Corono

Corono

Son dakika Corono haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Corono ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Corono haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Corono

haberleri sayfasında son dakika yaşanan corono gelişmeleri de dahil olmak üzere 28 corono haberi bulunmuştur. Tüm corono haberleri aşağıda listelenmiştir.
Testleri pozitif çıkınca yolcu otobüsünde panik yaşandı!
Testleri pozitif çıkınca yolcu otobüsünde panik yaşandı! Artvin'den Antalya'ya giden bir otobüs kontrol noktasında durduruldu, otobüste koronavirüs testi pozitif çıkan iki kişinin bulunduğunun tespit edilmesinin ardından tüm yolcular ve şoför karantinaya alındı.
13.02.2021 Gündem
İngiltere'de yeni tedbirler açıklandı! 'Tehlikeli nokta' çaresizliği...
İngiltere'de yeni tedbirler açıklandı! 'Tehlikeli nokta' çaresizliği... İngiltere Başbakanı Boris Johnson, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınında vaka sayılarındaki artışının tehlikeli bir noktaya ulaştığını belirterek, "orta, yüksek ve çok yüksek" olmak üzere 3 yerel uyarı seviyesi oluşturduklarını duyurdu.
12.10.2020 Dünya
İçişleri Bakanlığı genelge gönderdi! 81 ilde yarın yapılacak...
İçişleri Bakanlığı genelge gönderdi! 81 ilde yarın yapılacak... İçişleri Bakanlığı genelge gönderdi. Ülke genelinde, valiler yönetimi ve koordinasyonunda yarın, “Covid- 19 Tedbirleri Denetimi” yapılacak.
7.07.2020 Yaşam
İstanbul plajlarına uyarı
İstanbul plajlarına uyarı İstanbulluların serinlemek için tercih ettiği plajların başında Küçükçekmece'deki Menekşe Plajı geliyor. Plajdaki yosunların kirlilik sinyali olabileceği belirtilirken vatandaşlar da sosyal mesafesiz denize girmeye devam ediyor. Uzmanlar ise kirlilik ve corono virüs uyarısında bulundu.
2.07.2020 Gündem
Kredi kartı kullanan herkesi çok yakından ilgilendiriyor! Sakın bunu yapmayın...
Kredi kartı kullanan herkesi çok yakından ilgilendiriyor! Sakın bunu yapmayın... Corona virüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. İlhami Çelik, hem başvuru hem yatan hasta hem de pozitif çıkan hasta sayısında son derece azalma olduğunu söyleyerek; alışverişte kart kullanımının para kullanımından daha riskli olduğunu ifade etti.
23.05.2020 Corona Virüsü
60 yaşındaki doktor corona virüsten hayatını kaybetti
60 yaşındaki doktor corona virüsten hayatını kaybetti İstanbul Avcılar Murat Kölük Devlet Hastanesi'nde 10 yılı aşkın süreden bu yana görev yapan genel Dr. Uğur Ertuğrul, corono virüs nedeniyle hayatını kaybetti.
22.05.2020 Corona Virüsü
Emeklilere faizsiz kredi!
Emeklilere faizsiz kredi! Emeklilere faizsiz kredi veren bankalar netleşmeye başladı. Corona virüsü salgının ardından açıklanan destek programlarının dışında bankalar kendi emekli müşterilerine yönelik çeşitli kampanyalar düzenliyor. Emeklilere faizsiz kredi de bu kampanyalardan biri. Bankaların emeklilere verdiği kredi yaşı ise 75-80 arasında değişmektedir. İşte emekliye faizsiz kredi veren bankalar…
14.05.2020 Emekli
Ramazanda karantina çiftlerine altın öneriler
Ramazanda karantina çiftlerine altın öneriler Ramazan ayına denk gelen corono virüs karantinasında çiftlere sağlıklı bir birliktelik için tavsiyelerde bulunan Uzman Psikolog Burcu Subaşı, Uğraşı Terapisi olarak adlandırılan hobi edinmenin pandemi süreci için uygun bir çözüm olacağını belirterek, Bazı bilimsel çalışmalar, müzik ve dansın da iyileştirici etkisi olduğunu kanıtlamıştır. Ayrıca mizahı da unutmamak gerekir. Mizah böyle zor dönemlerde ruhumuza iyi gelen bir ilaç ve stresle baş etmek için çok güçlü bir silahtır. Mizah zor durumlarda dayanma gücümüzü artırır dedi.
4.05.2020 Sağlık
Mikanos'u eve taşıdı!
Mikanos'u eve taşıdı! Corono virüs salgını nedeniyle Mikonos’taki evine gidemeyen Eda Taşpınar, Mikonos’taki meşhur hamağının aynısını Bebek’teki evine de sipariş etti.
21.04.2020 Magazin
İvanka Trump corona virüs yasaklarına uymadı
İvanka Trump corona virüs yasaklarına uymadı Corona virüs salgınının merkez üssü haline gelen ABD'de Başkanı Donald Trump'ın kızı İvanka Trump, ABD federal hükümetince alınan corona virüs tedbirlerine uymadı. Ivanka Trump, Hamursuz Bayramı'nı kutlamak için Washington'dan New Jersey'e uçtu. Aynı zamanda Trump'ın Danışmanı görevini yürüten Ivanka Trump'a sosyal medyadan "Babasının kızı. Yasayı takmadı" sözleriyle tepki gösterildi.
16.04.2020 Dünya
Mane 3.5 milyon dolara hastane yaptırıyor
Mane 3.5 milyon dolara hastane yaptırıyor Liverpool’un Senegalli yıldızı Sadio Mane doğduğu Bambali kasabasına, corono virüs hastalarının tedavilerinin de gerçekşeleceği büyük bir hastane yaptırıyor.
2.04.2020 Futbol
SGK primleri ertelendi mi? Corono virüsü tedbirleri kapsamında SGK primleri ödemeleri ertelendi mi?
SGK primleri ertelendi mi? Corono virüsü tedbirleri kapsamında SGK primleri ödemeleri ertelendi mi? SGK primleri ertelendi mi? sorusu yoğun bir şekilde araştırılıyor. Corona virüsü salgının Türkiye’de yayılmasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 100 milyar dolarlık tedbirleri 19 madde halinde duyurmuştu. KOBİ’lerden, konaklama vergisine, KDV indirimine kadar birçok önlem alındı. Peki, SGK primleri ertelendi mi?
31.03.2020 Çalışma Hayatı
Corona virüsle dalga geçmişti... Twitter o paylaşımları affetmedi
Corona virüsle dalga geçmişti... Twitter o paylaşımları affetmedi Twitter, Brezilya lideri Bolsonaro’nun Corona virüsü hafife alan o paylaşımlarını kaldırdı. Bolsonaro, “Bu medyanın oyunu. Normale dönmeliyiz. Toplu ulaşım yasağı ve kitlesel ev hapsi tedbirlere dahil edilmesin. Okulları kapatmak için neden yok” demişti.
30.03.2020 Dünya
Sağlık Bakanlığı corona-korona virüsü tablosu | 10 Mart’tan başlıyor, Corona virüsü tablosu (vaka, ölü ve iyileşen kişi) grafiği
Sağlık Bakanlığı corona-korona virüsü tablosu | 10 Mart’tan başlıyor, Corona virüsü tablosu (vaka, ölü ve iyileşen kişi) grafiği Sağlık Bakanı Fahrettin Koca dün yaptığı basın açıklamasında toplumun net bir şekilde bilgi almasını sağlayabilmek için corona virüsü tablosu oluşturulduğunu duyurdu. Sağlık Bakanlığı resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan tabloda corona virüs vaka sayısı, hayatını kaybedenlerin sayısı, iyileşenlerin sayısı gün gün grafik şeklinde yer alıyor. Corona virüsü tablosu her gün güncellenecek ve son dakika durum tüm vatandaşlara aktarılacak. İşte Sağlık Bakanlığı corona virüsü tablosu, gün gün ölü, vaka ve iyileşme sayısı grafiği...
26.03.2020 Corona Virüsü
Sergen Yalçın corona virüsü test sonuçlarını açıkladı
Sergen Yalçın corona virüsü test sonuçlarını açıkladı Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, corono virüs testinin negatif çıktığını açıkladı.
25.03.2020 Beşiktaş
Yaşlı adamı yolda zorla durdurup maske taktılar!
Yaşlı adamı yolda zorla durdurup maske taktılar! Yaşlı adamı durduran bir grup genç, zorla yüzüne maske takarak başına kolonya döktü. Sosyal medyada yayılan görüntü, büyük tepki topladı.
24.03.2020 Yaşam
İki ünlü iş adamı karantinaya alındı
İki ünlü iş adamı karantinaya alındı Galatasaray’ın yöneticilerinden Abdurrahim Albayrak ve iş adamı Numan Ceyhan, corona virüs sebebiyle karantina altına alındı.
23.03.2020 Yaşam
Corona virüse karşı tıbbi aromatik bitkiler
Corona virüse karşı tıbbi aromatik bitkiler Burdur'daki Lisinia Doğa Proje alanı sorumlusu veteriner hekim Öztürk Sarıca, koronavirüse karşı tıbbi aromatik bitkilerin etkili olabileceğini söyledi.
18.03.2020 Gündem
Velayet davasında corona virüs detayı!
Velayet davasında corona virüs detayı! Kocaeli’de, boşanan çift çocuklarının velayeti için dava açarken, babanın avukatının başvurusu üzerine yurtta bulunan E.B.’nin corona virüs nedeniyle dava süresince babasının yanında kalmasına izin verildi.
14.03.2020 Yaşam
Almanya görev yapan Türk hemşireden corona virüs uyarısı!
Almanya görev yapan Türk hemşireden corona virüs uyarısı! Almanya’da çalıştığı hastanenin enfeksiyon bölümünde yatan 3 corona virüs hastasının tedavisiyle ilgilenen 25 kişilik ekipte yer alan Türk hemşire Canan Emcan, 60 yaş üzeri insanları, bağışıklık sistemlerini yüksek tutmaları konusunda uyardı.
14.03.2020 Sağlık
Corona virüse karşı 4 doğal koruyucu
Corona virüse karşı 4 doğal koruyucu Akdeniz Üniversitesi'nden farmakoloji uzmanı Prof. Dr. Coşkun Usta, corono virüsten korunmak için vücuttaki NRF2 faktörünün aktif hale getirilmesinin ve D vitamininin önemli olduğunu söyledi. Prof. Dr. Usta, NRF2'yi, brokoli, zerdeçalın içeriğinde bulunan kurkumin, biberiye, üzümün kendisi ve çinkonun harekete geçirdiğini söyledi.
16.03.2020 Corona Virüsü
ABD'de corono virüs nedeniyle acil durum ilan edildi
ABD'de corono virüs nedeniyle acil durum ilan edildi ABD'nin başkenti Washington'da yeni tip koronavirüs dolayısıyla "acil durum" ilan edildi.
11.03.2020 Dünya
Corona virüsü testi nerede (sağlık kurumu ve il sağlık) yapılır? Test sonucu pozitif çıkarsa ne olur? Sağlık Bakanlığı Corona virüsü rehberi…
Corona virüsü testi nerede (sağlık kurumu ve il sağlık) yapılır? Test sonucu pozitif çıkarsa ne olur? Sağlık Bakanlığı Corona virüsü rehberi… Corona virüsü testleri nerede yapılır? sorusu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın dün gece Türkiye’de Corona virüsü tespit edildiğini açıklamasından sonra, sık sorulan sorular arasına girdi. Corona virüsü’nün Türkiye’ye gelmesiyle vatandaşların corona ile ilgili soruları da arttı. Corono virüs belirtileri, tedavisi dışında Corona virüsü testleri de araştırılmaya başlandı. Peki, Corona virüsü testi nerede yapılır? Sağlık Bakanlığı tarafından hazırlanan rehbere göre, Corona virüs vakasıyla karşılaşılması durumunda nereye gidilmesi gerektiği ve Corona virüsü testlerini sizin için derlerdik.
11.03.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Belçika'ya gitti! Dikkat çeken durum...
Cumhurbaşkanı Erdoğan Belçika'ya gitti! Dikkat çeken durum... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, özel uçak "TC-TUR" ile saat 15.00'te Belçika'nın başkenti Brüksel'e hareket etti. Erdoğan’ın Brüksel ziyareti öncesinde kendisini bekleyen heyetle tokalaşmaması da dikkat çekti. Erdoğan corono virüsü ile ilgili daha önce yaptığı uyarısında ‘Tokalaşmak vesaire bunları bu ara yapmayalım, erteleyelim’ ifadelerini kullanmıştı.
9.03.2020 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Corono ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki corono haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.