Cinsel Organ

Cinsel Organ

Son dakika cinsel organ haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cinsel organ ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cinsel organ haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cinsel Organ

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cinsel organ gelişmeleri de dahil olmak üzere 378 cinsel organ haberi bulunmuştur. Tüm cinsel organ haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cinsel organında uyuşturucu ile yakalandı! Gözaltına alındılar
Cinsel organında uyuşturucu ile yakalandı! Gözaltına alındılar Rize'de polisin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda, gözaltına alınan yabancı uyruklu 2 kadından birinin hastane kontrolünde, bağırsak ve cinsel organına gizlenmiş metamfetamin ele geçirildi. Adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklandı.
21.10.2023 Yaşam
6 milyonda 1 görülüyor! İki cinsel organla dünyaya geldi
6 milyonda 1 görülüyor! İki cinsel organla dünyaya geldi Pakistan'da iki cinsel organla dünyaya gelen erkek bebek doktorları şaşkına çevirdi. Ancak altı milyonda bir görülen bu olayın ardında başka anormallikler de var.
30.04.2023 Dünya
Kocasını en yakın arkadaşıyla bastı! Cinsel organını kesip zehirledi
Kocasını en yakın arkadaşıyla bastı! Cinsel organını kesip zehirledi Zimbabve’de yaşayan 33 yaşındaki Janet Ekpe isimli bir kadın kocasının kendisini yakın arkadaşıyla aldattığını öğrenince korkunç bir intikam planına imza attı. Kocasının ihanetini affetmeyen kadın eşinin yemeğine zehir koydu. Ardından ise eşinin cinsel organını keserek çöpe attı. Olay dünya basınında geniş yankı uyandırdı.
31.12.2022 Dünya
Cinsel organına saat sakladı! Alarm çalınca gerçek ortaya çıktı
Cinsel organına saat sakladı! Alarm çalınca gerçek ortaya çıktı ABD'de akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Kimliği açıklanmayan bir erkek, tanıştığı Sarah Richards isimli kadını otel odasına davet etti. Gecenin ilerleyen saatlerinde yataktan tek başına uyanan erkek, hayatının şokunu yaşadı. Richards isimli kadın polis tarafından aranınca gerçek ortaya çıktı. İşte detaylar...
16.12.2022 Dünya
Simitçide oturan kadına, cinsel organını gösterdi! Şok eden olay
Simitçide oturan kadına, cinsel organını gösterdi! Şok eden olay Konya'da S.K. (22) adlı kadın, simitçide oturduğu sırada kimliği henüz belirlenemeyen ve cinsel organını gösteren kişi tarafından taciz edildi. Bu anlar, güvenlik kamerasına yansırken, polis de şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. S.K., "Panikleyip kaçtım. Çok korktum ve psikolojim iyi değil, çok fazla sarsıldım" dedi.
28.08.2022 Yaşam
Sevgilisini öldürüp cinsel organını kesti! Bir ülke bu olay ile çalkalanıyor
Sevgilisini öldürüp cinsel organını kesti! Bir ülke bu olay ile çalkalanıyor İddiaya göre Avustralya'da bir kadın, cinnet getirerek vahşet saçtı. Sevgilisini ve onun arkadaşını öldüren ve sokakta üstsüz halde güvenlik kameralarına yakalanan kadının geçtiği her sokakta kan izleri bıraktığı bildirildi.
9.05.2022 Dünya
Türk bilim insanı yeni bir hastalık keşfetti! Cinsel hayatı da olumsuz etkiliyor, Demirhan Sendromu...
Türk bilim insanı yeni bir hastalık keşfetti! Cinsel hayatı da olumsuz etkiliyor, Demirhan Sendromu... Türk bilim insanı tıp dünyasında devrim kabul edilecek gelişmeye imza attı. Genetik ve kanser hastalıkları ile ilgili çalışmaları ile tanınan Prof. Dr. Osman Demirhan, şimdi de iskelet sistemi hasarları ile cinsel organ düzensizliklerinin eşlik ettiği yeni bir hastalığı bularak tıp literatürüne 'Demirhan Sendromu'nu kazandırdı.
2.02.2022 Bilim ve Teknoloji
Kalp krizi, kısırlık ve böbrek yetmezliği artacak! Büyük tehlike...
Kalp krizi, kısırlık ve böbrek yetmezliği artacak! Büyük tehlike... Kalp krizi, kısırlık ve böbrek yetmezliği yapıyor. Koronavirüs ile ilgili son dakika açıklaması. Koronavirüsün uzun vadede yaratacağı risk, tehditler olduğu ifade edildi. Uzmanlara göre; enfeksiyonun kişide yaratmış olduğu tahribat vücudunda kalıyor. Bu tahribat özellikle de kalp kası, böbrek üstü bezleri ve erkek-kadın üreme organlarına büyük zarar veriyor. Dolayısıyla Kovid’in uzun vadede kalp krizinden ölümlere, böbrek yetmezliğine ya da kısırlığa neden olacağına dönük görüşler, iddialar peş peşe sıralanıyor. İşte konuyla ilgili uzmanlardan flaş detaylar...
31.01.2022 Yaşam
Üçlü iğrenç ilişkinin sonu dehşet ile bitti! Cinsel organını kesti
Üçlü iğrenç ilişkinin sonu dehşet ile bitti! Cinsel organını kesti Antalya’da Elvan Küçükaltun (48), evine çağırdığı arkadaşı Kadir Demir'i (39) bıçaklayıp, cinsel organını keserek öldürdü. Küçükaltun'un birlikte yaşadığı Alman sevgilisi Nadia Angela Grosser (40) ifadesinde, “Hep birlikte yatak odasına geçtik ve ilişki yaşamaya başladık. Cinsel ilişki esnasında Kadir bana agresif ve sert davrandı. Bu nedenle Elvan'la önce tartıştılar, ardından yumruklaştılar" dediği öğrenildi.
30.01.2022 Yaşam
Sevgilisine ilgi duyduğunu iddia etti, arkadaşını öldürüp cinsel organını kesti!
Sevgilisine ilgi duyduğunu iddia etti, arkadaşını öldürüp cinsel organını kesti! Antalya'da kan donduran olay! Elvan Küçükaltun (48), birlikte yaşadığı Alman sevgilisi Nadia Angela Grosser'e (40) ilgi duyduğunu öne sürdüğü arkadaşı Kadir Demir'i (39), çıkan tartışmada öldürüp cinsel organını kesti. Cesedi gömmek için otel yakınındaki parkta çukur kazarken görülen Küçükaltun, jandarma tarafından yakalandı.
29.01.2022 Yaşam
Balkonda şortunu indirdi teşhircilik yaptı! Mahalle karıştı
Balkonda şortunu indirdi teşhircilik yaptı! Mahalle karıştı Adana'da, Durdu Özyiğit'i (35) öldürüp nikahsız yaşadığı Sami Alalışık'ı (45) yaraladığı iddiasıyla gözaltına alınan komşuları Rıfat Demireriden (20) tutuklandı. Silahlı kavganın Sami Alalışık'ın, katil zanlısı Rıfat Demireriden ve ailesine balkondan cinsel organını gösterdiği için çıktığı ileri sürüldü.
22.06.2021 Yaşam
İğrençlik markette başladı, parkta devam etti! Annesine ve oğluna...
İğrençlik markette başladı, parkta devam etti! Annesine ve oğluna... Antalya'nın Serik ilçesinde dün markette 5 yaşındaki erkek çocuğu ve annesi Nesrin Ş.'ye cinsel organını gösterip kaçtıktan sonra ailenin şikayeti üzerine yakalanıp, ifadesinin andından serbest bırakılan şüpheli, bugün yine aynı ailenin yakınında görüldü. Çocuğunu parkta oynatırken tacizcinin çevrede olduğunu farkeden ailenin tepkisi üzerine vatandaşlar müdahale etti. Darbedilen şüpheli olay yerine gelen polis tarafından gözaltına alındı.
7.03.2021 Yaşam
Genç kız otobüsteki tacizi görüntüledi
Genç kız otobüsteki tacizi görüntüledi Edirne’den İstanbul’a giden yolcu otobüsünde seyahat eden 17 yaşındaki genç kız E.H.’yi taciz eden muavin Hüseyin Ç. (31), Keşan ilçesinde polis ekiplerince yakalandı. Gözaltına alınan Hüseyin Ç. tutuklandı.
22.10.2020 Yaşam
Çocuk parkında iğrenç olay! Zabıta linçten zor kurtardı
Çocuk parkında iğrenç olay! Zabıta linçten zor kurtardı Kocaeli’nin Darıca ilçesinde, parkta oyun oynayan çocuklara cinsel organını gösterdiği iddia edilen M.A. (60), linç edilmek istendi. Zabıta memurları tarafından yakında bulunan bir caminin tuvaletine kapatılarak kurtarılan M.A., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.
22.09.2020 Yaşam
“Her 10 erkekten 7’si cinsel sağlık sorunları yaşıyor”
“Her 10 erkekten 7’si cinsel sağlık sorunları yaşıyor” Cinsel sağlık sorunları hala birçok insanın yardım almakta ve tedavi olmakta geç kaldığı sorunlar arasında. Üro-androloji Uzmanı Prof. Dr. Halim Hattat, 2025 yılında dünyada 322 milyon erkeğin performans sorunu yaşayacağının öngörüldüğünü belirtti. 40 yaşın üzerindeki her 10 erkekten 7’sinin cinsel sorun yaşadığını belirten Prof. Hattat erken yaşlardan itibaren alınacak önlemler ile uzun yıllar cinsel hayatın sürdürülebileceğini ve sorun yaşanmayacağını belirtti.
21.09.2020 Sağlık
Jandarma gözlerine inanamadı! Önce vurdu sonra cinsel organını kesti!
Jandarma gözlerine inanamadı! Önce vurdu sonra cinsel organını kesti! Mardin Midyat ilçesinde bir kişi, birlikte gezmeye çıktığı şahsın bacaklarına ateş ettikten sonra cinsel organını kesti. Olay yerinden kaçan saldırgan jandarma ekiplerince yakalanırken, yaralının durumunun ağır olduğu öğrenildi.
16.09.2020 Yaşam
Çıkmaz sokakta yakalanınca... Öldürün beni daha iyi
Çıkmaz sokakta yakalanınca... Öldürün beni daha iyi Çorum'da Sinan Ö. (40), banka oturan genç kızlara cinsel organını gösterdiği iddiasıyla yaşanan polis kovalamacasının ardından yakalandı. Şüpheli, polis ekiplerine "Öldürün beni daha iyi" dedi.
18.08.2020 Yaşam
Parkta teşhircilik iddiasına meydan dayağı
Parkta teşhircilik iddiasına meydan dayağı Samsun'da parkta oturan kadına cinsel organını göstererek teşhircilik yaptığı iddia edilen bir zanlıya, kadının kocası tarafından adeta meydan dayağı atıldı.
17.08.2020 Yaşam
İstanbul’un göbeğinde taksici rezaleti!
İstanbul’un göbeğinde taksici rezaleti! Galata’daki iş yerinden çıkarak 3 çalışanıyla otomobiline binen işletmeci, Şişhane Meydanı’nda yolu kapatarak müşteri için kavga eden taksiciye korna çalarak tepki gösterdi. Küfür ve hakaretler ederek karşılık veren taksici, kendisini görüntüleyen işletmeciye, “bunu da çek” diyerek çıkarttığı cinsel organını gösterdi. Yaşananlar kameralara yansıdı.
10.07.2020 Yaşam
Cinsel organını kesti! Pişman olunca da...
Cinsel organını kesti! Pişman olunca da... Düzce'de, aşırı alkollü olduğu öne sürülen V.K.B. (35), cinsel organını kestikten sonra pişman olunca 112 Acil servisi aradı. Hastaneye kaldırılan V.K.B.nin cinsel organı dikildi.
26.05.2020 Yaşam
Kan donduran olay! Yaşlı adamın cinsel organında, boğazında...
Kan donduran olay! Yaşlı adamın cinsel organında, boğazında... KOCAELİ'nin Derince ilçesinde İsmail U. (75), eşi ve oğlu tarafından evinde cinsel organında, boğazında ve bileklerinde kesiklerle ölü bulundu. İsmail U.'nun bir süredir cinsel organından kaynaklı sorunlar yaşadığı ve bu nedenle intihar ettiği değerlendirildi.
27.02.2020 Yaşam
ABD'de ilginç olay! Cinsel organı ısırılan adam hastanelik oldu
ABD'de ilginç olay! Cinsel organı ısırılan adam hastanelik oldu Amerika'da partneri tarafından cinsel organı ısırılan talihsiz adam hastanelik oldu.
28.12.2019 Dünya
Genç kıza cinsel organını gösteren sapık yakalandı!
Genç kıza cinsel organını gösteren sapık yakalandı! Ataşehir’de, otomobilinin içerisindeyken yoldan geçen eski basketbolcu D.Ç. adlı kadına adres sorma bahanesiyle yaklaşıp, cinsel organını göstererek onu taciz ettiği iddia edilen sürücü gözaltına alındı. Taciz edilen D.Ç.’nin, çektiği o anları gösteren cep telefonu görüntüleri sosyal medyada çok sayıda kullanıcı tarafından paylaşılarak tepki gördü.
8.12.2019 Gündem
Kastamonu'da dehşete düşüren olay!
Kastamonu'da dehşete düşüren olay! Kastamonu'da bir adam tartıştığı eşi tarafından cinsel organı kesilerek hastanelik oldu.
23.11.2019 Yaşam
Vicdansızlar! Eşeğe bunu yaptılar
Vicdansızlar! Eşeğe bunu yaptılar Antalya'da cinsel organından ve boynundan iple bağlanıp açık araziye salınan eşeği bir hayvansever kurtardı.
14.11.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Cinsel Organ ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cinsel organ haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.