Colorado

Colorado

Son dakika colorado haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan colorado ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını colorado haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Colorado

haberleri sayfasında son dakika yaşanan colorado gelişmeleri de dahil olmak üzere 436 colorado haberi bulunmuştur. Tüm colorado haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD’de kuş gribi paniği! Hastalık ineklere temas eden bir kişiye bulaştı
ABD’de kuş gribi paniği! Hastalık ineklere temas eden bir kişiye bulaştı ABD’nin Teksas eyaletinde bir kişide kuş gribi tespit edildi. Yetkililer hastalığın geçtiğimiz günlerde ineklerde tespit edilen vakalardan bulaştığını açıkladı.
2.04.2024 Dünya
Solucanlar yılda 140 milyon tahıl üretimine katkıda bulunuyor! Detayları şaşırttı
Solucanlar yılda 140 milyon tahıl üretimine katkıda bulunuyor! Detayları şaşırttı ABD’li bilim insanları, yaptıkları bilimsel çalışma sonucunda solucanların, dünya çapında yılda 140 milyon ton tahıl üretimine katkıda bulunduğu ifade edildi.
29.09.2023 Yaşam
NASA’nın uzay aracı Dünya'ya ‘kargo’ bıraktı
NASA’nın uzay aracı Dünya'ya ‘kargo’ bıraktı NASA, Bennu asteroidinden alınan çakıl ve toprakla dolu bir kapsülün başarılı inişini kutlarken onu bırakan uzay aracı çoktan gözden kaybolmuştu.
28.09.2023 Bilim ve Teknoloji
Depremlerin büyüklüğünün 8.4'e çıkmasını bu kayalar engellemiş!
Depremlerin büyüklüğünün 8.4'e çıkmasını bu kayalar engellemiş! Fırat Üniversitesinde düzenlenen 'Depreme Dirençli Kentler Çalıştayı'na konuşmacı olarak katılan İstanbul Teknik Üniversitesi'nden Jeolog ve Bilim Akademisi üyesi Prof. Dr. Naci Görür ile ABD'deki Colorado Üniversitesi'nde görev yapan sismolog Roger Bilham, önemli açıklamalarda bulundu. Roger Bilham, 2020 ve 2023 depremlerinin normalde olduğundan daha büyük bir deprem olabileceğini, bunu bölgedeki 'quartz schist'li kayaların engellediğini söyledi. Prof. Dr. Naci Görür ise Kuzey Anadolu Fay hattının dünyanın en tehlikeli fayı olduğunu vurguladı.
22.09.2023 Yaşam
Tüyler ürperten olay! Eve giren polisler gördükleri manzara karşısında dondu kaldı: Her şeyi adım adım planlamış
Tüyler ürperten olay! Eve giren polisler gördükleri manzara karşısında dondu kaldı: Her şeyi adım adım planlamış ABD eyaleti Oregon'da Negasi Zuberi adlı cani, kaçırdığı bir kadın tarafından şikayette bulunulduktan sonra Temmuz ayında tutuklandı. Kadının şikayetinin ardından şüphelinin evine giden polisler gördükleri manzara karşısında neye uğradıklarını şaşırdı.
4.08.2023 Dünya
Yozgat Bozok Üniversitesi yeni rektörü Evren Yaşar kimdir? Nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde bulundu, branşı ne?
Yozgat Bozok Üniversitesi yeni rektörü Evren Yaşar kimdir? Nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde bulundu, branşı ne? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan kararla Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörlüğüne tıp dünyasının ünlü ismi Prof. Dr. Evren Yaşar atandı. Peki, Yozgat Bozok Üniversitesi yeni rektörü Evren Yaşar kimdir? Nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde bulundu, branşı ne?
1.08.2023 Gündem
Teksas'ta 23 kişiyi öldüren Crusius'a 90 kez müebbet
Teksas'ta 23 kişiyi öldüren Crusius'a 90 kez müebbet ABD'nin Teksas eyaletinde bir süpermarkette düzenlediği silahlı saldırıda Latin Amerika kökenli 23 kişiyi öldüren Patrick Crusius 90 kez müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
7.07.2023 Dünya
İdamını bekleyen en mutlu mahkum! İşlemediği bir suç yüzünden infaz edildi yıllar sonra aklandı...
İdamını bekleyen en mutlu mahkum! İşlemediği bir suç yüzünden infaz edildi yıllar sonra aklandı... ABD'nin Colorado eyaletinde 15 Ağustos 1936 yılında meydana gelen olay ülkede gündem olmuştu. 15 yaşındaki Dorothy Drain'in ölü bulunması şehri ayağa kaldırmıştı. Yerel yetkililer suçluyu bulmak için çabalarken bölgede gezinen Joe Arridy gözaltına alındı. Hızla mahkemeye çıkarılan ve idam cezası alınan Arridy hakkındaki bir gerçek görmezden gelindi. İdamını bekleyen 'en mutlu mahkum' olarak kayıtlara geçen Arridy'nin aklanması yıllar aldı.
15.06.2023 Dünya
ABD Başkanı Biden sahnede yere düştü (Biden'ın düşme anı)
ABD Başkanı Biden sahnede yere düştü (Biden'ın düşme anı) ABD Başkanı Joe Biden, Colorado eyaletinde katıldığı Hava Harp Okulu'nun mezuniyet töreninde sahneden ayrıldığı sırada dengesini kaybederek yere düştü.
2.06.2023 Dünya
ABD Başkanı Joe Biden yere böyle düştü, işte o anlar
ABD Başkanı Joe Biden yere böyle düştü, işte o anlar ABD Başkanı Joe Biden, Colorado eyaletinde katıldığı Hava Harp Okulu'nun mezuniyet töreninde sahneden ayrıldığı sırada dengesini kaybederek yere düştü.
2.06.2023 Dünya
Biden sahneden ayrıldığı sırada yere düştü
Biden sahneden ayrıldığı sırada yere düştü ABD Başkanı Joe Biden, Colorado eyaletinde katıldığı Hava Harp Okulu'nun mezuniyet töreninde sahneden ayrıldığı sırada dengesini kaybederek yere düştü.
1.06.2023 Gündem
Trump'ın iddianamesinde Woman-1 olarak adlandırıldı! İlk kez sessizliğini bozdu
Trump'ın iddianamesinde Woman-1 olarak adlandırıldı! İlk kez sessizliğini bozdu Çarşamba günü mahkemeye çıkarılan Donald Trump, yetişkin film yıldızı Stormy Daniels'a yapılan 130 bin dolar hakkında ifade vermişti. Mahkemede Trump'a ilişkisi olan Woman-1 kod adlı bir kadının daha varlığı ortaya çıkmıştı. Woman-1'in eski bir Playboy yıldızı olan Karen McDougal olduğu ortaya çıktı. Karen, davayla ilgili ilk kez sessizliğini bozdu.
6.04.2023 Dünya
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde Süper Oranları kaçırma ! Misli.com’un özel olarak belirlediği etkinliklerin oranlarını arttırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
18.03.2023 İddaa
Uyuşturucu baronu El Chapo’nun oğlu Guzman’ın yakalanması Meksika'yı savaş alanına çevirdi: 29 ölü, 35 yaralı
Uyuşturucu baronu El Chapo’nun oğlu Guzman’ın yakalanması Meksika'yı savaş alanına çevirdi: 29 ölü, 35 yaralı Meksika'da hükümet ile uyuşturucu kartelleri arasındaki çatışmalar yeniden şiddetlendi. Uyuşturucu baronu El Chapo’nun oğlu olan Ovidio Guzman Lopez'in tekrar tutuklanmasının ardından geçmişte yaşananlara benzer görüntüler ortaya çıktı. Sokaklar savaş alanına döndü, hava trafiği bile etkilendi. ABD ile ilgili uyarı ise dikkat çekti. Yapılan operasyon sonucunda 29 kişinin hayatını kaybettiği, 35 kişinin yaralandığı bildirildi.
6.01.2023 Dünya
560 ölünün naaşını parçalayıp sattılar! Kan donduran olay
560 ölünün naaşını parçalayıp sattılar! Kan donduran olay ABD’de sahip oldukları cenaze evi aracılığıyla kendilerine teslim edilen 560 merhumun naaşlarını parçalara ayırıp satan anne-kız iki kadın, hapis cezasına çarptırıldı. İki kadın, ABD federal kanununda ceset parçalarını satma suçu açık olmadığından merhumların ailelerini ‘dolandırmaktan’ hüküm giydi.
4.01.2023 Dünya
Fiyatlar bir yılda yüzde 50 arttı! Yumurtaya yeni zam gelecek mi?
Fiyatlar bir yılda yüzde 50 arttı! Yumurtaya yeni zam gelecek mi? Dünyada yumurta fiyatları geçen yıl yüzde 50’ye varan artış kaydetti. Uzmanlar bazı ülkelerde görülen tarihin en kötü kuş gribi salgınının ve artan yem fiyatlarının etkisinin 2023’te de sürebileceğini belirtiyor. Türkiye’de ise şimdilik kuş gribi ve yem fiyatları bir tehlike olarak görülmese de sektör temsilcileri gözlerinin yeni yılda mısır ve buğdaya gelecek olası zamlarda olduğunu ifade ediyor. Sektörün diğer bir sorunu da bilinçsiz yatırımlar ve plansızlık olarak öne çıkıyor.
3.01.2023 Ekonomi
ABD’de etkili olan kar fırtınasında can kaybı 22’ye yükseldi
ABD’de etkili olan kar fırtınasında can kaybı 22’ye yükseldi ABD'de etkili olan kar fırtınası nedeniyle birçok eyalette meydana gelen kazalarda ve aşırı soğuklarda hayatını kaybedenlerin sayısı 22'ye yükseldi.
25.12.2022 Dünya
Babasının rahatsız edici ve uygunsuz fotoğrafları sonu oldu...
Babasının rahatsız edici ve uygunsuz fotoğrafları sonu oldu... ABD'nin Colorado eyaletinde yaşanan olay ülke gündemine oturdu. Eşinden ayrılan Mark Allen Redwine velayetini almaya çalıştığı oğlu ile son görüşmesinde yaşananlar dehşete düşürdü. Herşey babanın uygunsuz ve rahatsız edici fotoğraflarını oğlunun görmesiyle başladı...
15.12.2022 Dünya
Göz görmeyince, gönül katlanıyordu, ama artık... (Sifona eskisi gibi bakamayacaksınız)
Göz görmeyince, gönül katlanıyordu, ama artık... (Sifona eskisi gibi bakamayacaksınız) Özetlemek gerekirse: Sifonu çekmeden önce klozetin kapağını mutlaka kapatın.
15.12.2022 Bilim ve Teknoloji
Metresine kavuşmak için karısına yaptıkları kan dondurdu! Ölümcül aşk üçgeni
Metresine kavuşmak için karısına yaptıkları kan dondurdu! Ölümcül aşk üçgeni Yıllardır karısıyla 'açık evlilik' yaşadığını iddia eden 2 çocuk babası diş hekiminin, metresiyle birlikte olabilmek için yaptıkları kan dondurdu. Adamın, eşiyle çıktığı 2 haftalık safari tatili, her şeyi bir anda tersine döndürecekti. İşte korkunç sona giden o olay...
12.12.2022 Dünya
Hapiste bile gizlendi! Onlarca kişiyi öldürdü, polis gerçek kimliğini bulamadı
Hapiste bile gizlendi! Onlarca kişiyi öldürdü, polis gerçek kimliğini bulamadı ABD'de şehir şehir gezip farklı kimlikler kullanarak dehşet saçtı. Polislerin bile yakalayıp hapse attıkları seri katilin gerçekte kim olduğu hakkında hiçbir fikri yoktu. 'Bukalemun Katili' hakkındaki gerçek yıllar sonra ortaya çıktı.
10.12.2022 Dünya
ABD'de gece kulübüne silahlı saldırı! Ölü ve yaralılar var
ABD'de gece kulübüne silahlı saldırı! Ölü ve yaralılar var ABD'nin Colorado eyaletinde bir gece kulübünde meydana gelen silahlı saldırıda en az 5 kişi hayatını kaybetti, 18 kişi yaralandı.
20.11.2022 Dünya
5 yaşında izlediği film onu bir canavara çevirdi! İğrenç olaylar silsilesi ise böyle başladı
5 yaşında izlediği film onu bir canavara çevirdi! İğrenç olaylar silsilesi ise böyle başladı ABD'deki iğrenç olaylar silsilesinin ardından yaşanan cinayetler duyanların kanını dondurdu. Henüz 5 yaşında izlediği bir film, üzerinde büyük etki bırakmıştı. Onlarca yıl bekleyip hazırlık yaptı. Hiçbir iz bırakmadan suçlarını işlese en sonunda yakayı ele verdi ve ömür boyu hapis cezası aldı. Kurbanlarını katletme yöntemi ve onlara söylediği sözler ise duyanların kanını dondurdu.
18.11.2022 Dünya
Makyaj videosu çeken YouTuber Bailey Sarian'ın anlattıkları kan donduruyor! Servet kazanıyor...
Makyaj videosu çeken YouTuber Bailey Sarian'ın anlattıkları kan donduruyor! Servet kazanıyor... Makyaj videosu çekerken kullandığı yöntem kan donduruyor. Youtube’da oldukça ilgi gören maktaj videolarına getirdiği konsept izleyenlerin tüylerini diken diken ediyor. ABD’de yaşayan Bailey Sarian'ın makyaj ve suç gibi bağımsız iyi ayrı konuyu bir araya getirerek çektiği ve milyonlarca kez izlenen sıra dışı videolar, pek çok kişinin dikkatini çekiyor. Uzmanlar ise altında yatan sebepler konusunda uyarıyor.
1.08.2022 Dünya
Ünlü yönetmen Bob Rafelson hayatını kaybetti
Ünlü yönetmen Bob Rafelson hayatını kaybetti Hollywood’un ünlü yönetmeni, Emmy Ödüllü Bob Rafelson 89 yaşında hayatını kaybetti.
25.07.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Colorado ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki colorado haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.