David Banda

David Banda

Son dakika David Banda haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan David Banda ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını David Banda haber sayfamızda bulabilirsiniz.

David Banda

haberleri sayfasında son dakika yaşanan david banda gelişmeleri de dahil olmak üzere 18 david banda haberi bulunmuştur. Tüm david banda haberleri aşağıda listelenmiştir.
4 yıl sonra yeni albüm
4 yıl sonra yeni albüm 2015 yılında yayınladığı Rebel Heart albümünden sonra geçtiğimiz Mayıs ayında sessizliğini bozan Madonna, yeni albümünün müjdesini verdi.
2.08.2018 Magazin
9 Milyon dolara ev aldı!
9 Milyon dolara ev aldı! Madonna, evlatlık aldığı oğlu David Banda'ya Benfica alt yapısında top koşturması için teklif götürülünce, dünyaca ünlü şarkıcı bir an bile düşünmeden Portekiz'e taşınma kararı aldı..
3.09.2017 Magazin
Oğlu için servet harcadı
Oğlu için servet harcadı Madonna, 2006 yılında Malavi’den evlat edindiği 11 yaşındaki oğlu David Banda’nın futbol yeteneğini geliştirmesi için elinden geleni yapıyor
20.06.2017 Magazin
Madonna, 'futbol' için Lizbon'a taşınıyor!
Madonna, 'futbol' için Lizbon'a taşınıyor! ABD'li pop yıldızı Madonna, evlat edindiği David Banda’nın Benfica alt yapısında oynaması için Portekiz’de 5 milyon sterline (22,5 milyon lira) ev satın aldı.
20.06.2017 Magazin
Oğlu için 5 milyon Pound'a ev aldı
Oğlu için 5 milyon Pound'a ev aldı Pop müziğinin ikon ismi Madonna, evlat edindiği David Banda'nın Benfica alt yapısında oynaması için Portekiz'de 5 milyon Pound'a ev satın aldı.
20.06.2017 Spor Magazin
Madonna'nın oğlu David Banda futbolcu oldu!
Madonna'nın oğlu David Banda futbolcu oldu! Madonna'nın 2006 yılında evlat edindiği oğlu David Banda, Portekiz'in köklü kulübü Benfica'nın altyapısında futbol oynamaya başladı.
24.05.2017 Magazin
Oğlu futbolcu oldu
Oğlu futbolcu oldu Dünyaca ünlü şarkıcı Madonna’nın 2006 yılında evlat edindiği oğlu David Banda, Portekiz’in köklü kulübü Benfica’nın altyapısında futbol oynamaya başladı.
23.05.2017 Magazin
İşte Madonna'nın çocukları!
İşte Madonna'nın çocukları! Afrikalı ikizleri evlat edinen Madonna, çocuklarının fotoğraflarını paylaştı.
9.02.2017 Magazin
Manşetlik Madonna
Manşetlik Madonna Çıkardığı albümler bir yana, Madonna yıllardır attığı her adımla, giydikleriyle, söyledikleriyle manşetlerden düşmüyor
12.10.2013 Arşiv
Boşanma nedeni  'seks'!
Boşanma nedeni 'seks'! Pop yıldızı Madonna'nın yönetmen kocası Guy Ritchie ile boşanmasının nedenleri ortaya çıkıyor.
19.10.2008 Magazin
Boşanıyor
Boşanıyor Madonna ile İngiliz yönetmen eşi Guy Ritchie’-nin yıl sonuna kadar boşanacakları açıklandı
15.10.2008 Magazin
Malavi’den yeni bir evlatlık alıyor
Malavi’den yeni bir evlatlık alıyor AMERİKALI ünlü şarkıcı Madonna (50), Malavi’den bir çocuk daha evlat edinme planları yapıyor...
13.08.2008 Dünya
Madonna teftiş edilecek
Madonna teftiş edilecek Geçtiğimiz yıl Malavili bir çocuğu evlat edinen pop müziğinin divası Madonna’ya bu ülkeden müfettişler teftişe geliyorlar
16.07.2007 Magazin
İlgi düşkünü mü iyilik meleği mi?
İlgi düşkünü mü iyilik meleği mi? Madonna’nın Malavi’ye gidip köle seçer gibi evlatlık bakması, geçen hafta dünyada büyük yankı uyandırmıştı
17.10.2006 Magazin
Futbol dünyasını yasa boğan kazalar!
Futbol dünyasını yasa boğan kazalar! Kayseri'den dönerken yaşanan kaza sonucu yaşamını yitiren Alanyaspor'un Çek oyuncusu Sural, futbol dünyasında kazalarda hayatını kaybeden isimleri akıllara getirdi.
29.04.2019 Alanyaspor
Koşu bandı üzerinde dans ediyor
Koşu bandı üzerinde dans ediyor ABD’nin Florida eyaletinde koşu bandında dans eden adam, izleyenleri şoka soktu. ABD’nin Florida eyaletinde spor salonundaki koşu bantları üzerinde aletler çalışırken dans eden adam, izleyenleri oldukça şaşırttı. Video paylaşım sitelerinde yer alan görüntü kısa sürede binlerce kişi tarafından tıklanırken, görüntüyü yükleyen David Wilson, “Bu adamı neredeyse her gün burada görüyorum. Paylaşmak zorundayım, eğlenin!” dedi. Koşu bantlarının üzerine çıkarak değişik birçok hareket yapan ve banttan banda adeta atlayarak geçiş yapan çılgın adam, hareketleriyle profesyonel dansçılara da taş çıkartıyor. (İHA)
8.05.2013 Haber
Havaalanında şok!
Havaalanında şok! Madonna güvenlik mağduru oldu
9.04.2013 Magazin
Zenginler liginde!
Zenginler liginde! Halka açılma operasyonuyla binlerce kişi de dolar milyoneri olmaya hazırlanıyor...
3.02.2012 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

David Banda ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki david banda haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.