Çöküş

Çöküş

Son dakika çöküş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çöküş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çöküş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çöküş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çöküş gelişmeleri de dahil olmak üzere 758 çöküş haberi bulunmuştur. Tüm çöküş haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Atatürk en büyük zaafım' dedi hakaret edenle uzlaşmadı
'Atatürk en büyük zaafım' dedi hakaret edenle uzlaşmadı Adana'da tartıştığı veteriner teknikeri Melek Nida Şahin'i (30) darbedip, ona ve klinikteki Mustafa Kemal Atatürk portresine hakarette bulunmaktan tutuklanan Bülent Yılmaz (53) hakkındaki dosya uzlaştırmaya gitti. Uzlaşmayı reddeden ve psikolojik olarak çöküş yaşadığını söyleyen Şahin, "Şahsıma yapılandan ziyade, bu ülkenin kurucusuna yapılmış çok büyük bir saygısızlık varken uzlaşamam. Atatürk, bu dünyadaki en büyük zaafım. Bu şahıs kafasına göre kadınlara, değerlere hakaretlerde bulunup elini kolunu sallayarak gezmemeli" dedi.
14.04.2024 Adana
MHP Genel Başkanı Bahçeli: Kent uzlaşması dedikleri PKK ittifakıdır
MHP Genel Başkanı Bahçeli: Kent uzlaşması dedikleri PKK ittifakıdır Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP'yi eleştirerek, "Kent uzlaşması dedikleri PKK ittifakıdır. Kent uzlaşması dedikleri ülkemize karşı beşinci kol faaliyetidir. CHP düştüğü denizde yılana sarılmıştır" dedi.
29.02.2024 Gündem
Tanzimat Dönemi Nedir? 1. Ve 2. Tanzimat Dönemi Özellikleri Nelerdir?
Tanzimat Dönemi Nedir? 1. Ve 2. Tanzimat Dönemi Özellikleri Nelerdir? Tanzimat dönemi Osmanlı devleti için yenilikçi bir dönem olarak kabul edilmektedir. Tanzimat dönemi 1839 ile 1876 seneleri arasında 37 yıllık bir süreci kapsamaktadır.
4.02.2024 Gündem
Kiralık Konak Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Kiralık Konak Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler...
Kiralık Konak Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Kiralık Konak Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler... Kiralık konak Yakup Kadri Karaosmanoğlu tarafından kaleme alınmış bir eserdir. 1922 senesinde yayınlanan kitapta nesiller arası çatışmalar ve değişimler anlatılmıştır. 
17.12.2023 Eğitim
Graben Nedir, Nasıl Oluşur? Türkiye'de Graben Örnekleri Nelerdir?
Graben Nedir, Nasıl Oluşur? Türkiye'de Graben Örnekleri Nelerdir? Coğrafya içerisinde en önemli konulardan biri olarak Graben öne çıkmaktadır. Özellikle engebeli bir bölge ve deprem riski yüksek olan Türkiye'de Graben oldukça fazladır. Toprağın bir anda çökmesi ile her iki tarafının aşağısında kalan toprak parçası Graben olarak ifade edilir. Genelde deprem riski ile birlikte ortaya çıkan bir durum şeklinde anlatmak mümkündür. Daha çok paralel faylar ile beraber çevresi depresif bloklar şeklinde bir yapıya bürünmüş kısım olarak anlatmak mümkündür. Ortaya çıkan sonuç ise zikzak çizen bir görüntüdür.
17.12.2023 Eğitim
Fenerbahçe'yi tedirginlik sardı! İsmail Kartal düğmeye bastı
Fenerbahçe'yi tedirginlik sardı! İsmail Kartal düğmeye bastı Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. 19 maçlık galibiyet serisinin ardından üst üste alınan 2 mağlubiyet, Fenerbahçe'de endişeye sebep oldu. Sarı lacivetlilerde teknik direktör İsmail Kartal, geçen sezonki gibi bir çöküş yaşanmaması için yoğun mesai harcıyor. Kartal, Adana Demirspor maçını kazanarak endişeyi ortadan kaldırmak istiyor. İşte ayrıntılar...
12.11.2023 Fenerbahçe
Gazze'de korkunç kuşatma! İnternet ve telefon bağlantıları kesildi
Gazze'de korkunç kuşatma! İnternet ve telefon bağlantıları kesildi Filistin Telekomünikasyon (PALTEL) şirketi, Gazze Şeridi’nde İsrail tarafından iletişim ve internet hizmetlerinin tamamen kesildiğini duyurdu.
5.11.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yasaklarla anılmasına müsaade etmeyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yasaklarla anılmasına müsaade etmeyeceğiz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde Yükseköğretim Kurulu 2023-2024 Akademik Yılı Açılış Töreni’nde konuştu. "Üniversitelerde bizzat hocalar kullanılarak başlatılan cadı avını dün gibi hatırlıyoruz" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Üniversitelerimizin bir daha asla yasakla, baskıyla, kavgayla veya ideolojik dayatmalarla anılmasına müsaade etmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.
9.10.2023 Gündem
Altın fiyatlarında sürpriz döneme giriliyor! İslam Memiş 'tedirginim' diyerek uyardı
Altın fiyatlarında sürpriz döneme giriliyor! İslam Memiş 'tedirginim' diyerek uyardı Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi. Altın alacaklar bu habere dikkat. Altın piyasasını derinden etkileyecek döneme giriliyor. Altın piyasası uzmanı İslam Memiş, altın, dolar ve euronun geleceği için kritik bir tahminde bulundu. İslam Memiş 'tedirginim' diyerek olacakları paylaştı. İşte tüm detaylar...
28.09.2023 Ekonomi
Dağlık Karabağ'da 24 saatlik muhteşem zafer dünyada böyle yankılandı: Putin'in intikamı! Ayrılıkçı direnişin çarpıcı çöküşü...
Dağlık Karabağ'da 24 saatlik muhteşem zafer dünyada böyle yankılandı: Putin'in intikamı! Ayrılıkçı direnişin çarpıcı çöküşü... Azerbaycan'ın Dağlık Karabağ'da başlattığı antiterör operasyonun 24 saatte başarıya ulaşması tüm dünyada yankı buldu. Ermeni ayrılıkçıların Azerbaycan'ın şartlarını kabul etmesi ve silahlarını bırakmasını dünya basını sayfalarında yer verdi. Bakü'nün operasyonu için 'yıldırım saldırısı' yorumu yapıldı. İngilizler 'Rusya'nın intikamını' yazdı. Rus gazete ise Kremlin'in 'Paşinyan planını' sayfasına taşırken Azerbaycan'ın Karabağ bölgesindeki Ermeni nüfusun temsilcileri ile Azerbaycanlı yetkililer arasındaki Yevlah'taki görüşme başladı. Kritik zirve devam ederken Erivan'da tansiyon yükseldi.
21.09.2023 Dünya
Yaş Antlaşması Özeti Ve Önemi... Yaş Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri...
Yaş Antlaşması Özeti Ve Önemi... Yaş Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri... Tarihte imzalanan her antlaşmanın farklı bir nedeni ve sonucu vardır. Osmanlı Devletinin de Rusya ile imzalanan birden fazla antlaşması bulunmaktadır. Bunlardan biri Yaş antlaşması olarak tarihte yer almıştır. Bu antlaşma bazı tarihçilere göre Osmanlı devletinin dağılmasına dahi neden olmuştur. Bu antlaşma Osmanlı Devletinin dağılmasına ve çökmesine neden olarak görülmektedir 
17.09.2023 Eğitim
Portekiz Bayrağı Anlamı Nedir? Portekiz Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
Portekiz Bayrağı Anlamı Nedir? Portekiz Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Portekiz, resmi adı ile Portekiz Cumhuriyeti olarak bilinen bir ülkedir. Atlas okyanusu ile çevrelenmiş olan ülke doğal güzellikleri ve tarihi ile dikkat çeker. 
14.09.2023 Eğitim
Londra Antlaşması Özeti Ve Önemi... Londra Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri...
Londra Antlaşması Özeti Ve Önemi... Londra Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri... Balkan Savaşı neticesinde Osmanlı İmparatorluğu'nun savaşı kaybetmesi sebebiyle yapılan antlaşma Londra Antlaşması olarak bilinmektedir. 1913 yılında gerçekleşen bu antlaşma Osmanlı Devleti ile Bulgaristan krallığı arasında yapılmıştır. Yapılan bu antlaşma ile beraber Osmanlı Devleti'nin Balkan bölgesindeki sınır Midye Enes arasında kalmıştır.
11.09.2023 Eğitim
Akbank çöktü mü? 22 Ağustos 2023 Akbank mobil neden açılmıyor, ne zaman düzelecek?
Akbank çöktü mü? 22 Ağustos 2023 Akbank mobil neden açılmıyor, ne zaman düzelecek? Akbank uygulaması çöktü mü, sorusunun yanıtı 22 Ağustos 2023 Salı günü yaşanan problem nedeniyle vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Akbank mobil neden açılmıyor, sorusunun yanıtı Akbank müşterileri tarafından merak konusu oldu. Peki, 22 Ağustos 2023 Salı Akbank mobil çöktü mü, neden girilmiyor?
22.08.2023 Ekonomi
3 milyon dolardan 3 dolara düştü! Büyük çöküş, dünya şokta
3 milyon dolardan 3 dolara düştü! Büyük çöküş, dünya şokta Pandemi döneminde kripto para sektöründeki yükselişle birlikte en çok konuşulan başlıklardan biri NFT’ler (non-fungible/değiştirilemeyen token) oldu.
4.08.2023 Dünya
Dünyayı bekleyen büyük felaket! Küresel iklim değişikliği nedeniyle AMOC her an çökebilir...
Dünyayı bekleyen büyük felaket! Küresel iklim değişikliği nedeniyle AMOC her an çökebilir... Dünya günlerdir rekor sıcaklıklarla kavruluyor. Dünya iklim dengesini sağlayan “Gulf Stream” olarak bilinen Atlantik Meridyonel Devir Dolaşımı’nın (AMOC) küresel iklim değişikliği nedeniyle çökebileceği açıklandı. Peki bu olasılık gerçekleşirse dünyayı nasıl bir değişim bekliyor? İşte detaylar...
27.07.2023 Gündem
Altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmesi! Tepetaklak oldu, piyasalar krize odaklandı
Altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmesi! Tepetaklak oldu, piyasalar krize odaklandı Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Altın fiyatları, ABD'den gelen güçlü ekonomik verilerin Fed'in faizi daha da yükseltmesi ihtimalini artırması sonucu değer kaybı gördü. Ons altında piyasa beklentileri Haziran'da başka bir faiz artırımına yönelirken ve borç tavanı anlaşmasının Kongre oylamasına hazırlanması sonucu fiyatlar 1.950 doların altında nefes aldı. Kritik hafta sonundan sonra altın piyasası, 2 ayın en düşük seviyelerinde işlem görüyor. Elinde altın bulunduran vatandaşlara uyarılar peş peşe geldi. İşte altın fiyatlarıyla ilgili son dakika tüm detaylar...
30.05.2023 Ekonomi
Altını olanlara kötü haber geldi! Altında yeni kabus başlıyor, tarih verildi
Altını olanlara kötü haber geldi! Altında yeni kabus başlıyor, tarih verildi Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Altın fiyatlarında yeni kabus başlıyor. Altın fiyatları, ABD'den gelen güçlü ekonomik verilerin Fed'in faizi daha da yükseltmesi ihtimalini artırması sonucu değer kaybı gördü. Piyasa, yaklaşık dört ayın en büyük haftalık düşüşünde iken dün son anda hafif yükseliş geldi. Öte yandan elinde altın bulunduran vatandaşlara uyarılar peş peşe geldi. İşte altın fiyatlarıyla ilgili son dakika tüm detaylar...
29.05.2023 Ekonomi
Bakan Akar: Gabar’da şimdi terör konuşulmuyor, petrol konuşuluyor
Bakan Akar: Gabar’da şimdi terör konuşulmuyor, petrol konuşuluyor Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, “Terör bittikçe refah başlıyor. Bunun en güzel örneği Gabar. Gabar’da şimdi terör konuşulmuyor, petrol konuşuluyor” dedi.
26.05.2023 Gündem
Bakan Akar: Terörle arasına mesafe koyamayanlara karşıyız
Bakan Akar: Terörle arasına mesafe koyamayanlara karşıyız Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Terörle arasına mesafe koyamayanlara karşıyız. Onların bizimle alakası yok. Dolayısıyla asil milletimizin, halkımızın bunu değerlendireceğine inanıyorum" dedi.
13.04.2023 Gündem
Milyoneri 'flört' bahanesiyle dolandırdı! Utandığı için itiraf edemedi
Milyoneri 'flört' bahanesiyle dolandırdı! Utandığı için itiraf edemedi Ne tür bir araba kullanıyorsun? -Bir Jaguar. -Kullanabilir miyim? -Tabii.
7.04.2023 Bilim ve Teknoloji
7 Nisan cuma ne olacak? 7 Nisan 2023 hadisi nedir, doğru mu?
7 Nisan cuma ne olacak? 7 Nisan 2023 hadisi nedir, doğru mu? Ramazan ayının 15'inde Cuma günü kuşluk vaktinde bir sayha (gökten bir ses) olur. Bu olay Ramazan'ın ilk gününün Cumaya denk geldiği ayda olur. Uyuyanı uyandıran bir hidde (çöküş, yıkılış) olur. Cuma gününün gecesinde esir kadınlar odalarından çıkar, hür olurlar. Söz konusu ifade sonrası vatandaşlar arama motorlarına yönelerek “7 Nisan cuma ne olacak, 7 Nisan 2023 hadisi nedir? 7 Nisan ses duyulması ne demek?” sorularına yanıt aramaya başladı.
6.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mescid-i Aksa'ya el uzatılması kırmızı çizgimizdir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mescid-i Aksa'ya el uzatılması kırmızı çizgimizdir Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara’da iftar programında konuştu. Erdoğan, "Türkiye saldırılar karşısında sessiz kalamaz. Mescid-i Aksa'ya el uzatılması, Harem-i Şerif'in kutsiyetinin ayaklar altına alınması kırmızı çizgimizdir" ifadelerini kullandı.
5.04.2023 Gündem
Kritik MGK bildirisinde deprem vurgusu
Kritik MGK bildirisinde deprem vurgusu Cumhurbaşkanı Erdoğan, liderliğinde toplanan Milli Güvenlik Kurulu zirvesi sona erdi. Zirvenin ardından bildiri yayınlandı. Bildiride, "6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremlerin ardından ortaya çıkan durum değerlendirilerek bölgedeki hayatın bir an evvel normale döndürülmesinin önemi üzerinde durulmuştur." denildi.
30.03.2023 Gündem
Küresel döviz krizi kapıda! ‘Ne kadar kötüye gideceğini bilmiyoruz’
Küresel döviz krizi kapıda! ‘Ne kadar kötüye gideceğini bilmiyoruz’ Dünya yeni bir finansal krizle karşı karşıya. Küresel kurumlar, ABD’de patlak veren bankacılık alanındaki çöküş dalgasının yeni bir dönemin habercisi olduğunu söylüyor. Birbiri ardına uyarı yapan uzmanlar yeni neslin hiç böylesini görmediğini, “Kriz 2.0” sözleriyle ifade etti. Ekonomistler likidite ataklarına dikkat çekerek yatırımcılara hazırlanmaları için çağrıda bulundu.
30.03.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Çöküş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çöküş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.