Citigroup

Citigroup

Son dakika citigroup haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan citigroup ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını citigroup haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Citigroup

haberleri sayfasında son dakika yaşanan citigroup gelişmeleri de dahil olmak üzere 418 citigroup haberi bulunmuştur. Tüm citigroup haberleri aşağıda listelenmiştir.
FED faiz kararı ne zaman açıklanacak? FED toplantısı ne zaman? Powell ne zaman açıklama yapacak? Piyasalarda kritik hafta!
FED faiz kararı ne zaman açıklanacak? FED toplantısı ne zaman? Powell ne zaman açıklama yapacak? Piyasalarda kritik hafta! Küresel piyasalarda kritik hafta! Gözler FED faiz kararına çevrildi. Eylül ayı FED faiz kararı için bekleyiş devam ederken FED’in faiz artışı politikasında daha şahin bir tutum alabileceği yönünde beklentiler de arttı. Powell’ın mesajları beklenirken 1990’lardan bu yana ilk kez 100 baz puanlık faiz artırımına gideceği ihtimali fiyatlamalarda etkili olmayı sürdürüyor. Peki, FED faiz kararı ne zaman açıklanacak? FED toplantısı ne zaman? Powell ne zaman açıklama yapacak? FED faiz kararı ne olur? FED faiz kararı altın ve doları nasıl etkiler? İşte FED toplantı tarihi ve faiz kararının açıklanacağı gün!
19.09.2022 Ekonomi
FED toplantısı ne zaman? Fed faiz kararı ne zaman açıklanacak? Powell ne zaman açıklama yapacak?
FED toplantısı ne zaman? Fed faiz kararı ne zaman açıklanacak? Powell ne zaman açıklama yapacak? Küresel piyasaların gözü eylül ayı FED faiz kararına çevrildi. Piyasalara yön verecek FED faiz kararının ne olacağı merak edilirken ekonomistlerden de tahminler gelmeye devam ediyor. FED'in ABD’de yıllık enflasyonun yüzde 8.3 ile beklentilerin üzerinde gelmesinin ardından faiz artışı politikasında daha şahin bir tutum alabileceği yönünde mesajları güçlendirdi. Peki, FED toplantısı ne zaman? Fed faiz kararı ne zaman açıklanacak? Powel ne zaman açıklama yapacak? Fed faiz kararı ne olur? Fed faiz arttırırsa ne olur? İşte detaylar…
16.09.2022 Ekonomi
FED temmuz toplantısı ne zaman, FED faiz kararı saat kaçta açıklanacak? Temmuz ayı FED toplantı tarihi
FED temmuz toplantısı ne zaman, FED faiz kararı saat kaçta açıklanacak? Temmuz ayı FED toplantı tarihi Doların kurundaki etkisi nedeniyle FED faiz kararı yakından takip ediliyor. Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) enflasyon oranı yüzde 9'u aşarak 41 yılın zirvesine çıkmasıyla, FED faiz artırımına gitmişti. Peki, FED faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? FED temmuz toplantısı ne zaman, faiz beklentisi ne? İşte temmuz ayı FED toplantı tarihi 2022 ve faiz beklentisi…
22.07.2022 Ekonomi
Merkez Bankası'nın faiz kararı! İlk veriler geldi, gözler o güne çevrildi...
Merkez Bankası'nın faiz kararı! İlk veriler geldi, gözler o güne çevrildi... Küresel piyasalarda gözler yoğun veri gündemine çevrildi. Enflasyon, özellikle son üç yılın zirvesine çıkan petrol fiyatları, Çin'de yükselmeye devam eden Üretici Fiyat Endeksi ve ABD'de beklentilerin üzerinde artan Tüketici Fiyat Endeksi ile risk unsuru olmaya devam ediyor. Yurt içinde Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi haftayı küresel pay piyasalarına paralel alıcılı seyirle tamamlarken, gelecek hafta gözler perşembe günü Merkez Bankası'nın Para Politikası Kurulu'ndan çıkacak kararlara çevrildi. AA Finans'ın beklenti anketine katılan ekonomistlerin büyük çoğunluğu bir hafta vadeli repo ihale faiz oranının (politika faizi) indirileceğini tahmin ediyor.
16.10.2021 Ekonomi
TAB Gıda halka arz 2021! TAB gıda ne zaman halka arz olacak, borsada ne zaman işlem görecek?
TAB Gıda halka arz 2021! TAB gıda ne zaman halka arz olacak, borsada ne zaman işlem görecek? TAB gıda halka arz ne zaman? TAB Gıda halka arz talep toplama tarihleri yatırımcılar tarafından gündem konusu oldu. Burger King’in en büyük franchise’ı TFI TAB Gıda Yatırımları, Çin ve Türkiye birimlerinin Borsa İstanbul’da planlanan halka arzı için Citigroup Inc. ve HSBC Holdings Plc’ye yetki verdiği belirtildi. TAB Gıda’da pay sahibi olmak isteyenler "TAB Gıda ne zaman halka arz olacak?” sorusuna yanıt ararken TAB Gıda halka arz talep toplama tarihi, hisse fiyatı ve kodu gibi detayları da soğulamaya başladı.
2.09.2021 Gündem
Bitcoin rekor tazeledi! O sınırı da aştı
Bitcoin rekor tazeledi! O sınırı da aştı Kripto para birimi Bitcoin'in değeri, bugün 50 bin doları aşarak rekor tazeledi. Tesla, PayPal gibi uluslararası şirketlere, küresel finans piyasalarının en büyüklerinden Morgan Stanley ve teknoloji Apple Pay'in de katılımıyla artan kurumsal ilgiyle "50,000 dolar" sınırını aşan Bitcoin, yeni günün erken saatlerinde bu düzeylere yakın hareket ediyor.
17.02.2021 Ekonomi
Dolar için flaş sinyal! Merkez Bankası ayar verecek
Dolar için flaş sinyal! Merkez Bankası ayar verecek Dolar kuru, Cuma günü 7 lira seviyesine kadar çekilerek son 6 ayın en düşük seviyesini gördü. Dolar kuru en son 5 Ağustos 2020 tarihinde bu düzeylerde dalgalandı. Kur için 2021’de kayıp yüzde 6’nın üzerine çıktı. Şubat ayının üçüncü haftasına başlarken, piyasaları Merkez Bankası (TCMB) odaklı bir seyir bekliyor. Merkez Bankası, Perşembe günü Para Politikası Kurulu (PPK) toplantısında faiz kararını duyuracak. Son gelen verilere göre, yerlilerin döviz mevduatlarında 2.1 milyar çözünme ile 10 ayın en sert düşüşünün yaşanması TCMB’nin işaret ettiği ters dolarizasyon başladığı sinyalini verdi.
15.02.2021 Ekonomi
Dolarda son durum! Düşüş sürecek mi? İşte doların şifreleri...
Dolarda son durum! Düşüş sürecek mi? İşte doların şifreleri... Dolar kaç lira oldu? Dolar düşecek mi? Milyonlarca vatandaş bu soruların yanıtı arıyor. Dolar resmen çakıldı. Dolar kuru, Cuma günü 7.02 lira seviyesine çekilerek, son 6 ayın en düşük seviyesini gördü. Türk lirası, diğer gelişen ülke para birimlerinden pozitif ayrışarak dolar karşısında değer kazancını devam ettirdi. Merkez Bankası’nın yüzde 5 enflasyon hedefi stratejisi doğrultusunda piyasaya verdiği net mesajlar, “Gerekirse daha fazla sıkılaştırmaya gideriz” açıklaması dolar kurunu baskılayan en büyük etmen olarak öne çıktı. Bunun yanında, döviz mevduatlarında Ağustos 2020’den beri yaşanan en sert düşüş, ters dolarizasyon ile ilgili ilk sinyal olarak yorumlandı.
7.02.2021 Ekonomi
JPMorgan'dan dolar sat, TL al tavsiyesi!
JPMorgan'dan dolar sat, TL al tavsiyesi! JPMorgan, döviz stratejisi raporunda "dolar sat TL al" tavsiyesinde bulundu.
26.08.2020 Ekonomi
Bakan Albayrak, uluslararası yatırımcılarla görüşecek
Bakan Albayrak, uluslararası yatırımcılarla görüşecek Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, uluslararası yatırımcılarla telekonferans yöntemiyle gerçekleştirilecek toplantıda bir araya gelecek.
5.05.2020 Ekonomi
Bakan Albayrak, uluslararası yatırımcılarla görüşecek
Bakan Albayrak, uluslararası yatırımcılarla görüşecek Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, uluslararası yatırımcılarla telekonferans yöntemiyle gerçekleştirilecek toplantıda bir araya gelecek.
5.05.2020 Ekonomi
Bakan Albayrak uluslararası yatırımcılarla görüşecek
Bakan Albayrak uluslararası yatırımcılarla görüşecek Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, 6 Mayıs'ta uluslararası yatırımcılarla telekonferans aracılığıyla bir araya gelecek.
2.05.2020 Ekonomi
8 dev bankadan `corona virüs` kararı! Durdurdular...
8 dev bankadan `corona virüs` kararı! Durdurdular... Avrupa Merkez Bankası (ECB), ABD Merkez Bankası (Fed), Kanada (BOC), İngiltere (BOE), Japonya(BOJ) ve İsviçre(SNB) merkez bankaları, küresel ölçekte dolar likiditesi sağlanmasını güvence altına almak için swap hattını genişletme kararı aldı. Öte yandan ABD`nin 8 büyük bankası, 2020`nin ilk ve ikinci çeyreğinde hisse geri alımlarını geçici olarak durdurmayı kararlaştırdı.
16.03.2020 Corona Virüsü
Ünlü bankacı Paras Shah için şok suçlama!
Ünlü bankacı Paras Shah için şok suçlama! Citigroup’ta yılda 1 milyon sterlin kazanan ünlü bankacının kantinden sandviç çaldığı iddiası ortaya atıldı. Maaşını almasına kısa bir süre kala kantinden sandviç çaldığı gerekçesiyle iş akdi askıya alınan bankacı maaşını da alamayabilir.
4.02.2020 Dünya
Dev market zincirinde büyük satış!
Dev market zincirinde büyük satış! Süpermarketler zinciri Migros'un ortakları hisselerini kurumsal yatırımcılara satmak için harekete geçti.
22.11.2019 Ekonomi
5 bankanın sırrı ortaya çıktı
5 bankanın sırrı ortaya çıktı Avrupa Birliği’nden sonra Avustralya da orta ve büyük ölçekli işletmeleri yaptıkları spekülatif işlemlerle zarara uğrattıkları gerekçesiyle dünyanın en büyük 5 yatırım bankası JP Morgan, Citigroup, RBS, UBS Group ve Barclays’i kartellikle suçladı ve tazminat talep ediyor. Kurlar üzerindeki işlemleri için birbirleriyle doğrudan iletişime geçen bu bankaların ‘Haydutlar Kulübü’ adını taşıyan sohbet odalarında görüştüğü dile getirildi.
28.05.2019 Ekonomi
7 bankaya dövizde hile iddiası ile ceza geliyor!
7 bankaya dövizde hile iddiası ile ceza geliyor! AB Komisyonu, 7 bankaya döviz piyasalarında hile yaptıkları iddiası ile ceza kesmeye hazırlanıyor.
10.05.2019 Ekonomi
Uber halka arzda 8-10 milyar dolar gelir hedefliyor
Uber halka arzda 8-10 milyar dolar gelir hedefliyor ABD merkezli uluslararası ulaşım ağı şirketi Uber, planlanan halka arzda 8 ile 10 milyar dolar arasında gelir hedefliyor.
26.04.2019 Ekonomi
Hazine'den 3 bankaya tahvil ihracı yetkisi
Hazine'den 3 bankaya tahvil ihracı yetkisi Dolar cinsinden 2029 vadeli tahvilin ihracı için Citigroup, Deutsche Bank ve JP Morgan'a yetki verildi.
9.01.2019 Ekonomi
JP Morgan Chase, 135 milyon dolar ödeyecek
JP Morgan Chase, 135 milyon dolar ödeyecek JP Morgan Chase yanlış yönlendirme suçlaması ile açılan soruşturmada 135 milyon dolar ödemeyi kabul etti.
27.12.2018 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan İngiltere'de yatırımcılarla bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan İngiltere'de yatırımcılarla bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yatırımcılarla bir araya geldi.
14.05.2018 Siyaset
Bitcoin 8 günde yüzde 44 değer kaybetti
Bitcoin 8 günde yüzde 44 değer kaybetti Bitcoin, 6 bin 500 doların altına gerileyerek son 12 haftanın en düşük seviyesini gördü.
6.02.2018 Ekonomi
ABD bankaları birer birer Bitcoin'i yasaklıyor
ABD bankaları birer birer Bitcoin'i yasaklıyor JPMorgan Chase & Co., Bank of America Corp. ve Citigroup Inc., bankalarına ait kredi kartlarından Bitcoin ve diğer kripto paraların satın alınmasını yasakladı.
5.02.2018 Ekonomi
Aselsan’a ABD şantajı
Aselsan’a ABD şantajı Ekonomi ve siyasi saldırılara rağmen küresel güç olma yolunda ilerleyen, Fırat Kalkanı'nın ardından şimdi de Zeytin Dalı Harekâtı ile bölgesinde dizayn edilmeye çalışılan senaryoyu boşa çıkaran Türkiye'ye gözdağı verme girişimlerine dün bir yenisi eklendi.
26.01.2018 Ekonomi
6 milyar $ verirse serbest bırakılacak
6 milyar $ verirse serbest bırakılacak S. Arabistan’da geçen ay başlatılan yolsuzlukla mücadele operasyonu kapsamında gözaltına alınan Prens El Velid bin Talal’a, 6 milyar dolar ‘ceza’ ödemesi karşılığında serbest bırakılma teklifi yapıldığı öne sürüldü
23.12.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Citigroup ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki citigroup haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.