David Cameron

David Cameron

Son dakika David Cameron haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan David Cameron ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını David Cameron haber sayfamızda bulabilirsiniz.

David Cameron

haberleri sayfasında son dakika yaşanan david cameron gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.012 david cameron haberi bulunmuştur. Tüm david cameron haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dışişleri Bakanı Fidan İranlı mevkidaşı Abdullahiyan ile görüştü
Dışişleri Bakanı Fidan İranlı mevkidaşı Abdullahiyan ile görüştü Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, bugün İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
14.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 31 Mart mesajı: Bazılarının siyaset sahnesinden tamamen silindiğini göreceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 31 Mart mesajı: Bazılarının siyaset sahnesinden tamamen silindiğini göreceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Muhalefet özellikle mülteci meselesini gündeme getiriyor. Bunların hiçbirinden onlara ekmek çıkmaz, boşuna uğraşıyorlar. 31 Mart kesinlikle bazılarının siyaset sahnesinden tamamen silindiğini göreceğimiz gün olacaktır.' dedi. Erzincan'daki heyelanla ilgili soruşturmaların sürdüğünü belirten Erdoğan, 'Bu aşamada önceliğimiz madencilerimize ulaşabilmek.' ifadelerini kullandı.
15.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, David Cameron ile bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, David Cameron ile bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Krallık Dışişleri Bakanı David Cameron'u kabul etti.
26.01.2024 Gündem
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İngiliz mevkidaşı ile bir araya geldi
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İngiliz mevkidaşı ile bir araya geldi Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Birleşik Krallık Dışişleri Bakanı David Cameron ile bir araya geldi.
26.01.2024 Gündem
Liz Truss kimdir, istifa mı etti? Liz Truss neden istifa etti?
Liz Truss kimdir, istifa mı etti? Liz Truss neden istifa etti? İngiltere Başbakan Liz Truss, Downing Street’teki Başbakanlık Konutu yaptığı açıklamasında görevinden istifa ettiğini duyurdu. Peki, Liz Truss ne yaptı, neden istifa etti? Liz Truss kimdir?
20.10.2022 Dünya
11 Ekim ne günü, 11 Ekim tarihte dünyada ne oldu? 11 Ekim tarihinde kim doğdu, kim öldü? İşte, 9 Ekim'de yaşananlar…
11 Ekim ne günü, 11 Ekim tarihte dünyada ne oldu? 11 Ekim tarihinde kim doğdu, kim öldü? İşte, 9 Ekim'de yaşananlar… Tarihte bugün yaşanmış yeni doğumlar, yaşanan vefatlar ve meydana gelen önemli olayları haberimizde kronolojik olarak sıraladık. Peki, 11 Ekim tarihinde ne oldu, kim doğdu, kim öldü, hangi önemli olaylar oldu? 11 Ekim ne günü? İşte, 11 Ekim'de yaşanan doğum, ölüm ve önemli olaylar…
11.10.2022 Gündem
İsveç Başbakanı Andersson  Liz Truss yerine yanlış kişiyi kutladı sosyal medyada alay konusu oldu!
İsveç Başbakanı Andersson Liz Truss yerine yanlış kişiyi kutladı sosyal medyada alay konusu oldu! İngiltere'nin yeni başbakanı ve Muhafazakar Parti'nin yeni lideri Liz Truss oldu. Yeni başbakana dünya liderlerinden tebrik mesajları gelirken İsveç'in yayınladığı mesaj sosyal medyanın gündemine oturdu.
6.09.2022 Dünya
Rusya'dan yaptırım misillemesi! İngiltere’nin eski Başbakanı Cameron da dahil 39 kişi listede
Rusya'dan yaptırım misillemesi! İngiltere’nin eski Başbakanı Cameron da dahil 39 kişi listede Rusya Dışişleri Bakanlığı, aralarında İngiltere’nin eski Başbakanı David Cameron'un da bulunduğu 39 İngiltere vatandaşını yaptırım listesine aldı.
1.08.2022 Dünya
Boris Johnson neden istifa etti? Boris Johnson kimdir, kaç yaşında? İşte istifa açıklaması ve nedeni!
Boris Johnson neden istifa etti? Boris Johnson kimdir, kaç yaşında? İşte istifa açıklaması ve nedeni! Boris Johnson kimdir, kaç yaşında ve de neden istifa etti? İngiltere Başbakanı Boris Johnson istifa ettiğini açıkladı. İngiltere Başbakanı Boris Johnson'un istifasının ardından vatandaşlar istifanın nedenini sorgulamaya başladı. Peki, İngiltere Başbakanı Johnson neden istifa etti? İngiltere hükümetinde ne oldu?
7.07.2022 Dünya
İngiltere şokta! Bir bakan istifa etti
İngiltere şokta! Bir bakan istifa etti Ekonomisi yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınından etkilenen İngiltere'de, bir devlet bakanı dış yardımların azaltılması kararı nedeniyle istifa etti.
25.11.2020 Dünya
Boris Johnson öldü mü, yoğun bakımda mı? (Johson geçtiğimiz Pazar günü durumu kötüleştiği için hastaneye kaldırılmıştı)
Boris Johnson öldü mü, yoğun bakımda mı? (Johson geçtiğimiz Pazar günü durumu kötüleştiği için hastaneye kaldırılmıştı) Corona virüsü testi pozitif çıkan 55 yaşındaki İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ın semptomları ağırlaşınca yoğun bakıma kaldırıldı. Johson geçtiğimiz Pazar günü durumu kötüleştiği için hastaneye kaldırıldı. İngiltere Başbakanı Boris Johnson kısa bir süre önce corona virüsü için test yaptırmış ve sağlık bakanı ile birlikte testi pozitif çıkmıştı. Öte yandan Johnson'a kötü bir şey olması halinde yerine Dışişleri Bakanı Dominic Raab'ın geçeceği belirtilmişti.
7.04.2020 Gündem
Boris Johnson kimdir, kaç yaşında ve nereli? Dedesi Ali Kemal kimdir?
Boris Johnson kimdir, kaç yaşında ve nereli? Dedesi Ali Kemal kimdir? Corona virüse yakalanan İngiltere Başbakanı Boris Johnson hastaneye kaldırılmış, yoğun bakıma alınmıştı. Boris Johnson yoğun bakımdan çıktı. Bu haberin ardından internette Boris Johnson kimdir, kaç yaşında? Boris Johnson Türk mü? Boris Johnson’ın dedesi Ali Kemal kimdir? soruları gündem oldu. İşte Boris Johnson hakkında merak edilenler…
10.04.2020 Gündem
Brexit nedir? Brexit ne demek? (İngiltere'nin AB'den ayrılmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı Genelgesi yayımlandı)
Brexit nedir? Brexit ne demek? (İngiltere'nin AB'den ayrılmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı Genelgesi yayımlandı) İngiltere'nin AB üyeliğinden ayrılmasına ilişkin geçiş dönemine yönelik Cumhurbaşkanlığı Genelgesi Resmi Gazete'de yayımlandı. Bu gelişmenin ardından Brexit hakkında araştırmalar hızlandı. Brexit'in ne demek olduğunu merak eden vatandaşlar, araştırma motorları üzerinden Brexit nedir? Brexit ne demek? Sorularını araştırıyor.
1.02.2020 Gündem
Tarihte bir ilk! İngiliz mahkemesinden MI5'e 'suç işleme' izni
Tarihte bir ilk! İngiliz mahkemesinden MI5'e 'suç işleme' izni İngiltere’de istihbarat servislerinin faaliyetini incelemekten sorumlu mahkeme, iç istihbarat servisi MI5’in ajanları ile muhbirlerinin suça karışmalarının yasal olduğuna hükmetti.
20.12.2019 Dünya
İngiltere'nin yeni başbakanı Boris Johnson
İngiltere'nin yeni başbakanı Boris Johnson İngiltere'nin yeni başbakanı olmak üzere iktidardaki Muhafazakar Partinin liderliğine seçilen Boris Johnson, gazetecilikten siyasete tüm kariyerinde hep "renkli" ve "tartışmalı" bir isim olmayı başardı. Damat Ferit Paşa kabinesinde İçişleri Bakanlığı yapan, İstiklal Savaşı'na karşı muhalif yazılar kalem alan ve İngiliz Muhipler Cemiyetinin kurucusu Ali Kemal Bey'in torununun çocuğu olan, tam ismiyle Alexander Boris de Pfeffel Johnson, Muhafazakar Partinin yeni lideri oldu. Cumurbaşkanı Erdoğan Johnson'u tebrik etti.
23.07.2019 Dünya
İngiltere'de '10 Numara' için 10 aday
İngiltere'de '10 Numara' için 10 aday İngiltere’de Theresa May’in istifa etmesinin ardından başlayan liderlik ve başbakanlık yarışında 10 ismin adaylığı kesinleşirken adayların ana gündemini Brexit sorunu belirliyor.
11.06.2019 Dünya
İngiltere'de bilişim sektöründe açık artabilir
İngiltere'de bilişim sektöründe açık artabilir May’in istifası sonrası Türk bilişimcilerinin ilgi gösterdiği Ankara Anlaşması'nın akıbeti ne olacak?
29.05.2019 Dünya
İngiltere'yi sallayan istifa! Devamı gelecek...
İngiltere'yi sallayan istifa! Devamı gelecek... İngiltere'de iktidardaki Muhafazakar Parti'nin parlamentonun alt kanadı Avam Kamarası'ndan sorumlu bakanı istifa etti.
23.05.2019 Dünya
Avrupa'da kaos derin krize dönüşüyor
Avrupa'da kaos derin krize dönüşüyor İngiliz parlamentosunun bugün ve yarın oylaması öngörülen "anlaşmasız ayrılık" ve "Brexit'in ertelenmesi" seçenekleri ülke için pek çok komplikasyon barındırıyor.
13.03.2019 Dünya
Boris Johnson Türkiye ile ilgili sözlerini inkar etti
Boris Johnson Türkiye ile ilgili sözlerini inkar etti Eski İngiltere Dışişleri Bakanı Boris Johnson, Brexit referandumuna giden kampanya sürecinde Türkiye ile ilgili hiç konuşmadığını iddia etti.
18.01.2019 Dünya
İngiltere'de yarın kritik gün
İngiltere'de yarın kritik gün İngiliz parlamentosu hükümetin AB ile vardığı Brexit anlaşmasını yarın oylayacak.
14.01.2019 Dünya
ŞOK! Grup ilişki ve çocuk fotoğraflarıyla yakalanan kadın...
ŞOK! Grup ilişki ve çocuk fotoğraflarıyla yakalanan kadın... İngiltere'de açık havada erkeklerle grup ilişkiye girip kendini tehşir eden eski bir sağlık çalışanı ile sevgilisi çocukların uygunsuz fotoğraflarıyla yakalandı.
13.12.2018 Dünya
Meşhur olunca devlet memurluğundan vazgeçti!
Meşhur olunca devlet memurluğundan vazgeçti! Aşk Adası adlı televizyon programıyla şöhreti yakalayan Zara McDermott, çalıştığı devlet memurluğundan istifa ettiğini açıkladı.
21.11.2018 Magazin
Theresa May'den 'anlaşmasız Brexit' açıklaması
Theresa May'den 'anlaşmasız Brexit' açıklaması İngiltere Başbakanı May, ülkesinin AB'den herhangi bir anlaşmaya varılmaksızın ayrılmaktan (Brexit) korkmadığını kaydetti.
3.10.2018 Dünya
İngiltere'de Brexit krizi!
İngiltere'de Brexit krizi! Önceki yıl yapılan referandumla Avrupa Birliği’nden (AB) ayrılma (Brexit) kararı alan İngiltere’de süreç belirsizliğini korurken, ikinci bir referandumdan AB'den anlaşmalı bir şekilde ayrılmaya ya da yeni bir erken seçime kadar bir dizi kriz senaryosu ülkenin gündemini işgal ediyor.
20.09.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

David Cameron ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki david cameron haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.