Darbe Planı

Darbe Planı

Son dakika darbe planı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan darbe planı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını darbe planı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Darbe Planı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan darbe planı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.336 darbe planı haberi bulunmuştur. Tüm darbe planı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Karabağ zaferi Ermenileri çıldırttı! Protestocular Paşinyan'a rest çekti: Tüm Ermenistan felç olacak
Karabağ zaferi Ermenileri çıldırttı! Protestocular Paşinyan'a rest çekti: Tüm Ermenistan felç olacak Dağlık Karabağ'da Azerbaycan'ın başlattığı antiterör operasyonunun 24 saatte başarıyla sonuçlanması Ermenistan'ı karıştırdı. Göstericiler ülke genelinde bir itaatsizlik eylemi ilan etti, Vazgen Manukyan 'Önümüzdeki üç gün içinde tüm Ermenistan felç olacak.' dedi. Paşinyan ülkedeki bazı örgütlerin iktidarını devirmek için 'darbe planı' içerisinde bulunduğunu öne sürerken, isim vermeden Rusya'ya da göndermede bulundu.
25.09.2023 Dünya
15 Temmuz darbesi saat kaçta başladı? Ne zaman, hangi yılda oldu? 15 Temmuz'da neler oldu? 15 temmuz gecesi olanlar....
15 Temmuz darbesi saat kaçta başladı? Ne zaman, hangi yılda oldu? 15 Temmuz'da neler oldu? 15 temmuz gecesi olanlar.... FETÖ'nün sinsice devletin tüm kılcal damarlarına sızarak devletin silahlarını millete doğrulttuğu, demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedeflediği darbe girişiminin üzerinden 4 yıl geçti. Demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedefleyen ve bu sinsi emellerini 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde 251 kişiyi şehit ederek gerçekleştirmek isteyen FETÖ'nün hain planında olayların merkez üssü Ankara oldu. Peki, 15 Temmuz darbe girişimi ne zaman, saat kaçta oldu?
15.07.2020 Gündem
Yargıtay'dan 5 FETÖ'cü sanıkla ilgili flaş karar!
Yargıtay'dan 5 FETÖ'cü sanıkla ilgili flaş karar! Yargıtay 16. Ceza Dairesi, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Tuzla Piyade Okulundaki eylemlere ilişkin davada 5 sanığa verilen ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasını onadı, 17 kişi hakkındaki beraat kararını bozdu.
4.06.2020 Gündem
'FETÖ'nün siyasi ayağı' tartışması nasıl başladı? İşte maddeler halinde FETÖ'nün siyasi ayağı...
'FETÖ'nün siyasi ayağı' tartışması nasıl başladı? İşte maddeler halinde FETÖ'nün siyasi ayağı... FETÖ'nün siyasi ayağı meselesinin fitilini eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ'un ateşlediğini ve tartışmanın kısa sürede siyasetin en önemli gündem maddesi olduğunu söyleyen Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, bugünkü köşesinde 'FETÖ'nün siyasi ayağı'nı konu alan bir yazı kaleme aldı.
13.02.2020 Siyaset
Adil Öksüz'le ilgili skandal 'ajan belgesi' itirafı!
Adil Öksüz'le ilgili skandal 'ajan belgesi' itirafı! MİT mahrem imamı S.Z., FETÖ elebaşlarından Adil Öksüz’e ‘Timsah’ kod adıyla hazırladığı ‘ajan belgesi’ni şöyle anlattı: “Adil Öksüz’ün MİT’e çalıştığı yönünde algı yapılması talimatı aldım. Öksüz’ü MİT elamanı olarak gösteren sahte angaje formunu ben hazırladım. Bu form örgüt tarafından kullanılan hesaplardan paylaşıldı.”
26.12.2019 Gündem
FETÖ'nün 17-25 Aralık kumpasının yeni ayrıntıları ortaya çıktı
FETÖ'nün 17-25 Aralık kumpasının yeni ayrıntıları ortaya çıktı 17/25 Aralık soruşturmasında, FETÖ kumpasının ayrıntıları itirafçıların anlattıklarıyla bir bir ortaya çıktı. Gizli toplantılar yapıldı, darbe planı ince ince örüldü. Gülen'in onayı alındıktan sonra örgüt üyeleri düğmeye bastı. İşte Kanal D Ana Haber'in özel haberinin tüm detayları.
25.12.2019 Gündem
Bakan Berat Albayrak: Çok güçlü bir 2020 yılını hep birlikte yaşayacağız
Bakan Berat Albayrak: Çok güçlü bir 2020 yılını hep birlikte yaşayacağız Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Son çeyrek büyümesinde Türkiye'nin doğal büyüme oranı dediğimiz yüzde 5'leri göreceğimiz bir çeyrek ile yılı inşallah kapatıp 2020'de bu ivmenin daha da üzerine koyarak çok güçlü bir 2020 yılını hep birlikte yaşayacağız." dedi.
28.11.2019 Ekonomi
15 Temmuz'un 3. yıldönümü! Saat saat milli birlik destanı...
15 Temmuz'un 3. yıldönümü! Saat saat milli birlik destanı... FETÖ'nün sinsice devletin tüm kılcal damarlarına sızarak devletin silahlarını millete doğrulttuğu, demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedeflediği darbe girişiminin üzerinden 3 yıl geçti. 15 Temmuz'da 251 kişi şehit oldu 2 bin 196 gazimiz var. İşte saat saat o gün yaşananlar...
15.07.2019 Gündem
Türkiye'nin en karanlık ve kanlı gecesinde yaşananlar
Türkiye'nin en karanlık ve kanlı gecesinde yaşananlar Devletin tüm kılcal damarlarına sinsice sızan Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz akşamı devletin silahlarını millete doğrultmasının üzerinden 3 yıl geçti.
13.07.2019 Gündem
FETÖ'nün kritik isimlerine ceza yağdı
FETÖ'nün kritik isimlerine ceza yağdı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki ihanet girişiminin ardından Ankara merkezli yürütülen soruşturmalar sonucu çok sayıda dava açıldı.
12.07.2019 Gündem
Eski hakim Ömer Diken'in cezası belli oldu!
Eski hakim Ömer Diken'in cezası belli oldu! Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine  ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında hakkında dava açılan "Balyoz darbe planı  davası" hakimi eski İstanbul 10. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ömer Diken, 13 yıl 4  ay hapis cezasına mahkum edildi.
1.07.2019 Gündem
Ömer Faruk Harmancık'a 141 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası
Ömer Faruk Harmancık'a 141 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası FETÖ'nün 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimine ilişkin "çatı" davasında eski tuğamiral Ömer Faruk Harmancık, "anayasayı ihlal" ve "Cumhurbaşkanına suikast" suçundan birer, 139 şehite ilişkin "kasten öldürmek" suçundan da 139 kez olmak üzere toplam 141 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
20.06.2019 Gündem
FETÖ ihanete böyle hazırlandı
FETÖ ihanete böyle hazırlandı Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in talimatının ardından sivil imamların başkanlığında Ankara'nın birçok yerinde darbeye hazırlık toplantıları yapıldı.
18.04.2019 Gündem
'Darbeci değilim' dedi, kara kaplı ajandasından darbe planı çıktı!
'Darbeci değilim' dedi, kara kaplı ajandasından darbe planı çıktı! Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde FETÖ/PDY'nin darbe girişimine katıldığı iddialarını reddetmesine rağmen "anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs etmek" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapse çarptırılan dönemin Doğubayazıt 1. Zırhlı Tugay Komutanlığı Kurmay Başkanı eski yarbay İlksen Görkem'in makam odasında ele geçirilen ajandada örgütün ilçedeki darbe planının yazılı olduğu, gerekçeli kararda yer aldı.
6.02.2019 Gündem
Eski Balyoz Hakimi Diken'in tahliyesine itiraz kabul edildi
Eski Balyoz Hakimi Diken'in tahliyesine itiraz kabul edildi Tahliyesine karar verilen eski Balyoz Hakimi Ömer Diken itiraz üzerine cezaevinden çıkamadı.
12.07.2018 Gündem
BAE, Tunus'ta darbe planladı
BAE, Tunus'ta darbe planladı Görevden alınan Tunus İçişleri Bakanı Lütfi İbrahim'in, Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) istihbarat yetkilileri ile bir araya gelerek darbe planladığı haberi, Tunus'un gündemine bomba gibi düştü.
11.06.2018 Dünya
O villada Öksüz’e Gülen talimat verdi
O villada Öksüz’e Gülen talimat verdi Genelkurmay çatı davasında ifade veren eski albay Hakan Bıyık, darbe planı yapılan villadaki toplantıda 3 gün kaldığını, Adil Öksüz’ün Fetullah Gülen ile görüşme yaptığını anlattı
22.02.2018 Gündem
Darbe planını abiler 13 Temmuz’da iletmiş
Darbe planını abiler 13 Temmuz’da iletmiş İtirafçı olan FETÖ sanığı, “Örgüt abisi tarafından 13 Temmuz akşamı Dikmen’deki bir eve götürüldüm. Odaya girdiğimde çok şaşırdım. Kurmay Yarbay Murat Korkmaz da oradaydı” diye ifade verdi
29.09.2021 Gündem
FETÖ sanığından "hainlik" itirafı
FETÖ sanığından "hainlik" itirafı Muğla'da, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe teşebbüsü sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik suikast girişimi ve 2 polisin şehit edildiği saldırıya ilişkin davanın duruşmasında söz verilen SAT ekibi üyesi eski yüzbaşı Haldun Gülmez "hainlik" itirafında bulundu.
29.09.2021 Gündem
1 yılda hızlı toparlanma ihracatta rekor getirdi
1 yılda hızlı toparlanma ihracatta rekor getirdi Darbe girişiminden sonra Avrupalı alıcılar teslimatta sorun olur diye başka tedarikçilere yönelmiş ihracat da çok hızlı düşmüştü. Ekonomi Bakanı Zeybekci, bu yıl Temmuz’da ihracat tarihinin aylık bazdaki en yüksek artışının yaşanmasını beklediklerini açıkladı
15.07.2017 Ekonomi
'Darbeci amiral dahil edilmediği kaçış planını deşifre etmiş'
'Darbeci amiral dahil edilmediği kaçış planını deşifre etmiş' Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişiminde Donanma Komutanlığı'nda yaşanan olaylara ilişkin hazırlanan iddianamede, tutuklu sanık eski Gölcük Deniz Ana Üs Komutanı Tuğamiral Hayrettin İmren'in ifadesinde, darbe girişimi başarısız olunca firar ettiklerini, kaldıkları evde yapılan kaçış planına dahil edilmeyince "Burada darbeciler kalıyor, ben de darbecilerden biriyim." diye ihbarda bulunduğunu anlattığı belirtildi.
29.09.2021 Gündem
Bankta May’e darbe planı
Bankta May’e darbe planı İngiliz basını, hafta sonunda sakin bir kasabada buluşan Dışişleri Bakanı Boris Johnson ve Savunma Bakanı Michael Fallon’ın, Başbakan Theresa May’e karşı ‘darbe’ planladığı yorumunu yaptı.
19.06.2017 Dünya
O general uçağına lazer cihazı takmış
O general uçağına lazer cihazı takmış Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı’nın 15 Temmuz darbe teşebbüsüne ilişkin Hava Kuvvetleri Komutanlığı personeli general ve albaylara ilişkin yaptığı soruşturmada yeni çarpıcı ayrıntılar ortaya çıktı
29.09.2021 Gündem
Darbe hazırlıkları 1 Kasım seçimlerinden 8 gün sonra başlamış
Darbe hazırlıkları 1 Kasım seçimlerinden 8 gün sonra başlamış Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimine ilişkin hazırlıkların, AK Parti'nin yeniden tek başına iktidara geldiği 1 Kasım 2015'teki seçimlerden 8 gün sonra, 9 Kasım'da Ankara Ümitköy'de Empati Danışmanlık Şirketi tarafından kiralanan 3 katlı villada yapılan toplantılarla başladığı belirlendi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Darbe Planı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki darbe planı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.