Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi

Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi

Son dakika Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cumhurbaşkanlığı yatırım ofisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 186 cumhurbaşkanlığı yatırım ofisi haberi bulunmuştur. Tüm cumhurbaşkanlığı yatırım ofisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Avrupa'dan fintek yatırımı
Avrupa'dan fintek yatırımı Türkiye’de fintek sektöründe faaliyet gösteren şirketlerden Dgpays, ikinci yatırım turunu tamamlayarak Avrupa’dan önemli bir yatırım aldı.
27.02.2024 Vitrin
“I AmChamPion Ödülleri” sahiplerini buldu
“I AmChamPion Ödülleri” sahiplerini buldu AmCham Türkiye tarafından Türkiye-ABD ikili ticaret ve yatırımına katkı sağlayan şirketleri teşvik etmek üzere verilen “I AmChamPion Ödülleri” “Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılı” temalı etkinlikte sahiplerini buldu. Aynı gün düzenlenen Türk-Amerikan İş Zirvesi sonrasında gerçekleştirilen törende şirketlere 8 kategoride ödül verilirken, 2 iş insanı da ‘Global Türk Ödülü’ ve ‘Onur Ödülü’ aldı.
18.12.2023 Vitrin
Girişim dünyası Take Off İstanbul’da buluştu
Girişim dünyası Take Off İstanbul’da buluştu Dünyanın dört bir yanından girişimleri ve yatırımcıları bir araya getiren Take Off İstanbul Girişim Zirvesi sona erdi. Lütfi Kırdar Kongre Merkezinde düzenlenen, ülkemizin yüksek teknoloji firmalarından değerli girişimlerine, uluslararası girişim merkezlerinden teknoparklara varan geniş bir partner ağına sahip olan zirve, girişim ekosisteminin büyük oyuncularını bir araya getirerek girişimciler için bir iş birliği zemini oluşturdu. İki gün süren ve 43 ülkeden 1252 girişimin başvuru yaptığı zirvede toplam 200 yerli ve yabancı girişim yer aldı. Azerbaycan ve Katar’ın ülke pavilyonlarının yer aldığı, 100'den fazla yatırımcının katıldığı zirve ziyaretçilerine de girişimci, paydaş ve sponsorların stantlarında farklı ürünleri deneyimleme, ilham veren konuşmacıları dinleme ve birçok önemli isimle tanışma şansı sundu.
7.12.2023 Bilim ve Teknoloji
Türkiye ile Katar arasında 12 anlaşma imzalandı
Türkiye ile Katar arasında 12 anlaşma imzalandı Türkiye ve Katar arasında çeşitli alanlarda 12 iş birliği anlaşması ile Yüksek Stratejik Komite’nin 9’uncu toplantısına ilişkin ortak bildiri imzalandı.
4.12.2023 Ekonomi
Girişim dünyası Take Off İstanbul’da buluşacak
Girişim dünyası Take Off İstanbul’da buluşacak Uluslararası girişim ekosisteminin buluşma noktası Take Off Girişim Zirvesi 5-6 Aralık 2023 tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayında gerçekleştirilecek.
24.11.2023 Bilim ve Teknoloji
Bakan Şimşek: Daha iyi işbirlikleri yapmalıyız
Bakan Şimşek: Daha iyi işbirlikleri yapmalıyız Türk-Arap Ekonomik Forumu’nda konuşan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, “Enerji konusunda, az yatırım yapılıyor. Bunun sonucu olarak enerji fiyatlarının yüksek kalacağını görünüyor. Onun için daha iyi işbirlikleri yapmamız gerekiyor” dedi.
8.11.2023 Ekonomi
Bakan Şimşek: Ülkemizdeki yatırım fırsatlarını anlattık
Bakan Şimşek: Ülkemizdeki yatırım fırsatlarını anlattık Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in yatırım turları devam ediyor. Bakan Şimşek Fransa'dan sonra Katar ve Suudi Arabistan'ı kapsayan turlarına devam ediyor.
24.10.2023 Ekonomi
100 milyon dolarlık lojistik merkezi törenle açıldı
100 milyon dolarlık lojistik merkezi törenle açıldı Alışveriş platformu Amazon’un İstanbul Tuzla’daki lojistik merkezi düzenlenen resmi törenle açıldı.
5.10.2023 Ekonomi
TEKNOFEST İzmir için geri sayım başladı
TEKNOFEST İzmir için geri sayım başladı TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali, 2023’ün üçüncü ve son durağı olan İzmir’de 27 Eylül-1 Ekim tarihlerinde Çiğli Havalimanında toplam 205.000 m²’lik alan üzerinde düzenlenecek.
26.09.2023 Bilim ve Teknoloji
Beştepe'de ekonomi zirvesi! Yeni eylem planı geliyor
Beştepe'de ekonomi zirvesi! Yeni eylem planı geliyor Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Yatırım Ortamını İyileştirme Toplantısı’nda önemli açıklamalarda bulundu. Yılmaz, eylül ayını işaret ederek 'Yeni eylem planı ortaya koyacağız' dedi. Yılmaz, ayrıca enflasyon, büyüme ile yeni ekonomik adımlarla ilgili bilgi verdi.
15.08.2023 Ekonomi
Take Off Girişim Zirvesi için son başvuru tarihi 15 Ağustos
Take Off Girişim Zirvesi için son başvuru tarihi 15 Ağustos Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi ana yürütücülüğünde gerçekleştirilen Take Off Girişim Zirvesi için başvurularının süresi 15 Ağustos tarihine kadar uzatıldı.
14.08.2023 Bilim ve Teknoloji
Cumhurbaşkanı Erdoğan BAE'de! İki ülke arasında 50.7 milyar dolarlık anlaşma
Cumhurbaşkanı Erdoğan BAE'de! İki ülke arasında 50.7 milyar dolarlık anlaşma Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Suudi Arabistan ve Katar ziyaretlerinin ardından Körfez turunun son durağı olan Birleşik Arap Emirlikleri'nde. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Şeyh Muhammed Bin Zayed Al Nahyan ile görüşme gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İmzalayacağımız ortak mutabakat metniyle ilişkilerimizi stratejik ortaklık düzeyine çıkartmış olacağız" açıklamasını yaptı. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Al Nahyan'a TOGG hediye etti. Ayrıca iki ülke arasında 50 milyar dolarlık anlaşma imzalandı.
19.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan BAE'de! Türkiye ile 13 anlaşma imzalandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan BAE'de! Türkiye ile 13 anlaşma imzalandı Cumhurbaşkanı Erdoğan, BAE Devlet Başkanı Şeyh Muhammed Bin Zayed Al Nahyan tarafından resmi törenle karşılandı. Türkiye ve Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) arasında 13 yeni anlaşma imzalandı.
19.07.2023 Gündem
Türkiye ile Suudi Arabistan arasında 5 yeni anlaşma imzalandı
Türkiye ile Suudi Arabistan arasında 5 yeni anlaşma imzalandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan’daki temaslarını sürdürüyor. Erdoğan'ın Cidde'de gerçekleştirdiği temaslara istinaden Türkiye ile Suudi Arabistan arasında 5 yeni anlaşma imzalandı.
18.07.2023 Gündem
Galaktik Tayfa'dan muhteşem gala! 81 ilde bugün gösterime giriyor
Galaktik Tayfa'dan muhteşem gala! 81 ilde bugün gösterime giriyor Rafadan Tayfa’nın son sinema filmi Galaktik Tayfa, görücüye çıktı. Filmin Atatürk Kültür Merkezi’ndeki (AKM) galasına 2 bini aşkın sinemasever katıldı. Galaktik Tayfa’nın ön gösterimi her yaştan izleyiciden tam not aldı. Dünya’da mahsur kalan uzaylı Zobi’nin Rafadan Tayfa ile macerasını konu edinen film, bugün 81 ilde gösterime giriyor.
6.01.2023 Kültür Sanat
Hedefler belirlendi! İşte Türkiye’nin 2030 teknogirişim vizyonu
Hedefler belirlendi! İşte Türkiye’nin 2030 teknogirişim vizyonu Türkiye, teknoloji girişimciliğinde 2030 hedeflerini belirledi. Ulusal Teknoloji Girişimciliği Stratejisi ile 100 bin teknogirişim oluşturulacak. Strateji doğrultusunda TURCORN100 programı da start aldı. Program ile 2030’da bir milyar değerlemeyi aşan 100 Turcorn çıkarılacak.
21.12.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Bölgesel istikrar için yaptırımların kaldırılması elzemdir
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Bölgesel istikrar için yaptırımların kaldırılması elzemdir Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Türk-Amerikan İş Dünyası Ödül Töreni'nde video mesaj yöntemiyle bir konuşma gerçekleştirdi.
12.12.2022 Siyaset
Türk ürünleri için Suudi Arabistan’da önemli imza
Türk ürünleri için Suudi Arabistan’da önemli imza E-ticaret platformlarından Trendyol ile Suudi Arabistan perakende şirketi Fawaz Alhokair Group arasında işbirliği anlaşması yapıldı. Anlaşma kapsamında Trendyol, Türkiye’de üretilen ürünleri Suudi Arabistan pazarındaki müşterilerle buluşturacak. Ayrıca fiziksel mağaza da dahil olmak üzere, Suudi Arabistan'da büyümeye yönelik diğer fırsatlar için Fawaz Alhokair Group ile işbirliği kuracak.
27.10.2022 Ekonomi
Türkiye-BAE arasında uzay alanında iş birliği mutabakatı imzalandı
Türkiye-BAE arasında uzay alanında iş birliği mutabakatı imzalandı Türkiye ile Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) arasında yatırım alanında yeni bir sayfa açıldı. BAE’nin Türk ekonomisine yapmayı planladığı yatırımlar, İstanbul’da düzenlenen çalıştayda masaya yatırıldı. BAE’den üç bakan ve çok sayıda CEO’nun katıldığı çalıştayda konuşan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, bu çalıştay ile yeni bağlantılar ve somut projeler için ortam oluşturduklarını belirterek “Sanayi, yatırım ve teknoloji alanlarındaki iş birliğimize önemli katkılar sağlayacak.” dedi. Bakan Varank, daha güçlü ve sürdürülebilir ekonomiler için liderlerden talimat aldıklarının altını çizerek “Bu program, ticaretimizi çeşitlendirmemize ve yatırımları teşvik etmemize vesile olacak.” diye konuştu.
13.07.2022 Ekonomi
Bakan Varank ve BAE'li mevkidaşı Sultan Ahmed Al Jaber çalıştaya katıldı
Bakan Varank ve BAE'li mevkidaşı Sultan Ahmed Al Jaber çalıştaya katıldı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Birleşik Arap Emirlikleri Sanayi ve İleri Teknolojiler Bakanı Sultan Ahmed Al Jaber ile Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde Türkiye-BAE arasındaki Yatırım Çalıştayı'na katıldı. 
13.07.2022 Siyaset
Take Off Girişim Zirvesi başvuruları başladı!
Take Off Girişim Zirvesi başvuruları başladı! TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında düzenlenen Take Off Girişim Zirvesi, Ekim 2022’de İstanbul’da gerçekleştirilecek. Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi yürütücülüğünde gerçekleştirilen Take Off İstanbul’da yarışacak girişimciler için başvurular açıldı.
20.06.2022 Bilim ve Teknoloji
Bakan Ersoy duyurdu! Yenikapı’da yeni bir port için çalışmalara başlandı
Bakan Ersoy duyurdu! Yenikapı’da yeni bir port için çalışmalara başlandı Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’yla bir planlama yapıldığı ve Yenikapı’da yeni bir port için çalışmalara başlandığının belirterek, "Çok yakın bir gelecekte İstanbul dünyanın sayılı homeportlarından biri haline gelecek" dedi.
16.05.2022 Siyaset
OSD Başkanı Cengiz Eroldu!
OSD Başkanı Cengiz Eroldu! Otomotiv Sanayi Derneği'nin Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Cengiz Eroldu seçildi.
1.04.2022 Otomobil
Amazon Türkiye'ye geliyor! Yüzlerce kişi için iş fırsatı, tarih açıklandı
Amazon Türkiye'ye geliyor! Yüzlerce kişi için iş fırsatı, tarih açıklandı Amazon'dan Türkiye kararı! İstanbul'a lojistik üssü kurulacak. Binden fazla kişiye iş imkanı doğacak. Dünyanın önde gelen e-ticaret şirketlerinden Amazon, Türkiye’ye yatırım kararı aldı. ABD’li şirket, İstanbul Tuzla’da 100 milyon doların üzerinde yatırımla lojistik üssü kuracak. Sonbaharda açılacak tesis bir yıl içerisinde 1000’den fazla kişiyi istihdam edecek. Şirketin Avrupa Operasyonlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Perego “Türkiye’ye güveniyoruz” mesajı verdi.
24.03.2022 Ekonomi
TİM Başkanı Gülle: ABD ile 100 milyar dolarlık ticaret hacmi hedefimize ulaşmak için iyi yoldayız
TİM Başkanı Gülle: ABD ile 100 milyar dolarlık ticaret hacmi hedefimize ulaşmak için iyi yoldayız Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), Türkiye ile ABD arasındaki 100 milyar dolarlık ticaret hacmi hedefi doğrultusunda, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı koordinasyonunda, ABD’de Ticari Diplomasi Etkinlikleri’ni gerçekleştirdi.
21.03.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cumhurbaşkanlığı yatırım ofisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.