Çocuk Oyuncu

Çocuk Oyuncu

Son dakika çocuk oyuncu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çocuk oyuncu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çocuk oyuncu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çocuk Oyuncu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çocuk oyuncu gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.699 çocuk oyuncu haberi bulunmuştur. Tüm çocuk oyuncu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Altın Kelebek'te duygulandıran anlar... Cem Davran ve Ada'dan Gazze mesajı...
Altın Kelebek'te duygulandıran anlar... Cem Davran ve Ada'dan Gazze mesajı... 49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'ne Cem Davran, Madrigal ve Ada Erma'nın Gazze mesajları damga vurdu.
4.12.2023 Magazin
Ada'dan Gazze mesajı...Duygulandıran konuşma
Ada'dan Gazze mesajı...Duygulandıran konuşma 49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde En İyi Çocuk Oyuncu Ödülü 'Kulüp' dizisindeki rolü ile Ada Erma'nın oldu.
3.12.2023 Vatan TV
Minik Ada'dan Gazze mesajı! Altın Kelebek'te duygu dolu anlar...
Minik Ada'dan Gazze mesajı! Altın Kelebek'te duygu dolu anlar... 49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde En İyi Çocuk Oyuncu Ödülü 'Kulüp' dizisindeki rolü ile Ada Erma'nın oldu.
3.12.2023 Magazin
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar 49’uncusu düzenlenen “Pantene Altın Kelebek Ödülleri” sahiplerini buldu. Ödül töreni bu yıl ilk kez simultane işaret dili ve sesli betimleme ile ekrana geldi.
4.12.2023 Magazin
İbrahim Tatlıses'in 'Kilo vermesi lazım' dediği Beren Gökyıldız'dan fotoğraflı yanıt geldi!
İbrahim Tatlıses'in 'Kilo vermesi lazım' dediği Beren Gökyıldız'dan fotoğraflı yanıt geldi! İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabından çocuk oyuncu Beren Gökyıldız'la ilgili paylaşımda "Yeşil Vadi'nin Kızı'nın 5-6 kilo vermesi gerek. Kiloyu verdiği zaman yanaklarının şişi de inecek. Ben güzel kızımızı Ankara'da profesörün kebap salonunda görmüştüm kebaba düşkünlüğü sürmez inşallah" dedi. Paylaşımın ardından Tatlıses ile yıllar önce kebapçıda çektirdiği fotoğrafı paylaşan çocuk oyuncu ise "Bahsi geçen kebapçı" diyerek kalp emojisi koydu.
12.07.2023 Magazin
Demet Akalın yıllar sonra klibindeki çocuk oyuncu ile bir araya geldi!
Demet Akalın yıllar sonra klibindeki çocuk oyuncu ile bir araya geldi! Şarkıcı Demet Akalın, 17 yıl önce 'Mantık Evliliği' adlı şarkısının klibinde oynayan çocuk oyuncu Başar ile bir araya geldi. Sosyal medya hesabından eğlenceli paylaşımlar yapan Demet ile Başar'ın fotoğrafları, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
28.06.2023 Magazin
Üvey Anne dizisi nerede çekiliyor? Üvey Anne dizini hangi ilde, semte ve mahallede çekildi? İşte Üvey Anne dizisinin çekildiği yerler
Üvey Anne dizisi nerede çekiliyor? Üvey Anne dizini hangi ilde, semte ve mahallede çekildi? İşte Üvey Anne dizisinin çekildiği yerler ATV Üvey Anne dizisiyle yaz sezonuna giriş yapıyor. Üvey Anne dizisinin ilk bölümünü izleyenler dizinin nerede çekildiğini araştırmaya başladı. Peki, Üvey Anne dizisi nerede çekiliyor?
19.06.2023 Televizyon
Bir zamanların çocuk yıldızı Beren Gökyıldız mezuniyet pozlarına yorum yağdı!
Bir zamanların çocuk yıldızı Beren Gökyıldız mezuniyet pozlarına yorum yağdı! Oyunculukla 4 yaşındayken adım atan Beren Gökyıldız artık 14 yaşında. Çocuk oyuncu, önceki gün mezuniyet pozlarını paylaştı, Beren Gökyıldız'a beğeni ve yorum yağdı.
8.06.2023 Magazin
Bir zamanlar çocuk yıldızdı şimdi en yakın arkadaşıyla evlendi!
Bir zamanlar çocuk yıldızdı şimdi en yakın arkadaşıyla evlendi! Bütün dünya onu henüz 10 yaşındayken gösterdiği başarılı performans ile bir filmde tanıdı.Hatta o film Oscar adaylığı bile getirdi. Her ne kadar ödülü kucaklayamasa da küçük oyuncunun kariyeri için çok önemli bir adım oldu bu adaylık. Aradan yıllar geçti o küçük oyuncu büyüdü, hatta aşık oldu ve sonunda "en iyi arkadaşım" dediği sevgilisiyle evlendi. Mutlu gününde çekilen fotoğraflarını da sosyal medya sayfasından paylaştı.
31.01.2023 Magazin
Babam ve Oğlum'un Deniz'i Ege Tanman şimdilerde ne yapıyor?
Babam ve Oğlum'un Deniz'i Ege Tanman şimdilerde ne yapıyor? Biz onu 'Babam ve Oğlum' filminin Deniz'i olarak tanıdık. Ege Tanman, 2000’li yılların yıldız çocuk oyuncularından biriydi. Tanman, canlandırdığı rollerle seyirciyi ağlatıp güldürüyordu. “Babam ve Oğlum” filminin hayatının dönüm noktası olduğunu söyleyen oyuncu samimi açıklamalarda bulundu.
29.01.2023 Magazin
‘Babam ve Oğlum’un Deniz’i Ege Tanman büyüdü! İşte son hali...
‘Babam ve Oğlum’un Deniz’i Ege Tanman büyüdü! İşte son hali... Çetin Tekindor, Fikret Kuşkan ve Hümeyra'nın rol aldığı, 2005 yapımı 'Babam ve Oğlum' filminde hayat verdiği 'Deniz' karakteriyle hafızalara kazınan Ege Tanman, şimdi büyüdü ve 24 yaşında yakışıklı bir delikanlı oldu. Çocuk oyuncu olarak tanınan Tanman'ın değişimi herkesi şaşırttı.
17.01.2023 Magazin
48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar
48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar Sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyilerine verilen Pantene Altın Kelebek Ödülleri, 48’inci kez sahiplerini buldu.
4.12.2022 Magazin
Bensu Soral'dan setlerde çocuk oyuncu yorumu!
Bensu Soral'dan setlerde çocuk oyuncu yorumu! Dizilerdeki set ortamlarının çocuklar için zor olduğunu ifade eden oyuncu Bensu Soral, "Çocukların çocukluğunu yaşamasından yana benim düşüncem." dedi.
13.11.2022 Magazin
'Hicran’ın küçük meleği Nisa Sofiya Aksongur
'Hicran’ın küçük meleği Nisa Sofiya Aksongur Kanal D’nin; hafta içi her gün ekrana gelecek olan, yapımını Filmevi Yapım, yapımcılığını ise Dilek Yorulmaz ve Erol Demir’in üstlendiği, yeni günlük dizisi 'Hicran', 7 Kasım Pazartesi ilk bölümü ile ekrana geliyor.
5.11.2022 Televizyon
Sevmedim Deme filmi ne zaman vizyona girecek? Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut’un hayatları film oluyor!
Sevmedim Deme filmi ne zaman vizyona girecek? Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut’un hayatları film oluyor! “Sevmedim Deme” şarkısıyla popüler olan Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut’un hayatları film oluyor. Sevmedim Deme filminin oyuncu kadrosu ve vizyon tarihi belli oldu. Peki, Sevmedim Deme filmi oyuncuları kim? Sevmedim Deme filmi konusu ne? Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut kimdir? İşte detaylar…
31.08.2022 Televizyon
Sibel Ülker kimdir? Şarkıcı Kutsi’nin eşi Sibel Ülker kaç yaşında, nereli, Kutsi hakkında ne dedi?
Sibel Ülker kimdir? Şarkıcı Kutsi’nin eşi Sibel Ülker kaç yaşında, nereli, Kutsi hakkında ne dedi? Ünlü oyuncu ve şarkıcı Kutsi, bir dönem rol aldığı "Benim Adım Melek" dizisinin çocuk oyuncusu Poyraz Ar'ın annesi Sibel Ülker'le geçen yıl Gaziantep'te sürpriz bir şekilde nikah masasına oturmuştu. Ülker 1 yıldır eşi Kutsi'den şiddet gördüğünü açıklayarak bomba etkisi yarattı. Peki, Sibel Ülker kimdir? Şarkıcı Kutsi’nin eşi Sibel Ülker kaç yaşında, nereli, Kutsi hakkında ne dedi?
21.07.2022 Magazin
Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler?
Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler? FOX TV'de yayınlanmaya başlayan Tozlu Yaka dizisinin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Yapımcılığını NTC Medya'nın ve yönetmenliğini Semih Bağcı'nın üstlendiği Tozlu yaka dizisinde Emre Kınay, Nilsu Berfin Aktaş, Tayanç Ayaydın, Dolunay Soysert gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Peki, Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler?
27.06.2022 Televizyon
'Yaprak Dökümü'nün 'Nehir'i Bedia Ener’den Fahriye ve Gökçe itirafı! ‘Hiç iyi olmadı’
'Yaprak Dökümü'nün 'Nehir'i Bedia Ener’den Fahriye ve Gökçe itirafı! ‘Hiç iyi olmadı’ 'Yaprak Dökümü' dizisinde 'Nehir Hanım' karakteriyle izleyici karşısına çıkan Bedia Ener, '2. Sayfa'ya konuk oldu. Usta oyuncu, o dönem birlikte rol aldığı Gökçe Bahadır ve Fahriye Evcen hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ener, aynı dizide çocuk oyuncu olarak rol alan Neslihan Atagül'den de bahsetti.
21.12.2021 Magazin
Altın Kelebek ödülleri 2021 kimlere verildi, kazananlar kim? 47. Pantene Altın Kelebek ödülleri en iyileri...
Altın Kelebek ödülleri 2021 kimlere verildi, kazananlar kim? 47. Pantene Altın Kelebek ödülleri en iyileri... Altın Kelebek ödülleri kim aldı, kimlere verildi? Pantene Altın Kelebek ödülleri sahipleri merak ediliyor. Sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyileri belli oldu. 47. Pantene Altın Kelebek Ödülleri için yapılan tören 5 Aralık akşamı gerçekleşti. İşte Altın Kelebek ödülleri sahipleri…
6.12.2021 Magazin
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
Arka Sokaklar'a 3 oyuncu dahil oluyor!
Arka Sokaklar'a 3 oyuncu dahil oluyor! Kanal D’nin, yapımını Erler Film, yapımcılığını Türker İnanoğlu’nun üstlendiği, yönetmenliğini Orhan Oğuz’un yaptığı, senaryosunu Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul’un kaleme aldığı fenomen dizisi Arka Sokaklar’a üç yeni isim dahil oluyor.
30.09.2021 Televizyon
Birsu Demir'in plajda verdiği pozlar dikkat çekti!
Birsu Demir'in plajda verdiği pozlar dikkat çekti! Alemin Kıralı'nın Oben'i çocuk oyuncu Birsu Demir son hali sosyal medyaya damga vurmuştu. Dünyaca ünlü şarkıcı Dua Lipa'ya benzetilen Birsu Demir değişimi ile dudak uçuklatmıştı.
24.07.2021 Magazin
Sadakatsiz bu hafta yok mu 21 Nisan? Sadakatsiz yeni bölüm bu hafta var mı?
Sadakatsiz bu hafta yok mu 21 Nisan? Sadakatsiz yeni bölüm bu hafta var mı? Sadakatsiz dizisinde art arda yaşanan Koronavirüs krizi sonrası çekimler durdu. Dizinin oyuncuları Burak Sergen ve Alp Akar'ın Covid-19 testi pozitif çıktı. Sadakatsiz bu hafta yok mu 21 Nisan? Sadakatsiz yeni bölüm bu hafta var mı?
20.04.2021 Gündem
Scarlett Johansson: Kızım beni tanımadı
Scarlett Johansson: Kızım beni tanımadı Hollywood yıldızı Scarlett Johansson, çocuk oyuncu olarak yer aldığı 'Evde Tek Başına 3' (Home Alone 3) filmini 6 yaşındaki kızı Rose Dorothy'yle birlikte yeniden izledi. Johansson, kızının kendisini tanımadığını söyledi.
19.04.2021 Magazin
Çocuklar Duymasın'ın Orçun'u büyüdü! Zeyno Günenç müjdeyi verdi
Çocuklar Duymasın'ın Orçun'u büyüdü! Zeyno Günenç müjdeyi verdi Çocuklar Duymasın'da Selami'nin oğlu olan çocuk oyuncu Alp Eren Khamis şimdilerde kocaman bir delikanlı oldu. Genç oyuncuyla ilgili müjdeyi ise dizideki annesi verdi.
16.04.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Çocuk Oyuncu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çocuk oyuncu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.