Davalık

Davalık

Son dakika davalık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan davalık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını davalık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Davalık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan davalık gelişmeleri de dahil olmak üzere 770 davalık haberi bulunmuştur. Tüm davalık haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ev sahibi- kiracı kavgasında boruyla cinsel saldırı iddiası
Ev sahibi- kiracı kavgasında boruyla cinsel saldırı iddiası Zonguldak’ta Hasan S. (67) kira artışı tartışması sonrası kiracısı Cengiz M. (53) ve oğlu Hakan M. (27) tarafından makatına boru sokulduğu iddiasıyla şikayetçi oldu. Hasan S.’nin makatındaki 15 cm uzunluğunda, 2 cm çapında PVC boru hastanede çıkarılırken, tutuklanan baba-oğul daha sonra ev sahibi Hasan S.'nin çelişkili ifadeleri nedeniyle tahliye edildi. Baba-oğul hakkında ‘nitelikli cinsel saldırı’ suçundan 18'er yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Davanın ilk duruşmasında Cengiz M. ve Hakan M., kira artışı nedeniyle ev sahibiyle aralarında husumet olduğunu belirterek suçlamaları reddetti.
1.04.2024 Gündem
Kira artışı tartışması sonrası ev sahibi- kiracı kavgasında boruyla cinsel saldırı iddiası
Kira artışı tartışması sonrası ev sahibi- kiracı kavgasında boruyla cinsel saldırı iddiası Zonguldak’ta Hasan S. (67) kira artışı tartışması sonrası kiracısı Cengiz M. (53) ve oğlu Hakan M. (27) tarafından makatına boru sokulduğu iddiasıyla şikayetçi oldu. Hasan S.’nin makatındaki 15 cm uzunluğunda, 2 cm çapında PVC boru hastanede çıkarılırken, tutuklanan baba-oğul daha sonra ev sahibi Hasan S.'nin çelişkili ifadeleri nedeniyle tahliye edildi. Baba-oğul hakkında ‘nitelikli cinsel saldırı’ suçundan 18'er yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Davanın ilk duruşmasında Cengiz M. ve Hakan M., kira artışı nedeniyle ev sahibiyle aralarında husumet olduğunu belirterek suçlamaları reddetti.
1.04.2024 Gündem
'Squid Game'in yıldızı cinsel istismardan suçlu bulundu!
'Squid Game'in yıldızı cinsel istismardan suçlu bulundu! Tüm dünyada bir fenomen haline gelen 'Squid Game' dizisinde Oh Il-nam (Player 001) rolüyle tanınan oyuncu Oh Young-soo, cinsel istismardan suçlu bulundu.
16.03.2024 Magazin
Havalar soğudu apartmanlarda kombi krizi başladı! Kritik sınıra dikkat: Kiracı kombisini yakmazsa ev sahibi tahliyesini isteyebilir mi?
Havalar soğudu apartmanlarda kombi krizi başladı! Kritik sınıra dikkat: Kiracı kombisini yakmazsa ev sahibi tahliyesini isteyebilir mi? Soğuk havalar gelirken beraberinde apartmanlarda kombi krizini de getirdi. Sıcaklıklarındaki düşüşle birlikte kombilerin dereceleri yükseltilirken, komşusu kalorifer yakmayanların hakları da sosyal medyada merak konusu oldu. Hukuki düzenlemelere göre, kat maliklerinin kalorifer yakmayan komşuya karşı dava açma hakkı bulunuyor. Peki bu süreç nasıl ilerliyor? Maddi zarar nasıl belirleniyor? Eğer kiracı kombisini yakmazsa ev sahibi tahliyesini isteyebilir mi? Avukat Ümit Yasin Kısa merak edilen soruları yanıtladı...
7.02.2024 Gündem
Mehmet Ali Özdemir bulundu mu? Müge Anlı Mehmet Ali Özdemir kimdir, nereli, Hatay Mehmet Ali Özdemir’in cenazesi bulundu mu?
Mehmet Ali Özdemir bulundu mu? Müge Anlı Mehmet Ali Özdemir kimdir, nereli, Hatay Mehmet Ali Özdemir’in cenazesi bulundu mu? Müge Anlı’da aranan Mehmet Ali Özdemir olayında yeni bir gelişme yaşandı. Şüpheli şekilde ortadan kaybolan Özdemir'in intihar süsü verilerek öldürüldüğünden şüpheleniliyor. Peki, Mehmet Ali Özdemir bulundu mu? Müge Anlı Mehmet Ali Özdemir kimdir, nereli, Hatay Mehmet Ali Özdemir’in cesedi bulundu mu?
16.01.2024 Yaşam
Mehmet Ali Özdemir bulundu mu? Hayat Mehmet Ali Özdemir cinayeti çözüldü mü?
Mehmet Ali Özdemir bulundu mu? Hayat Mehmet Ali Özdemir cinayeti çözüldü mü? Hatay'dan kaybolan Mehmet Ali Özdemir'in kaybı Müge Anlı'da araştırılıyor. Hatay Antakya'da şüpheli şekilde ortadan kaybolan ve kendisinden bir daha haber alınamayan Mehmet Ali Özdemir'in ailesi kayıp ihbarıyla Müge Anlı ile Tatlı Sert'e başvurdu. Peki, Mehmet Ali Özdemir bulundu mu, Mehmet Ali Özdemir cinayeti çözüldü mü?
13.01.2024 Yaşam
Dilan-Engin Polat çiftine yeni dava! Savcılık Dilan Polat ve Sıla Doğu için kararını verdi
Dilan-Engin Polat çiftine yeni dava! Savcılık Dilan Polat ve Sıla Doğu için kararını verdi Polat çifti komşularıyla davalık oldu. Aralarında "kara para aklama", "vergi kaçırma" gibi 4 ayrı suçtan tutuklu bulunan Dilan Polat ve Engin Polat'ın komşularıyla kavga edip adliyelik olduğu dosyada yeni bir gelişme yaşandı.
10.01.2024 Gündem
Uyuşturucu kullandığını itiraf eden Damla Ersubaşı’ndan ‘kumpas’ açıklaması
Uyuşturucu kullandığını itiraf eden Damla Ersubaşı’ndan ‘kumpas’ açıklaması Sihirli Annem isimli dizide ‘Tuğçe’ karakteriyle tanınan Damla Ersubaşı son günlerde özel hayatıyla gündemde. Damla Ersubaşı geçtiğimiz günlerde eski eşiyle tekrar davalık olmuş, yayınladığı videoyla da uyuşturucu kullandığını itiraf etmişti. Açıklamaların ardından Nişantaşı’nda görüntülenen Damla Ersubaşı mağdur olduğunu söyleyerek kendisine kumpas yapıldığını iddia etti.
28.12.2023 Magazin
Damla Ersubaşı yasaklı madde kullandığını ağlayarak itiraf etti!
Damla Ersubaşı yasaklı madde kullandığını ağlayarak itiraf etti! Sihirli Annem’in Tuğçe’si olarak tanınan, şimdilerde sosyal medya fenomenliği yapan Damla Ersubaşı, son günlerde sık sık özel hayatıyla gündeme geliyor. Ersubaşı geçtiğimiz günlerde eski eşiyle tekrar davalık olmasıyla magazin gündemine geldi. Damla Subaşı şimdi de bir dönem uyuşturucu kullandığını itiraf ederek şaşırttı.
22.12.2023 Magazin
Google ve Facebook’a karşı hareke geçtiler! İnternet devleriyle ‘milyar dolar'lık savaş
Google ve Facebook’a karşı hareke geçtiler! İnternet devleriyle ‘milyar dolar'lık savaş Dijital reklam pazarını ele geçiren Google ve Facebook’a karşı medya şirketleri harekete geçti. Son olarak İspanya’da 83 grup, 550 milyon euro’luk dava açtı.
6.12.2023 Ekonomi
Asuman Krause kiracısı ile davalık oldu! İşte istediği bedel...
Asuman Krause kiracısı ile davalık oldu! İşte istediği bedel... Son günlerde ünlüler dünyasında yaşanan ev sahibi kiracı krizine bir yenisi daha eklendi. Asuman Krause de Etiler’deki evinde oturan kiracısına dava açtı. Krause kiracısının evini boşaltmasını ya da kira bedelini 25 bin TL’ye yükseltmesini istedi.
5.12.2023 Magazin
Avukata küfretti hayatı karardı! 3 yılda 600 bin lira kaybetti
Avukata küfretti hayatı karardı! 3 yılda 600 bin lira kaybetti Beykoz’da sosyal medya üzerinden ‘hakaret ve küfür’ ettiği gerekçesiyle bir şahsa 50'ye yakın farklı dava açıldı. Hakaret üzerine dava açan avukat, iddiaya göre şahsı tahrik ederek 3 yıl boyunca dava açmaya devam etti. Şahsın iddiasına göre tam 25 bine yakın kişi avukatın açtığı davalardan yüklü miktarda maddi zarara uğradı.
24.11.2023 Gündem
Orhan Pamuk davalık oldu! Komşuları isyan etti: Art niyetli, ele geçirmek istiyor
Orhan Pamuk davalık oldu! Komşuları isyan etti: Art niyetli, ele geçirmek istiyor Nobel ödüllü yazar Orhan Pamuk'un 6 daire sahibi olduğu ve riskli yapı kapsamında yıkılmasını istemesi üzerine komşularıyla davalık olduğu Taray Apartmanı'nda mahkeme heyeti keşif yaptı. Yurt dışında olan Orhan Pamuk, gelmezken tarafların avukatları ve bina sakinleri keşifte hazır bulundu. Pamuk'un avukatı Hikmet Güngör, "Bu yıkımın halen olmasındaki tek sebebi maalesef karşı tarafta Orhan Pamuk'un olması, Orhan Pamuk faktörü" dedi. Taray apartmanı babası tarafından yaptırılan Emrullah Çetin Taray ise "Binanın sağlamlığı yönünden söylenecek çok bir şey yok. Bugün de bilirkişi heyeti geldi ve binada herhangi bir çatlak vesaire hiçbir şey göremedi. 12 malikten 11'i olarak biz bu konuda tarafız. Orhan Pamuk'un 6 dairesi var ama bir malik olarak gözüküyor" diye konuştu.
18.11.2023 Gündem
Ünlü söz yazarı Mehmet Yüzüak ölümden döndü! "Dişlerim elimde geziyorum"
Ünlü söz yazarı Mehmet Yüzüak ölümden döndü! "Dişlerim elimde geziyorum" Ünlü söz yazarı Mehmet Yüzüak, diş tedavisi için gittiği klinikte ölümden döndü. Çenesi kırılan Yüzüak, hastaneye kaldırıldı. Kanal D Haber'e konuşan müzisyen, diş hekiminden şikayetçi oldu. Yüzüak, "Dişlerim elimde geziyorum. Hakkımı arayacağım. İki dişim için gitmiştim. Bana 9 tane implant takmış. 9 implantı ben nasıl taşırım 73 yaşındaki bir adam beyin kanaması geçirir. Meğerse benim çene kemiğim kırıkmış. 6 tanesini alamıyoruz. Atom bombası taşıyorum ağzımda." diye konuştu. Öte yandan İstanbul Diş Hekimleri Odası diş hekimine kınama cezası verdi.
17.10.2023 Yaşam
Tekel bayi saldırısında yeni gelişme! Baba korkunç detayları açıkladı: Görüntüleri izleyemedim
Tekel bayi saldırısında yeni gelişme! Baba korkunç detayları açıkladı: Görüntüleri izleyemedim Esenyurt'ta iki kişinin öldüğü tekel bayisindeki saldırıya ilişkin yapılan çalışmalarda bir kişi daha yakalanarak gözaltına alındı. Konu ile ilgili sosyal medyadan açıklama yapan İçişleri Bakanı Yerlikaya, şüphelilerden S.Ö.'nün de yakalanarak gözaltına alındığını duyurdu. Silahlı saldırıda hayatını kaybeden Yunus Emre Erzen'in babası Cantürk Erzen yaşananları anlatırken saldırıyla ilgili korkunç detaylar da ortaya çıktı.
31.07.2023 Gündem
Aleyna Tilki saplantılı hayranıyla davalık olmuştu! Flaş gelişme
Aleyna Tilki saplantılı hayranıyla davalık olmuştu! Flaş gelişme Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki'nin yaşadığı siteye giren ve korkunç mesajlar atan saplantılı hayranı Muhammed Erkam A.'nın yargılandığı davada Adli Tıp raporu çıktı.
25.06.2023 Magazin
Sultangazi'de eşini ve kızını rehin aldı; polis silahla bacağından vurdu
Sultangazi'de eşini ve kızını rehin aldı; polis silahla bacağından vurdu Sultangazi'de iddiaya göre alkol aldıktan sonra 5 yaşındaki kızı ve eşi Öncü Özen'i bıçakla rehin alan Bilal Özen'i, polis bacağından vurarak etkisiz hale getirdi. Öncü Özen polise, 'Kocamı bırakın' diyerek tepki gösterdi. Bilal Özen'in vurulduktan sonra da polise direndiği anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. 
11.06.2023 Yaşam
Evini satılığa çıkardı, verdiği ilan nedeniyle davalık oldu! Komşuları o yazıyı görünce mahkeme koştu
Evini satılığa çıkardı, verdiği ilan nedeniyle davalık oldu! Komşuları o yazıyı görünce mahkeme koştu Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde Özge Şeber (35), oturduğu sitede komşularının yaptığı gürültüden rahatsız olduğunu belirterek, 'Satılık. Alt kattaki kötü insanlardan dolayı daha kötü insanlara satılıktır' yazısı asarak dairesini satışa çıkardı. Şeber'in alt katta oturan, yazıya çok üzüldüğünü, psikolojik olarak çok etkilendiğini belirten komşusu Arzu Korkmaz, başvurduğu mahkeme kararıyla yazıyı kaldırttı. Korkmaz, “Bundan sonra ben davamın peşindeyim, kesinlikle pes etmeyeceğim. Maddi ve manevi tazminatlarımı açacağım” dedi.
11.06.2023 Yaşam
Çağatay Akman, eski sevgilisi Öykü Uslu’dan şikayetini geri çekti!
Çağatay Akman, eski sevgilisi Öykü Uslu’dan şikayetini geri çekti! 'Gece Gölgenin Rahatına Bak' şarkısıyla ünlenen Çağatay Akman, 23 Temmuz 2021'de eski sevgilisi Öykü Uslu'nun evinin önüne gittiği ve Uslu'nun bu durumu arkadaşı olan Furkan Ayaz'a haber vermesi üzerine uzaklaşmak istemeyerek ikisini de darp ettiği iddia edilmişti. Davalık olan eski sevgililerden şaşırtan hamle geldi.
8.06.2023 Magazin
İbrahim Tatlıses ile torunu davalık oldu! 'O kirayı ben bahşiş veririm'
İbrahim Tatlıses ile torunu davalık oldu! 'O kirayı ben bahşiş veririm' İbrahim Tatlıses ve torunu arasında sular durulmuyor. Tatlıses, dairesinde oturan torununu çıkarmak için açtığı dava hakkında konuştu. Oğlu ve torununun “akli melekelerinin yerinde olmadığı” iddiasını hazmedemediğini söyleyen sanatçı, “Ben oradaki kirayı bahşiş veriyorum normalde” dedi.
27.05.2023 Magazin
İsmini Twitter'da görünce harekete geçti! Şikayet edin, cezası 3 aydan başlıyor
İsmini Twitter'da görünce harekete geçti! Şikayet edin, cezası 3 aydan başlıyor Sosyal medya kullanımının yoğun şekilde artması, artık suçları oradan işlemeye doğru götürdü. Çalışanını işten çıkardıktan sonra ismini de yazıp Tweet atan firma için kötü haber geldi ve şirket aleyhine tazminat cezası kararı verildi. Vatandaşların kişisel bilgilerinin sosyal medya platformlarında başkaları tarafından paylaşımı suç unsuru oluşturuyor. Peki böyle bir durumla karşılaşanlar nereye, ne kadar süre içinde şikayet edebilir? İşte detaylar...
26.05.2023 Gündem
Nilperi Şahinkaya: Ezgi Mola'ya mutluluklar dilerim
Nilperi Şahinkaya: Ezgi Mola'ya mutluluklar dilerim Sevgilisi Emre Yusufi ile bir lansmana katılan oyuncu Nilperi Şahinkaya, dört yıldır aşk yaşadığı işletmeci Mustafa Aksakallı ile 8 Mayıs'ta dünyaevine giren meslektaşı Ezgi Mola hakkında konuştu.
12.05.2023 Magazin
SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı prim borcu olanlar dikkat! Son tarih 31 Mayıs
SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı prim borcu olanlar dikkat! Son tarih 31 Mayıs Vergi, SGK, prim, idari para cezası, öğrenim kredisi, trafik cezası olan milyonları ilgilendiren son dakika açıklaması! Borçlar siliniyor. Detaylar tek tek açıklandı. MTV’de borcun yüzde 10 detayına dikkat çeken Mali Müşavir Murat Bal, borçların silinmesi ile ilgili dava uyarısında bulundu.
10.05.2023 Gündem
‘Bergen’in senaryosu davalık oldu
‘Bergen’in senaryosu davalık oldu Vizyona girmesiyl çok konuşulan ve büyük gişe başarısı yakalayan “Bergen” filmi davalık oldu. 'Acıların kadını' lakaplı şarkıcı Bergen’in hayatını anlatan filmin senaristleri Sema Kaygusuz ile Yıldız Bayazıt, maddi ve manevi haklarını ihlal ettikleri iddiasıyla yapımcı Mine Şengöz ile Orkestra Yapım’a dava açtı.
24.04.2023 Magazin
Tamer Karadağlı'ya ev sahibi şoku!
Tamer Karadağlı'ya ev sahibi şoku! Çocuklar Duymasın dizisinde Haluk karakterini canlandıran ünlü oyuncu Tamer Karadağlı, kirayı ödemediği için ev sahibiyle mahkemelik olduğu haberleri için basın açıklaması yaptı.
3.04.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Davalık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki davalık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.