Çocuklar Duymasın Final

Çocuklar Duymasın Final

Son dakika çocuklar duymasın final haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çocuklar duymasın final ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çocuklar duymasın final haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çocuklar Duymasın Final

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çocuklar duymasın final gelişmeleri de dahil olmak üzere 29 çocuklar duymasın final haberi bulunmuştur. Tüm çocuklar duymasın final haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çocuklar Duymasın final yapıyor!
Çocuklar Duymasın final yapıyor! Kanal D'nin beklentileri karşılayamayan dizilerinden Çocuklar Duymasın, ekran macerasını noktalıyor.
24.04.2018 Magazin
Ve resmileşti! Çocuklar Duymasın...
Ve resmileşti! Çocuklar Duymasın... Yeni bölümün ne zaman yayınlanacağı belirsizliğini koruyordu.
24.11.2017 Televizyon
Çocuklar Duymasın'da bomba gelişme! Yayın akışından çıkarıldı; ancak...
Çocuklar Duymasın'da bomba gelişme! Yayın akışından çıkarıldı; ancak... Kanal D'de yayın akışından çıkartılan Çocuklar Duymasın'ın çekimlerinin devam etmesini yorumlayan ünlü televizyoncu Mesut Yar, "Bir ilk yaşanıyor" ifadesini kullandı.
23.11.2017 Televizyon
Ve son noktayı koydu! Çocuklar Duymasın...
Ve son noktayı koydu! Çocuklar Duymasın... Final yaptığı konuşulan 'Çocuklar Duymasın' dizisinin setinden video paylaşan Pınar Altuğ, bu sayede dedikodulara da son noktayı koydu.
23.11.2017 Televizyon
En yetkili isim açıkladı! Çocuklar Duymasın...
En yetkili isim açıkladı! Çocuklar Duymasın... Çocuklar Duymasın'ın final yapacağı iddia edilmişti. Birol Güven, Twitter hesabından son noktayı koydu.
10.11.2017 Televizyon
Çocuklar Duymasın hayranlarını yıkan haber!
Çocuklar Duymasın hayranlarını yıkan haber! Kanal D ekranlarında yayınlanan Çocuklar Duymasın yaz başındaki reyting başarısını yakalayamayınca kanal yönetiminin final kararı aldığı öğrenildi.
10.11.2017 Televizyon
Kesin karar bu defa gerçekten bitti!
Kesin karar bu defa gerçekten bitti! MinT Prodüksiyon’dan Birol Güven’in yapımcılığını üstlendiği FOX’ta ekranlara gelen efsane dizi ‘Çocuklar Duymasın final yapıyor
26.07.2014 Magazin
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 03 Haziran Pazar
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 03 Haziran Pazar 03 Haziran Pazar gününe ait Kanal D yayın akışı, sabah saat 07:00’da “Hayatımın Aşkı” adlı yerli dizinin tekrar bölümü ile başlayacak. Aşkın farkı yüzünü tanıtan heyecanlı dizi ile güzel bir pazar sabahına merhaba diyebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Çocuklar Duymasın” adlı dizinin yepyeni bölümü ekranlar karşısına geçecek. Komedi dolu sahneleri ile küçükten büyüğe herkesi güldürmeyi ve eğlendirmeyi başaran dizi, mükemmel bir TV keyfi yapmanıza yardımcı oluyor. Akşam başlayacak olan yeni bölümünde yine aile içinde geçen pek çok farklı olayları izleyebilme imkanı elde edeceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgiler edinmek isterseniz haberimizin devamını takipte kalabilirsiniz.
3.06.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 19 Mayıs Cumartesi
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 19 Mayıs Cumartesi 19 Mayıs Cumartesi gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah saatlerinde ilk olarak 07:00’da başlayacak olan “Hayatımın Aşkı” adlı dizinin tekrar bölümü ile ekranlara dahil oluyor. Aşkın farklı yüzünü anlatan renkli dizi ile güzel anlara tanıklık edebileceksiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “İnsanlık Suçu” adlı heyecanlı dizinin final bölümü başlayacak. Aksiyon ve gerilim dolu sahneleri ile tüm hayranlarını etkileyen dizinin final bölümünde de yine birbirinden farklı yaşanmışlıklar sizlerle olacak. Kanala ait yayın akışı hakkında daha geniş bilgiler edinmek isterseniz haberimizin devamını takip edebilirsiniz.
19.05.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 22 Nisan Pazar
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 22 Nisan Pazar 22 Nisan Pazar gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 07:00’da “Ver Elini Aşk” adlı dizinin tekrar bölümü ile ekranlar karşısına dahil olacak. Final olan dizinin tekrar bölümünü seyrederek mükemmel bir hafta sonu sabahı geçirebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Çocuklar Duymasın” adlı dizinin yepyeni bölümü karşınıza çıkıyor. Sevilen dizinin yeni bölümünü seyrederek akşamınızı çok daha renkli ve keyifli hale getirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
22.04.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 14 Nisan Cumartesi
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 14 Nisan Cumartesi 14 Nisan Cumartesi gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 07:00’da “Ver Elini Aşk” adlı komedi dolu renkli dizinin tekrar bölümü ile başlayacak. Sevilen dizinin tekrarı ile hafta sonuna güzel bir başlangıç yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “İnsanlık Suçu” adlı sevilen yeni dizinin yepyeni bölümü ekranlarınızda yerini alacak. Heyecan ve renklilik dolu kesitleri ile öne çıkan dizi, mükemmel bir akşam geçirmenizi mümkün kılacak. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
14.04.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 08 Nisan Pazar
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 08 Nisan Pazar 08 Nisan Pazar gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 06:30’da “Kanal D Çocuk Kulübü” adlı renkli ve eğlence dolu çocuk programı ile ekranlar karşısındaki yerini alacak. Çocukların masum konuşmalarını gözler önüne seren programı keyif içinde seyredebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Çocuklar Duymasın” adlı dizinin yepyeni bölümü ekranlar karşısına dahil oluyor. Komedi dolu kesitler sunan diziyi, çocuklarınızla birlikte izlerken mükemmel bir pazar akşamı geçirebileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.
8.04.2018 Gündem
Birol Güven'den sürpriz!
Birol Güven'den sürpriz! Çocuklar Duymasın'ın yapımcısı Birol Güven, verdiği röportajda dizinin devamı olarak bir film yapabileceklerini söyledi.
12.03.2018 Televizyon
İşte nefes kesen reyting savaşının kazananı...
İşte nefes kesen reyting savaşının kazananı... 4 Şubat Pazar tarihinin izlenme oranları açıklandı.
5.02.2018 Televizyon
Ekran yüzümüzü güldürecek mi?
Ekran yüzümüzü güldürecek mi? 2017’ye veda ettiğimiz ve 2018’e kucak açtığımız son saatleri televizyon karşısında geçirecekler buraya! Alternatif çok, seçin birini...
31.12.2017 Arşiv
Çocuklar Duymasın'da flaş gelişme! Ortalık karışacak...
Çocuklar Duymasın'da flaş gelişme! Ortalık karışacak... Geçtiğimiz haftalarda final yapacağı iddiaları ortaya atılan ama reytinglerde son hafta çıkışa geçen Çocuklar Duymasın dizisine sürpriz bir oyuncu katıldı.
13.12.2017 Televizyon
Şoke oldu! Evde başka kadınla yakaladı...
Şoke oldu! Evde başka kadınla yakaladı... Çocuklar Duymasın bitti bitecek derken yine bomba gibi bir fragman geldi. Haluk'u evde başka bir kadınla yakalayan Meltem, bu sefer ipleri tamamen koparacak.
12.12.2017 Televizyon
Çocuklar Duymasın'da sürpriz gelişme! Final derken...
Çocuklar Duymasın'da sürpriz gelişme! Final derken... Final yapacağı konuşulan Çocuklar Duymasın, Meltem ve Haluk'un boşanma sürecinin gösterildiği son bölümünde reytingde ikinci sıraya yerleşti, sette sıra gecesi kuruldu.
5.12.2017 Televizyon
Şok gerçek! Vatan Şaşmaz'dan sonra...
Şok gerçek! Vatan Şaşmaz'dan sonra... Bir otel odasında cinayete kurban giden ve dizide ‘Engin’ karakterini canlandıran Vatan Şaşmaz’ın ardından ‘Çocuklar Duymasın’ reytinglerde bir daha hiç zirvede yer alamadı.
28.11.2017 Televizyon
Çocuklar Duymasın'a kötü haber!
Çocuklar Duymasın'a kötü haber! Yayından kaldırılacağı konuşulan Çocuklar Duymasın, dün akşam ekrana gelen 17. bölümüyle Toltal reyting sıralamasında 8. sırada yer aldı. Dizi AB grubundaysa 5. sırada yer aldı.
27.11.2017 Televizyon
Kafa karıştıran yayın akışı! Finali ne zaman?
Kafa karıştıran yayın akışı! Finali ne zaman? Kanal D'nin yayın akışı kafaları karıştırmaya devam ediyor...
24.11.2017 Televizyon
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 24 Kasım Cuma
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 24 Kasım Cuma 24 Kasım Cuma günü Kanal D yayın akışı sabah 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni ile ekranlara geçiyor. Haberin nabzını tutan en güncel gelişmeler sizlerle olacak. Siyasetten sağlığa, ekonomiden yaşama kadar daha pek çok konu başlıkları üzerine bilgi edinerek dolu dolu güzel bir sabah geçirebilirsiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Arka Sokaklar” adlı yerli dizinin yeni bölümü başlıyor. Yepyeni dizi ve yine aksiyon ve macera dolu kesitler… Her karesi merak ve heyecan dolu diziyi seyrederken adeta akşamın nası geçtiğini dahi anlayamayacaksınız.
29.09.2021 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 5 Kasım Pazar
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 5 Kasım Pazar 5 Kasım Pazar günü sabah 05:30’da başlayan “Kanal D Çocuk Kulübü” programı ile Kanal D yayın akışı başlıyor. Çocukların severek seyrettiği samimi ve sıcak çocuk programı üstelik ebeveynlerinde de vazgeçilmezi. Sabah seyrederek hafta sonu sabahınızı daha keyifli hale dönüştürebilirsiniz. Akşam saatlerinde “Çocuklar Duymasın” adlı yerli dizinin yeni bölümü yayına başlıyor. Kah komedi kah hüzün kah eğlence…. Geçmişten beri devam eden kült dizinin yeni bölümü ile Pazar akşamınızı keyiflendirmeye hazır olun. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için de haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
Çocuklar Duymasın reytingde yine zirvede!
Çocuklar Duymasın reytingde yine zirvede! Kanal D ekranlarında yeniden yayınlanmaya başlayan 'Çocuklar Duymasın' ilk bölümünde hafriyat kamyonu sahnesiyle eleştiri almıştı. Ancak dizi buna rağmen reytingde zirvede yer aldı.
31.07.2017 Televizyon
Pınar Altuğ'a çok ağır sözler
Pınar Altuğ'a çok ağır sözler O örnek gösterilince...
29.09.2014 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Çocuklar Duymasın Final ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çocuklar duymasın final haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.