Çocuk Kaçırma

Çocuk Kaçırma

Son dakika çocuk kaçırma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çocuk kaçırma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çocuk kaçırma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çocuk Kaçırma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çocuk kaçırma gelişmeleri de dahil olmak üzere 330 çocuk kaçırma haberi bulunmuştur. Tüm çocuk kaçırma haberleri aşağıda listelenmiştir.
İçişleri: Deprem sonrası çocuk kaçırma iddiaları asılsız
İçişleri: Deprem sonrası çocuk kaçırma iddiaları asılsız İçişleri Bakanlığı, deprem bölgesinde çocuk kaçırma olaylarının yaşandığı yönündeki iddialara ilişkin "Çocuk kaçırma iddialarına ilişkin resmi makamlara intikal eden herhangi bir ihbar ve müracaat olmadığı gibi kolluk birimlerince yapılan bir tespit de bulunmamaktadır" açıklaması yaptı.
1.03.2023 Gündem
Deprem bölgesinde kaçırılma riski! 'Çocuğun tek olması büyük tehlike'
Deprem bölgesinde kaçırılma riski! 'Çocuğun tek olması büyük tehlike' Deprem bölgesindeki insanların acılarına bir de kaybolan çocuklar eklendi. Bazı kullanıcılar sosyal medyada, kurtarılan ancak daha sonra kaybolan çocuklara dair ilanlar yayınlayarak yardım istedi. Uzmanlar ise kayıp çocuklar ile ilgili dikkat çeken uyarılarda bulundu.
8.02.2023 Gündem
Sokakta oynayan kaçırılan çocuk Şanlıurfa’da bulundu
Sokakta oynayan kaçırılan çocuk Şanlıurfa’da bulundu Önceki gün saat 13.00 civarında Adıyaman merkez Barbaros Hayrettin Mahallesi 1605. Sokak’tan kaçırılan Suriye uyruklu 4 yaşındaki H.U., sağ salim bulundu. Kaçırılma anının güvenlik kameralarına yansıdığı olay sonrası polis ve jandarma ekipleri seferber oldu. Çocuğun ve şahsın bulunması için sabaha kadar ekiplerin arazi arama ve taraması sürdü.
18.01.2023 Yaşam
Evlat Nöbeti Çalıştayı Sonuç Bildirgesi: Aileler kimlik üstü bir bağlama sahip
Evlat Nöbeti Çalıştayı Sonuç Bildirgesi: Aileler kimlik üstü bir bağlama sahip İstanbul’da dün düzenlenen ‘Evlat Nöbeti Çalıştayı’nın sonuç bildirgesi bugün Diyarbakır’da açıklandı. Sonuç bildirgesini açıklayan çalıştayın koordinatörü Doç. Dr. Adem Palabıyık, ‘Evlat Nöbeti Aileleri’nin kimlik üstü bir bağlama sahip olduğunu belirterek, "Evlat Nöbeti Aileleri planlanmış ve örgütlü bir hareket değil, doğal, kendi seyrinde devam eden ve spesifik olarak ortaya çıkarak, sonradan ulusallaşan bir harekettir. Evlat Nöbeti Aileleri kimlik üstü bir bağlama sahiptir. Hiçbir ailenin kendisini yalıtıcı bir kimlikle ifade etmediği, tam tersine bütünleştirici bir kimlik vurgusu yaptığı anlaşılmıştır” dedi.
18.08.2022 Gündem
'Çocuk Kaçırıldı' iddialarını yayanlara işlem yapıldı
'Çocuk Kaçırıldı' iddialarını yayanlara işlem yapıldı İstanbul'da son günlerde sosyal medyada ve bazı basın yayın organlarında yayınlanan çocuk kaçırma iddiaları ile ilgili emniyetten açıklama yapıldı. Açıklamada, "Küçük çocuğu araba ile kaçırmışlar. Küçük kardeşlerimizi bir süreliğine dışarı salmayalım. Plaka budur: 63 A** 9**" şeklindeki uyarı yazısının asıldığı Başakşehir ilçesindeki sitenin yöneticisinin E.S. isimli şahıs olduğu belirlenmiştir" denildi.
4.06.2022 Gündem
Muhteşem Yüzyıl Kösem’in yıldızına eşinden dava: Çocuğumu aldı Polonya'ya kaçtı
Muhteşem Yüzyıl Kösem’in yıldızına eşinden dava: Çocuğumu aldı Polonya'ya kaçtı Son dakika haberine göre; Muhteşem Yüzyıl Kösem’in Şayeste Hatun’u oyuncu Patrycja Widlak’ın 4 yaşındaki çocuğunu alarak Polonya’ya kaçırdığını iddia eden işinsanı Aras Zarakol, eşine zorlama hapsi talepli dava açtı.
29.05.2021 Gündem
PKK 14 kız çocuğu dağa kaçırdı! Fotoğraflar ortaya çıktı
PKK 14 kız çocuğu dağa kaçırdı! Fotoğraflar ortaya çıktı PKK'lı teröristler şimdi de küçük kız çocuklarını silah altına almaya başladı. 12-13 yaşlarındaki çocukların dağda çekilen fotoğrafları ortaya çıktı.
6.08.2020 Gündem
Antalya'da çocuk kaçırma girişimi anı kamerada!
Antalya'da çocuk kaçırma girişimi anı kamerada! Antalya’da 2.5 yaşındaki erkek bir çocuğu iddiaya göre kaçırma girişimi güvenlik kamerasına yansıdı. Girişimde bulunan kişi,” Çocuğu sevdik, şaka yaptık” savunmasında bulundu.
28.07.2020 Haber
Dışişleri Bakanlığı'ndan İtalya'ya sert tepki
Dışişleri Bakanlığı'ndan İtalya'ya sert tepki İtalya'nın Fossalto Belediyesi’nce teröristbaşı Abdullah Öcalan'a 'fahri hemşehrilik' verilmesine Türkiye'den çok sert tepki geldi.
6.03.2020 Gündem
28 bin özel güvenlik görevlisinin alınacağı ÖGG sınav tarihleri açıkladı!
28 bin özel güvenlik görevlisinin alınacağı ÖGG sınav tarihleri açıkladı! Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Güvenlik Daire Başkanlığı, 2020 ÖGG sınav takvimini duyurdu. Yayımlanan duyuruda 2020 yılı Özel Güvenlik Görevlisi temel eğitim ve yenileme eğitimi tarihlerin ile eğitimlerin biteceği tarihe yer verildi. Peki, ÖGM sınavı ne zaman? ÖGGM sınav başvuru tarihi ne zaman? İşte, EGM tarafından yayımlanan ÖGG sınav takvimi….
3.01.2020 Eğitim
Çocukların denetimden kaçırıldığı anaokuluna veli baskını
Çocukların denetimden kaçırıldığı anaokuluna veli baskını Ankara'da, 3 yaş altı ruhsatı olmadığı halde bakımı üstlenilen bu yaş grubundaki çocukların müfettiş denetiminden kaçırıldığı öne sürülen anaokuluna veliler baskın yaptı. Veliler, çocuklarını denetimden kaçırdığı iddiasıyla anakolunun sahibi Ü.E. adlı kadına tepki gösterirken, şikayet üzerine polis ve bakanlık konuyla ilgili inceleme başlattı.
14.03.2019 Yaşam
Çin’de çocuk kaçıranlara idam cezası
Çin’de çocuk kaçıranlara idam cezası Çin’de çocuk kaçıran çetenin iki üyesine idam cezası verildi.
29.12.2018 Dünya
Bu okulda veliler nöbet tutuyor
Bu okulda veliler nöbet tutuyor İzmir'in Çiğli ilçesinde bir ilkokulda aynı gün içinde 2 öğrenci kaçırılmaya çalışıldı. Güvenlik görevlisi bulunmayan okulla ilgili endişe içinde olan veliler okulda nöbet tutuyor. Güpegündüz yaşanan olaylarda çocuklardan biri annesinin yanındaydı.
3.10.2018 Yaşam
Rusya-ABD-Türkiye hattında "Aylin" kavgası
Rusya-ABD-Türkiye hattında "Aylin" kavgası Rus anne ile Türk babanın birlikteliklerinden Amerika'da dünyaya gelen 10 yaşındaki Aylin ve 8 yaşındaki Selin velayet kavgasının ortasında kaldı. Rus anne Selin'i Rusya'ya kaçırdı. Babasıyla kalan Aylin ise Türk vatandaşlığı bulunmadığı için kimliksiz kaldı. Aylin, ne okula ne hastaneye gidebiliyor ne de uçağa binip otelde kalabiliyor. Annesinin yurt dışı yasağı aldırdığı Aylin, Türkiye'den çıkamadığı için vatandaşı olduğu Amerika'ya da gidemiyor.
9.09.2018 Yaşam
6 kız çocuğuna tecavüz edip öldüren katil ailelere mektup yazdı
6 kız çocuğuna tecavüz edip öldüren katil ailelere mektup yazdı Belçika'da altı kız çocuğunu kaçırıp tecavüz etmek ve dördünü öldürmekten tutuklanan katil, çocukların ailelerine mektup yazdı. Cani katilin, "Sorularınız varsa yanıtlamaya hazırım." demesi öfke yarattı.
31.08.2018 Dünya
Çocuk kaçırırken mahalleli linç etti
Çocuk kaçırırken mahalleli linç etti Maltepe’de babasının dükkanının önünde oynayan 6,5 yaşındaki kız çocuğunu kaçırmaya çalışan şüpheli, çevredekiler tarafından linç edildi. Küçük çocuğun babası, “Kızımı son anda kurtardık. Kaçırsaydı belki de kızım hayatta olmayacaktı” dedi
27.07.2018 Yaşam
Ülkede bir kişi linç edildi! Döve döve öldürdüler
Ülkede bir kişi linç edildi! Döve döve öldürdüler Hindistan'ın güneyinde çocuk kaçırma eylemleriyle ilgili yayılan söylentiler nedeniyle bir kişi daha linç edildi, üç kişi yaralandı.
15.07.2018 Dünya
Aydın'ı karıştıran iddia! Polis araçlarına saldırdılar
Aydın'ı karıştıran iddia! Polis araçlarına saldırdılar Aydın’ın İncirliova ilçesine bağlı Acarlar Mahallesi’nde 2 şüpheli şahsın çocuk kaçırırken yakalandığı iddiasını duyan halk polis karakolunun önünde toplandı. Yakalandığını iddia ettikleri şüphelilerin kendilerine verilmesini isteyen halk taleplerinin yerine getirilmemesi üzerine taş ve sopa metal malzemelerle polis araçlarını kullanılamaz hale getirdiler. Gerginliğin devam ettiği bölgede halkı mahalleye gelen Aydın İl Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ yatıştırdı.
10.07.2018 Yaşam
Çocuk kaçırma söylentileri sonrası 29 kişi linç edildi
Çocuk kaçırma söylentileri sonrası 29 kişi linç edildi Hindistan'daki son olayda çocuk kaçıran çete üyesi olduğu savunulan beş adam bir köyde dövülerek öldürüldü.
4.07.2018 Dünya
WhatsApp  dedikodusu iki cana mal oldu
WhatsApp dedikodusu iki cana mal oldu Hindistan’da 6 kişinin ölümüne neden olan WhatsApp’daki ‘çocuk kaçırıldı’ dedikodusu nedeniyle iki kişi daha öldürüldü, 16 kişi tutuklandı.
11.06.2018 Dünya
WhatsApp dedikodularında iki linç daha!
WhatsApp dedikodularında iki linç daha! Hindistan'da polis, iki kişinin daha WhatsApp üzerindeki çocuk kaçıranlar olduğu yönündeki dedikodular nedeniyle linç edilmesinin ardından 16 kişiyi tutukladı.
11.06.2018 Dünya
‘Suriyeli kızlar başlık parasına satılıyor!’
‘Suriyeli kızlar başlık parasına satılıyor!’ Yapılan araştırmaya göre, cinsel suç mağduru olan çocukların oranı dört yılda yüzde 33 arttı. Suriyeli bazı mülteci kız çocuklarının da yaşlı adamlara başlık parasına satıldığı belirtiliyor.
27.05.2018 Gündem
Kızımı Ukrayna’ya kaçırdılar yardım edin
Kızımı Ukrayna’ya kaçırdılar yardım edin Ukraynalı Olena Nehoda Atasoy, ‘Dedem felç geçirdi ölecek’ diyerek iki yıl önce 2,5 yaşındaki kızı Amira’yı da alarak ülkesine gitti. Baba Aytaç Atasoy kızını almak için çırpınıyor
9.03.2018 Gündem
Dehşet çiftliğinden yeni ayrıntı! Anne ihbarı kurtardı...
Dehşet çiftliğinden yeni ayrıntı! Anne ihbarı kurtardı... Bir annenin, yetiştirme yurdundan kaçan kızının Ataşehir’deki bir çiftlikte zorla alıkonulduğu ihbarı üzerine polis iki ayrı adrese baskın düzenledi. 17 yaşındaki H.K.K. kurtarılırken çok sayıda kızın cinsel istismar görüntüleri ele geçirildi
26.02.2018 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Çocuk Kaçırma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çocuk kaçırma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.