Daily Telegraph

Daily Telegraph

Son dakika daily telegraph haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan daily telegraph ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını daily telegraph haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Daily Telegraph

haberleri sayfasında son dakika yaşanan daily telegraph gelişmeleri de dahil olmak üzere 889 daily telegraph haberi bulunmuştur. Tüm daily telegraph haberleri aşağıda listelenmiştir.
Büyük felaket dünyanın birinci gündemi! İngiliz gazetesi yardım kampanyası başlattı
Büyük felaket dünyanın birinci gündemi! İngiliz gazetesi yardım kampanyası başlattı Kahramanmaraş'ta dün sabah saat 04.17'de 7,7; saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. Türkiye’deki felaket tüm dünyanın gündemine oturdu. Dünya medyası depremin son yılların en büyük doğal afeti olduğuna dikkat çekti. Bazı yayın organları ise depremzedeler için yardım kampanyası başlattığını duyurdu.
7.02.2023 Dünya
Boris Johnson neden istifa etti? Boris Johnson kimdir, kaç yaşında? İşte istifa açıklaması ve nedeni!
Boris Johnson neden istifa etti? Boris Johnson kimdir, kaç yaşında? İşte istifa açıklaması ve nedeni! Boris Johnson kimdir, kaç yaşında ve de neden istifa etti? İngiltere Başbakanı Boris Johnson istifa ettiğini açıkladı. İngiltere Başbakanı Boris Johnson'un istifasının ardından vatandaşlar istifanın nedenini sorgulamaya başladı. Peki, İngiltere Başbakanı Johnson neden istifa etti? İngiltere hükümetinde ne oldu?
7.07.2022 Dünya
İngiltere'de sular durulmuyor! Boris Johnson'a bir şok daha, istifa etti
İngiltere'de sular durulmuyor! Boris Johnson'a bir şok daha, istifa etti İngiltere'de istifa dalgası devam ediyor. Başbakan Boris Johnson'a tepki gösteren Maliye Bakanı Rishi Sunak ve Sağlık Bakanı Sajid Javid’ın istifa ettiklerini açıklamalarının ardından, bugün de çocuk ve aileden sorumlu bakan Will Quince görevden ayrıldığını açıkladı.
6.07.2022 Dünya
İngiltere bu skandalla çalkalanıyor! Başbakan Boris Johnson'ın fotoğrafları basına sızdı...
İngiltere bu skandalla çalkalanıyor! Başbakan Boris Johnson'ın fotoğrafları basına sızdı... İngiltere'de parti skandalı. İngiliz televizyon kanalı ITV tarafından yayınlanan dört fotoğrafta Johnson, Downing Street'teki başbakanlık ofisinde düzenlenen bir etkinlikte kadeh kaldırırken görüntülendi.
24.05.2022 Dünya
Cinsel taciz skandallarından sonra Prens Andrew’e FETÖ rüşveti!
Cinsel taciz skandallarından sonra Prens Andrew’e FETÖ rüşveti! Cinsel taciz skandalları sonrası askeri unvanları geri alınan Prens Andrew’ın bir Türk’ten rüşvet aldığı iddiası İngiltere'yi sarstı. FETÖ’den tutuklanan eski milletvekili İlhan İşbilen’in eşi Nebahat Evyap İşbilen’in İngiliz pasaportu için Prens’e 750 bin sterlin rüşvet verdiği öne sürülüyor.
2.04.2022 Dünya
Putin'in kararı dünyada ses getirdi! Peş peşe açıklamalar geldi
Putin'in kararı dünyada ses getirdi! Peş peşe açıklamalar geldi Rusya-Ukrayna arasında aylardır devam eden ve son günlerde tansiyonu giderek artan krizin topyekûn bir savaşa dönüşmesi artık an meselesi haline geldi. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Ukrayna'nın Rus yanlısı ayrılıkçıların kontrolündeki Donetsk ve Lugansk Halk Cumhuriyetlerini resmen tanıma kararı dünyayı alarma geçirdi. Karara dünya devletlerinden tepki yağarken tüm dünya basınının da manşetlerinde bu kararın yankıları yer aldı.
22.02.2022 Dünya
Skandallar İngiltere'yi sarsıyor! Kraliçe Elizabeth tek başına yas tutarken Başbakanlık'ta rezalet...
Skandallar İngiltere'yi sarsıyor! Kraliçe Elizabeth tek başına yas tutarken Başbakanlık'ta rezalet... İngiltere'de sıkı koronavirüs kısıtlamaları sürerken Başbakanlık'ta düzenlenen bir partiye Başbakan Johnson katılması tartışmaları alevlendirmişti. Daily Telegraph gazetesi, İngiltere'de koronavirüs kısıtlamalarının sürdüğü zaman diliminde yer alan ve Edinburgh Dükü Prens Philip'in cenaze töreninin hemen sonrası 16 Nisan 2021'de, Başbakanlık'ta iki veda partisi düzenlendiğini yazdı. Başbakanlık haberi yalanlamadı.
14.01.2022 Dünya
Normalleşme ne zaman başlayacak? Yasaklar ne zaman kalkacak?
Normalleşme ne zaman başlayacak? Yasaklar ne zaman kalkacak? Tüm dünyayı etkisi altına alan salgında koronavirüs aşısının bulunması ve uygulanmaya başlanmasının ardından 'ne zaman normale dönülecek?' sorusuna herkes yanıt bulmaya çalışıyor. Normalleşme takvimi ile ilgili önemli bir açıklama geldi. Amerikan Bloomberg kanalının hesaplamasına göre, eğer aşı dağıtımı bu hızla sürer ve yeni varyantlara karşı da etkili olursa küresel sürü bağışıklığının kazanılması 7 yıl alabilir. İki doz aşıya göre yapılan hesaplamada, Türkiye’nin ise 2.6 yıl sonra nüfusunun yüzde 75’ini aşılayarak sürü bağışıklığı kazanması öngörülüyor. Bu süre, 3.2 yıl ile Almanya, 3.4 yıl ile Brüksel ve 3.9 yıl ile Hollanda gibi pek çok Avrupa ülkesinin önünde.
7.02.2021 Gündem
İngiltere dehşeti yaşıyor! Koronavirüsten ölü sayısı 100 bini geçti
İngiltere dehşeti yaşıyor! Koronavirüsten ölü sayısı 100 bini geçti İngiltere koronavirüs kabusunu yaşıyor. Ülke İkinci Dünya Savaşı'ndan sonra en çok ölümü bu salgında gördü. Ülke koronavirüs salgınında alınan bütün önlemlere rağmen vaka ve ölümlerde yaşanan artışın önüne geçemiyor. Boris Johnson'ın yaptığı konuşmadaki üzgün hali gazete manşetlerini süslerken can kayıplarında ulaşılan 100 bin sayısı 'korkutan' bir dönüm noktası olarak görülüyor.
27.01.2021 Corona Virüsü
Türk gemilerini bombalaması için 150 bin dolar!
Türk gemilerini bombalaması için 150 bin dolar! Daily Telegraph gazetesinin iddiasına göre, Türk gemilerine karşı kullanılacak saldırı helikopterlerini kullanmaları için kiralanan paralı askerler, operasyonun "komediye dönüşmesinin" ardından Malta'ya kaçtı.
29.05.2020 Gündem
İngiliz basınından Başbakan Johnson'a tepki: 'Aptal olduğumuzu mu sanıyorlar?'
İngiliz basınından Başbakan Johnson'a tepki: 'Aptal olduğumuzu mu sanıyorlar?' İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ın, yeni tip corona virüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında alınan karantina kurallarını ihlal etmekle suçlanan Başdanışmanı Dominic Cummings'e arka çıkması İngiliz basınında tepkiyle karşılandı.
25.05.2020 Dünya
İşte Şampiyonlar Ligi finalinin oynanacağı tarih!
İşte Şampiyonlar Ligi finalinin oynanacağı tarih! İngiliz basınında yer alan haberlere göre Şampiyonlar Ligi finali, 29 Ağustos’ta Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak. Avrupa Ligi finali ise 26 Ağustos’ta bir diğer ev sahibi Polonya’da gerçekleşecek.
18.04.2020 Futbol
Boris Johnson öldü mü, yoğun bakımda mı? (Johson geçtiğimiz Pazar günü durumu kötüleştiği için hastaneye kaldırılmıştı)
Boris Johnson öldü mü, yoğun bakımda mı? (Johson geçtiğimiz Pazar günü durumu kötüleştiği için hastaneye kaldırılmıştı) Corona virüsü testi pozitif çıkan 55 yaşındaki İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ın semptomları ağırlaşınca yoğun bakıma kaldırıldı. Johson geçtiğimiz Pazar günü durumu kötüleştiği için hastaneye kaldırıldı. İngiltere Başbakanı Boris Johnson kısa bir süre önce corona virüsü için test yaptırmış ve sağlık bakanı ile birlikte testi pozitif çıkmıştı. Öte yandan Johnson'a kötü bir şey olması halinde yerine Dışişleri Bakanı Dominic Raab'ın geçeceği belirtilmişti.
7.04.2020 Gündem
Boris Johnson kimdir, kaç yaşında ve nereli? Dedesi Ali Kemal kimdir?
Boris Johnson kimdir, kaç yaşında ve nereli? Dedesi Ali Kemal kimdir? Corona virüse yakalanan İngiltere Başbakanı Boris Johnson hastaneye kaldırılmış, yoğun bakıma alınmıştı. Boris Johnson yoğun bakımdan çıktı. Bu haberin ardından internette Boris Johnson kimdir, kaç yaşında? Boris Johnson Türk mü? Boris Johnson’ın dedesi Ali Kemal kimdir? soruları gündem oldu. İşte Boris Johnson hakkında merak edilenler…
10.04.2020 Gündem
Sosyal medya fenomenine hapis şoku!
Sosyal medya fenomenine hapis şoku! Hem oyunculuk hem de modellikte hızla yükselmekte olan Instagram yıldızı, kısa süre içinde pek çok suça karışınca kariyerini mahvetti.
10.12.2019 Dünya
Boris Johnson ve Jeremy Corbyn canlı yayında karşı karşıya geldi!
Boris Johnson ve Jeremy Corbyn canlı yayında karşı karşıya geldi! İngiltere'de 12 Aralık'ta yapılacak erken seçim öncesi Başbakan Boris Johnson ve İşçi Partisi lideri Jeremy Corbyn, ilk kez canlı yayında karşı karşıya geldi. ITV'nin bir saat süren yayınında liderler İngiltere halkından gelen soruları yanıtladı.
20.11.2019 Dünya
İstanbul'da ölü bulunan eski İngiliz askerle ilgili şok suçlama
İstanbul'da ölü bulunan eski İngiliz askerle ilgili şok suçlama İngiliz Parlamentosu Dışilişkiler Komisyonu Başkanı Tugendhat "Suriye'de insan haklarını savunma konusunda yaptığı kahramanca çalışma ona pek çok düşman kazandırdı ve Rus yetkililer onu sık sık terör örgütleriyle ilişkili olmakla suçladı." dedi.
12.11.2019 Dünya
İngiltere'nin yeni başbakanı Boris Johnson
İngiltere'nin yeni başbakanı Boris Johnson İngiltere'nin yeni başbakanı olmak üzere iktidardaki Muhafazakar Partinin liderliğine seçilen Boris Johnson, gazetecilikten siyasete tüm kariyerinde hep "renkli" ve "tartışmalı" bir isim olmayı başardı. Damat Ferit Paşa kabinesinde İçişleri Bakanlığı yapan, İstiklal Savaşı'na karşı muhalif yazılar kalem alan ve İngiliz Muhipler Cemiyetinin kurucusu Ali Kemal Bey'in torununun çocuğu olan, tam ismiyle Alexander Boris de Pfeffel Johnson, Muhafazakar Partinin yeni lideri oldu. Cumurbaşkanı Erdoğan Johnson'u tebrik etti.
23.07.2019 Dünya
'İngiltere'de bazı zenginler düğünlerde şempanze eti yiyor'
'İngiltere'de bazı zenginler düğünlerde şempanze eti yiyor' İngiliz gazetesine konuşan bilim insanları, Batı Afrika'dan kaçak getirilen etlerin yeni bir büyük salgına yol açabileceği uyarısını yapıyor.
11.06.2019 Dünya
İngiliz milyarder fitness eğitmenini taciz etti! Cezayla karşı karşıya
İngiliz milyarder fitness eğitmenini taciz etti! Cezayla karşı karşıya Moda devi Topshop'ın sahibi Philip Green'in hakkındaki taciz suçlamaları nedeniyle hapis cezasıyla karşı karşıya.
1.06.2019 Dünya
Guaido: Venezuela altınını Maduro'ya vermeyin
Guaido: Venezuela altınını Maduro'ya vermeyin Venezuela'da kendisini ülkenin lideri ilan eden Meclis Başkanı Juan Guaido'nun İngiltere Başbakanı Theresa May ve Merkez Bankası Başkanı Alan Carney'e bir mektup yazıp, Venezuela'nın İngiltere'deki ülkedeki altın rezervlerinin Cumhurbaşkanı Nicolas Maduro'ya verilmemesini istediği belirtildi.
29.01.2019 Dünya
Başbakan May'e tarihi aşağılama!
Başbakan May'e tarihi aşağılama! İngiltere Basını Brexit oylamasını yorumladı. İngiltere Başbakanı Theresa May'in, Avrupa Birliği'yle yaptığı Brexit anlaşmasının parlamentoda ezici bir farkla reddedilmesini, "Tarihi aşağılanma", "Tam bir aşağılanma", "May'in Brexit anlaşması parlamentoda ezildi", "May tarihi bir yenilgi aldı" başlıklarıyla okuyucularına duyurdu.
16.01.2019 Dünya
'Akıllı telefonlar Deccal'in habercisi'
'Akıllı telefonlar Deccal'in habercisi' Rus Ortodoks Kilisesi Patriği Kirill, akıllı telefonlarının popülaritesinin artmasının 'Deccal'in dönüşüne ortam hazırladığı" uyarısında bulundu. Kirill, "Şeytan, insanlara böyle bir oyuncak vererek çok akıllıca davranıyor" dedi.
9.01.2019 Dünya
'Tehlikeli zamanlar!' Savaşa doğru...
'Tehlikeli zamanlar!' Savaşa doğru... Çin'de beddua edildiğinde söylenen cümlelerden biri "İlginç zamanlarda yaşayasın". Gerçekten de çok ilginç ve bir o kadar da tehlikeli zamanlarda yaşıyoruz.
28.12.2018 Dünya
İngiltere'de kriz! İHA'ları vurmayı değerlendiriyorlar
İngiltere'de kriz! İHA'ları vurmayı değerlendiriyorlar İngiltere'nin başkenti Londra'nın en büyük ikinci havalimanı Gatwick'te iki insansız hava aracı (İHA) yüzünden Çarşamba gecesinden bu yana tüm uçuşlar durmuş durumda. Noel tatili öncesi Gatwick'te mahsur kalan 100 binden fazla yolcu, Perşembe gecesini de yerlerde uyuyarak geçirdi.
21.12.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Daily Telegraph ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki daily telegraph haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.