Corona Virüs Testi

Corona Virüs Testi

Son dakika corona virüs testi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan corona virüs testi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını corona virüs testi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Corona Virüs Testi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan corona virüs testi gelişmeleri de dahil olmak üzere 420 corona virüs testi haberi bulunmuştur. Tüm corona virüs testi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Koronavirüs vaka sayısı açıklandı mı, Sağlık Bakanlığı 2 Ağustos Covid 19 tablosu yayınlandı mı? 25-31 Temmuz 2022 haftalık Türkiye koronavirüs vaka sayısı ne?
Koronavirüs vaka sayısı açıklandı mı, Sağlık Bakanlığı 2 Ağustos Covid 19 tablosu yayınlandı mı? 25-31 Temmuz 2022 haftalık Türkiye koronavirüs vaka sayısı ne? Koronavirüs vaka sayılarının son dönemde artış göstermesi nedeniyle haftalık koronavirüs vaka sayısı tablosu yoğun bir şekilde araştırılıyor. Sağlık Bakanlığı en son 18-24 Temmuz 2022 tarihlerinde Covid-19 tablosunu açıkladı. Şimdi yeni tablonun açıklanıp açıklanmadığı merak ediliyor. Peki, haftalık koronavirüs vaka sayısı tablosu açıklandı mı? Koronavirüs vaka sayısı kaç?
2.08.2022 Sağlık
Galatasaray'da 3 futbolcu pozitif!
Galatasaray'da 3 futbolcu pozitif! Konyaspor maçına çıkmaya hazırlanan Galatasaray'da 3 futbolcunun coronavirüs testi pozitif çıktı.
27.04.2021 Galatasaray
Fenerbahçe Opet maça çıkmama kararı aldı
Fenerbahçe Opet maça çıkmama kararı aldı Fenerbahçe Opet, takımda corona virüs testi pozitif çıkan sporcu sayısının 12'ye yükselmesi nedeniyle Sultanlar Ligi finalinde Vakıfbank ile oynayacağı 3. maça çıkmama kararı aldı.
15.04.2021 Fenerbahçe
İdil Şirin'den üzen haber!
İdil Şirin'den üzen haber! 58 saat sonra enkazdan çıkarılan İdil Şirin ve annesinin corona virüs testi pozitif çıktı.
3.11.2020 Gündem
FIFA Başkanı Infantino corona virüse yakalandı
FIFA Başkanı Infantino corona virüse yakalandı FIFA Başkanı Gianni Infantino'ya yapılan corona virüs testi pozitif çıktı.
27.10.2020 Futbol
İstanbul Havalimanı'nda 141 bin yolcu corona virüs testi yaptırdı
İstanbul Havalimanı'nda 141 bin yolcu corona virüs testi yaptırdı İstanbul Havalimanı'nda kurulan corona virüs test merkezinde 11 Haziran tarihinden bugüne kadar 141 bin 811 yolcunun test yaptırdığı öğrenildi. Günlük 5 bin kapasitelik test merkezinden yolcular sonuçlarını 3-5 saat içerisinde alarak yolcularını yapabiliyor.
23.10.2020 Gündem
Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier karantinaya alındı!
Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier karantinaya alındı! Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, yakın korumasının corona testinin pozitif çıkması üzerine karantinaya alındı.
17.10.2020 Dünya
Facebook'tan corona virüs testi satıyorlardı! Yakalandılar
Facebook'tan corona virüs testi satıyorlardı! Yakalandılar Facebook'tan ve eczanede yasa dışı olarak yeni tip corona virüs (Kovid-19) hızlı tanı test kiti satan 2 şüpheli, jandarma ekiplerince yakalandı.
16.10.2020 Gündem
Coronaya yakalanan Cerrahpaşa Başhekimi'nden korkutan açıklama!
Coronaya yakalanan Cerrahpaşa Başhekimi'nden korkutan açıklama! Corona virüsle mücadelede ön saflarda yer alan sağlık çalışanlarının da bu virüse yakalanması kaçınılmaz hale geldi. Onlardan biri de Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Zekayi Kutlubay oldu. Evde izole olarak bu virüsü yenen Doç. Dr. Kutlubay, “Şimdiye kadar ağır grip geçirdiğim de oldu ama beni hiç bu kadar sarsan bir hastalık olmadı. Açıkçası çember daralıyor, vatandaşların kurallara riayet etmeleri gerekiyor. Yoksa Kovid her an kapılarını çalabilir" dedi.
14.10.2020 Gündem
Nabil Dirar'ın corona virüs testi pozitif çıktı
Nabil Dirar'ın corona virüs testi pozitif çıktı Fenerbahçeli futbolcu Nabil Dirar'ın corona virüs testinin pozitif çıkmasının ardından Fas Milli Takım kadrosundan çıkartıldı.
6.10.2020 Futbol
Beyaz Saray'dan son dakika Trump açıklaması
Beyaz Saray'dan son dakika Trump açıklaması Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı, corona virüs testi pozitif çıkan ABD Başkanı Donald Trump'ın 'kendini çok iyi hissettiğini' söyledi..
4.10.2020 Dünya
Corona'yı Beyaz Saray'a yaydı! Liste yayınlandı
Corona'yı Beyaz Saray'a yaydı! Liste yayınlandı ABD Başkanı Donald Trump’ın corona virüs olduğunu açıklamasından sonra Trump’ın çevresinde ve yönetiminde Başkan ile temas eden corona virüs testi pozitif olan kişilerin listesi yayınlandı. First Lady Melania Trump dışında Başkan Trump’ın danışmanı ve sekreterinin de corona virüs olduğu belirtildi.
4.10.2020 Gündem
Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel'in corona virüs testi pozitif çıktı
Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel'in corona virüs testi pozitif çıktı AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel, Covid-19 test sonucunun pozitif çıktığını açıkladı.
3.10.2020 Gündem
Trump corona virüse yakalandı, 'Kıyamet Günü Uçakları' havalandı!
Trump corona virüse yakalandı, 'Kıyamet Günü Uçakları' havalandı! ABD Başkanı Donald Trump ve eşi Melania Trump'ın corona virüs testi pozitif çıkmasının ardından, ABD'den "Kıyamet Günü Uçakları" olarak adlandırılan "E-6B Mercury'ler" havalandı. Uzmanlar, bu hamlenin Rusya, Çin gibi rakip ülkelere, "Başkomutanın hasta olmasına rağmen nükleer komuta sisteminin sağlam olduğunu gösteren bir mesaj içerdiği kaydedildi.
2.10.2020 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Trump'a geçmiş olsun mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Trump'a geçmiş olsun mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, corona virüs testi pozitif çıkan Donald Trump ve eşi Melania Trump için sosyal medya üzerinden geçmiş olsun mesajı yayınladı.
2.10.2020 Gündem
Kastamonu Valisi ve yardımcısının corona virüs testi pozitif çıktı
Kastamonu Valisi ve yardımcısının corona virüs testi pozitif çıktı Kastamonu Valisi Avni Çakır ve Vali Yardımcısı Fahrettin Göncü'nün Covid-19 testleri pozitif çıktı.
29.09.2020 Gündem
Bülent Arınç ve eşi corona virüsü yendi!
Bülent Arınç ve eşi corona virüsü yendi! 10 Eylül'de kendisi ve eşinin corona virüs testi sonuçlarının pozitif çıktığını açıklayan Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, "18 günlük tedavi sürecinin sonunda bugün eşim ile birlikte hastaneden şifa ile taburcu edildik. Sürecin son sekiz günü hastanede çok yönlü ve yoğun bir tedavi uygulamasıyla geçti" dedi.
28.09.2020 Siyaset
Berlusconi’nin corona virüs testi yine pozitif çıktı
Berlusconi’nin corona virüs testi yine pozitif çıktı Eski İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi’ye yapılan corona virüs (Covid-19) testinin tekrar pozitif sonuç verdiği duyuruldu.
26.09.2020 Dünya
Beşiktaş'a Sergen Yalçın'dan müjdeli haber
Beşiktaş'a Sergen Yalçın'dan müjdeli haber Beşiktaş, Süper Lig’in 3. haftasında İH Konyaspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına, bu sabah yaptığı antrenmanla ara vermeden başladı. Corona virüs testi pozitif çıktığı için bir süredir karantinada olan Sergen Yalçın da takımın başında yer aldı.
25.09.2020 Beşiktaş
Yunan Hava Harp Okulu’nda corona virüs alarmı
Yunan Hava Harp Okulu’nda corona virüs alarmı Yunanistan’da Hava Harp Okulu’nda corona virüs tespit edilince alarm verildi. Yapılan testlerde 4 öğrencinin (Covid-19) testi pozitif çıktığı ifade edildi.
24.09.2020 Dünya
Vedat Muriç corona virüse yakalandı!
Vedat Muriç corona virüse yakalandı! Fenerbahçe'den geçtiğimiz hafta 17.5 milyon Euro bonservis bedeliyle İtalya Serie A ekibi Lazio'ya transfer olan Kosovalı golcü Vedat Muriç'in corona virüs testi pozitif çıktı.
21.09.2020 Fenerbahçe
Test kitleri arızalı çıktı, Antalyaspor İstanbul'a geliyor!
Test kitleri arızalı çıktı, Antalyaspor İstanbul'a geliyor! Süper Lig'de yarın oynanacak Beşiktaş maçı öncesinde Antalyaspor'da çok sayıda futbolcunun corona virüs testi pozitif çıkmıştı. Kırmızı-beyazlı takım, bu nedenle İstanbul'a gidememişti. Sağlık İl Müdürlüğü devreye girdi ve yapılan testte 1 futbolcu ve 1 personelin korona virüs testi pozitif çıktı. Test kitlerinin arızalı olduğu ortaya çıktı. Antalyaspor Beşiktaş maçı için İstanbul'a geliyor.
18.09.2020 Beşiktaş
Kavak Belediye Başkanı Sarıcaoğlu'nun corona virüs testi pozitif çıktı
Kavak Belediye Başkanı Sarıcaoğlu'nun corona virüs testi pozitif çıktı Samsun'un Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, yeni tip corona virüs (Covid-19) testinin pozitif çıktığını duyurdu.
17.09.2020 Gündem
İzmir'de 28 bin 734 kişi takip ediliyor
İzmir'de 28 bin 734 kişi takip ediliyor İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, sosyal medya hesabından kentte corona virüs testi pozitif çıkan ve bu kişilerle temasta bulunan 28 bin 734 kişinin takip edildiğini duyurdu.
16.09.2020 Gündem
Nihat Hatipoğlu'ndan corona virüs mesajı
Nihat Hatipoğlu'ndan corona virüs mesajı Corona virüs testi pozitif çıkan ve durumunun iyi olduğunu açıklayan Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'ndan açıklama geldi.
15.09.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Corona Virüs Testi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki corona virüs testi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.