Kanada'da kan donduran iddia: Çok sayıda çocuğun cesedi yakıldı
Kanada'da kan donduran iddia: Çok sayıda çocuğun cesedi yakıldı Kanada'da British Columbia ve Saskatchewan eyaletlerindeki 3 ayrı yatılı kilise okulunda bugüne kadar ulaşılan 1148 isimsiz çocuk mezarı için tartışmalar sürerken Ontario eyaletine bağlı Brantford kentindeki Mohawk Yatılı Kilise Okulu'nda bazı çocuk cesetlerinin yakıldığı iddia edildi.
1.07.2021 Dünya
Kanada'da koronavirüsten ilk ölüm
Kanada'da koronavirüsten ilk ölüm Kanada'nın British Columbia eyaletinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile enfekte olan bir kişinin öldüğü, bunun virüs nedeniyle ülkedeki ilk ölüm olduğu bildirildi.
9.03.2020 Dünya
ABD’li Columbia en iyi ciroyu Türkiye’de yaptı
ABD’li Columbia en iyi ciroyu Türkiye’de yaptı Gözalan Group, Columbia’daki başarılı satış grafiğiyle Türkiye’yi Avrupa’da en iyi ciro yapılan ülke haline getirdi. Columbia Sportswear Company tarafından dünya çapındaki distribütörler arasında yılın distribütörü seçilen Gözalan Group, 2017 yılında yurt dışında mağaza açmaya hazırlanıyor.
7.08.2016 Ekonomi
Markalar için birleştiler
Markalar için birleştiler MORHİPO.COM ve 1v1y.com, Boyner Grup markaları ve 1v1y.com ortaklığındaki markalar için güçlerini birleştiriyor.
8.10.2015 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri