Çöpçü

Çöpçü

Son dakika ÇÖPÇÜ haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ÇÖPÇÜ ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ÇÖPÇÜ haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çöpçü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çöpçü gelişmeleri de dahil olmak üzere 121 çöpçü haberi bulunmuştur. Tüm çöpçü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Parkta oturan kız çocuğunun fotoğrafını çektiği iddia edilip öldürülmüştü! Anne ve kızın mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı
Parkta oturan kız çocuğunun fotoğrafını çektiği iddia edilip öldürülmüştü! Anne ve kızın mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı 2022 yılında Diyarbakır'da yaşanan olayda 12 yaşındaki kız çocuğu G.S.’nin fotoğrafını çektiği iddiasıyla bıçaklanıp dövülen, yaralı halde sokaklarda gezdirilip, hayatını kaybeden ancak yanlış kişi olduğu ortaya çıkan Ergün Arslan'ın (40) ölümüne ilişkin 2’si tutuklu, 6 sanığın yargılandığı davada, olayın başlamasına sebep olduğu iddia N.S. ve kızı G.S. dinlendi. Anne kız fotoğrafı çekenin Arslan olmadığını söyledi. G.S., çöpçü kıyafetli kişinin telefonu üzerine doğru tuttuğunu belirterek, “Daha sonra eve gidip anneme anlattım. Gelip oraya baktık ama kimseyi göremedik. Ben olaylar nasıl gelişti bilmiyorum. Fotoğrafımı çeken Ergün Arslan değildi. Emniyette de fotoğrafını görmüştüm o değildi” dedi. Mahkeme, 2 tutuklu sanığın tutukluluk halinin devamına karar verdi.
25.10.2023 Gündem
Galata’da 'pes' dedirten görüntüler! Göz gözü görmedi
Galata’da 'pes' dedirten görüntüler! Göz gözü görmedi Galata Kulesi Meydanı’nda bir grup, hastaneye giden yolun trafiğini araçla keserek asker adayını havaya fırlattı. Evlilik teklifi yapan bir başka grup ise ortalığı dumana boğdu. Pes dedirten o anlar kameralara yansırken, dakikalarca yolu kapatan magandalar polisin müdahalesi ile araçlarına binip ayrıldı.
18.06.2023 Yaşam
Bayrampaşa'da 'kırmızı sıvı' endişesi: Kimyasal madde vardı
Bayrampaşa'da 'kırmızı sıvı' endişesi: Kimyasal madde vardı Bayrampaşa'da bir kişi çöpe, içinde kimyasal benzeri madde bulunan bir kova bıraktı. Kağıt toplayıcısının kovayı almak için maddeyi çöpe dökmesiyle, 29 Ekim caddesi kırmızıya boyandı. Sıvıyla birlikte akarak caddeyi kırmızıya çeviren madde, esnaf arasında endişeye neden oldu. Şikayet üzerine gelen belediye ekipleri caddeyi yıkayarak temizledi.
26.04.2023 Yaşam
İstanbul'da çöp konteynerinde bebek cesedi bulundu!
İstanbul'da çöp konteynerinde bebek cesedi bulundu! İstanbul Sancaktepe'de çöp konteynerinde yeni doğmuş erkek bebek cesedi bulundu.
29.03.2022 Yaşam
Leonardo DiCaprio'dan Türkiye paylaşımı! 47 yıl aradan sonra Batman'da...
Leonardo DiCaprio'dan Türkiye paylaşımı! 47 yıl aradan sonra Batman'da... Hollywood'un dünyaca yıldızı Leonardo DiCaprio çevre ve iklim konusunda yaptığı bağışlarla biliniyor. 7 dilde yayın yapan Mongabay gazetesinin, dünyanın en çok aranan 10 balık türünden biri olduğu belirtilen 'Batman Bantlı Çöpçü Balığı’nın (Paraschistura chrysicristinae) 47 yıl aradan sonra Batman’ın Sason Çayı'nda görüldüğü haberini takipçileriyle paylaştı.
7.01.2022 Yaşam
En son 47 yıl önce görülmüştü! O ilde ortaya çıktı, araştırmalar başladı
En son 47 yıl önce görülmüştü! O ilde ortaya çıktı, araştırmalar başladı Batman’ın Sason ilçesinde nesli tükendiği düşünülen ‘Bantlı Çöpçü Balığı’ görüldü. Yaklaşık 47 yıldır neslinin yok olduğu düşünülen balık türü Sason çayında bulundu. Araştırmacılar türü araştırmak için harekete geçti.
22.12.2021 Yaşam
Nesli tükendi dendi, yarım asır sonra ortaya çıktı!
Nesli tükendi dendi, yarım asır sonra ortaya çıktı! Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Su Ürünleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Cüneyt Kaya ve Arş. Gör. Dr. Münevver Oral yarım asırdır kayıp olan ve Dünya'nın en çok aranan 10 balık türünden biri olan Batman bantlı çöpçü balığını buldu.
10.12.2021 Yaşam
Nesli tükendi dendi, Batman’da ortaya çıktı
Nesli tükendi dendi, Batman’da ortaya çıktı Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Su Ürünleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Cüneyt Kaya ve Arş. Gör. Dr. Münevver Oral yarım asırdır kayıp olan ve Dünya'nın en çok aranan 10 balık türünden biri olan Batman bantlı çöpçü balığını buldu. Dünyanın en küçük balık türlerinden biri olup maksimum standart boyu 3.6 santimetre olan Batman bantlı çöpçü balığı (Paraschistura chrysicristinae) IUCN (Dünya Doğayı ve Doğal Kaynakları Koruma Birliği) tarafından kırmızı listeye alınarak neslinin tükendiğine inanılıyordu. Shoal adlı Doğa Koruma Örgütü tarafından dünyanın en çok aranan 10 balık türü arasına yer alan Batman bantlı çöpçü balığının RTEÜ'lü akademisyenler tarafından Batman ve Diyarbakır illerinde bulunan iki farklı akarsuda yeniden keşfi bilim dünyasında oldukça dikkat çekti.
10.12.2021 Yaşam
Bulaşıkçı olarak başladı, patron oldu
Bulaşıkçı olarak başladı, patron oldu Hatay'da çocuk yaşta ev ekonomisine katkı sağlamak amacıyla bir pastanede bulaşıkçı olarak işe başlayan Ayhan Öztoprak (40), her kademesinde çalıştığı iş yerini ailesinin de desteğiyle biriktirdiği paralarla devraldı. Öztoprak, işlerini geliştirip, 10 personel istihdam etmeye başladı.
11.03.2021 Yaşam
Aidat ücretleri cep yakıyor! Resmen kira bedeli kadar...
Aidat ücretleri cep yakıyor! Resmen kira bedeli kadar... İstanbul’da bazı site sakinlerinin ödediği aidatlar kira fiyatlarını buldu. Markalı konut projelerinde yüz metrekarelik daireler için ödenen ortalama aylık aidat bedeli 400-450 lira olurken, Şişli ve Beşiktaş’ın ortalaması bin liraya yaklaştı. Gayrimenkul değerleme genel müdürü Cansel Turgut Yazıcı, "İstanbul’da aidat fiyatları aylık 55 lira ile başlıyor, 3 bin 500 liraya kadar gidiyor. Metrekaresi ve sitenin büyüklüğüne göre bu fiyatlar farklılık gösteriyor" dedi.
4.01.2021 Ekonomi
'Maskeyi yere atmak, kişilik bozukluğu'
'Maskeyi yere atmak, kişilik bozukluğu' Kayseri'de Dr. Klinik Psikolog Mehmet Karakaya, "Kullandıkları maskeyi yere atmak gibi bu tür davranışlar biz psikologlara, biz hekimlere bu kişilerdeki narsist ya da anti sosyal kişilik bozukluğu dediğimiz patolojileri hatırlatıyor" dedi.
16.09.2020 Sağlık
Çağatay Ulusoy'a hayranlarından tam not
Çağatay Ulusoy'a hayranlarından tam not Çağatay Ulusoy’un bir çöp toplayıcıyı canlandırdığı filmin çekimleri bitti. Filmden paylaşılan kareler sosyal medyada kısa sürede yayıldı, binlerce beğeni aldı.
10.09.2020 Magazin
Vicdanları sızlatan olay! Kadın sürücü köpeğe çarpıp kaçtı
Vicdanları sızlatan olay! Kadın sürücü köpeğe çarpıp kaçtı İstanbul Beşiktaş’ta kadın sürücü, bir sitede 20 yıldır vatandaşların baktığı köpeğe çarpıp kaçtı. Kaza sonrası köpek yaralandı.
7.08.2020 Gündem
Kamu ve özel kurumlar İŞKUR üzerinden toplam 50 bin personel alımı yapacak! (Başvuru şartları)
Kamu ve özel kurumlar İŞKUR üzerinden toplam 50 bin personel alımı yapacak! (Başvuru şartları) Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden bugün 50 bin personel alımı ilanı verildi. Kamu ve özel kurumların verdiği personel ilanları iş arayan birçok kişi için umut oldu. Kamu ve özel kurumlar tarafından yayımlanan 50 bin personel alım ilanında başvuru şartları da belirtildi.
14.02.2020 Personel Alımı
Tedavide yeni kapı araladı!
Tedavide yeni kapı araladı! Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Eray Copcu, insan vücudundaki yağlardan enzim kullanmadan kök hücre elde ederek, bazı hastalıkların tedavisi ve estetikte yeni bir kapı araladı.
26.06.2019 Sağlık
İstenmeyen yağlara soğuk çözüm
İstenmeyen yağlara soğuk çözüm Dr. Ata Nejat Ertek, Soğuk lipoliz tedavisi ile karın, sırt, bacak gibi bölgelerde oluşan yağlardan kurtulmanın mümkün olduğunu söyledi.
29.03.2019 Sağlık
Fuat Oktay: 20 milyar lira tasarruf  sağlayacağız
Fuat Oktay: 20 milyar lira tasarruf sağlayacağız Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay: "Sıfır atık uygulamasını hayata geçirdik. 2023 sonuna kadar tüm illerimizde uygulamaya geçecek bu geri dönüşüm sistemiyle hem doğamızı koruyacak hem de yaklaşık 20 milyar lira tasarruf sağlayacağız." dedi.
5.03.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 40 ilin belediye başkan adayını açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 40 ilin belediye başkan adayını açıkladı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin 14 büyükşehir, 26 il belediye başkan adayını açıkladı. Aralarında eski bakanların da olduğu listede bir vali, iki de şu anda kayyum olarak görev yapan isim bulunuyor.
24.11.2018 Siyaset
Ciltte oluşan lekelere dikkat
Ciltte oluşan lekelere dikkat Dr. Belda Yurtseven Tüner, ciltte oluşan lekelere dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu.
22.10.2018 Sağlık
Fuhuş çetesi lideri: Kebap yerine kadın sattık
Fuhuş çetesi lideri: Kebap yerine kadın sattık Adana'da fuhuş çetesine düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 14 şüpheliden 5'i tutuklandı.
21.09.2018 Yaşam
Polis, fuhuş çetesini çökertmek için temizlikçi gibi sokakları süpürmüş
Polis, fuhuş çetesini çökertmek için temizlikçi gibi sokakları süpürmüş Adana'da, polisin düzenlediği fuhuş operasyonunda 14 kişi gözaltına alındı. Fuhuş yaptırdıkları kadınları piknik yapıyor izlenimi vererek takip eden çeteyi, polislerin çöpçü ve temizlikçi gibi davranıp, sokakları süpürerek izlediği ortaya çıktı. Havadan drone kamerasıyla saniye saniye takip edilen çetenin, polisler için 'Emmi', müşteri için ise 'Ekmek' kelimelerini kullandığı belirtildi.
19.09.2018 Yaşam
İstenmeyen yağlara soğuk çözüm
İstenmeyen yağlara soğuk çözüm Dermatoloji Uzmanı Dr.Ata Nejat Ertek, soğuk lipoliz tedavisinin vücudun göbek, yan bölge, sezaryen doğum sonrasında oluşan alt karın, sırt, basen, bacak gibi bölgelerinde oluşan yağ birikimlerinin tek seansta yüzde 20 ile yüzde 40 oranında kalıcı olarak azalmasını sağlayan bir tedavi olduğunu belirtt
16.06.2018 Sağlık
Temizlik yaparken Osmanlı tapularını buldu
Temizlik yaparken Osmanlı tapularını buldu Mardin’de yaşayan Ali Aşa evinde tadilat yaparken küpler içinde Osmanlı dönemine ait tapular buldu. Bir anda 6 köyün sahibi olduğunu iddia eden Aşa mirasçıları arıyor.
19.05.2018 Yaşam
Evinde tadilat yaparken buldu! Bir günde 6 köyün sahibi oldu
Evinde tadilat yaparken buldu! Bir günde 6 köyün sahibi oldu Mardin’in Yeşilli ilçesine bağlı Sancar Mahallesinde yaşayan Ali Aşa evinde tadilat yaparken küpler içinde bulduğu tapular hayatını değiştirdi. Bir anda 6 köyün sahibi olan Aşa, köylerin geçmişte aşiretler tarafından baskına uğradığından bazılarının öldüğünü ve bazılarının ise kaybolduğunu belirterek, haram yememek için mirasçıların kalan kısmını arıyor.
19.05.2018 Yaşam
İstediğim rol gelmezse yazarım
İstediğim rol gelmezse yazarım Oyuncu ve yazar Murat Tavlı dördüncü kitabı ‘Gözyaşlarım İftiharla Sunar’ ile 10 gün gibi kısa bir süre içinde yine en dikkat çeken kitaplar arasında yerini aldı. Tavlı yeni kitabını ve bilinmeyenlerini anlattı.
23.02.2018 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Çöpçü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çöpçü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.