Cips

Cips

Son dakika cips haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cips ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cips haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cips

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cips gelişmeleri de dahil olmak üzere 459 cips haberi bulunmuştur. Tüm cips haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adanalılara önemli uyarı geldi! Yatmadan 1-2 saat önce yemek yemeyi kesin
Adanalılara önemli uyarı geldi! Yatmadan 1-2 saat önce yemek yemeyi kesin Beslenme ve Diyet Uzmanı Çisem Gündüz, uyku kalitesinin metabolizmaya sağladığı katkıya dikkat çekerek, "Her gün mutlaka 6 ila 8 saat uyuyun. Uyku probleminiz var ise yatmadan 1-2 saat öncesinde yemek yemeyi sonlandırmış olun. Çay, kahve yerine melisa ve papatya çayı için" dedi
6.03.2024 Adana
Gluten İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Gluten Barındıran Gıdalar Listesi...
Gluten İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Gluten Barındıran Gıdalar Listesi... Glüten, bir tür protein grubudur ve genellikle çavdar, buğday ve arpa gibi tahıllarda yer alır. İnsan vücudu tarafından sindirilmesi zor bir besin olan glüten bazı kişilerde alerjik reaksiyonlara ve semptomlara neden olabilir.
25.01.2024 Sağlık
Komşularının telefonuyla işyerine geldi, bir dayak yemediği kaldı
Komşularının telefonuyla işyerine geldi, bir dayak yemediği kaldı Antalya'nın Manavgat ilçesinde kapalı durumdaki marketin önündeki dolaplardan cips ve meşrubat alan taraftar grubu ile market sahibi arasında yaşanan tartışma, jandarmanın müdahalesi ve alınan lyeceklerin parasının ödenmesi ile büyümeden sonlandırıldı. Yaşanan arbede anları vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.
23.01.2024 Vatan TV
Olestra İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Olestra Barındıran Gıdalar Listesi...
Olestra İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Olestra Barındıran Gıdalar Listesi... Olestra bir gıda katkı maddesidir. Yoğun olarak kızartılmış ve paketlenmiş patates cipslerinde kullanılmaktadır. Olestra içeren ürünlerin uzun süre kullanımı görme bozukluklarından akciğer kanserine kadar ciddi sağlık sorunlarına neden olmaktadır.
12.01.2024 Sağlık
Zararlı Karbonhidrat İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Zararlı Karbonhidrat Barındıran Gıdalar Listesi...
Zararlı Karbonhidrat İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Zararlı Karbonhidrat Barındıran Gıdalar Listesi... Zararlı karbonhidratlar tüketildiğinde kan şekerinde ani yükselmelere ve düşüşlere neden olan, çabuk acıktıran ve aşırı yeme davranışlarına neden olan karbonhidratlardır. Zararlı karbonhidratlar genellikle beyaz ekmek, pizza, makarna, şekerli gıdalarda bulunur.
20.12.2023 Sağlık
İsrail ürünlerini boykot eden küçük çocuk kamerada: Abi bu İsrail malıymış unuttuk. Başka bir şey alabilir miyim?
İsrail ürünlerini boykot eden küçük çocuk kamerada: Abi bu İsrail malıymış unuttuk. Başka bir şey alabilir miyim? Rize'de satın aldığı cipsi, 'Bu İsrail malıymış, unuttuk' diyerek başka bir ürün ile değiştirmek isteyen küçük çocuğun görüntüleri, sosyal medyada ilgi topladı.
8.11.2023 Gündem
12 yaşındaki Dursun Efe Andıç'ın katili cinayetin sebebini açıkladı
12 yaşındaki Dursun Efe Andıç'ın katili cinayetin sebebini açıkladı Bisikletiyle gezmeye çıkan 12 yaşındaki Dursun Efe Andıç'ın cesedi dün aramalar sonucunda bulunmuştu. Tokat'ın Turhal ilçesinde Dursun Efe Andıç'ı (12) öldüren ve çıkarıldığı mahkemede tutuklanan Umut Göçgen (21) ifadesinde, "Küfürlü konuştuğu için uyardım. Bana da küfür edince tartıştık. Böyle olmasını istemezdim" dedi.
26.10.2023 Gündem
Cips tüketiminde büyük tehlike! Birçok hastalığa zemin hazırlıyor
Cips tüketiminde büyük tehlike! Birçok hastalığa zemin hazırlıyor Son yıllarda paketli gıda tüketimi artarken uzmanlar, cips gibi birçok işlenmiş gıdanın kişiler için tehlike saçtığına dikkat çekiyor.
4.10.2023 Sağlık
66 bin liradan başlayan telefonlar için izdiham oluştu! Helikopter ile mağazaya indi
66 bin liradan başlayan telefonlar için izdiham oluştu! Helikopter ile mağazaya indi Ünlü cep telefonu markasının yeni modeli, Karaköy sahilde bulunan bir alışveriş merkezine helikopterle getirilerek satışa sunuldu. Kadıköy’de ise cep telefonunun yeni modelini almak isteyen vatandaşlar mağaza önünde sırada bekledi. Ünlü markanın son çıkardığı modelin fiyatı GB seçeneğine göre 66 bin liradan başlayıp 93 bin liraya kadar çıkıyor.
29.09.2023 Yaşam
Şans eseri idamdan kurtuldu: ABD tarihine geçecek, daha önce kullanılmamış bir yöntem kullanılacak!
Şans eseri idamdan kurtuldu: ABD tarihine geçecek, daha önce kullanılmamış bir yöntem kullanılacak! ABD'nin Alabama eyaletinde kumar borcuna batmış bir papaz eşini kiralık katil tutarak öldürttü. İki katil genç kadını öldürdükten sonra idam cezasına çarptırıldı. Ancak olaylar daha sonrasında karmaşık bir hal almaya başladı.
5.09.2023 Dünya
Yaz akşamlarını renklendiren cips tarifi! Kalori yapmıyor, karın gurultusuna iyi geliyor!
Yaz akşamlarını renklendiren cips tarifi! Kalori yapmıyor, karın gurultusuna iyi geliyor! Akşamlarınızı renklendirecek bir atıştırmalık ile karşınızdayız. Cips tercih edenlerin kalori korkusu yaşamadığı kabak cipsi tarifiyle karnınızın guruldadığı her an yanınızda olabilir. Sizi ve midenizi yormayacak lezzeti tatmanız için evde 10 dakika beklemeniz yeterli. Hadi gelin kabak cipsi yapılışına birlikte bakalım.
8.07.2023 Gündem
Cips Kaç Kalori? Cips Besin Değerleri Ve Kalorisi...
Cips Kaç Kalori? Cips Besin Değerleri Ve Kalorisi... Dünyanın bazı yerlerinde patates cipsi olarak da bilinen cipsler, bir çeşit atıştırmalık yiyecektir. Dilimlenmiş, kızartılmış ve tuzlanmış patateslerden yapılırlar. Lezzetli bir tedavi olabilseler de sağlıklı yiyecekler olarak kabul edilmezler.
7.07.2023 Sağlık
Birce Akalay köpeği Cipsy'le deniz ve güneşin tadını çıkarttı!
Birce Akalay köpeği Cipsy'le deniz ve güneşin tadını çıkarttı! Ünlü oyuncu Birce Akalay,sezonu Bodrum'da açtı. Önceki gün Torba’da görüntülenen oyuncu, güneşin ve denizin tadını çıkardı. Köpeği Cipsy’le ilgilenen oyuncu, günü arkadaşıyla sohbet ederek geçirdi.
23.06.2023 Magazin
Derin dondurucuda cesedi bulunan bebeğin ölümüyle ilgili kan donduran ifadeler!
Derin dondurucuda cesedi bulunan bebeğin ölümüyle ilgili kan donduran ifadeler! Gaziantep’te darp edilerek öldürüldüğü tespit edilen ve cesedi derin dondurucuda bulunan 3 yaşındaki Lina Nazlı Erbay’ın katil zanlıları ilk defa SEGBİS ile hakim karşısına çıktı. Sanıkların tutukluluk halinin devamına karar veren mahkeme, duruşmayı 19 Eylül'e erteledi.
9.06.2023 Yaşam
‘Oyuncaklı çocuk menüsü’ tuzağı! 'Çocuklarınızı fast food ile ödüllendirmeyin'
‘Oyuncaklı çocuk menüsü’ tuzağı! 'Çocuklarınızı fast food ile ödüllendirmeyin' Prof. Gökakın, “oyuncaklı çocuk menüsü” tuzağına ilişkin anne ve babaları uyardı: Çocuklarınızı oyuncaklı fast food ile ödüllendirmeyin. Gelecekte kalp krizi riski ve ölümcül hastalıklara davetiye çıkartmış olursunuz...
18.05.2023 Yaşam
Avcılar sahilinde cips tartışması; otomobil ile ezilerek öldürüldü
Avcılar sahilinde cips tartışması; otomobil ile ezilerek öldürüldü Avcılar Sahili'nde cips konusunda çıkan tartışmada, 3 kişi otomobil ile bir genci ezerek ölümüne neden oldu. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.
23.03.2023 Yaşam
Tırnaklarıyla kazıyarak çıktı
Tırnaklarıyla kazıyarak çıktı Hatay, Antakya’da mucize bir kurtuluşa tanıklık etti. 6 katlı binanın zemin katında yaşayan Kadir Bayrak, depremden 57 saat sonra ilk 2 katı çöken binanın enkazından kendi başına çıktı. Bayrak, enkazda çıkan yangının tuğlaları gevşettiğini, bu sayede kurtulabildiğini söyledi.
9.02.2023 Gündem
Yeni proje bazlı teşvik kararları Resmi Gazete'de
Yeni proje bazlı teşvik kararları Resmi Gazete'de Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Resmi Gazete’de yayımlanan yeni Cumhurbaşkanı kararlarıyla 32 milyarlık yatırımın önünü açacak. Yatırımlarla 1574 kişiye istihdam sağlanacak, cari açığın azaltılmasına 843 milyon dolarlık katkı verilecek.
21.01.2023 Ekonomi
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'ndan 7 yatırıma 26 milyar liralık destek
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'ndan 7 yatırıma 26 milyar liralık destek Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Sakarya, Düzce, Kocaeli, Bursa, Gaziantep ve Ankara'da 6’sı yeni, 1’i ilave olmak üzere toplam 7 yatırıma proje bazlı destek verecek. Toplam tutarı, yaklaşık 26 milyar lira olan yatırımlar, 4 bin 691 kişiye ekmek kapısı olacak. Bu yatırımlar, cari açığın azaltılmasına her yıl 1,4 milyar dolarlık katkı verecek.
14.01.2023 Ekonomi
Site ve apartmanda oturan herkesi ilgilendiriyor! 'Yasaklanamaz'
Site ve apartmanda oturan herkesi ilgilendiriyor! 'Yasaklanamaz' Site ve 7/24 kamera ile izlenen apartmanlarda oturanların tercihlerini belirleyen en önemli etken güvenlik oluyor. Özellikle çocuklar site ve apartman bahçelerinde serbestçe oyun oynayabiliyor. Ancak kimi aileler çocuklarının izlenmesinden rahatsız olabiliyor. Peki site yöneticilerinin kameradan site sakinlerini ve çocuklarını izleme yetkisi var mı? Blok girişinde çocuklar oturup cips yedikleri ve etrafı kirlettikleri için suçlu gibi başlarını eğdirerek fotoğraflarını çekebilir mi? Bu fotoğrafları da ekleyip ailelerine uyarı yazısı gönderebilir mi? Ceza hukukçusu Prof. Dr. Devrim Güngör, “Yöneticinin insanları hizaya getirme yetkisi yoktur. Güvenlik kamera kayıtlarını kendi telefonu veya bilgisayarı üzerinden anlık olarak takip etmesi, kişilerin özel hayatının gizliliğini ihlal etmektir ve suçtur” uyarısında bulundu.
9.01.2023 Ekonomi
Bakan Varank, yeni yıla 'motokurye' olarak girdi; sipariş götürdü
Bakan Varank, yeni yıla 'motokurye' olarak girdi; sipariş götürdü Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, yeni yıla Ankara'da zorlu koşullarda çalışan motokuryelerle birlikte girdi. Kaskını takıp kurye kıyafetini giyen Bakan Varank, motosiklet ile dağıtıma çıktı.
1.01.2023 Ekonomi
Bu besinlerden uzak durun! Demans riskini artırıyor!
Bu besinlerden uzak durun! Demans riskini artırıyor! Demans yaş aldıkça pek çok kişi tarafından endişeye neden olan hastalıkların başında geliyor. Tedavisi olmadığı için birçok kişi demans ve Alzheimer hastalığı hakkında başta beslenme şekli olmak üzere bir takım yaşam tarzı değişikliklerine gidiyor. Bilim bu yıkıcı hastalığı durduramasa da, yeni bir çalışma riskimizi azaltmanın yolları ile ilgili fikir veriyor. Bunlar demans riskini azaltacak besinlere yönelmek ve aşırı işlenmiş gıdaları tüketmemek. Peki, Demans ve Alzheimer riskini arttıran besinler neler? Hangi besinlerden uzak durulmalı? İşte detaylar…
11.12.2022 Sağlık
Müge Anlı’daki Ayşenur olayı ne? 70 yaşındaki adam büyü ile kız mı kaçırdı? Müge Anlı’daki muska olayı detayları!
Müge Anlı’daki Ayşenur olayı ne? 70 yaşındaki adam büyü ile kız mı kaçırdı? Müge Anlı’daki muska olayı detayları! Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 18 yaşındaki Ayşenur Ataş'ın 70 yaşındaki bir sahte hocaya kaçması olayı gündemde. Kızını aramak için Müge Anlı’ya başvuran Baba Mehmet Ataş, 70 yaşındaki sahte hocanın kızını büyü ve muska ile tılsım yapıldığını öne sürdü. Müge Anlı’nın, cips paketine sarılan muskayı canlı yayında açması ve sonrasında yaşananlar akıllara durgunluk verdi. Peki, Müge Anlı’daki Ayşenur olayı ne? 70 yaşındaki adam büyü ve muska ile kız mı kaçırdı? Muska nedir? Müge Anlı’daki muska olayı detayları!
6.12.2022 Gündem
Müge Anlı'yı izleyenler inanamadı! Büyülü muskanın içinden çıkan herkesi şoke etti
Müge Anlı'yı izleyenler inanamadı! Büyülü muskanın içinden çıkan herkesi şoke etti Müge Anlı'da şoke eden bir olay yaşandı. 18 yaşındaki kızını aramak için Müge Anlı'ya çıkan Mehmet Bey, "Sözde Hoca" olan 70 yaşındaki adamın yaptığı muskaları canlı yayına getirdi. Müge Anlı muskanın içinden çıkanları gösterince herkes şoke oldu. İşte detaylar...
6.12.2022 Yaşam
Evinde ölü bulunan Şevval hemşirenin eski erkek arkadaşının ifadesi alındı
Evinde ölü bulunan Şevval hemşirenin eski erkek arkadaşının ifadesi alındı Elazığ’da ailesini ziyaret etmek için Adana’ya gideceği gün evinde ölü bulunan hemşire Şevval Gazel Bulut’un (25), 3 ay önce ayrıldığı erkek arkadaşının ifadesi alındı. Telefonu da incelenen ismi açıklanmayan erkek arkadaşı serbest bırakıldı.
3.12.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Cips ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cips haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.