Cuma Günü

Cuma Günü

Son dakika cuma günü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cuma günü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cuma günü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cuma Günü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cuma günü gelişmeleri de dahil olmak üzere 18.308 cuma günü haberi bulunmuştur. Tüm cuma günü haberleri aşağıda listelenmiştir.
İzmir bisiklet turu nededeniyle kapalı yollar < 27-28 Nisan İzmir bisiklet turu saat kaçta bitiyor, yollar ne zaman açılacak? İzmir Cumhurbaşkanlığı bisiklet turunda hangi yollar kapalı?
İzmir bisiklet turu nededeniyle kapalı yollar < 27-28 Nisan İzmir bisiklet turu saat kaçta bitiyor, yollar ne zaman açılacak? İzmir Cumhurbaşkanlığı bisiklet turunda hangi yollar kapalı? İzmir Cumhurbaşkanlığı bisiklet turu 2024 saat kaçta başlıyor, bitiyor? Sorularına yanıt aranırken İzmir bisiklet turu nedeniyle kapalı yollar da sorgulanmaya başlandı. Bu yıl 59.’su düzenlenen ve 21 Nisan’da Antalya’da başlayan Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun İzmir etabı 27 Nisan Cumartesi günü yapılacak. İşte İzmir bisiklet turu kapalı yollar ve güzergahı…
27.04.2024 Yaşam
A Milli Takım, İzlanda'yı İzmir'de konuk edecek
A Milli Takım, İzlanda'yı İzmir'de konuk edecek A Milli Takım'ın UEFA Uluslar Ligi'nde Galler ve İzlanda ile oynayacağı karşılaşmaların yerleri belli oldu.
25.04.2024 Futbol
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu Eski Gençlik ve Spor Bakanı ve Trabzonspor Kulübünün eski başkanlarından Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu.
24.04.2024 Gündem
DOAS temettü ne zaman hesaba geçer, DOAS temettü ne zaman yatar, saat kaçta?
DOAS temettü ne zaman hesaba geçer, DOAS temettü ne zaman yatar, saat kaçta? Doas temettü ne zaman hesaplara geçecek, saat kaçta, ne zaman yatar? Doğuş Otomotiv hissesi olan yatırımcılar DOAS temettü tarihi ile hesaplara geçiş sürecini merak ediliyor. Şirket, cuma günü portföyünde DOAS hissesi bulunan yatırımcılara pay başına brüt 40,9090909 TL, net ise 36,8181818 TL nakit kâr payı dağıtımı yapılmıştı. Doğuş Otomotiv Nisan 2024 temettü ödeme tarihleri belli oldu. Doğuş Otomotiv (DOAS) bu yıl ilk temettü ödemesini yapmaya başladı. Peki, DOAS temettü yattı mı, ne zaman hesaba geçer, saat kaçta, ne zaman yatacak?
24.04.2024 Ekonomi
Tıraş ücreti tartışmasında kurşunlar yağdı!
Tıraş ücreti tartışmasında kurşunlar yağdı! İstanbul'un Beyoğlu İlçesinin Hacıahmet Mahallesi İplikçi Fırın Caddesi üzerinde bulunan berberde tıraş ücreti tartışması çıktı. 150 lira olan saç tıraşı parasını fazla bulan müşteri iş yerine kurşun yağdırdı. Ölen ya da yaralananın olmadığı olayda sanık, polisin operasyonu ile yakalanarak tutuklandı. Berber Hikmet Zengin "100 lira için vurulacaktık" dedi.
24.04.2024 Gündem
Erik üreticisini fırtına vurdu! Satılma ihtimali yok
Erik üreticisini fırtına vurdu! Satılma ihtimali yok Denizli’nin önemli tarım ürünlerinden olan Papaz eriği üreticilerini fırtına vurdu. Hasada sayılı günler kala etkili olan şiddetli fırtına ve yağış nedeniyle erik rekoltesi ve kalitesinde büyük zarar oluştu.
23.04.2024 Ekonomi
24 Nisan okullar, üniversiteler tatil mi, 24 Nisan’da okul var mı?
24 Nisan okullar, üniversiteler tatil mi, 24 Nisan’da okul var mı? 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın coşku tüm yurtta kutlanırken bir sonraki gün olan 24 Nisan’da okulların tatil olup olmadığı da sorgulanıyor. Öğrenciler ve velileri 24 Nisan'ın resmi tatil olup olmadığını merak ediliyor. Peki, 24 Nisan okullar tatil mi, 24 Nisan’da okullar ve üniversiteler var mı?
23.04.2024 Yaşam
Adana Demirspor'da Galatasaray maçı öncesi deprem! Yıldız oyuncunun sözleşmesi feshediliyor
Adana Demirspor'da Galatasaray maçı öncesi deprem! Yıldız oyuncunun sözleşmesi feshediliyor Adana Demirspor, kadro dışı bıraktığı Luis Nani'nin sözleşmesini feshetmek için görüşmelere başladı.
22.04.2024 Süper Lig
Borsa ve altında sürpriz gelişme! Her şey bir anda değişti, işte en çok kazandıracak yatırım aracı
Borsa ve altında sürpriz gelişme! Her şey bir anda değişti, işte en çok kazandıracak yatırım aracı Borsa ve altın fiyatlarıyla ilgili sürpriz gelişme yaşandı. Borsa İstanbul’da BIST 100 endeksi cuma günü 9849 puan ile tarihi rekor kırdıktan Orta Doğu’da İran ile İsrail arasında yaşanan çatışmanın ardından yeni haftada düşüşe geçti. Peki endekste temkinli duruş devam edecek mi, BIST 100’de 10 bin puan hedefi kısa vadede gerçekleşir mi?
19.04.2024 Ekonomi
Beşiktaş'ta Serdar Topraktepe'den gençlere şans! Daha çok süre alacaklar
Beşiktaş'ta Serdar Topraktepe'den gençlere şans! Daha çok süre alacaklar Beşiktaş’ta gençlere gün doğdu. Teknik Sorumlu Serdar Topraktepe kalan maçlarda Semih Kılıçsoy’un yanı sıra Demir Ege Tıknaz, Emrecan Terzi, Yakup Arda Kılıç ve Mustafa Hekimoğlu’na mümkün olduğu kadar şans tanıyacak.
16.04.2024 Beşiktaş
Mahsun Kırmızıgül kendisine öldü diyenlere bölye tepki gösterdi: 'Yıkılmadım ayaktayım'
Mahsun Kırmızıgül kendisine öldü diyenlere bölye tepki gösterdi: 'Yıkılmadım ayaktayım' Müzisyen ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül, sosyal medyada kendisine 'öldü' şeklinde yapılan paylaşımlara tepki gösterdi.
15.04.2024 Magazin
Genç kızların kavgasına aileler de dahil olunca ortalık savaş alanına döndü!
Genç kızların kavgasına aileler de dahil olunca ortalık savaş alanına döndü! Zeytinburnu’nda iki genç kız arasında başlayan kavgaya aileler de dahil oldu.Kısa sürede büyüyen kavga çevredekileirn araya girmesiyle sona erdi. Kavga anları cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
15.04.2024 Gündem
Genç kızlar kavga etti! Aileler de dahil oldu
Genç kızlar kavga etti! Aileler de dahil oldu İstanbul'un Zeytinburnu İlçesinde iki genç kız arasında başlayan kavgaya aileler de dahil oldu.Kısa sürede büyüyen kavga çevredekileirn araya girmesiyle sona erdi. Kavga anları cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntülendi.
15.04.2024 Gündem
BİM 16-19 Nisan aktüel katalog: Kozmetik ürünler ön planda, elektrikli bisiklet geliyor
BİM 16-19 Nisan aktüel katalog: Kozmetik ürünler ön planda, elektrikli bisiklet geliyor BİM aktüel kataloğu yayında. 16-19 Nisan Salı ve Cuma günü BİM zincir marketlerinde birbirinden çeşitli ürünler yer alıyor. Bu hafta alışveriş severler için BİM'de birbirinden farklı seçenekler yer alıyor. bardak takımları, tencere ve tava setleri mağazalarda yerini alacakken özel birçok gıda malzemesinde indirim göze çarpıyor. Yazın gelmesiyle birlikte tatiller ve yazlık kıyafetler de yerlerini aldılar. BİM elektronik severleri de unutmadı. İşte, 16-19 Nisan 2024 Salı ve Cuma fırsatları ile BİM aktüel katalog ürünleri
15.04.2024 Ekonomi
Ara tatil ne zaman bitiyor, okullar ne zaman kapanıyor? Pazartesi okul var mı, bayram tatili sonrası okullar ne zaman açılacak?
Ara tatil ne zaman bitiyor, okullar ne zaman kapanıyor? Pazartesi okul var mı, bayram tatili sonrası okullar ne zaman açılacak? Bayram tatilinden sonra okullar ne zaman açılacak, okullar pazartesi açılacak mı? İlkokul, ortaokul, lise öğrencileri bayram tatiline denk gelen ara tatilin biteceği tarihi sorguluyor. Bayramın son günü idrak edilirken okullar ne zaman açılacak, sorusu gündeme geldi. İşte detaylar…
14.04.2024 Yaşam
9 günlük tatil sonrası akın akın dönüyorlar! İşte yollarda son durum
9 günlük tatil sonrası akın akın dönüyorlar! İşte yollarda son durum 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinin bugün sona ermesiyle tatilciler dönüş yoluna geçti. Türkiye’nin en önemli geçiş noktalarından biri olan TEM Otoyolu’nun ve D-100 karayolunun Bolu geçişinde tatilcilerin dönüş yolculuğu nedeniyle dün gece saatlerinde trafik durma noktasına kadar gelmişti. Bu sabah saatleri itibariyle trafiğin akıcı olduğu Bolu geçişinde, kamyon ve tırların geçişlerine izin verilmezken, sadece gıda ve tedarik malzemesi taşıyan araçlara geçiş izni veriliyor. Antalya, Muğla ve Denizli’nin ilçelerinden 9 günlük bayram tatilinden dönen vatandaşlar, yoğun trafiğe neden oldu. Dönüş için otobüsleri kullanan vatandaşlarsa ise otogarlarda yoğunluk oluşturdu. İşte yollardaki son durum...
14.04.2024 Gündem
Köprü ve otoyollar kaç gün ücretsiz? Bugün yollar bedava mı, 13 Nisan yollar ücretsiz mi?
Köprü ve otoyollar kaç gün ücretsiz? Bugün yollar bedava mı, 13 Nisan yollar ücretsiz mi? 13 Nisan yollar ücretsiz mi, bugün yollar bedava mı? Bayram nedeniyle köprü ve otoyolların ücretsiz olması nedeniyle geri dönüş yoluna giren vatandaşlar bugün yolların ücretli olup olmadığını sorguluyor. Ramazan Bayramı 10 Nisan Çarşamba günü başladı.
13.04.2024 Yaşam
Bayram tatilinin 7 günlük bilançosu: Bakan Yerlikaya İstanbul'da bayram dönüşü için alınacak önlemleri açıkladı
Bayram tatilinin 7 günlük bilançosu: Bakan Yerlikaya İstanbul'da bayram dönüşü için alınacak önlemleri açıkladı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bayram tatilinin ilk 7 gününde toplam 4 bin 370 trafik kazası meydana geldiğini, 55 vatandaşın hayatını kaybettiğini duyurdu.
13.04.2024 Gündem
15 Nisan 2024 okul var mı, okullar pazartesi günü tatil mi?
15 Nisan 2024 okul var mı, okullar pazartesi günü tatil mi? Milli Eğitim Bakanlığı takvimine göre okullarda ikinci ara tatil 5 Nisan’da başladı. Ramazan Bayramı bu yıl ara tatille birleşti, böylelikle hafta sonları ile 9 günlük tatil yaptı. Hafta sonunun gelmesiyle Okullar ne zaman açılacak, 15 Nisan Pazartesi ders var mı? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
13.04.2024 Yaşam
12 Nisan Kızılcık Şerbeti var mı, bu akşam Kızılcık Şerbeti yayınlanacak mı? Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman?
12 Nisan Kızılcık Şerbeti var mı, bu akşam Kızılcık Şerbeti yayınlanacak mı? Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman? Bu Akşam Kızılcık Şerbeti var mı, 12 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman? Bayram nedeniyle ara verilen dizilerin akıbeti sorgulanıyor. Kızılcık Şerbeti hayranları bu akşam dizinin yeni bölümünün yayınlanıp yayınlanmayacağını merak ediliyor. Peki, Kızılcık Şerbeti bu hafta var mı, Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman?
12.04.2024 Magazin
13 Nisan Cumartesi notereler açık mı, bayramdan sonra noterler ne zaman açılıyor 2024?
13 Nisan Cumartesi notereler açık mı, bayramdan sonra noterler ne zaman açılıyor 2024? Noterler bayramdan sonra ne zaman açılıyor 2024, 13 Nisan Cumartesi noterler açık mı? Ramazan Bayramı kapsamında bazı kurumların kapalı olması nedeniyle vatandaşlar noterlerin çalışma durumunu sorgulamasına neden oldu. Ramazan Bayramı tatili bu sene 9 gün sürdü. Peki, bayramda noterler açık mı, kapalı mı? Bayramdan sonra noterler ne zaman açılıyor, Ramazan Bayramı'nda nöbetçi noterler çalışıyor mu?
12.04.2024 Gündem
13 Nisan kargolar açık mı, cumartesi günü kargo firmaları çalışıyor mu? Kargolar bayramda kaç gün tatil? Yurtiçi, Sürat, MNG, PTT, UPS 13 Nisan Cumartesi günü tatil mi?
13 Nisan kargolar açık mı, cumartesi günü kargo firmaları çalışıyor mu? Kargolar bayramda kaç gün tatil? Yurtiçi, Sürat, MNG, PTT, UPS 13 Nisan Cumartesi günü tatil mi? 10 Nisan'da başlayan Ramazan Bayramı 3 gün sürecek. 3 günlük bayram tatili Cuma günü sona erecek. Bayram tatili sonrası olan 13 Nisan’da kargoların çalışma durumu sorgulanmaya başlandı. Peki, 13 Nisan kargolar açık mı, Yurtiçi, Sürat, MNG, PTT, UPS 13 Nisan Cumartesi günü çalışıyor mu? Kargolar bayramda kaç gün tatil?
11.04.2024 Yaşam
Doğu Ekspresi’nden sonra iki yeni turistik tren daha geliyor
Doğu Ekspresi’nden sonra iki yeni turistik tren daha geliyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu "Turistik hatlarımız sayesinde vatandaşlarımız kültürel ve tarihi değerleri daha yakından görme imkanı bulacak" dedi.
11.04.2024 Ekonomi
CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Tüm siyasi partilerin liderlerini arayacağım
CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Tüm siyasi partilerin liderlerini arayacağım CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ramazan Bayramı namazını memleketi Manisa'nın Şehzadeler ilçesindeki Hatuniye Camii'nde kıldı.
10.04.2024 Gündem
Eylem Tok, oğlunu Amerika'ya kaçırmıştı! Oğuz Murat Aci’nin babası konuştu: Belki içinde çok önemli deliller var
Eylem Tok, oğlunu Amerika'ya kaçırmıştı! Oğuz Murat Aci’nin babası konuştu: Belki içinde çok önemli deliller var Eyüpsultan'da yazar Eylem Tok’un 16 yaşındaki oğlunun karıştığı kaza sonucu Oğuz Murat Aci’nın hayatını kaybetmesine ilişkin soruşturma sürerken, baba Özer Aci CNN TÜRK'e konuştu.
7.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Cuma Günü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cuma günü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.