgal altındaki Batı Şeria'da yer alan Ürdün Vadisi ve yasa dışı tüm Yahudi yerleşim birimlerinin "ilhakının" pazar günü Meclis'te oylanacağını açıkladı.
28.01.2020 Dünya
Tepki yağmıştı! Ve harekete geçildi
Tepki yağmıştı! Ve harekete geçildi İsrail hükümeti, uluslararası toplumun tüm çağrı ve uyarılarına rağmen kabine toplantısını işgal altındaki Filistin toprağı olan Batı Şeria'nın Ürdün Vadisi bölgesinde düzenledi.
15.09.2019 Dünya
Türkiye'den dünyaya çağrı!
Türkiye'den dünyaya çağrı! Netanyahu'nun Ürdün Vadisi'ni ilhak edeceği açıklamasına Türkiye'den sert tepki geldi. Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada "Bu gayrimeşru oldubitti teşebbüsü asla kabul edilemez. Uluslararası toplumu, İsrail'in hukukun temel ilkelerini pervasızca ayaklar altına alması karşısında tepki vermeye çağırıyoruz" açıklaması yaptı.
11.09.2019 Siyaset
Netanyahu'nun 'orayı ilhak edeceğim' sözüne Ankara'dan tepki!
Netanyahu'nun 'orayı ilhak edeceğim' sözüne Ankara'dan tepki! İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu, gelecek haftaki erken seçim için 'Kazanırsam Batı Şeria'daki Ürdün Vadisi'ni ilhak edeceğim' dedi. Netanyahu, Trump'ın 'barış planı'nın da bu ilhak için tarihi bir fırsat olduğunu söyledi. Netanyahu'nun bu sözlerine Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'ndan tepki geldi.
10.09.2019 Gündem
Skandal açıklama: İsrail işgal edecek
Skandal açıklama: İsrail işgal edecek İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, siyasi kariyeri açısından büyük bir öneme sahip olduğu belirtilen gelecek haftaki erken seçim öncesi, işgal altındaki Batı Şeria'da yer alan yasa dışı Yahudi yerleşim birimlerini "İsrail'e ilhak etme" vaadini yineledi.
10.09.2019 Dünya
ABD'li Büyükelçi'den 'Filistin özerk yönetimi' açıklaması
ABD'li Büyükelçi'den 'Filistin özerk yönetimi' açıklaması ABD'nin Tel Aviv Büyükelçisi David Friedman, Donald Trump yönetiminin Filistin devleti değil, Filistin özerk yönetimi fikrini desteklediğini söyledi.
31.07.2019 Dünya
Orta Doğu barış planı kasım ayına ertelenebilir
Orta Doğu barış planı kasım ayına ertelenebilir ABD'nin Orta Doğu Özel Temsilcisi Jason Greenblatt, Trump Hükümetinin "Yüzyılın Anlaşması" olarak nitelediği Orta Doğu barış planına ilişkin açıklamayı kasıma ertelenebileceğini söyledi.
16.06.2019 Dünya
ABD'den 'ilhak planına' açık destek
ABD'den 'ilhak planına' açık destek ABD’nin İsrail Büyükelçisi David Friedman, İsrail’in işgal altındaki Batı Şeria’nın bazı kısımlarını ilhak etmeye "hakkı olduğunu" iddia etti.
8.06.2019 Dünya
İsam Akl gizlice ABD'ye iade edildi
İsam Akl gizlice ABD'ye iade edildi İsrail'in KAN 11 televizyon kanalındaki habere göre, Doğu Kudüs'te Yahudi yerleşimcilere gayrimenkul satma suçundan müebbet hapis cezasına çarptırılan İsam Akl gizlice ABD'ye teslim edildi.
18.01.2019 Dünya
Trump, “Yüzyılın Anlaşmasını” erteledi
Trump, “Yüzyılın Anlaşmasını” erteledi ABD’nin İsrail Büyükelçisi David Friedman, ABD Başkanı Donald Trump’ın ilan edeceği “Yüzyılın Anlaşması” da olarak bilinen “Ortadoğu Barış Planının” ertelendiğini duyurdu.
6.01.2019 Dünya
Yahudilere gayrimenkul satan Filistinliye müebbet hapis
Yahudilere gayrimenkul satan Filistinliye müebbet hapis Filistin Ağır Ceza Mahkemesi, Doğu Kudüs'te Yahudi yerleşimcilere gayrimenkul satmakla suçlanan İ.A'nın müebbet hapsine hükmetti.
31.12.2018 Dünya
ABD büyükelçisinden İsrail'in Golan Tepeleri'deki işgale destek
ABD büyükelçisinden İsrail'in Golan Tepeleri'deki işgale destek ABD'nin İsrail Büyükelçisi Friedman, "Ben şahsen Golan Tepeleri'nin Suriye'ye döndüğü ve Golan Tepeleri'nin sonsuza dek İsrail'in bir parçası olmadığı durumu hayal bile edemiyorum" dedi.
6.09.2018 Dünya
Son dakika... Kaosa sürükleniyor! İsrail onu da istedi
Son dakika... Kaosa sürükleniyor! İsrail onu da istedi Skandal Kudüs kararından sonra ABD Başkanı Donald Trump'ın 51 yıldır İsrail işgali altındaki Golan Tepeleri'nde de benzer bir adım atacağı konuşuluyor. İsrailli bakan, ABD tarafından tartışmalı Golan Tepeleri'ni İsrail toprağı olarak tanınmasının aylar içinde gelebileceğini söyledi.
24.05.2018 Dünya
Bunu da yaptılar!
Bunu da yaptılar! ABD’nin İsrail Büyükelçisi David Friedman’ın, İsrailli bir yardım kuruluşunca kendisine hediye edilen ve Kubbetüs Sahra’nın olduğu alana Süleyman Mabedi’nin inşa edildiğini gösteren Kudüs fotoğrafını kabul etmesi tepkilere neden oldu
23.05.2018 Dünya
ABD'nin İsrail büyükelçisinden şok poz!
ABD'nin İsrail büyükelçisinden şok poz! ABD'nin İsrail Büyükelçisi David Friedman'ın, Mescid-i Aksa ve Kubbet-üs Sahra'nın ortadan kaldırılarak Üçüncü Tapınağın yerleştirildiği bir fotoğrafın önünde gülerek poz vermesi ortalığı karıştırdı.
23.05.2018 Dünya
ABD'nin İsrail Büyükelçisi'ne hediye edilen "skandal" fotoğrafa  tepki
ABD'nin İsrail Büyükelçisi'ne hediye edilen "skandal" fotoğrafa tepki ABD'nin İsrail Büyükelçisi David Friedman'a hediye edilen ve Mescid-i Aksa'nın olduğu alana sözde Süleyman Mabedi’nin inşa edildiğini gösteren Kudüs fotoğrafı tepkilere neden oldu.
23.05.2018 Dünya
Dünyaya inat açıyor
Dünyaya inat açıyor ABD lideri Trump’ın Kudüs’ü İsrail’in ‘başkenti’ olarak tanıma kararının ardından Tel Aviv’deki Amerikan Büyükelçiliği bugün törenle Kudüs’e taşınıyor. Elçiliği taşıma kararı aralarında Türkiye’nin de bulunduğu 46 ülkede düzenlenecek törenlerle protesto edilecek
13.05.2018 Dünya
O plan ortaya çıktı! İsrail binlerce...
O plan ortaya çıktı! İsrail binlerce... İsrail'in, Kudüs'te binlerce gayrimeşru yerleşim birimi inşası planladığı ortaya çıktı.
7.04.2018 Dünya
ABD büyükelçisine çok ağır sözler!
ABD büyükelçisine çok ağır sözler! Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, İsrail’in işgal altındaki Filistin topraklarında inşa ettiği yasa dışı Yahudi yerleşim yerlerini savunan ve buraların “İsrail’e ait olduğunu” söyleyen ABD’nin Tel Aviv Büyükelçisi David Friedman’a "it oğlu it" dedi.
20.03.2018 Dünya
Netanyahu'dan Trump'a Kudüs kararı nedeniyle övgü!
Netanyahu'dan Trump'a Kudüs kararı nedeniyle övgü! İsrail'de hakkında çıkan yolsuzluk soruşturmalarıyla boğuşan İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ABD'nin 14 Mayıs'ta büyükelçiliğini Kudüs'e taşıma kararını "İsrail halkı için harika bir gün" olarak nitelendirdi.
23.02.2018 Dünya
ABD, Kudüs'teki büyükelçiliği için tarih verdi
ABD, Kudüs'teki büyükelçiliği için tarih verdi ABD, Kudüs'te açmayı planladığı büyükelçilik için tarih verdi. Yetkililerden alınan bilgilere göre, ABD, Kudüs'teki büyükelçiliğini İsrail'in 70'inci kuruluş yıl dönümünü kutlayacağı 14 Mayıs tarihinde açacak.
23.02.2018 Dünya
"Trump, İsrail'in tarafını tuttu"
"Trump, İsrail'in tarafını tuttu" Filistin Başmüzakerecisi Saeb Erekat, ABD Başkanı Donald Trump'ın yönetimindeki ABD'nin Ortadoğu'da arabulucu olarak devam edemeyeceğini belirterek "Trump, ABD'nin Ortadoğu barış sürecindeki diplomasi geleneğini yok sayarak İsrail'in tarafını tutmaktadır." dedi.
13.02.2018 Dünya
Flaş açıklama: "İsrail Oslo'yu bitirdi"
Flaş açıklama: "İsrail Oslo'yu bitirdi" Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, İsrail'in, 1993'te Filistin Kurtuluş Örgütü (FKÖ) ile İsrail arasında yapılan Oslo Barış Anlaşması'nı "sonlandırdığını" belirterek, anlaşmanın tekrar gözden geçirilmesi gerektiğini söyledi.
14.01.2018 Dünya
'Suudi Arabistan Filistin lideri Abbas’a ültimatom verdi'
'Suudi Arabistan Filistin lideri Abbas’a ültimatom verdi' İngiltere'de yayınlanan Times gazetesi, Suudi Arabistan veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın Filistin Yönetimi lideri Mahmud Abbas'a 'ABD'nin hazırladığı Orta Doğu barış planını kabul et' baskısı yaptığını yazıyor.
14.11.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

David Friedman ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki david friedman haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.